El Ban del Nyap

29 01 2009

¿L’alcalde recull firmes pro-Nyap?

110

Anuncis

Accions

Informació

22 responses

29 01 2009
LNC

Nogué, plega ja, poca-solta !!!!!

29 01 2009
Bloc

L’alcalde gasta diners públics en promocionar el Nyap-supermercat mentre Sils i Vallcanera preparen un boicot al centre comercial.

En un clar exemple de la surrealista actitud de l’alcalde i IdS s’ha publicat aquest Ban a Sils fent servir despesa pública.

Des del bloc aconsellem als possibles interessats/des en optar aquesta feina si volen treballar poc temps, atès que existeixen diferents informes jurídics que qüestionen la legalitat de la llicència atorgada a l’empresa, que no ha estat revisada d’ofici per vot de qualitat del propi alcalde al Ple municipal després d’un empat a quatre en la votació on es sol.licitava. A més, l’assumpte està als tribunals.

Font: Des de Sils camí d’Itaca

http://losilenc.blogspot.com/2009/01/lalcalde-gasta-diners-publics-en.html

29 01 2009
Anònim

Tècniques molt barroeres de fer política local.
I les que veurem …

Ja fa anys que es va inventar el caciquisme. El cacic era algú amb influència (l’alcalde o un propietari rural o l’amo de la fàbrica del poble …) que a canvi de prometre feina o favors diversos, aconseguia un bon grapat de vots a les eleccions. Si les bones maneres fallaven i no s’aconseguia controlar al personal, sempre n’hi havia d’altres.

Tant de bo ni els veïns que han iniciat el contenciós, ni els dos grups que van plantar cara a les presumptes però descarades irregularitats urbanístiques detectades als informes, no es deixin influir o acovardir per aquesta estratègia demagògica del senyor Martí Nogué i companyia.

Aturem el Nyap i, si és il·legal, enderroqueu-lo!

30 01 2009
Anònim

Si senyor, això és coherència Sr. Martí!!

Per un costat paralitzem les obres i per l’altre busquem gent per treballar!!!

Felicitats IdS!! Sou els millors!! Qualsevol dia us veurem a l’APM!!

5 02 2009
.AMS

SOBRE EL BAN MUNICIPAL
Publicat per amssils | 4 Feb, 2009

COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ

Acord Municipal per Sils denuncia que l’alcalde hagi distribuït un ban municipal per anunciar ofertes de treball per a una empresa privada

Es tracta del polèmic supermercat de la zona de Can Cabirol, que està sota sospita d’irregularitats urbanístiques

Fa uns dies, s’ha distribuït a Sils un ban municipal en el qual l’alcalde, Martí Nogué (IdS-PM), informa de l’obertura d’un termini per a la presentació de currículums per seleccionar personal per a un nou establiment comercial que es vol obrir al municipi.

Es dóna la circumstància que aquest establiment és el polèmic supermercat que s’està construint a la urbanització de Can Cabirol sota sospita d’irregularitats urbanístiques i contra el que un grup de veïns, han presentat diferents denúncies a Urbanisme que podrien acabar fallant en contra de les llicències concedies per l’Ajuntament per a aquesta activitat.

El grup municipal d’Acord Municipal per Sils (AMS-AM) considera que “és una greu irresponsabilitat de l’Alcalde posar un mitjà públic municipal com és un ban al servei d’una empresa privada.”

La finalitat dels bans municipals no és servir d’eina informativa per a les empreses privades i això és precisament el que ha fet l’Alcalde de Sils, amb l’agreujant que es tracta, en aquest cas, d’una activitat que es pretén iniciar sense resoldre les denúncies que hi ha en curs, la resolució de les quals podria impedir l’obertura del negoci.

Acord Municipal per Sils creu que tot plegat és un intent de l’Alcalde d’ocultar la negligència del govern municipal amb el pretext de la creació d’uns llocs de treball al municipi que podrien ni tan sols existir, depenent de com acabi l’expedient, actuant d’una manera “barroera” i amb menyspreu cap els veïns afectats directament per aquesta obra, presumptament, il·legal.

Finalment Acord Municipal per Sils demana la retirada immediata del ban de tots els llocs on pugui estar a exposició pública.

A TÍTOL INFORMATIU VOLEM AFERGIR:

El Reglament d’Obres, Activitats i Serveis de les Entitats Locals (ROAS), diu en el seu article 67 que els bans locals tenen per objecte, entre altres finalitats, fer un recordatori a la població del compliment dels deures ciutadans , l’aclariment d’aquestes quan sigui necessari o efectuar convocatòries populars amb motiu d’esdeveniments ciutadans.

En aquesta definició no hi trobaríem la utilització dels bans com a eina de publicitat o al servei d’una empresa privada.

Per la seva banda la Llei municipal i de règim local estableix que les entitats locals serveixen amb objectivitat els interessos públics que els són encomanats.

Aquesta darrera definició és taxant: servir amb objectivitat implica que el tracte a tercers ha de ser igual per tal respondre correctament als interessos generals. És en aquest marc que no s’accepta el tracte arbitrari o les prebendes subjectives a favor d’un tercer.

La redacció i distribució d’un ban municipal informant que una empresa privada selecciona personal al municipi contradiu tots aquests principis:

– Per una part significa fer ús inapropiat d’una eina d’informació municipal que s’ha d’utilitzar per a les finalitats descrites.

– Per una altra part significa posar a disposició d’un determinat particular una eina d’informació que no s’ha posat mai al servei d’altres particulars o empreses.

http://amsils.bloc.cat/post/15389/248163

5 02 2009
Sta. Coloma

Em poso la mà al cap llegint això del ban. Jo treballo en un ajuntament i em sembla increïble que un Ajuntament faci servir un ban per buscar personal per a una empresa privada. Si que esteu malament, a Sils? M’ho van dir, i no m’ho podia creu!!!

5 02 2009
Pili

¿Sabeu si la idea del ban va ser del mateix alcalde o li va dictar algú?:

– un col·lega de la Junta de Govern?
– la presidenta d’ACES?
– el senyor de Vilobí?
– un directiu de Consum?
– un tècnic municipal?
– un assessor o advocat externs?
– en Xicu de les cuineres?

5 02 2009
PEDRO

EL PRIMERO EN PUBLICAR LO DEL BANDO MUNICIPAL FUE LA ASOCIACIÓN CENTRO CIVICO DE VALLCANERA

5 02 2009
sils

Si senyors de AMS us mereixeu-ho un 10, eixí es defensa un poble, contra les negligències de aquet grup que no te ni idea de ètica, ni moral. Enhorabona bona
esteu arriba’n al poble.

5 02 2009
PEDRO

Si senyors de AMS us mereixeu-ho un 10, eixí es defensa un poble, contra les negligències de aquet grup que no te ni idea de ètica, ni moral. Enhorabona bona
esteu arriba’n al poble.

ESTOI CON TIGO VIVA AMS Y VIVA ICV.

5 02 2009
silenc

Ja els hi sembla bé als comerciants de sils aquest tracte de favoritisme cap el nyap per part de l’ajuntament?
Podrien demanar subvencions municipals per fer publicitat dels seus negocis.
Aquí tampoc demanen que els representi a la seva presidenta?

I els senyors de CiU que diuen del ban? també s’abstenen?

5 02 2009
LNC

Trobo que AMS ha fet molt bé, però també trobo a faltar una crítica contudent als tècnics (enganxina, arquitecte, nyap-assessor, vitorinofactures,etc…

A veure si així la colla d’IdS, atura el Nyap i deixa de carregar la defensa dels tècnics negligents que són els que fan aquests Nyaps-informes

I els/les Senyors/es de CiU que diuen? també s’abstenen ?

Sort que en Miralles viu a Sils.

6 02 2009
AVH

EL AYUNTAMIENTO AL SERVICIO DE UNA EMPRESA PRIVADA

Con fecha 26 de Enero del 2009 el señor Martí Nogué Selva Alcalde de Sils por el IDS-PM(PSC) -de Sils.

Publica un Bando Municipal en el cual parece convertir al Ayuntamiento de Sils en una Oficina de Empleo.

Colaborando con una empresa privada. CONSUM S. COOP. VALENCIANA. y en posible perjuicio de los pequeños comerciantes de Sils.

Tenemos que recordar al actual Alcalde de Sils que hay un proceso judicial en el cual un juez, tendrá que definirse y dictar sentencia.

Lo normal sería que la empresa CONSUM S. COOP. VALENCIANA, se pusiera en contacto con la Oficina de desempleo de Girona, para solicitar una relación de las personas paradas de Sils y que sea esta misma la que se encargue de recoger los currículums Vitaes y de hacer las entrevistas necesarias para contratar el personal que les haga falta en un local de la propia empresa y no en una institución pública como es el Ayuntamiento de Sils.

En ningún momento el Alcalde de Sils tiene que intervenir en este sentido y si interviene presuntamente por algo será…

Martí Nogué Selva, Alcalde de Sils, usted nunca ha hecho un Bando Municipal cuando se ha tenido que ampliar la brigada Municipal ¿porqué será?.

Y sin embargo, si lo hace para una empresa privada, ¡que casualidad!.

¿No será presuntamente, que cuando hay que contratar personal para la Brigada Municipal, cuantos menos vecinos de sils lo sepan mejor?, porque posiblemente, los que tienen que entrar para la Brigada Municipal ya estén dentro.

Este es el Alcalde y el equipo de Gobierno que muchos de vosotros habéis votado, ¡que pena! llevamos dos años padeciendo presuntamente un mal gobierno que en vez de Gobernar para el pueblo. Gobiernan para unos pocos…

Solo hay que preguntárselo a sus más allegados, los que muy posiblemente estén ya bien colocados.

A la vista está, solo tenéis que pedir las copias de todos los Plenos Municipales y veréis lo que han votado los cuatro del IDS-PM(PSC) en lo que va de Legislatura.

Posiblemente hicieron un programa Electoral o ¿simplemente fue propaganda electoral para venderse mejor? pues el que lo lleven a cabo aun está por ver, ya que han votado hasta en contra de su propio programa…

¿Peor se puede hacer?. Se quejaban y criticaban al anterior Alcalde de CIU, al Secretario y al Xicu Anoro. Para ellos eran lo peor de lo peor, y sin embargo ahora son uña y carne con el señor Secretario y con el actual portavoz de CiU Xicu Anoro, que casualidad…¿Tenemos “sociovergencia” en Sils?.

Por último queda decirle al Equipo de Gobierno en minoría de Sils, que los errores Municipales y las posibles indemnizaciones las tienen que pagar los Técnicos de la corporación Municipal y los Políticos que “deciden” y la “cagan”, y no la ciudadanía de Sils.

28 02 2009
Una

¿Es veritat que les entrevistes de personal per l’hipotètic futur supermercat Nyap s’han fet al Centre cívic? Algú sap com ha anat la cosa? A veure si anem sabent que es va pactar entre Consum, Foncie i IdS quan van seure a la taula … Algú en te bona informació?

28 02 2009
sils

Si que se sap. Que gracies a l’actitud de l’alcalde que tenim, gairebe totes les persones que hi aniran a treballar seran de sils i ho podreu comprovar quan hi anem a comprar molt aviat.
Segons he sentit avui en una botiga de sils, la setmana que ve, ja començen el curset les seleccionades.
Endevan aixi com fas Marti, que seras el nostre alcalde mes anys que en Rovira, malgrat no ho vulguin en tello i en miralles.
Perque en quan la Ma Josep, ella ja no esta d’acord amb els plantejaments d’en tello, sino fixeuvos en els plens que tot i esser el cap de llista planteixa les mocions ella com a nº 1

28 02 2009
Anònim

Sí, l’actitud de defensar les irregularitats urbanístiques i no crec que hagi estat per donar treball a la gen de Sils, deu ser per una altra cosa, de totes maneres veig que la eina és molt inestable, hem de recordar que hi ha un judici pendent i en Pere Arco, en sap què passa quan les actituds dels alcaldes mentoders es porten a judici.

Nogué si duraràs quatre anys és perquè no has volgut fer auditories i perquè vols que el nou POUM permeti més edificabilitat en les teves parcel.les i poder fer pisos.

Però a les eleccions properes tornaràs a l’oposició i en Cordobés preparà una de les seves jugades i en Cot i tu acabareu al PSC però sense càrrec.

Per cert es detecten moltes irregularitats també a l’adudicació del Bar del centre cívic es veu que algú va dir elque pagaven altres. Si tot ho fas con la marató que gastes 10 i reculls 8, què és pot esperar ?? Res, ets l’alcalde dels Nyaps.. encara les dues que van sola als plens es creguin que són el poble 😉

1 03 2009
Una

Tu que t’anomenes “sils” i que creus q representes la majoria silenciosa d’aquest poble: crec que la teva postura es profundament immoral. Escriu poesia, dorm tranquil·la i dona bons consells al teu alcalde. La politica pot embrutar molt a les persones 😦

1 03 2009
anònim!

Aquesta baralla que teniu em fa pensar en una senyora del públic que, al darrer ple, va increpar a en Tello. I en Cot, amb la camisa desbotonada i ensenyant pel al pit, va sortir a defensar-la 😉 😉

1 03 2009
Laura

QUIN MORBO NO? UHMMMM….

1 03 2009
Peret

Sí, a nivell pueblerino a Sils també hi ha la eròtica del poder 😉

1 03 2009
Amadeus

De gustibus non est disputandum.

1 03 2009
Albert

Aquest foro sembla un programa de “teleescobraries” la gent es dedica a insultar al bàndol contrari, jo demanaria que es censurés algun comentari perquè n’hi ha que són una falta de respecte total sigui a l’oposició de l’ajuntament com al govern local, i amés té un caire tant polític que ni s’acosta a la població sinó als mitings més aviat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: