Informe a favor del Nyap

19 04 2009

217

El bloc Des de Sils camí d’Itaca, publica les fotocòpies d’un informe contrari a les mocions d’AMS i d’ICV sobre el Nyap urbanístic. L’informe també fa referència a l’escrit dels veïns a l’Ajuntament contra les llicències atorgades per les Juntes de Govern.

Malgrat argumentar que la nova normativa suprimeix l’estudi de detall com a instrument urbanístic, tot seguit s’afirma que l’estudi de detall “es manté vigent transitòriament”, d’acord amb la disposició transitòria novena del decret 1/2005.

En l’informe es qualifica l’estudi de detall com a “mer instrument d’ordenació volumètrica”, oblidant que si l’estudi de detall s’hagués tramitat abans de la concessió de llicències (exigència que es pot llegir, textualment, en la normativa urbanística de Sils), els veïns, els regidors locals i, fins i tot, la Comissió d’Urbanisme de Girona haguessin pogut opinar prèviament a la concessió de la llicència d’obres d’una gran nau industrial situada en mig del teixit urbà de Sils.

En tres fulls, l’informe rebutja els arguments i les peticions dels grups AMS i ICV i també els dels veïns. L’informe, de data 16 de gener de 2009, està signat pel secretari-interventor i per l’advocat assessor; un advocat assessor, anònim, per cert.

Aquest és l’article publicat per l’esmentat bloc silenc:

diumenge, abril 19, 2009

Nyap informe

Us adjuntem el primer informe tècnic que sostenia que no calia estudi de detall ni revisar les primeres llicències del Nyap que més tard han estat anul.lades, després de l’aprovació al Ple municipal amb els vots d’IDS-CIU d’un estudi de detall que no ha estat conformat per la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona. Recentment s’ha descobert que l’argument de la planta altell per intentar justificar la desviació d’ús que existeix a l’edificació a la seva planta primera, tampoc s’ajusta a la normativa.

IDS calla i el Nyap continua acumulant irregularitats tot i els esforços d’IDS i CiU de Sils per tal de mantenir inalterable aquesta nau industrial. AMS I ICV volen portar l’assumpte als tribunals per aturar les jugades de l’ajuntament que s’estan realitzant contra l’opinió dels veïns i les veïnes.

PD: Gràcies per l’enviament.

http://1.bp.blogspot.com/_iNoF4PxZ0vQ/SesYd_mwvmI/AAAAAAAAFSA/rSA0iGDh7y4/s1600-h/p1.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_iNoF4PxZ0vQ/SesYXKRcmvI/AAAAAAAAFR4/i8iqVFmBBkY/s1600-h/p2.jpg
http://2.bp.blogspot.com/_iNoF4PxZ0vQ/SesYRP7Q2CI/AAAAAAAAFRw/mINhHF0VrGw/s1600-h/p3.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_iNoF4PxZ0vQ/SesYJRPJmjI/AAAAAAAAFRo/VP2MQJl_slU/s1600-h/p4.jpg

Font: http://losilenc.blogspot.com/2009/04/nyap-informe.html

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: