Camí rural Sils-Vidreres

5 11 2008

Foment refà camins “de tota la vida”
La conversió de la carretera N-II en l’autovia A-2 preveu la construcció d’un pas subterrani que permetrà reobrir un camí rural que va de Sils a Vidreres i que feia una dècada que estava tallat

L’accés al camí del mas Flassià s’obrirà un cop finalitzi l’ampliació de l’A-2 entre Sils i Maçanet.

SILS | S.FARRERÓS
L’Ajuntament de Sils ha aconseguit que el Ministeri de Foment reobri un camí rural que uneix el municipi amb Vidreres que fa deu anys que té barrat el pas per una tanca que va col·locar el ministeri. Aquest vial connecta el camí dels Estanys de Sils, passant per la zona de Can Butinyà de Vidreres -on ara hi ha una casa de mobles que rep el mateix nom- i arriba fins al Mas Flassià, i es troba completament tallat des que es van fer les últimes obres en aquell tram de carretera N-II.

La carretera nacional, però, creua aquest camí des del seu primer traçat, projectat l’any 1850. En aquells temps, però, silencs i vidrerencs encara s’atrevien a creuar a peu sense massa problemes la via. L’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), va explicar que “amb l’increment de la circulació de vehicles que ara passen per la N-II, Foment va dedicir col·locar una barrera pel perill que comportava que persones creuessin a peu, en bicicleta o en carro, la nacional”. Això va ser fa deu anys, i ara, des del consistori silenc han aconseguit que els reobrin aquest camí rural que té uns tres quilòmetres de llargada. El projecte, segons Nogué, “contempla la construcció d’un pont subterrani que passarà per sota la nova A-2”. Això, deia, permetrà als veïns de Sils i Vidreres “tornar-se a comunicar amb un camí dels de tota la vida”. Aquest vial, va assegurar l’alcalde, “només serà d’ús exclusiu per a gent que vagi a peu, en bibicleta o per a què els pagesos que tenen camps a la vora puguin travessar d’un costat a l’altre” (…)

Text: DdG, 31 octubre 08

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: