Assessor urbanístic

3 01 2009

L’advocat urbanístic de l’Ajuntament de Sils, va ser secretari de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona

020

  • A la foto, construcció de la nau industrial que està comportant una gran polèmica urbanística a Sils.

Narcís Sicart i Marfà, advocat urbanístic de l’Ajuntament de Sils, va ser secretari de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona. Aquest advocat presta a l’Ajuntament serveis d’assistència jurídica en matèria urbanística. Durant els darrers anys ( 2007, 2008…) ha cobrat mensualment en concepte d’assessorament urbanístic a l’Ajuntament de Sils. Aquest lletrat actua també com a advocat defensor en diversos recursos que afecten a l’Ajuntament de Sils ( 1, 2, 3). A més, és funcionari de l’Ajuntament de Lloret de Mar, entre altres ocupacions.

El 17 de maig de 2009, la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona dóna l’assabentat a un estudi de detall de l’anomenat Nyap de Sils, presentat quan la nau industrial ja estava totalment aixecada.


Accions

Informació

3 responses

3 01 2009
Anònim

Per què el van despatxar ??

3 01 2009
LNC

Va coincidir amb el Rovira? 😉

Així que assessora i després va a judici … doble despesa a l’Ajuntament de Sils ??

24 01 2011
2011

D’acord amb les informacions del web municipal, a data de 25 gener 2011, el senyor Narcís Sicart, no forma part dels serveis tècnics i d’urbanisme de Sils. Ignorem, però, si encara manté algun tipus de contracte amb l’Ajuntament de Sils:

Serveis Tècnics i d’urbanisme:
Arquitecte municipal, Salvador Jubany i Viader
Enginyer municipal, Jordi Gil Tor
Arquitecte tècnica, Fátima Ramos Plaza

Font:
http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Pages_LeftMenu/serveistecnics.aspx

Més informació:

DEMANEM… Què el senyor alcalde demani un informe escrit al assesor urbanistic de l’ajuntament , Sr. Sicart, un informe sobre la legalitat d’aquesta “segona planta” o “altell”, i sobre les raons que van portar als serveis tècnics municipals a informar favorablement sobre aquesta qüestió, malgrat el descarat incompliment de la normativa vigent.
(moció presentada pel grup ICV-EuiA de Sils, juliol 2010)
Font: http://laveudesils.blogspot.com/2010/07/nyap-mocions-ple-ordinari-setembre_22.html

Narcís Sicart i Marfà, advocat urbanístic de l’Ajuntament de Sils, va ser secretari de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona. Aquest advocat presta a l’Ajuntament serveis d’assistència jurídica en matèria urbanística. Durant els darrers anys ( 2007, 2008…) ha cobrat mensualment en concepte d’assessorament urbanístic a l’Ajuntament de Sils. Aquest lletrat actua també com a advocat defensor en diversos recursos que afecten a l’Ajuntament de Sils. A més, és funcionari de l’Ajuntament de Lloret de Mar, entre altres ocupacions.
(article amb data 3 gener 2009)
Font: https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/01/03/ladvocat-urbanistic-extern-de-lajuntament-de-sils-va-ser-secretari-de-la-comissio-territorial-durbanisme-de-girona/
%d bloggers like this: