El Nyap al 3cat24

1 09 2009

Cliqueu les imatges per accedir al 3cat24. Comenteu a Nyap 2009.

round-icon-small 31/08/2009 :

3cat24nyapdesils

Font: http://www.3cat24.cat

round-icon-small 13/08/2009:

elnyapa3cat24

Els veïns han enviat al portal informatiu 3cat 24, el portal informatiu de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio, un vídeo de les maniobres dels camions del supermercat Consum Basic, acompanyat d’un text informatiu. El vídeo està penjat també al portal Youtube, on es poden veure altres enregistraments anteriors de les dramàtiques maniobres que han de fer els camioners un cop surten del moll de mercaderies del supermercat:

El text:

El Nyap urbanístic de Sils – una nau industrial on s’ha encabit un supermercat- genera un brutal nyap de mobilitat.

Camions al servei del supermercat Consum Basic reculen uns 50 metres en un carrer que forma part d’una zona residencial molt consolidada anomenada Can Cabirol de Sils, davant de la passivitat de les autoritats locals. Les maniobres dels camions afecten també la cruïlla amb el carrer Països Catalans, la qual cosa augmenta la seva perillositat.

L’any 2008, el promotor va tirar pel dret construint una nau industrial arrambada contra un carrer amb veïns. Ara, un cop inaugurat el negoci, els camions al servei de l’empresa comercial han convertit el carrer en el pati del darrera del supermercat.

Quan surten del moll de càrrega i descàrrega, els camioners no tenen opcions clares per fer les coses legals: quan no hi ha clientela entren al pàrquing del supermercat i giren, o tiren carrer amunt en direcció prohibida, o miren de girar 360 graus al mateix carrer.

Els veïns responsabilitzen a l’Ajuntament i a l’empresa comercial, no als camioners.

Molta més informació al bloc local, Sils com més serem més riurem:
https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/06/01/estudi-de-detall/

El vídeo ha estat enregistrat el dia 12 d’agost de 2009, al carrer Bastiments de la localitat de Sils, a la comarca de la Selva.

Agrairem els vostres comentaris i consells.

Veïns i veïnes de Sils

Font: www.3cat24.cat

round-icon-small Comenteu a Nyap 2009

Anuncis

Accions

Informació
%d bloggers like this: