Plaques de gel i indemnització

3 03 2009

DICTAMEN 444/04
Comissió Jurídica Assessora de la Generalitat de Catalunya


El 23 de setembre de 2003, el Sr. A. D. T. presentà una reclamació pels danys ocasionats al vehicle de la seva propietat, derivats d’un accident de circulació ocorregut el 7 de gener de 2003, al PK 10 de la carretera GI-555, al terme municipal de Sils, i que atribueix a l’existència d’una placa de gel a la calçada. La indemnització sol·licitada és de 17.844,00 euros, equivalent a la diferència entre el valor venal del vehicle (18.844,00 euros) i l’import rebut per la venda d’aquest a una empresa de desballestament (1.000,00 euros) (…)

III. Acreditat el dany, ara cal entrar a valorar l’existència o no de nexe causal entre aquest i el funcionament del servei públic, d’acord amb el que determina l’article 12 del Reglament. En primer lloc, cal esbrinar si els fets que, segons el reclamant, provocaren els danys al vehicle són certs, és a dir, si el 7 de gener de 2003, el vehicle de propietat conduït per l’instant patí un accident al PK 10 de la carretera GI-555, quan el vehicle que conduïa sortí de la calçada i topà amb un arbre (…)

CONCLUSIÓ

És procedent estimar en 12.447,00 euros la reclamació d’indemnització instada pel Sr. A. D. T. pels danys ocasionats al seu vehicle a conseqüència d’un accident de circulació que tingué lloc al PK 10 de la carretera GI-555, al terme municipal de Sils, i que atribueix a l’existència d’unes plaques de gel a la calçada.

Font:
http://dictamenscja.gencat.cat/cjcata/kndoc?bd=CJCATA&n=439&q=%28Sils%29&page=1

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: