ICV es mulla, reunió 15D

15 12 2008

A favor de la convocatòria d’un ple per acordar la paralització, Reunió 15D

Totes les enquestes

016

SILS URGENT – REUNIO GRUPS MUNICIPALS?

EL GRUP MUNICIPAL D’ICV-EUiA-EPM ES DIRIGEIX A TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS DE SILS: IdS-PM, CiU, AMS.

ICV-EUiA-EPM proposa una reunió amb totes les regidores i regidors de tots els grups municipals de l’Ajuntament, amb dos punts a discussió:

1. – El passat 25 de Novembre, un grup de veïnes i veïns afectats per les obres del supermercat CONSUM, van lliurar un recurs a l’Ajuntament de Sils, denunciant greus irregularitats urbanístiques.

Alhora ens van lliurar a tots els grups municipals una còpia del seu escrit i en un escrit adjunt, ens demanaven que col•laboréssim en la seva justa causa, amb una petició destacable: paralització de les obres en curs.

Proposem que el primer punt sigui aquest: recolzar la proposta veïnal i la convocatòria d’un ple per acordar la paralització de les obres en curs.

2. – Nou fons d’inversió municipal, el pla anticrisi del govern central.
Per optimitzar les possibilitats que representa aquest modest pla anticrisi del govern central, proposem estudiar conjuntament mesures que permetin la màxima creació de llocs de treball i alhora la dinamització econòmica local.

La nostra proposta és un pla integral d’eliminació de barreres arquitectòniques en tots els nuclis de població del terme municipal, que inclogui l’ampliació de les voreres perquè assoleixin una amplada suficient, tal i com ja varem plantejar en una moció presentada al mes de febrer.

Aquest pla integral d’eliminació de barreres i ampliació de voreres s’hauria de complementar amb l’estudi de mobilitat que se’ns acaba de presentar, com a conseqüència de les mocions del nostre grup i de CiU, i que encara està pendent de la seva discussió.

Proposem que la reunió conjunta es celebri el proper dilluns, dia 15 de Desembre, a les 19 hores, a l’Ajuntament de Sils.

Cristina Simó Alcaraz i Albert Miralles Güell, ICV-EUiA-EPM de Sils

Sils, 9 de desembre de 2008.

Font: La Veu de Sils, dimarts, 9 / desembre / 2008

~

Si voleu enviar comentaris: Supermercat

Anuncis

Accions

Informació

One response

11 12 2008
·DdG

ICV-EUiA-EPM
Proposa una reunió amb el govern de Sils

SILS | DDG
ICV-EUiA-EPM de Sils, a l’oposició a l’Ajuntament, vol reunir-se amb el govern per aconseguir la paralització de les obres del supermercat que s’està construint al poble. També volen aconseguir el suport dels regidors per destinar l’ajuda governamental als municipis a la creació del màxim nombres de llocs de treball i la dinamització de l’economia local, dedicant aquesta a l’eliminació de les barreres arquitectòniques de tot el nucli urbà.

Dijous, 11 desembre 2008
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2008121100_3_303341__Comarques-Proposa-reunio-govern-Sils
%d bloggers like this: