Ple, 6 novembre

6 11 2008

Pròxim ple municipal: dijous, 6 novembre 08, a les 19.30. Com és habitual, el web de l’Ajuntament no ens convoca amb temps suficient. Vidreres sí convoca. El bloc la Veu de Sils ens recorda: “Ciutadanes i ciutadans, esteu convidats/es a venir al ple i recordeu que a l’acabar la sessió ordinària, qualsevol persona assistent pot interpelar, preguntar, demanar explicacions, a qualsevol dels regidors i a l’Alcalde“.

Consulteu la secció: Proper ple municipal

Anuncis

Accions

Informació

10 responses

3 11 2008
Bloc

dijous, 30 / octubre / 2008
6 DE NOVEMBRE PROPER PLE ORDINARI DEL AJUNTAMENT

El proper dijous , a les 19.30 hores , a la sala de plens de l’Ajuntament proper ple ordinari municipal.

Per més informació , no podeu consultar la web municipal. Encara no hi diu res.

Ciutadanes i ciutadans, esteu convidats/es a venir al ple i recordeu que al acabar la sessió ordinaria , qualsevol persona assistent pot interpelar, preguntar, demanar explicacions , a qualsevol dels regidors i a l’Alcalde.

Us hi esperem …

1 Comentaris:

Anònim ha dit…

Quina poca vergonya !!

El ordre del dia del proper ple ordinari esta penjat al blog de IdS i NO ESTA PENJAT al web de l`ajuntament !!

Quina poca vergonya !!
10/31/2008

Font: La Veu de Sils

3 11 2008
pera

Deu ser error del editor del web ja que la convocatoria esta penjada en el lloc de les actes de plens, l’ultim ple va passar el mateix.

http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesPlens/Af%20Ple%20Nov08.pdf

3 11 2008
pero

amb mala o bona intenció, hi ha molt inútil pel món, i a més cobrant!

4 11 2008
Anònim

¿el public pot preguntar en el punt 14 ,de precs i preguntes ,o després que els regidors hagin acabar amb el punt 14 ,de precs i preguntes. Aquest es el dupte que tinc. I el que es pregunti i les respostas, constaran en acta?

4 11 2008
LNC

No consten a l’acta i, a més diuen que l’alcalde nomes es tolerant i -supporter- quan diu alguna IDS (que si una ampolla de cava la neus, que si les obres a Vallcanera el Carles Cordobés- a la resta del públic -i regidors i regidores- diuen que els tracta sense cap mena de respecte i amb crits, provocacions de l’estil (tu que encara no m’has vist nerviós a mi, en Cot parlant de fotre hòsties, cridant quan perd una votació, etc etc) una vergonya que estaria molt bé que tot el poble conegui i vegi.

Si són dels seus no han de preguntar, i poden dir el que vulguin si no són de la seva corda talla dient quina és la pregunta??? i quienes preguntes fan els d’IDS? CAP !!! i últimament ja ni intervenen des de que van veure en Cordobés plantant tomaqueres 😉

7 11 2008
reportera

l’arredondo porta un rellotge quadrat molt fashion i patilla juvenil, l’anoro va de pana, el cot diu el motiu de treure els cavalls de l’estany es per si hi ha inundacions (sic), congelar o reduir els sous i les dietes?, reduir despeses en festes, la teoria de la pinça contra IdS, els darrers 25 anys la llar d’infants no ha rutllat diu el taberner, feu una moció de censura diu en nogué, presenta una moció de confiança li diu la maria josep, consell de participació de la llar d’infants sense el regidor d’educació, on s’ha vist al món mundial, diu l’alcalde. nosaltres tenim el que s’ha de tenir per pendre decisions diu el nogué mirant a l’anoro, que consti en acta la referència als testicles diu en miralles, la tercera escola a vallcanera d’aquí uns quants lustres, el supermercat causa alarma socials, que tirin enrera el projecte, per nosaltres que tirin a terra l’obra, diu en en miralles, ciu va donar la llicència d’activitat diu i no vareu fer res li diu el nogué al xicu i el xicu canvia de tema, a can cabirol tindrem massa soroll de l’autopista, veins del pati del darrera del nyap molt emprenyats amb un alcalde que nomes sap de normes i lleis, i en valdés que te un bloc de notes i una ampolla d’aigua mineral demana la paraula, fa estona que el secretari ha marxat, el que diu el poble no consta en acta, friccions de gènere entre un cot poc elegant i una doctora de molt bones maneres, massa i tot, manifest feminista de la cristina i falten alguns retrats d’alcaldes, el borbó i el montilla vigilen el ple des de la paret, no ha vingut el cespedes i no hi hagut desallotjaments ni li han dit fatxa a l’alcalde

7 11 2008
LNC

No dir-li fatxa a un fatxa no és motiu de gaire alegria. La colla d’IDS -cordobés i companyia- ja no van al plens. El fatxa es queda sol.

Diuen que en Rovira va anar a la reunió i que després va trucar als socis per dir que és una home de paraula, que ell va assegurar que es faria i es fa, que per això té al Nogué que va als seu homenatges a mostra submissió i no fa les auditories que el deixarien amb el cul a l’aire amb la planta residencial del nyap. Tot lligat i ben lligat. O potser no tant?

7 11 2008
Jordi

Obviaré la provocació. Ón són les actes de les comissions informatives que està acordat publicar a la web municipal?

S’estimen més pejar el borbó i primer secretari del PSC a la sala d’actes que no pas aquestes actes a la web institucional.

Salutacions cordials, menys al fatxa, naturalment, per fatxa.

7 11 2008
buf

Fora el rei i en Montilla de l’Ajuntament! Fem net!

7 11 2008
Bloc

divendres, 7 de novembre de 2008

El fraccionament de Sils

J. COLOMER. Sils
L’Ajuntament de Sils va aprovar ahir una moció que va presentar CiU en la qual es demanava que es puguin pagar els tributs d’una manera fraccionada l’any vinent per ajudar el ciutadà en aquests moments de crisi. L’alcalde, Martí Nogué (IdS-PM), va afirmar que no entenia la presentació d’aquesta moció per part de CiU, ja que, segons va afirmar, fa temps que qui ho vulgui ja pot fraccionar els pagaments. Quant a les ordenances fiscals aprovades al mes d’octubre, que entraran en vigor l’1 de gener, les que pugen més ho faran al voltant del 4%. És el cas de l’aigua, que s’apuja un 4%. Tot i això, s’ha de veure si finalment s’instal·la la planta descalcificadora, fet que podria fer apujar el rebut uns 50 euros a l’any. Cal destacar també que l’impost de béns immobles s’apuja un 3,8%. Aquestes ordenances es van aprovar gràcies al suport que CiU va donar a IdS-PM, que governa en minoria. AMS i ICV hi van votar en contra.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=3057537

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: