CiU, Parlem-ne

26 10 2008

IdS: el que si han fet es penjar-se les medalles d’obres iniciades per …

Centre Cívic: persones que voluntàriament van fer-hi aportacions económiques importants … cap d’elles va ser convidada …

Pacte CiU-IdS: no ha tingut, ni té, cap pacte ni amb l’actual equip de govern ni amb …

POUM: afecta directa o indirectament a una persona que pot intervenir en decisions sobre actuacions urbanístiques, que no és altre que el nostre alcalde.

Estanys: Tot plegat, llastimós.

ICV, Miralles?: l’arribada d’algun grup municipal nou … en alguns casos a traves de la confrontació i la polèmica, deixen de manifest una clara intenció d’interessos electoralistes … professionals de la política que treballen a les ordres d’un partit, on hi tenen altres ambicions ò altres objectius.

Etc.

Font: Parlem|ne. Informació del grup municipal de CiU a Sils, setembre 2008

Anuncis

Accions

Informació

6 responses

26 10 2008
Bloc

Hector ( 26 octubre 2008, 19:52:34)

El parlem-ne de CiU de pena com tenen la barra de ficar-se amb la gestió dels seus acolits si en Nogué i els seus no fan res més que acaba els deures que CiU esta dictan. Prou Xico i plega ¡ja¡

[còpia d’un missatge enviat a Propostes]

26 10 2008
LNC

Atac gratuït al Miralles, electoralista.

Moció de censura ja, alcaldia convergent i menys bla bla bla per mantenir al Nogué a l’alcaldia sense fer aditories.

16 01 2009
SILENCA

En Nogué només está acaban malament, lo k Ciu va començar amb molts interesos pel mig.
plegue-ho tots barruts!!!!!!!!!!!!!!!!!1

16 01 2009
Buf

És culpa dels dos. Però cap ho vol reconèixer i passa la pilota als altres. Uns diuen que si aquells van firmar no sé què, però ara no ho aturen pas i signen el que faci falta. Els altres diuen que és ara que s’atorguen llicències, però en el seu moment van donar el tret de sortida.

Mai havia pensat que dos antònims fossin tan iguals.

16 01 2009
un

IdS està fent servir les mateixes tàctiques polítiques de les que es van queixar durant uns quants anys.
IdS, quan estava a l’oposició, no deixava de queixar-se de la poca transparència de CiU, de la seva manca de diàleg, del seu fer sense comptar amb ningú, de mirar només pels seus interesos….
Jo mateix vaig escoltar aquests arguments unes quantes vegades d’alguns dels que ara estan a la junta de govern.
Però hi ha una petita diferència: IdS no podia fer res, però CiU si, CiU té molt a dir i molts esperem que CiU digui, que CiU faci.

16 01 2009
Xinxeta

Aquest és el parany d’IDS, que atrogar la llicència d’activitats no era correcte.. però és evident que amb un altre projecte d’obres sí es pot atorgar aquesta llicència (també és cert que hauria estat més prudent esperar), la llicència prèvia d’activitats (que al cap i a la fi només diu que podrà haver comerç en aquella parcel.la), no legitima la llicència d’obres del Nyap on només hi ha comerç i no habitatges i es permet l’aberració de fer una nau industrial.

En qualsevol cas també està clar que la llicència d’obertura que encara resta pendent no s’hauria d’atorgar a aquest immoble per ser contrari al planejament municipal.

IDS diu que CiU va llençar a l’aigua a un que s’està ofegant, pero una cosa és això i l’altra empentar continuament al fons d’un pou com fa IDS.

També és cert que ara CiU ha d’escollir mirar com mor i posar seny i reparar errades, i la més gran en aquest assumpte és atorgar aquesta llicència d’obres de nau industrial sense estudi de detall.

També pot rectificar i que es facin les auditories i així parar els espectacles permanents que fan (…) de serveis tècnics que (…)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: