Moció de censura

6 09 2009

Per què ha fracassat?

Quines condicions posava cadascun dels tres grups del fracassat tripartit -CiU, AMS i ICV- per a tirar endavant la moció i fer fora l’alcalde Nogué? Com van anar realment les negociacions? El comunicat de l’anomenat “tripartit” no aclareix aquests dubtes.

idsisecretari

Foto superior : Diari de Girona

round-icon-small Divendres 24 de juliol de 2009, Diari de Girona

L´oposició de Sils descarta ara tirar endavant la moció de censura

SILS | MARTÍ SANTIAGO

Govern a l’ombra. Això és el que ha acordat l’oposició de Sils (ICV, CiU i AMS) en lloc de presentar la moció de censura a l’alcalde, Martí Nogué (IdS), i forçar un canvi de govern. La sintonia dels tres grups que s’ha copsat en els darrers plens i que semblava desembocar en una maridatge per crear un govern tripartit no ha estat suficient per llimar alguns aspectes que havien de contribuir a la cohabitació de les tres forces al capdavant del consistori.
Divendres passat, les tres agrupacions opositores van decidir que la situació no era suficientment madura com per presentar una moció tot i que no renuncien a fer-ho més endavant. De moment, han volgut evidenciar quatre aspectes clau que s’han produït arran de les converses: un acostament de posicions; l’inici d’un procés de col·laboració encaminat a recordar a l’equip de govern que les tres forces opositores sumen una majoria que s’usarà “davant de possibles actuacions arbitràries de l’equip de govern; la realització de reunions periòdiques per valorar l’acció de govern “i actuar conjuntament”; i fer un seguiment exhaustiu de cadascuna de les regidories “per tal d’exigir una informació acurada i els resultats de l’activitat” d’aquestes. Tot plegat suposa la gestació d’un futur tripartit que podrà constituir-se aquest mandat o el següent.

Abandonant la realització de la moció de censura Sils continuarà governada en minoria per la formació IdS, amb només quatre regidors, i Nogué haurà de continuar d’alcalde malgrat que en el darrer ple de dijous va demanar subtilment a l’oposició que es posés d’acord “en altres coses”, en clara al·lusió a la moció.

El POUM

Un dels aspectes que va forçar l’oposició a iniciar les converses per presentar una possible moció de confiança va ser la redacció del POUM. Fins i tot, les crítiques del portaveu d’ICV, Albert Miralles, van comportar la seva expulsió d’un ple municipal per part de l’alcalde. I és que precisament la formació que lidera Miralles és una de les més crítiques amb el nou Pla General.

L’agrupació ecosocialista ha presentat diverses al·legacions al Pla d’Ordenació Urbanística com, per exemple, l’alternativa a la variant de la carretera C-63 que travessa el poble. Segons recull el POUM la nova carretera es faria damunt els terrenys protegits del PEIN de Sils, just sobre els estanys. Per aquest motiu, ICV ha proposat que la circulació de la C-63 es traslladi a la carretera GI-555 ja que l’any vinent serà una via ràpida, i a la N-II que s’està desdoblant. Això comportaria que la via d’entrada i sortida al poble s’ubiqués a la futura rotonda de l’hotel Rolls, situat a la N-II, al trencant que duu a Menorquines.

Una altra de les al·legacions presentades va ser la sol·licitud de traslladar les indústries existents al nucli urbà a terrenys per a usos industrials ubicats en una altra zona.

Font: Diari de Girona, diumenge 06 de setembre de 2009

round-icon-small Divendres 4 setembre, La Veu de Sils

Nota conjunta moció censura

Comunicat de premsa CiU, AMS – AM, ICV-EUiA-EPM

Reunits els tres grups municipals a l’oposició de Sils, CiU, AMS-AM i ICV-EUiA-EPM, per tal de prendre una decisió sobre la proposta de moció de censura que venia plantejant-se des de començament d’estiu, hem decidit donar una explicació conjunta del resultat de la reunió.

En primer lloc, donar a conèixer que la decisió ha estat no presentar de moment l’esmentada moció. Malgrat l’intent per part dels tres grups, encara no han madurat les condicions per fer-ho possible.

El que avui no és possible encara, no renunciem a que ho sigui demà. Els tres grups mantindrem viva aquesta alternativa.

Continuarem fent front a una situació de desgovern i d’inestabilitat a causa de la representació en minoria de l’actual equip de govern d’IdS, de la seva prepotència i de la seva falta de comunicació i transparència.

Fruit de les converses mantingudes, hem tret diferents aspectes positius que volem posar de manifest els tres grups a través d’aquest comunicat:

– 1. El procés i els contactes ens han permès conèixer- nos millor i, per tant, malgrat les diferències de criteri, acostar posicions davant de temes que podem considerar cabdals per al conjunt del poble.

– 2. Iniciar un procés de col•laboració ferma, per tal de recordar a l’equip de govern que, en conjunt, les tres forces representen una majoria de la població, fet que es manifestarà davant de possibles actuacions arbitràries de l’equip de govern.

– 3. Encetar un procés de reunions periòdiques conjuntes per a valorar l’acció de govern i actuar conjuntament quan s’escaigui.

– 4. Des de cada regidoria i en funció del possible cartipàs previst en cas d’haver arribat a un acord, fer-ne un seguiment exhaustiu per tal d’exigir una informació acurada i els resultats de l’activitat d’aquesta, com un govern a l’ombra.

– 5. Elaborar conjuntament aquesta nota de premsa.

CiU – AMS-AM – ICV-EUiA-EPM

4 de Setembre de 2009.

Font: La Veu de Sils, bloc d’ICV

albertmiralles

antonitello

xicuanoro

Fotos superiors : Diari de Girona

round-icon-small Divendres 24 de juliol de 2009, Diari de Girona

L’oposició de Sils ultima un pacte i prepara una moció de censura contra l´alcalde (IdS)
ICV, AMS i CiU volen crear un tripartit al consistori i el convergent Francesc Anoro es posiciona com a futur batlle

SILS | E.BATLLE
L’oposició de l’Ajuntament de Sils, formada pels grups CiU, AMS i ICV, està ultimant un pacte entre les tres forces que pugui permetre presentar una moció de censura contra l’alcalde, Martí Nogué, i el seu govern del grup Independents per Sils (IdS), que està al capdavant del consistori en minoria amb quatre dels set regidors, segons va confirmar ahir el president de CDC a la Selva Interior, Narcís Junquera.

La possibilitat d’una moció de censura no és un fet nou a Sils, ja que fa prop d’un any hi va haver moviments per dur-la a terme, però llavors es va abortar per manca de suport dels convergents. Junquera explica que els impulsors de l’actual moció de censura contra Nogué són els grups d’AMS i ICV i llavors CiU s’hi hauria sumat.

Tot i això, per ara no està decidit el funcionament d’un possible nou govern ni tampoc el seu cartipàs, però el que sí ho està és que “CiU serà qui tindria l’Alcaldia”, al ser-ne el grup majoritari amb tres regidors -AMS compta amb dos edils i ICV també- i per tant, Francesc Anoro es convertiria en el nou alcalde de Sils pels propers dos anys.

Aquesta moció de censura que s’està coent des de fa poc, assegura Junquera, es fa “amb molta il·lusió per part de tots” i el que l’hauria provocat, explica el president de CDC a la Selva Interior, és que des de l’òptica de l’oposició “l’Ajuntament està saturat i que ha de tirar endavant i la moció de censura, va molt seriosament”.

D’altra banda, Junquera assegura que en els propers dies es podria signar l’acord entre les tres forces i presentar la moció de censura, que podria dur aquest tripartit al govern de Sils.

Escenes de molta tensió

En els darrers mesos, el govern de Sils s’ha topat amb diversos esculls a causa de la forta oposició dels grups d’ICV i AMS especialment i darrerament, fins i tot per part de CiU. En alguns plenaris s’han viscut algunes escenes que demostren que no hi ha bona entesa entre els grups que formen la corporació municipal. Entre les més recents hi ha la que va protagonitzar l’edil d’ICV Albert Miralles i l’alcalde, Martí Nogué. Aquesta es va produir enmig d’un ple i per diverses divergències entre ambdós a l’hora d’exposar un tema sobre el nou planejament urbanístic i sortides de to de l’edil d’ICV, finalment, l’alcalde va expulsar-lo del plenari. Aquest fet, posteriorment, va provocar que en el darrer plenari CiU ho critiqués i instés els edils a comportar-se.

D’altra banda, un altre fet molt significatiu d’antagonia entre govern i oposició va ser durant el plenari de pressupostos: l’oposició en bloc va rebutjar el nou compte per al 2009 i en un ple celebrat al cap de cinc mesos, es va poder aprovar per l’abstenció de CiU.

A tot això, se li sumen les crítiques de l’oposició ple rera ple per “manca d’informació per part de l’equip de govern” sobre molts temes que van a ple i del dia a dia.

Font: Diari de Girona

elsquatretripartit

round-icon-small Dissabte 25 de juliol de 2009, Diari de Girona

CiU de Sils justifica la moció de censura a l’alcalde pel “clima de tensió”actual
L’alcalde assegura que si s’acaba presentant, el futur govern tripartit (ICV-AMS-CiU) serà “un puzle mal fet”

SILS | E.BATLLE
El grup de Convergència i Unió (CiU) de Sils, en aquests moments a l’oposició i liderat per Francesc Anoro, assegura que la moció de censura a l’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), es justifica perquè “s’ha arribat a un clima de tensió en els últims plens que ja ha arribat a ser kafkià”, afirma Anoro.

Tot i això, el cap de llista de CiU reconeix que ICV i AMS -les altres dues forces que se sumen a la moció- són els grups que han fet una oposició més punyent durant els darrers mesos i que CiU “ha intentat entrendre’s amb el govern”, però ha arribat un moment, remarca, que “cal trobar una tranquil·litat i una majoria estable” al municipi.

Malgrat tenir clar que la moció de censura es presentarà, els tres cap de llista del futur tripartit (ICV-AMS-CiU) de Sils deixen clar que encara “cal tancar alguns aspectes del pacte”, afirma el regidor d’ICV, Albert Miralles. Antoni Tello, cap de llista d’AMS, assegura, però, que “la intenció és deixar-ho tot llest per poder començar a governar el setembre“. Per tant, això significa, com explicava Anoro que “anant bé, quan s’hagi signat el pacte, cap a mitjans d’agost, es produirà la moció de censura” a l’Ajuntament de Sils.

Dels punts de l’acord, l’únic que ha trascendit per ara, és que l’alcaldia quedarà en mans del grup de CiU, és a dir, del convergent Francesc Anoro, que fa més de vint anys que està al consistori silenc.

Per altra banda, l’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), assegurava ahir sorprès que s’havia assabtentat de la notícia a través del Diari de Girona i que no sabia “si han concretat alguna cosa entre ells”, i va explicar que, per ell, “aquest tripartit és un puzle mal fet, on hi ha molts interessos en cadascun dels grups”. Nogué també va manifestar que “el govern funciona millor ara en en minoria i que a l’oposició això és el que els sap greu”.

Anoro, el futur alcalde

Els tres grups de l’oposició coincideixen a manifestar els motius pels quals han arribat a asseure’s en una taula i preparar un acord -que se signarà en breu- i que propiciarà una moció de censura al govern d’IdS: en primer lloc, manifesten que un dels punts que els ha fet prendre aquesta decisió és que “no s’informa per part del govern” i en segon, el tema del POUM, un planejament que “s’ha presentat a veïns i no se’ns deixa participar en les reunions”, puntualitzava el portaveu d’AMS.

A tot això se li suma la tensió entre govern i oposició dels darrers moments, que ha propiciat, assegura Miralles, “una falta de dinamisme i que moltes coses estiguin aturades”. L’alcalde, per la seva banda, afirma que sobre el POUM “se’ls ha facilitat tota la informació i que tots els grups callen i s’han tancat en banda”

Finalment, el convergent Anoro ressalta també que “potser en un principi el poble no entendrà el perquè de la moció de censura”, però afirma que “darrera de tot hi ha només la preocupació pel poble”, que compta amb el vistiplau de la cúpula de la federació nacionalista de CiU, afegeix.

Font: Diari de Girona

round-icon-small Dijous 30 de juliol de 2009, Diari de Girona

El tripartit estudia el nou cartipàs, on AMS té la primera Tinença d´Alcaldia i ICV, la segona
CiU i AMS debaten sobre qui es quedarà Urbanisme i Iniciativa i Convergència per aconseguir Cultura i Educació

E.BATLLE
El futur tripartit de l’Ajuntament de Sils, format per ICV, AMS i CiU, es troba immers en un període de negociacions per ultimar aquesta setmana un pacte, el full de ruta per als propers dos anys al govern municipal, que està liderat fins ara pel grup d’IdS, que es troba en minoria.

Pel que ha pogut transcendir del pacte, de moment els grups es troben pendents d’acabar de desencallar dos temes, que no són de caire municipal, segons apunten fonts del tripartit. Un cop s’hagin llimat aquestes diferències, el tripartit anunciarà el pacte i posteriorment presentarà la moció de censura contra l’alcalde, Martí Nogué (IdS).

El que ja està bastant embastat és el cartipàs d’aquest tripartit: en concret, com ja havia avançat Diari de Girona fa pocs dies, l’Alcaldia passarà a mans del convergent Francesc Anoro (CiU) i com a novetats hi ha que la primera Tinença d’Alcaldia quedarà pel portaveu d’AMS, Antoni Tello, i la segona, serà per a Albert Miralles, el líder d’ICV de Sils.

Quant a les àrees que tindrà cada formació, el que està clar, segons apunten fonts del tripartit, és que cadascú aportarà la seva experiència. Per tant, AMS estarà al capdavant de la regidoria de Salut i CiU es quedarà amb Hisenda. I pel que fa a Governació segurament passarà a mans d’AMS ja que és del que s’havia encarregat Antoni Tello, quan havia estat regidor fa uns anys al consistori. Pel que fa a Urbanisme, tot sembla indicar que podria acabar a mans de CiU, perquè el regidor Marc Capdevila havia estat al càrrec d’aquesta àrea durant l’últim mandat de CiU. Tot i això, aquesta darrera atribució, s’està negociant amb AMS; grup que es faria càrrec també d’Obres i Serveis.

ICV per la seva banda, es podria encarregar de Medi Ambient i està en discussions amb CiU pel que fa a estar al capdavant de les àrees de Cultura i Educació, segons fonts del tripartit.

Aquestes dades són de moment provisionals però tot indica que aquesta setmana ja es podria tenir enllestit el cartipàs i el full de ruta.

La moció de censura a l’alcalde de Sils ha agafat per sorpresa el batlle d’aquesta població i segons explicava ahir Antoni Tello, els motius pels quals volen aconseguir el govern “no és per temes d’interessos, sinó pel poble”. Des de CiU, Francesc Anoro va afirmar que cal “ser prudent” i que s’espera tenir-ho tot en breu lligat.

Aquest diari en tancar l’edició no havia pogut contactar amb el cap d’ICV, Albert Miralles.

Font: Diari de Girona

round-icon-small Llegiu també:


Accions

Informació

272 responses

5 08 2009
Bloc

Còpia d’un comentari procedent d’un altre article:

rigoberto

30-07-2007 (23:16:17)

Ara que tenim el trifasic en produccio, nomes falta saber que sera el cafe, qui sera el conyac i qui sera la llet, pero aquest dibuix em recorda epoques llunyanes del quimetisme mes dur (en argot comunista… periodo especial), els mateixos actors que abans anaven junts al mateix partit, excepte un de nou que tindra que fer el paper del que hi havia abans i ara no hi es.

Ja que torna en schumacher temporalment a la formula 1, que tal si demanessim entre tots que tornes temporalment el nostre schumacher local?

ala bon estiuuuuuuuuuu

5 08 2009
Pauet

Es veu que en Xicu, molt interessat en ocupar l’alcaldia que ja li venia molt de gust el 2007, va filtrar a la premsa el tema del tripartit abans que estés el blat al sac i ben lligat.

¿Servirà aquest tripartit per rehabilitar a CiU i a en Xicu, hereu d’en Rovira, defensor del Nyap i dels blocs del sector sud?

¿Contuinuaran els mateixos tècnics i advocats externs cobrant, fent i desfent?

¿Es revisaran les llicències i les males pràctiques que van envoltar les llicències de legalització del Nyap?

¿Qui capitalitzarà els èxits del tripartit, en cas de que les coses vagin bé?

¿Qui es quedarà l’alcaldia?

¿Qui es quedarà amb la regidoria d’Urbanisme?

¿En Miralles s’ho ha pensat bé això del trifàsic?

Ui, ui, ui !!!

5 08 2009
tino

bien venidos de nuevo ya era hora empieza la faena que hay bastante

5 08 2009
Veïna de Sils

Tripartit a Sils
No crec que la crispació que hi ha Sils sigui deguda a la gestió que ha fet aquest equip de govern. La crispació es deguda a desig de poder de alguns qui ni remotament per les urnes hagueren pogut obtenir, i als altres grups els ha interessat, CIU, crec que se ha equivocat, poder hi ha votants del seu grup que no entendran , que faci pinya amb el Miralles. No crec que pel poble sigui bo fer enrenou. Espero que aquest tripartit no faci diferencies i farà arreglar a Vallcanera les voreres, tanques amb les mateixes normes urbanístiques que tenim que complir tots els demés veïns de Sils, i no per aconseguir vots tinguin altres condicions., espero que seran honestos i no ens faran pagar a tots el veïns els que tindrien que pagar alguns.

6 08 2009
zzz

Sr.Miralles amb els nous socis que te vosté, se li ha vist el plumero.
Lo mes important es el poder, suposo que la manera d´arrivar es lo de menys, en quan a la resta de socis del trifasíc ja els coneixem tots,,,,,,,,,,, cap sorpresa.

6 08 2009
una altra veina

està clar que a molts de nosaltres no ens acaba d’agradar que els nostres representants pactin amb segons qui. Això segurament es pot generalitzar a la majoria de votants, sigui quina sigui la nostra orientació política.
Però el que està més clar encara és que els que ens estimem el nostre poble estem disposats a acceptar segons qué (tot té un límit) per tal de fer fora a aquest senyors que tan de mal han fet durant dos anys a Sils.

6 08 2009
Una

– I per què no esperar que arribin a les eleccions del 2011, per clarificar el panorama?. Les eleccions posarien cadascú al seu lloc. El poble no s’ensorrarà si en Nogué continua sent alcalde, amb el suport actiu o passiu de CiU.

– En Xicu alcalde i en Capdevila regidor d’urbanisme amb el suport de les bases d’AMS i de la gent d’en Miralles ?. No ho entenc, que algú m’ho expliqui.

6 08 2009
tino

Hoy hemos tenido la prueba definitiva de la Politización de la Fiesta de Vallcanera Park.

A fecha de hoy día 6-08-2009, ha un no se ha Liquidado Vallcanera Park y el Ayuntamiento solamente a recepcionado, la Gestión, de la Urbanización,

Que nos expliquen el motivo por el cual sean hecho dueño y señor de lo que era nuestra antigua Entidad Urbanística.

Y que nos expliquen porque personas que son ajenas al Ayuntamiento tienen las llaves de dichos locales, donde hay documentación y muchos datos privados y muy importantes de los propietarios de Vallcanera Park,

Como los números de cuentas bancarias correspondientes a todos los Parcelistas, solo faltaría que dichos números de las cuentas corrientes de los señores Parcelistas cayera en manos de irresponsables y quisieran sacar partido de ello tanto de las cuentas como de la documentación.

Que nos diga y nos explique el Señor Joan Cot Primer Teniente de Alcalde, en que Pleno Municipal, se a aprobado ceder la antigua Entidad Urbanística de Vallcanera Park, al Sr. Isidro Malaver y compañía.

Precisamente a personajes que son de su Asociación de Vecinos. Asociación que no representa a todos los vecinos y vecinas de Vallcanera Park.

Porque los miembros de su Asociación tienen llaves de los locales de todos los vecinos y vecinas de Vallcanera Park.

Personaje como este tal Isidro y compañía pueden, presuntamente utilizar dicha información de manera mal intencionado como ya lo hizo en su época de Secretario de la Entidad Urbanística. Que se lo pregunten al Girona, Carrión y del Bar de la Sevillana.

Señor “Joan Cot”, Teniente de Alcalde de Sils, usted y solamente Usted será el responsable en caso que desaparezcan, de la antigua Entidad, toda la información de los señores/as Parcelistas y el que se hagan publicas la información privada de los mismos.

6 08 2009
vecino

y porque hay que esperar al 2011?
creo que en las bases de AMS y en el equipo del Miralles hay gente honrada que se preocupa por las personas y por los intereses generales del pueblo.
Si realmente tubieran tanta ansia de poder ya habrian firmado la moción con los ojos cerrados.
Parece que estan estudiando bien la situación y quieren trabajar para que las cosas salgan lo mejor posible.
Siempre será más fácil trabajar desde dentro y ir cambiando pequeñas cosas desde las regidorias que ocupen. Las comisiones de gobierno ya no serian secreto de sumario, ya no se tomarian decisiones sin que nos enteraramos de nada.
Los únicos que si parecen tener ansias de poder son los de CiU, que corrieron a soltar la noticia a los medios de comunicacion para colgarse las medallas.
Que coincidencia que todo esto haya coincidido con el retorno del Capdevila que seguramente será el cap de lista en las proximas elecciones.

6 08 2009
s sm

miralles perque no paries dei teu nou saiari de 1800 e ‘¡

6 08 2009
tino

S Sm. Demomento que yo sepa sigue todo igual salarios incluido, mira lo que es una vergüenza esque los de tu partido se esten llebando más 1.800,00€ sin hacer nada de nada por lo menos el miralles se lo ganara.

Porque no le dices a tus vecinos y vecinas lo que cobrán los cuatro Ineptos de IDS-PSC-PSOE.

Teneis Mirallitis porque hoy día es el unico que sabe hacer tanto de Oposición como a la hora de estar en el Equipo de Gobierno.

Y porque los de ICV no tienen terrenos que recalificar en el nuevo POUM no la ONU.

Porque con ICV se Gobernara para los ciudadanos y ciudadanas del pueblo y no para algunos del pueblo.

6 08 2009
s sm

miralles en toda su vida no ha hecho nada ni aqui ni de donde viene

6 08 2009
tino

zzz. Mira si al Miralles se le a visto el Plumero imaginate lo que se lea visto al Nógué al Cot y al Tabertner.

Mira si el poder fuera lo más importante ya se habria firmado la moción asin que los de IDS-PSC-PSOE de Sils solamente se presentarón para tener poder

Decirte que a vosotros tambien os conoce todo el pueblo , los padres de la guarderia las trabajadoras los vecinos del NYAP los padresy madres a los cuales les habeis quitado el transporte escolar y muchas, muchas cosas más.

Realmente aquien se le avisto el Plumero es a los Independientes-PSC-PSOE de Sils.

VIVA, VIVA, LA MOCIÓN DE CENSURA Y LOS INEPTOS A LA OPOSICIÓN HAY SE BERA LO QUE VALEN.

Sr.Miralles amb els nous socis que te vosté, se li ha vist el plumero.
Lo mes important es el poder, suposo que la manera d´arrivar es lo de menys, en quan a la resta de socis del trifasíc ja els coneixem tots,,,,,,,,,,, cap sorpresa.

6 08 2009
.Situació de les converses

dijous, 6 / agost / 2009
Situació de les converses entre els grups de l’oposició

“Avui dijous 6 d’agost el grup de ICV-EUiA-EPM de Sils convoca
aquesta tarda, una reunió ampliada a simpatitzants i gent propera,
per valorar la situació de les converses entre els grups de l`oposició,
que estan obertes per la negociació d’un acord polític,
previ a presentar una moció de censura”.

http://laveudesils.blogspot.com/2009/08/situacio-de-les-converses-entre-els.html

6 08 2009
duende

S Sm. Pues dime de lo que presumes y tedire quien eres por ejemplo que habeis hecho los Independientes en tantos años de Oposición y en los dos años que llevais com Equipo de Ineptos.

Aparte de liar la trueca en todo lo que habeis tocado y manipulado

LA VERGÜENZA MÁS GRANDE ES QUE UN ALCALDE SEA EL CONCEJAL DE URBANISMO Y ENCIMA QUIERA QUE CON EL NUEVO POUM NO LA ONU SUS TERRENOS DE LAS MAYORQUINAS SE PUEDAN CONSTRUIR MÁS CASAS.

Porque no se preocupa de que alos niños y niñas de Sils no les falte el Transporte Escolar Gratuito en vez de quitarselo.

Querais o no tarde o temprano los venidos de afuera Gobernaran el Pueblo de Sils.

Porque estan más preparado que toda esta colla de Independientes de Sils el unico que valia se tubo que ir por no estar al lado de Ineptos este si que valia el Carles Adrogué.

Y por ultimo como dice el Tino, Guarderia, Nyap Transporte Escolar Trabajadores/as Urbanizaciones, Centro Civico y muchas muchas, cosas más y sobretodo el mal estar que hay en pueblo con los cuatro Ineptos.

6 08 2009
LNC

Voler comparar l’Honestedat d’en Miralles amb la colla del nyap no té nom.

Volem a l’albert ( l’obsessió malatisa de d’IdS i CiU sils que fa la moció pq li manen la direcció de dalt) a l’ajuntament, volem transparència.. no patiu que de ben segur no farà de bomber ni de cuiner… però es prou llest perquè l’enganxina no li marqui gols en nom d’un supossat interès general de Sils que vol dir que les malifetes del sils antic queden impunes.

6 08 2009
Luis

Solamente una cosa con lo que les han hecho a los vecinos y vecinas del NYAP
no tienen nombre han engañado a diestro y siniestro, esta esla forma de Gobernar de estos Sr. de Independientes de Sils. que de democratas no tienen nada de nada.

En la Oposición estaran mejor estos dos años que biene y que quiera honores que se los gane trabajando para el pueblo y no para algunos del pueblo.

6 08 2009
zzz

Sr. Tino , por lo que leo ud. hace poco que vive`por aqui, por favor, documentese.
Sr. Duende nadie duda de que los habeis venido de fuera acabeis gobernando el pueblo, ya ha pasado en la generalitat, es cuestion de tiempo igual que algun dia el alcalde de Sils igual se llama abdullah, sinceramente no me importa, pero tenga ud. en cuenta una cosa………las tierras tienen dueño………por los siglos de los siglos ……….amen

6 08 2009
AVH

LNC. Estoy contigo tienen, Mirallitis por lo que se les biene encima la caja de Pandora se puede habrir por primera vez y no interesa.

Que los vecinos y Vecinas de Sils se enteren de lo que hay verdaderamente dentro de la caja de Pandora.

Todo esto que esta pasando es porque no han ido con Transparencia, cuando salieron elegidos, si se hubieran hecho las Auditorias, si se hubieran comportado como se tenian que haber comportado con los vecinos de Vallcanera, como con los vecinos del Nyap como con las empleadas de la Guarderia como con tantas y tantas cosas más, porque al final se pilla antes a un mentiroso que a un cojo.

Y han sido mentiras tras mentiras pero no a una persona si no a muchas personas.

Y sobretodo por no haber hecho un pacto de Gobierno y querer aglutinar todo sin estar preparado para ello, para cobrar más dinero a final de mes.

6 08 2009
LNC

Amen sociata= fer fora gent i regidors del ple, frau de llei amb nyap, xalet a can celdoni, el lledober, acomiadar educadores, el no a les auditories, assessors a sou mentre la diputació els dóna gratis, blocs a les percel.les del nogué, la xibarri de l’hort dient que Vallcanera és el bronx de sils (segur que no ha visitat estat units, però ha vist l’edifici de l’ONU a USA a la tele)… mollor que entrin els quatre curtets de sempre però amb el miralles per defensar l’Honestedat i la transparència i posar al seu lloc al secretari i els assessors heredats d’en rovira, el veí de l’enganixina, l’accionista de Can Cabirol, S.A., l’amic de finques planes.

6 08 2009
duende

La tierra es del pueblo y para el pueblo por mucho que usted diga, quien le puso precio a la tierra de Sils.

Porque se hizieron pisos a toda pastilla para los venidos de afuera

Porque han permitido ustedes el engaño hacia un grupo muy amplio de vecinos durante 22 años haciendoles pagar servicios que le tocaba pagar a todo el pueblo.
Y tenga usted en cuenta otra cosa no haber vendido la tierra de vuestros antepasados por los siglos de los siglos. VIVA LA CNT. AIT. Que muy pronto tambien estaran instalada en este Pueblo. Un saludo ZZZ.

6 08 2009
s sm

mirallesivaldes que oficio teneis¡’ cuando merrefiero que no trabajais es que no trabajais en nada solamente en decir mentiras yhacer el mal

6 08 2009
zzz

Sra LNC voste per lo que veig es la palmera del sr. Miralles, quan arrivi al poder suposo que tindra el detall que comprar un ram de flors i una capsa de bombons…espero que siguin belgues.
No soc socialista.
Sr.Duende el unico sindicato que habia por aqui , era uno de la falange , hace años, al cual pertenecia una gran parte la poblacion, que por cierto salvaron a unos cuantos de los sindicatos rojos de ir al paredon.

6 08 2009
Tino

zzz. no se cuantos años lleva usted por aqui pero yo llevo la friolera de 33 años y digame sobre que metengo que documentar, no sera de la incapacidad de este equipo de Ineptos.

Mañana si quiere le dejare un comentario de estos 33 años que llevo en Sils y le documentare estos 33 años de historia de Sils.

6 08 2009
LNC

N’hi ha que tenen horts o indemnitzacions de més de 2.000 € només per signar informes estúpids dels “tècnics”… i també tenim gent que no sap diferenciar entre l’ONU i el POUM i es miren cap un altre lloc en temps d’exposició pública…

Apa, cap a l’oposició a suar la camiseta..o és por a les auditories d’aquests darres dos anys ?¿? 😉

6 08 2009
Duende

ZZZ Ha hora lo entiendo todo esta usted diciendo que la mayoria del pueblo pertenecia a l Falange.

Lo mismo es lo que tendremos que hacer nosotros levantaros el trasero para que no acabeis en la Carcel.

Mira si quieres mañana seguimos ha hora me voy a una reunión muy importante que hay en el Ayuntamiento de ICV estas invitado si quieres, de esta manera te podras documentar más y de ultima hora. Un saludo ZZZ

6 08 2009
s sm

miralles yvaldes que oficio teneis que yo sepa solamente ha decir mentiras y esgribir en buestra paguina espero que dios os castigue por el mal que haceis

6 08 2009
Duende

ZZZ. Ami no me acojn con lo de la Falange lo mismo monto la Hermandad de la Legión, y te canto el Novio de la Muerte.

6 08 2009
Luis

Quien le desea algo malo al vecino a el o a ella le viene de Camino solo decirte que el mal lo han traido los Idependientes-Psc-Psoe, de Sils y la de la ONU

6 08 2009
LNC

Sr/a. zzz si vol caure a nivell de debat de l’estil “palmero” és cosa seva, d’en Miralles ja que m’apel.la, no espero res més que un bon govern… a Sils, cap favor ni regal personal, pensi que en el món de les idees les coses no van així, no sóc del sils de sempre que cita (només cal fixar-se en les seves paraules sobre el passat de Sils, per veure que la colla de Sils de tota la vida o bé no s’ho poden creure o bé no saben que els governs amb persones honestes existeixin)

Benvingut/da al segle XXI, el segle mundial de la democràcia.

Apa, sociates, cap a l’oposició ( i jo no he dit que aquest o l’altre és sociata o deixa de ser-ho) 😉

6 08 2009
zzz

Por alusiones
Sr. Tino llevo mas de 40 años y mi familia mas de 200.
Sr.Duende le agradeceria que mañana me informase de la reunion a ver si consigo ponerme al dia, ya que no dudo de su imparcialidad.
Srta.LNC , jo si que he estat al Bronx i li puc asegurar que Vallcanera es mes similar a les casetes residencials de Phoenix per sort dels seus habitants.
Per els seus comentaris dedueixo que esta en una etapa d inocencia total……..es bo ser utopic………..pero per desgracia , la vida que ens envolta a tots els nivells no es aixi de maca.

6 08 2009
LNC

Per això no renunciem a l’esperança d’un govern amb persones honestes a Sils 😉 i no la colla del nyap, enganxines i horts 😉

6 08 2009
Pescaire

Hi ha qui diu que en Xicu ja s’hauria prejubilat, que ja tenia ganes de deixar la fàbrica i que ja va dient pel seu poble (Palafolls), bé, pel poble on dorm (Palafolls), que ja és alcalda de Sils. Alcalda de Sils, manager de les cuineres i a viure: Sils, Madrid, Milano, Roma, Majestic, París, salsafins i hotelets de cinc estrelles.

Hi ha qui diu que el pacta està lluny de tancarse, que ICV posa condicions com l’aparcament del POUM fins a la proxima legislatura, sobre el Nyap en cas que el jutjat doni la raó als veïns, conveni pels treballadors municipals no funcionaris i que els regidors donin exemple treballant mitja jornada a la casa del poble i l’altra al seu treball ordinari. I tot devant de notari.

I que els altres dos socis no estan per aquestes condicions. I que en Miralles vol regidories socials però no s’interessa per urbanisme, com si aquesta no fos “social”.

Hi ha qui diu que hi ha gent pròxima a ICV que no veu gens clar el pacte amb en Ciu, Tello i Anoro. Total queda un any i mig per les eleccions, per què no esperar?, per què corre el risc de cremar-se amb regidories “socials” que no disposaran de tècnics ni de recursos?

?

6 08 2009
LNC

Amb CiU i un altre partit la moció ja tira endavant… CiU+ AMS o ICV= 5 contra IDS-Socialistes= 4. La moció només s’atura si el partit que no entra (sigui AMS o ICV) al govern vota amb IDS-socialites-pronyap i queden 7 contra 5.

Jo crec que lluny de partidisme i pel bé del pobe es bo que governin aquest dos anys els tres partits que han patit les males formes del cot i el nogué…

6 08 2009
Luis

Pero para poder presentar la Moción no tienen que ser por mayoria LNC

6 08 2009
tino

zzz. en fin que tus antepasados bienes erán Moros

6 08 2009
luis

Mañana puede ser un grandia para todos los internautas que VIVA la Moción y el trifasico de anis coñac y crema catalana

6 08 2009
LNC

Per cert la nova teoria del Nyap, aquesta que diu que si el jutge dóna la raó als veïns i veïnes l’ajuntament els farà costat… és una altre nyap: O es pensen els polítics i polítiques que estan per sobre del jutjats?¿? El que cal es que despatxin immediatament en Sicart i el Victorino i deixen de pagar-li factures, denunciar la “jugada” a la fiscalia i que el secretari i l’arquitecte responguin de les seves accions en tot aquest vergonyós assumpte.

6 08 2009
LNC

Lluís no cal que sigui majoria absoluta, un 5-4, amb dues abstencions ja fa nou govern. Però vaja que un 7-4 millor. 😉

6 08 2009
LNC

Upsss. Lluís tens raó m’he equivocat, cal majoria absoluta a la presentació i votació.

1. El Alcalde puede ser destituido mediante moción de censura, cuya presentación, tramitación y votación se regirá por las siguientes normas:

La moción de censura deberá ser propuesta, al menos, por la mayoría absoluta del número legal de miembros de la Corporación y habrá de incluir un candidato a la Alcaldía, pudiendo serlo cualquier concejal, cuya aceptación expresa conste en el escrito de proposición de la moción.

El escrito en el que se proponga la moción censura deberá incluir las firmas debidamente autenticadas por Notario o por el Secretario general de la Corporación y deberá presentarse ante éste por cualquiera de sus firmantes. El Secretario general comprobará que la moción de censura reúne los requisitos exigidos en este artículo y extenderá en el mismo acto la correspondiente diligencia acreditativa.

El documento así diligenciado se presentará en el Registro General de la Corporación por cualquiera de los firmantes de la moción, quedando el Pleno automáticamente convocado para las doce horas del décimo día hábil siguiente al de su registro. El Secretario de la Corporación deberá remitir notificación indicativa de tal circunstancia a todos los miembros de la misma en el plazo máximo de un día, a contar desde la presentación del documento en el Registro, a los efectos de su asistencia a la sesión, especificando la fecha y hora de la misma.

El Pleno será presidido por una Mesa de edad, integrada por los concejales de mayor y menor edad de los presentes, excluidos el Alcalde y el candidato a la Alcaldía, actuando como Secretario el que lo sea de la Corporación, quien acreditará tal circunstancia.

La Mesa se limitará a dar lectura a la moción de censura, a conceder la palabra durante un tiempo breve, si estuvieren presentes, al candidato a la Alcaldía, al Alcalde y a los portavoces de los grupos municipales, y a someter a votación la moción de censura

El candidato incluido en la moción de censura quedará proclamado Alcalde si ésta prosperase con el voto favorable de la mayoría absoluta del número de concejales que legalmente componen la Corporación.

http://noticias.juridicas.com/base_datos/Admin/lo5-1985.t3.html#c9

7 08 2009
k tal

He leido que Miralles cobrara 1800 euros ? he leido bien ? porque ?

7 08 2009
Veí

LNC dixit: El que cal es que despatxin immediatament en Sicart i el Victorino i deixen de pagar-li factures, denunciar la “jugada” a la fiscalia i que el secretari i l’arquitecte responguin de les seves accions en tot aquest vergonyós assumpte.

Siusplau!!!, amb CiU pel mig, aquesta proposta teva és ciència-ficció.

¿Què faran la Cristina i en Miralles quan la junta de govern de la que formaran part hagi d’aprovar una bona provisió de fons perque assessors i advocats externs facin la seva feina, o sigui inventar-se embolicades virgueries jurídiques per intentar legalitzar un vergonyós Nyap urbanístic?

7 08 2009
LNC

Convencem a AMS, Veí.

7 08 2009
zzz

Srta LNC , voste parla de honestitat, de govern, del nyap,etc.
La felicito per el seu blog , malgrat de ser una versio de salsa rosa local es divertit.
Reflexions.
Perque la rotonda de la urbanitzacio de les mallorquines es va desplaçar en el seu moment fins on tenim l actual nyap?
quin govern va autoritzar aixo?
Com diuen els castellans…..Dime con quien andas y te dire quien eres

7 08 2009
Tino

ZZZ. Tienes razón pero si fue CIU porque motivo los Independientes le siguén el juego y tiran para delante lo del NYAP.

Y esto de dime con quien andas y te dire quien eres suguro que lo dices por los Independientes de Sils.

Dime a quien llevo en la candidatura y te dire las obras que te doi del Plan Zapatero muy bien.

7 08 2009
zzz

Sr.tino supongo que en caso de no realizarse , tendrian que abonarse cuantiosas indemnizaciones a cargo del erario publico.
En cuanto al dime con quien andas y te dire quien eres me refiero a los señores del conocido trifasico.
El plan zapatero no se como se adjudicaron las obras, pero antes de el plan zapatero habia otro tipo de adjudicaciones que supongo que se hacian con total arbitrariedad y sin ningun tipo de contraprestaciones…………..o quizas no?
Como diria el gran filosofo Dinio, la politica me confunde

7 08 2009
Tino

ZZZ.Tienes razón olle perdona por mis falta de ortografia pero se entiende no

Mira esto que se tendria que abonar con erario publico es la gran mentira de este grupo de Independientes para seguir con una Ilegalidad. saves quien tendria que pagar verdaderamente si hubiera que pagar algo serian los Tecnicos el Secretario y el Equipo de Gobierno de Independientes Sils.

siempre y cuando el seguro de Responsabilidad Civil del Ayuntamento de Sils no se hiciese cargo, por haber sido precisamente un fayo de los Tenicos y del Equipo de Gobierno, y esto es asín de verdad zzz.

7 08 2009
Tino

zzz. Pues hagamos que la Politica no confunda a nadie

7 08 2009
tot plegat, un joc d'ous

Tello i Capdevila junts ( veure per creure )
Anoro i Tello junts ( no ho entenc )
Miralles, Tello i Anoro Junts ( el joc dels ous )
i el poble que ? …. que el donguin per la porta de redera.

7 08 2009
zzz

Sr tot plegat, tots aquests en epoques pasades ja anaven junts i crec que seria un bon tema d investigacio per part de la nostra reportera local, el perque es van separar.
El Sr.Miralles crec que en epoques pasades anava amb ids, pero el motiu de la seva sortida suposo que la nostra reportera ens el podra justificar i de passo que justifiqui el nou pas a la coalicio del trifasic

7 08 2009
PEDRITO

ZZZ no son necesarias las reporteras. No tienes ni edea de nada cuando haces estos comentarios. Se nota que acabas de aterrizar en Sils. Todo tiene sus porques y bien justificados.

7 08 2009
LNC

N’hi ha que no saben que inventar per mantenir a la poltrona un alcalde autoritari que fa servir la polícia per fer fora i fer callar quan li pregunten pel POUM i l’edificabilitat de les seves parcel.les… i després amaguen les normes.

Com té Can Celdoni en Cot, el de marxes o et foto una potada al collons?

És aquest el “socialisme” defenseu ?¿? 🙂 🙂 Això és progrés? 🙂 🙂

7 08 2009
Anònim

Per cert ZZZ tens un piló de faltes d’ortografia.

” èpoques passades, perquè, èpoques passades, però, podrà, i de pas, la coalició, trifàsic.”

7 08 2009
Firefox

Un bon remei contra les errades ortogràfiques en els comentaris dels blocs:

http://www.softcatala.org/wiki/Rebost:Firefox

* Navegador Firefox català
* Diccionari (corrector ortogràfic català)

7 08 2009
Ni Nogué ni trifàsic

Ni Nogué ni trifàsic.

Deixem que IdS amb carnet PSC-PSOE (poca cosa a veure amb els antics Independents de Sils) s’acabi de cremar i a esperar les pròximes eleccions. Ells ho van triar, governar en solitari, amb secretisme i prepotència.

Apa, ja ho he dit!
Algú més té aquesta opinió?

7 08 2009
zzz

Por Alusiones
Sr.Pedrito lea ud mas arriba ………y vera que cuando ud aun no sabia donde estaba Sils, yo ya vivia aqui.
Sr o Sra Anonim, alguns vam anar a l escola amb castella i el nostre catala fem l esforç de millorar lo cada dia ja que en aquella epoca ningu l ensenyava, disculpi voste la meva pobre ortografia.

7 08 2009
LNC

ZZZ fas molt bé d’escriure en català. Enhorabona pel teu esforç.

Ni Nogué ni Trifàsic: En Nogué, en cot, l’enganxina i l’arquitecte tenen la mateixa opinió que tu… no és gaire satisfactori oi?. 😉

8 08 2009
Anònim

ZZZ jo també vaig anar a l’escola en castellà i has tingut temps de formar-te!!. Saps? hi han llibres. Escrius de pena!!. Millor que et dediquis a una altra cosa…

8 08 2009
LNC

Però fa bé de primer llençar-se i després motivar-se per millorar.

Ànim ZZZ no et passis al castellà pel puguin dir.

8 08 2009
Anònim

Hi han correctors!!. Si us plau si t’estimes Catalunya no facis mal bé el Català!!.

8 08 2009
LNC

M’estimo Catalunya, però he de decidir entre que s’utilitzi la llengua o que es faci una mica de malbé al català escrit i que la gent sigui conscient que cal aprendre més després d’una dictadura on està prohibit l’estudi.

8 08 2009
Pau

Però els correctors no ho fan tot:

“no facis malbé el català”

I és de molt mal gust (per no dir una altra cosa) anar dient a algú que es dediqui a una altra cosa només perquè escriu amb errades ortogràfiques. ZZZ, escriu com vulguis i passa de provocacions.

8 08 2009
Ni Nogué ni trifàsic

Ni Nogué ni trifàsic.

Deixem que IdS amb carnet PSC-PSOE (poca cosa a veure amb els antics Independents de Sils) s’acabi de cremar i a esperar les pròximes eleccions. Ells ho van triar, governar en solitari, amb secretisme i prepotència.

Si de cas, moció de censura i tripartit, però amb la Maria Josep d’alcaldessa per un parell d’anys i en Miralles de regidor d’urbanisme. Quin altre regidor s’ha currat el POUM presentant un munt d’al·legacions?. Quin altre regidor s’ha atrevit a dir que les obres il·legals que s’aixequin a Sils s’han d’enderrocar?

I res de prejubilacions voluntàries ni alcaldes que tenen la casa fora de Sils.

8 08 2009
un altre pepe

Aquest últim que ha escrit,es veu molt qui ets. Quasi has deixat de rastre un PEL de la barba que portes per intentar amagar-te darrera . Dedicat a fer fer gimnàstica i no vagis d’ideoleg d’AMS

8 08 2009
dani

Si se da la moció de censura con la Maria Josep d’alcaldessa per un parell d’anys i en Miralles de regidor d’urbanisme.

Maria Josep Alcaldesa estoy de acuerdo y el Miralles de Urbanismo muy bien en las proximas elecciones municipales tendrian que ir en la misma Candidatura y dejarse de Ideologias.

En Sils se Vota a las Personas y no alos Partidos.

Juntos estos dos grupos mayoria absoluta. porque estos dos saven de Politica.

9 08 2009
LNC

Ni Nogué ni Trifàsic, una cosa és el que ens agrada pel futur i una altra el que tenim ara: CiU 3, AMS, 2 i ICV, 2. Aquestes crec han ser les regles del joc, després que IDS hagi crispat gratuïtament Sils en la seva obsessió mirallista. Les properes eleccions ja posaran cada partit al seu lloc, Afortunadament els pobles sóm més intel.ligents que els partits i si per tocar els nassos als fonamentalistes de les ideologies, han de votar al PPE, el voten… hi ha alcaldes comunistes a pobles conservadors, un negre governats a estats units i en Monti amb ERC presidint la Generalitat i en Saura de cap del gossos.

Si CiU es vol equivocar i posar el Capdevila d’urbanisme, fer fora al Ribas i jugar la carta Anoro, ja s’ho trobaran. Si el Capdevila vol gestionar urbanisme com va fer fa quatre anys, ell mateix. Si AMS vol donar suport a la fluixa nova teoria Nyap (si els veïns i veïnes guanyen el judici, l’ajuntament els donarà suport, esdir donaran suport al jutje pq mentrestant s’oposaran al jutjat a les seves peticions) pitjor per AMS

Si ICV no tira pel dret i entra al govern per tal de demostrar que una altra poltica a Sils és possible, doncs el mateix.

IDS ha estat incapaç d’oferir un pacte amb cap altre grup, El nou govern no serà el millor possible però si serà millor que la colla dels quatre que hi ha ara. Aquí la qüestió no són les seves cadires: és que es fa amb aquest tècnics incompetents i malintencionats que juguen a polítics vitalicis i prenen decisions arbitràries amb impunitat. El frau del llei del nyap clama al cel, informen contra anul.lar una llicència, després informen per anul.lar-la, informen que no fa falta un estudi de detall, després que sí, i a moure peces a urbanisme de girona (que s’ho facin mirar) i modificant el pla viari del carrer del nyap, amagant el POUM, informes escalers, etc etc… Tot això amb tècnics decents no passaria: Qui i com aturarà aquesta i altres indecències tècniques? IDS-PM és obvi que no. La resta ja veurem.. de moment ja han fet el que tocava posar la moció a sobre de la taula.

Això sí tota aquestes coses de si dretes i esquerres, que si la gent vallcanera i la de sils, que si aturem el POUM i no aprovem un de bo pel poble, ja van molt bé als tècnics aquests a canvi de reparcel.lar un dia al Nogué, altre al Capdevila segons aprovant juntes de compensació, nyaps i modificant normes subsidiàries o burlant-les segons bufi..

Al final saber de poltica es resumeix a governar amb i per les persones i no per informes tècnics de quatre incompetents heredats i al servei d’un accionista de Can Cabirol, S.A. per molts xalets a sòl no urbanitzable que puguin oferir al curtet de torn.

Si la Ma. Josep vol ser alcaldessa que es presenti de cap de llista i guanyi les eleccions. Jo treballaré pq les guanyi en Miralles al 2011 (i mira que és socio-comunista i propalestí!!) però no enganya amb els seu sou com vol fer creure algú amb allò de difama que alguna cosa queda i dient que no treballa, quan abans era que presentava masses mocions… Realment veig que preocupa als dels foscos interessos 😉

9 08 2009
paco

En Vallcanera la mayoría de los vecinos y vecinas son Castellanos Parlantes y son personas mayores y muchos de ellos no entienden el catalán y sobre todo no tienen el protagonismo, ni el oportunismo que vosotros tenéis.

Esta familia antes no podía ver ni a la familia (…) ni a otros que están en la Comisión de Fiesta y ha hora resulta que son íntimos y van cogidos de la mano, que vergüenza, estos es lo que hace el oportunismo.

Esta familia a su llegada eran Socialistas al poco tiempo de estar en Vallcanera cuando vieron quien llevaba la batuta en este Pueblo se hicieron de CIU pero como los de CIU les vieron el plumero se los quitaron de encima y ha hora son de AMS.

(…)

La Salutación se tiene que hacer tanto en catalán como en castellano
Estamos en un país bilingüe se nota que la Pija a vuelto hacer el Libro de Fiesta lo más lamentable es que personajes como la Duquesa el Bombilla el Amo y todo su sequito vuelvan para rapiñar de nuevo.

Resumiendo que tanto el Amo la Duquesa, la Pija el Bombilla y todo su sequito intentan siempre arrimarse al árbol que más sombra da.

9 08 2009
Pescaire

Es diu que a l’ajuntament no hi ha diners, que ara sí que la cosa és greu i no saben per on retallar, que no entren diners per manca de llicències d’obres.

Es diu que el PP traurà un regidor a les pròximes municipals.

Es diu que el PSC-PSOE ha expulsat als d’IdS del partit, però és un rumor de poca credibilitat, de moment.

Es diu que de tripartit, res de res.

Es diu que la Coral Silene interpretarà la cançó de comiat per a l’equip de govern d’IdS, però la notícia no està gaire confirmada.

Es diu que fan córrer el rumor que en Miralles vol cobrar 1.800 euros si arriba a l’equip de govern.

9 08 2009
rigoberto

Anonim o como te llames , hay una cosa que se llama democracia y cada uno escribe como quiere chaval.

10 08 2009
pepe

Anonim tus comentarios desprenden cierto tufillo fascista, es que tu jefe de filas sabe escribir en catalán?
Pues ya sabes a redactar discursos y despues le enseñas a leer y de paso también le redactas los chistes en catalan.

11 08 2009
k tal

¿La Maria Josep alcaldesa? Tello ya renunciaria a ser alcalde ??? no lo creo … y Miralles….antes de entrar ya solo piensa en cobrar ?? donde esta su vena “socialista” ???

En cuanto hay dinero por medio ya no hay ideales…así nos va…..!!!!!

11 08 2009
anònim

Diuen que la proposta d’ICV és que els regidors de l’equip de govern treballin mitja jornada a l’ajuntament i l’altra a la seva feina habitual. Ara mateix l’alcalde té dos sous íntegres: un com a funcionari bomber i un altre d’uns 2800 euros malgrat que als plens demostra estar molt poc informat i amb els seus arguments que són els tècnics els que saben i que ell se’n refia. Hi hagi tripartit o no, algun dia sabrem quines condicions ha posat cada partit en les negociacions per a fer una moció de censura.

11 08 2009
paco

K tal. ja em diras des de quan el albert és Socialista. I que no hi ha idees quan hi ha diners segurs solament et tines que fixar, en els Independents aguntando durant anys en l’Oposició solament per a cobrar cada mes sense fer d’Oposició perquè no sabian el mateix que estan fent ara amb una gravante que ara es lleban entre els quatre més de 7000? al mes i segueixen sense fer res de res, aquests són els Socialistes o més aviat Simpatitzants que escomo estan en el registre del partit del pSC.

11 08 2009
zzz

Srta.LNC gracies per la seva defensa del meu pobre model ortografic.
Srta. LNC jo soc pro-israelia i no penso EN-MIRALLARME el 2011.
Srta. LNC el sr.Anonim no li molesta com escric li molesta lo que escric, es normal, si el meu avi fos un recongut franquista i la mama em dones centims per anar a cole , per poder aprendre a escriure amb catala i despres trobar feina de xupatintes(s escriu aixi?) i de paso entrar a formar part del consistori, aixo m ajudaria a pagar l hipoteca, sempre que no anes a parar a l oposicio i tingues que anar a fer hores a l oficina per poder pagar l hipoteca………………li sona aixo sr anonim?

12 08 2009
k tal

Paco… lo escribí “entre comillas” como ironia…
tengo claro que no es socialista, estaria en otra lista ¿no?
Digo : Socialista en el sentido de dar todo por el pueblo tipo comunista pero por lo que parece ….me recuerda a Fidel Castro…llego , cobro i mando.

12 08 2009
k tal

mientras, donde esta el pueblo ?? trabajando para el. !!! Toda la vida en Sils el gobierno de turno, ha trabajado en su oficio o trabajo habitual y ademas estaban en el gobierno.
El, antes de llegar ¿ya prevee que no podrà con todo ???
no me imagino entonces como alcalde !!!!

14 08 2009
.Comentaris moció censura

Reproduïm els 13 comentaris que a data d’avui s’han enviat a l’article Situació de les converses entre els grups de l’oposició del bloc d’ICV:

http://laveudesils.blogspot.com/2009/08/situacio-de-les-converses-entre-els.html

13 Comentaris:

LNC ha dit…

jo no sóc gens propera al Comunisme, sóc absolutament contrària- però crec que l’albert, la Cristina i la gent que vindrà a defensar la gent de Sils i vallcanera tenen prou raons per fer fora un Nyap-Rovirista més rovisrista que en rovirista del Rovira…
8/06/2009

LNC ha dit…

Què? heu votat alguna cosa a la reunió ?
8/06/2009

Anònim ha dit…

digueu-li que us parli dels 2000 i picu d’euros que demana per vigilar a l’ajuntament per ell i el que demana per la seva parella ( 2000 mes ) . d’aixo no en vol perlar eh ?
que expliqui la veritatd’una vegada i sabreu de quin personatge esteu parlant
8/07/2009

Anònim ha dit…

digueu-li que us parli dels 2000 i picu d’euros que demana per vigilar a l’ajuntament per ell i el que demana per la seva parella ( 2000 mes ) . d’aixo no en vol perlar eh ?
que expliqui la veritatd’una vegada i sabreu de quin personatge esteu parlant
8/07/2009

LNC ha dit…

Com es piquen els que deixaran de cobrar més 2.000 €, requalificar parcel.les, fan maniobres pronyap (ves a saber) i xalets a Can Celdoni…

Es piquen tan que meteixen, però això no ñes nou. Moció ja !
8/07/2009

Anònim ha dit…

Ostres…els independents aneu molt acollunits quan dieu les mentides que dieu dels de ICV. I jo d’ells localitzaria l’escrit per denunciar-vos per falses injuries.
8/08/2009

Jaume ha dit…

A QUE ESPEREU!!!. MOCIÓ JA!!!
8/08/2009

Anònim ha dit…

Albert i Cristina en les vostres mans esta que aquests Independents de Sils buelban a l’Oposició no dejeis de passar el tren que llevi als dictadors fora del govern no es pot tolerar que un tinent d’alcalde amenaci a un regidor de l’oposició diciendole o et marxes o et pejo una paa en els collons.
8/10/2009

Anònim ha dit…

Pel be de Sils espero que no es faci aquesta moció!!

A Sils no li convé personatges com en Miralles!

A Sils volem gent de Sils que governi.
No volem forasters i menys que visquin de la moma que és el que està buscant!!

FORA MIRALLES!!
8/12/2009

Anònim ha dit…

demeu el que busca aquest Miralles ” primer de tot, que el seu sou sigui de 1800 euros i la seva parella otro tanto, perque diu que vigilarà.

No te prou feina a casa
8/13/2009

Anònim ha dit…

Darrera aquesta etiqueta d’ICV hi ha el perfil que pel que s’està veient està de moda.

VIURE DEL CUENTO a costa dels diners de tots!!
Això és una camama. No és justificable a enlloc que una parella visquin tots dos de la política. Això sona a TONGO!!

A Sils no ho volem això!!

FORA MIRALLES!!
8/13/2009
Anònim ha dit…

VOLEM POLÍTICA CONSTRUCTIVA, NO MEDIÀTICA!!

FORA MIRALLES!!!
8/13/2009
Anònim ha dit…

Aquest ” senyor ” va de xaiet , pero quan el tractes de tu a tu una estona te’n adones que darrera la pell de xeiet hi ha el dimoni ( talment com es van disfressar la parelleta l’any passat per carnaval ) i ja heu vist, el primer que demanen es viure del cuento 1800 eros per continuar no fent ers de res , nomes paraules, S’ha de fer , cal que es faci , s’ha de buscar , etc .. pero ells no fan res
8/13/2009

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

I els 4 comentaris a un article del DdG

http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009072400_3_345806__Comarques-Loposicio-Sils-ultima-pacte-prepara-mocio-censura-contra-lalcalde

4 comentaris

4 – Comentari enviat el dia 24-07-2009 a les 22:58:44
Així s”enten com opones.. el poble de Sils vol un govern Catalanista i de Progrés i no aquest Nyaps de IDS… Adéu Nogué.. i bon vent!
Autor: LNC

3 – Comentari enviat el dia 24-07-2009 a les 20:31:26
ICV i CIU, tant es donen clatellades com es fan petonts, la qüestió és aconseguir una poltrona i poder “Xupar “. Ja n´hi ha prou nois! Deixeu que arribin les eleccions i que es manifestin els electors. VISCA EN MARTÍ NOGUER!!! No sóc de Sils ni conec aquest senyor.
Autor: Tiació

2 – Comentari enviat el dia 24-07-2009 a les 11:59:11
A sils, sí, a les parcel.les d”en Nogué i al Mas Roca i al Nyap
Autor: Perruquera

1 – Comentari enviat el dia 24-07-2009 a les 10:53:18
L”Anoro alcalde? Sort que ja no hi ha bombolla immmobiliaria
Autor: Un ofegat a l”Estany

15 08 2009
Dominique

M’agradaria fer-vos una reflexió, si em permeteu, ara q es estiu, feu una breu repassada a tots els comentaris que hem anat escrivint entre tos en aquest blog i en d’altres i que pensem en les converses mantingudes amb els amics…

Sense parlar dels altres partits, ni els altres candidats.

Algú se n’adona que CIU resta muda sense veu? Que està allà una mica com “desapareguda” i els seus moviments són sigil·losos?

FUTUR SEGONS CIU:

Tàctica:

Que es baralli tothom…
Que es tirin els plats pel cap…
Que en Nogue (o qui sigui que “ens va prendre”, perquè la creien seva per sempre més, era el seu feude, l’alcaldia) es cremi i recremi governant l’ingovernable per les porqueries que hi van deixar, algunes signades a un mes de les eleccions
I que ningú negui res, que tothom parla per lo bajini i les “caixes de pandora” acaben, si més no, suant

Pensament: Tornarem a les properes eleccions amb qui sigui al davant

N’estan convençuts, ho tenen coll avall. Tant si hi ha “trifàsic” (jejjeje, q caxondo el nom), com si no.
———

Espero que la gent tingui una mica de seny i no caiguem en errors coneguts, perquè el “delfí” d’en Rovira, ha tornat.

25 08 2009
.Qui ha de trucar?

Dimarts 25 d’agost de 2009
Diari de Girona

L´oposició de Sils no té data per presentar la moció de censura
Els grups desconeixen quan han de reunir-se per acabar de llimar diferències o desistir de presentar-la

SILS | MARTÍ SANTIAGO

L’alegria amb què fa un mes va despenjar-se el president de CDC a la Selva, Narcís Junquera, assegurant que l’oposició de Sils preparava una moció de censura per fer fora l’alcalde de la població, Martí Nogué (IdS), és ara pura calma. Cap partit té pressa i el període de vacances ha ajudat a dilatar el temps. Fins i tot, a hores d’ara, cap formació no sap qui ha de prendre la iniciativa per contactar amb les altres i emplaçar-se a parlar. De moment, l’únic cert és que la moció de censura no es presentarà a principis de setembre com s’havia anunciat.

El portaveu de CiU a Sils, Francesc Anoro, reconeix que fa un mes que no parla amb els membres de l’oposició i explica que en relació amb la preparació de la moció de censura hi ha aspectes de discrepància amb AMS i ICV “però que són salvables”. No obstant això, assegura no tenir pressa i estar molt tranquil, ja que si s’aconsegueix un acord “serà meravellós” i si no “seguirem tots tan amics com sempre”. Si prosperés la moció és segur que Anoro seria el futur alcalde. Cap de les altres dues formacions ho qüestiona.

Tant AMS com ICV reconeixen que les paraules de Junquera van contribuir a paralitzar el procés, ja que en un primer moment es preveia realitzar el pacte d’esquena a l’opinió pública i per presentar-lo una vegada s’haguessin acotat tots els termes. Ara, els partits s’han trobat discrepàncies internes i opinions contràries que els estan obligant a negociar i a donar explicacions a la seva militància.

Des d’AMS, el seu portaveu, Antoni Tello, confirma aquest extrem apuntant que totes les formacions volien “una cosa més discreta” perquè després de l’anunci de Junquera “ens vam posar tots molt nerviosos”. “Si no hagués sortit a la premsa ja ho tindríem, tant si al final es tirava endavant com si no”, etziba. Tello creu, igual que Anoro, que manquen encara molts detalls per negociar com la definició de les regidories, quin serà el procés de treball de l’equip de govern que surti i com es tirarà endavant el consistori. Concreta, també, que la proximitat de les eleccions autonòmiques resulta un fre perquè queda molt poc temps i cada partit haurà de treballar el territori per aconseguir incrementar els resultats.

L’anunci de Junquera va obligar ICV a fer una assemblea per tal d’exposar la situació a la militància i calmar els ànims del sector crític. El seu portaveu, Albert Miralles, declara que l’ideal hagués estat acabar primer les negociacions “per no dificultar els acords”. I és que “això és un matrimoni a tres i hi ha interessos”, apunta. Ara bé, des de la direcció del partit ecosocialista han donat “llum verd” a la formació local perquè puguir realitzar un pacte amb CiU sense cap inconvenient.

De totes maneres, encara falta que els tres partits ratifiquin la seva voluntat de presentar una moció de censura i formalitzin el seu compromís de govern però malgrat que “cap partit ha dit que ningú no estigui d’acord”, com explica Miralles, “en l’última trobada es va quedar que ja ens trucaríem, però qui ha de trucar?“, es pregunta Tello.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2009/08/25/loposicio-sils-no-data-presentar-mocio-censura/352596.html

25 08 2009
pepe

Dominique, totalment d´acord amb tu.
CiU només vol l´alcaldia i urbanisme, la resta de conselleries els hi regala……….porque sera………..
Segons ………..rumors……….alguns dels seus membres no estan gaire contents amb el nou POUM

25 08 2009
Laura

Si quan son a l’alcaldia (CIU) continuan informant la ciutadania com fins ara ho han fet al seu bloc, m’asssembla molt que canviarem pets amb merda (perdó per l’expressió)

25 08 2009
moció de tranquis ?

Ara resultara que de moment no poden fer la moció perqué en Junquera va esbombar el que no s’habia de esbombar ¿perqué ? ¿que el poble no te dret a saber el que fan els seus representants politics ?
Anoro diu: será meravellós ¿ que es el que será meravellós per el poble ?
Tello diu: si no hagués sortit a la premsa ja ho tindriem ? ¿ que es el que el poble tindria ?
Miralles diu: aixó es un matrimoni a tres ¿ i les banyes qui les porta ?
¿ Qui a de trucar ? Doncs que truqui el Nogué a qualsevol dels tres i faci un matrimoni de dos i auxí el poble no portará banyes.

25 08 2009
Esther

Moció de tranquis, es nota que ets dels Inependientes de Sils, qui faci amb vosaltres a data d’avui un Pacte de Govern aquesta tan mort com ho estan els Independents per a les proximas Municipals. no confonguis l’ONU amb el POUM del Nogué

25 08 2009
Esther

Dir-los als tres Grups de l’Oposició que no l’hi pensin més i que prenguin la decision de fer la Moció, ja que aquest Poble no es pot permetre el luxe que uns incapacitats segueixin Governant a la mayoria dels votants del poble, i si no que haguessin pactat al principi de la Legislatura que temps han tingut.

25 08 2009
Fins als ...

¿no podeu donar una amnistia o un perdó a la senyora aquesta que es va equivocar entre onu i poum i normes urbanístiques i nacions unides… ? Amnistieu-la, perdoneu-la. N’estem tips de sentir-ho, Kullons !!!

25 08 2009
Jo

En Miralles ha de fer el llit pq els hereus d’en Rovira siguin alcaldes i regidors d’urbanisme ??? , NO GRÀCIES !!! Esperem a les pròximes eleccions! Ja ho diu el refrany, no s’ha de dir blat fins que …

25 08 2009
Esther

fINS ALL, No li podem donar una amnistia a una senyora que a estat tocant els Kullons i segueix tocanlos, encara sort que no arribés a tenir el càrrec de Regidora ja que amb el qual té [ …] ja té bastant, perquè imaginar-vos a aquesta senyora en l’Equip de Govern a un ens ària reir més que la Neus.

25 08 2009
Esther

Estimat JOOoo.

Sr.Martí Rovira Uy,queria dir Nogué, en un dia no molt llunyà en l’homenatge que se li va fer al seu antecessor Sr Rovira en el qual estava com convidat ell expresident de la Generalitat Sr pujol, com vostè recordarà, va dir,que en aquest poble hacian falta molts roviras,que casualitat que no es percató que al seu costat tenia altre Rovira però amb diferent collaret,esperem que algun dia s’acabin els Roviras pel bé de tots si nó, pobre POBLE .

El senyor Alberto Miralles llaura el que ha de fer i el que li propusierón tots els seus simpatitzants de ICV que no és altra cosa que manar als Independents de Sils A l’Oposició, punt i pilota.

25 08 2009
Dani

Todos los Votantes de los Grupos Pólitico de la Oposición, que es la Mayoria del Pueblo de Sils, si queremos un cambio en el Equipo de Gobierno.

Estos Señores de Independientes de Sils, que esten donde verdaderamente tienen que estar que es fuera de la Pólitica y dejen paso a señoras como la Presidenta de los Comerciantes y a otros que lo haran mejor que estos cuatro Ineptos.

25 08 2009
Jo

Aquest matrimoni a tres es dificil que funcioni, de fet ni s’ha celebrat ni molt menys consumat. I IdS tindrà un gran orgasme de satisfacció si la moció de censura no es fa, ja veure ja. I pensar que a tot Girona i al mon mundial poden llegir arguments de política de tercera divisió com aquest d’en Tello que diu que en l’última trobada es va quedar que ja ens trucaríem, però qui ha de trucar? Serem l’asmereir de la cumarca?

25 08 2009
Esther

JOOOOOOOO. El asmereir de la Comarca són precisament fa dos anys els Independents de Sils i els quatre Ineptos que estan com Equip de Govern però a un més Ineptos són el grup d’Independents que els van posar com Caps de Llista. Si aquests quatre i tots els quals van sortir en la foto pagada pel pSC de Girona haguessin actuat d’altra manera un altre Gall Cantaria però com han actuat com el que són veritablement uns Fatxes però que molt Fatxes tenen i tendran el que es mereixen, desaparèixer de la vida Pólitica de Sils.

25 08 2009
LNC

Les dones de cada grup ja haurien pactat. Tinguem paciència, els tres caps de llista són homes i polítics.

25 08 2009
Jo

Alguns de la junta de govern sí que tenen alguns tics fatxes, son prepotents, poc dialogants i poc democràtes, moooooooooooooolt conservadors, amb alguna assessora que té fòbia als forasters tipus miralles, com aquests andorrans que no volen donar el dret de vot als que no han nascut a andorra, però Jo crec que més que fatxes-fatxes crec que son a-politics, o sigui a cobrar un bon sou mensual en indemnitzacions durant 4 anys, a gaudir de la erotica del poder i a deixar que governin els funcionaris i tecnics de la casa i els assessors i advocats externs, els mateixos funcionaris-tècnics-assessors-advocats de la epoca d’en Rovira. Ara bé, diuen que en Taberner s’ho curra molt aixo de cultura i que en Arredondo té aspecte de seriós comptable. Si a més d’aixo l’equip redactor del poum fa uns retocs a-politics en benefici de les terres del número 1, millor que millor.

25 08 2009
Esther

JOOOOOOOO. encara sort que dius una mica que és la pura relidad, digues-me una cosa gens més veritablement la teva penses que els quatre mosqueters d’Independents estan preparats per a estar al capdavant del nostre Ajuntament se sincero, aquests estan solament pel que el teu dius quatre anys menjant de la Sopa babau i damunt en el nou POUM no l’ONU surto beneficiat.

25 08 2009
rigoberto

<pero com voleu que governin els CiU,ams i el partit comunista, si no es
possen d´acord ni per anar a fer una cervessa.
Per cert quan teniem enl generalisimo tot aixo no pasava, mes que tot us explico perque veig que la majoria no havieu ni nascut o vivieu a can fanga.

26 08 2009
Esther

Rigoberto d’on as sortit tu vius en el passat el teu ets el pueblerino noo, aquests que vau vendre la terra dels vostres pares perquè es fessin pisos gràcies als de ca fanga […]

26 08 2009
jordi

Esther si tens complexe de sense papers, els del poble de sempre no tenim la culpa.

26 08 2009
LNC

Barcelona és l’orgull de Catalunya. Si els i les quatre de Sils, tota la vida teniu complexe d’inferitat no és estrany, Barcelona és l’envenja de mig món.

26 08 2009
jordi

Lnc perquè no et quedas a can fanga i ens deixes tranquils.
podras passejar per les rambles(et fotaran el bolso), per el raval(et fotaran la bicicleta) i si vols pots anar a la plaça catalunya a comprar música al top manta i un munt d´activitats més.

26 08 2009
LNC

M’agrada més la Diagonal, Gràcia, El Born.. etc ! Com es nota que ets de poble de tota la vida, jordi…

Per cert en un país lliure on viu i va allà on li rota. Els teus consells tenien força al feudalisme… tranquil és cosa de la cultura de pobles petits i aïllats.

Un dia estaria bé saber quants membres d’aquestes quatres famílies que penseu i dieu que sou Sils viuen al poble i quants heu fet fora, amb persones que ni es parlen per un pam de terra. Em sembla que qui s’omple la boca de Sils ha fet més gent fora del seu entorn que no pas la que s’ha quedat.

26 08 2009
jordi

Ala diagonal t´atropella el tranvia, a Gràcia es pixen pels carrers i no poden dormir els veins i al born segueixen roban carteres.
Pues aquests que jo sapigà no hem fet fora a ningú i la majoria dels que han marxat es per motius profesionals.
En quan a les baralles per un pam de terra , et dono la raó, encara les seguim tenint, cosa que molts de vosaltres no les tindreu mai, per sort vostra.

26 08 2009
LNC

Les teves conclusions no suporten el més mínim rigor estadístic. Intentes fer de l’anècdota (l’excepció) la regla (comportament majoritari)

Infereixo que deus voler que marxi per no deixar en evidència que les teves argumentacions estan notablement manipulades i no es corresponen a la realitat o, seguint la tradició silenca, per fer valdre un drets morals sobre Sils que també ens vau transmetre amb la venda de solars als i les que hem vingut de Barcelona. 😉

26 08 2009
Esther

Jordi, Els del Poble sou precisament el que tenen tota la culpa del que aquesta passant habeis permès durant anys que els terratenientes de Sils aquests als quals criden cacics fer el que han volgut habeis estat com corderitos tots a passar pel tub que és el que volen aquests d’Independents de Sils que tot continue com quan ells estaven en l’Oposició però gràcies a Díos el poble a canviat i els quals hem benido de ca fanga som mayoria.

26 08 2009
Esther

Soc Valenciana perdoneu les faltes.

26 08 2009
Una

jordi, qui creus que és més foraster?, en Xicu que viu i dorm a Palafolls o en Miralles que viu al barri de l’esglesia de Sils?

26 08 2009
zzz

Srta.LNC m en alegro molt de que compris solars.
Esther cap problema per les faltes, jo tampoc se escriure.
Per les dues dames: no totes les persones que tenim terres en aquest poble hem participat de la “merienda negros inmobiliaria”, n hi ha que preferim mes tenir arbres que cases per vendre, per lo tant , no jutjeu a tots els propietaris igual, que al cap i a la fi, tots sabem qui son els que tenen que vendre perque estan tiesos.
La sra.una, l unic q

26 08 2009
zzz

La sra una. l unic que es del poble de tota la vida es en nogue, crec que es l unic dels 4 candidats que va neixer per aqui.
perque la resta no son de cap familia que sigui de “can”, bueno excepte un(lnc no t emprenyis) de can………fanga

26 08 2009
LNC

Òndia que bo, així les quatres famílies de Sils de sempre també es diferencien si són de la zona de l’església i els que són d’un Mas i han de treballar la terra?

Ens ho pots explicar millor ZZZ ?¿?

P.S: Jo no compro dic que els que van vendre no tenen cap dret moral superior per dir qui o com hem de viure els que hem vingut des de la capital de la nació Catalana. Petons. ZZZ

26 08 2009
zzz

Srta. LNc evidentment que es diferencien, tal com podras comprobar inclus historicament es feien dos envelats diferents per la festa major.

26 08 2009
LNC

Sr. ZZZ, és vostè un llibre d’història viva de Sils !!!! Trobo que aquest senyor mereix una entrevista. Un dubte: de què vivien els del centre urbà? de rendes de terres de llogaters dels masos, de comerç, del tren, de què? Gràcies si vol contestar-me estaré ben agraïda.

26 08 2009
Esther

El Pueblo siempre a estado dividido según ZZZ, igual que a hora

26 08 2009
Npi

ZZZ, explica millor això dels 2 envelats, amb més luxe de detalls, fes com la dominique que quan escriu ho fa amb una bona parrafada !!! Encara hi ha gent del centre que diuen que el de mallorquines no són del tot de sils, imagina’t els de vallcanera …

26 08 2009
zzz

srta.LNC en primer lloc m agrada molt el seu blog , el miro cada dia.
Els del centre urba eren gent amb propietats i gent amb oficis o be obrers de les dues o tres empreses que tenia sils(capedevila,madi, etc), suposo que ja sabra qui era l alcalde que va fer que la fabrica de productes lactics RAM (fundada a Sils) tingues que tocar el dos a vidreres.

26 08 2009
zzz

sr. o sra NPI , no tinc la sort de escrire tant be com la dominique, pero podries llegir algun article de l ex alcalde el sr.jaume pastells que t ho detallara mes be.
evidentment Mallorquines es el nucli important de sils, la majoria dels habitants de sils son originaris de mallorquines(les families mes antigues )I de vallcanera.
Per cert tota l emigracio dels anys 60 quan arrivava amb el tren el seu desti solia ser mallorquines, un lloc anomenat la casa grande.

26 08 2009
zzz

Srta.Esther pues si sempre hi ha hagut dos parts de poble, de petis els partits de futbol eren entre mallorquines+vallcanera contra sils.
i a garrotades tambe, aixi ens divertiem………..pero sempre guanyaven els mateixos.

26 08 2009
Buf

Si s’ha de parlar d’especulació i “pelotazos”, com excel·lentment diu el Doctor i Polític Joan Carretero, s’han de deixar les coses clares: això s’ha practicat de manera aberrant a Barcelona! I no als pobles…

I BCN la meravella de Catalunya… en tot cas en serà una, doncs la Costa Brava, els Pirineus, el Delta de l’Ebre, el Montseny, la Plana de Vic o els Camps de Ponent són iguals o millors.

26 08 2009
LNC

No ho sé, ni el perquè…. expliqui, expliqui si li plau !

Aprofito: És cert que en Rovira venia llenya i després cases i d’aquí li ve tota aquesta agonia per guanyar diners i fer urbanitzacions ?¿??

26 08 2009
Dani

BUFFFFFFFFFFF. tu propio nombre de anonimo, lo dice BUFFFFFFFFFF.

26 08 2009
Buf

Buf quanta raó, no?

26 08 2009
LNC

Cap, buf, perquè no saps diferenciar entre maravella i capital.

Tenim molta sort de tenir al Sr. zzz, que ens podrà explicar moltes coses d’aquest poble. Personalment no m’estarnyaria que al Cot l’hagués tocat una pedra llençada pel Sr. ZZZ i això explicaria algunes reaccions del bomber 😉 🙂

És molt agradable llegir-lo Sr. ZZZ.

26 08 2009
Buf

Ah si jo com a capital en sento orgull, però no com a meravella. En tot cas en pot tenir alguna però ella en si una meravella…

Sempre responeu al que us sembla. Mai al tot. Imagino que quan hi ha coses que oblideu és perquè sabeu que d’altres podem tenir raó i no us agrada reconèixer-ho.

26 08 2009
Npi

senyor zzz,

vostè és una mina i aixó es posa interessant, no se’n vagi, vaig corrent a fer un llistat de preguntes i perdoni si em passo:

– pq el senyor tello va tallar amb CiU?
– pq fa poc ha dimitit el senyor Ribas?
– volia sincerament l’alcalde Rovira protegir els estanys?
– com es va crear el polígon de can cuca, tots els terrenys eren de l’alcalde Rovira, com va anar el negoci de crear el polígon?

– qui era l’alcalde que va fer plegar la ram a Sils? per què la va fer plegar?

vaig preparant unes quantes més 🙂 😉

26 08 2009
zzz

Srta LNC el senyor cot anava al cole a vallcanera, despres(malauradament) el van tancar i ens el van traspassar al cole de sils i de petit tant ell com el seu germa que son de can roca eren uns bons nois.
El sr. rovira efectivament era tractant de fusta i despres va descubrir el mon de la totxana i despres (aixo es mes intim, nomes donare l epoca de l any) un estiu va descobrir la politica .

26 08 2009
zzz

sr o srta npi:
punt1- malpagat? menyspreat? infravalorat?………ell ho podria dir millor , ho desconec.
punt2- motius “laborals”.
punt3- no crec que protegir els estanys on ell comprava la fusta antigament fos la seva prioritat.
punt4-els terrenys , majoritariament eren d una familia de sils que tal com indica el nom del poligon si esbrina una miqueta veura qui son.
el negoci del poligon ho deixarem com a secret de sumari.
punt5- l alcalde en questio tenia una empresa que pagava menys als seus treballadors que la RAM.

26 08 2009
Npi

Señor zzz,

Gràcies per les respostes, malgrat q en algunes ja veig q no es vol mullar 😉

La Ram es va instalar a Vidreres l’any 1952. I a l’any 1952 l’alcalde de Sils era en Pere Capdevila Madí, q per cert era alcalde des del 1939, significativa data 😉

Pere Capdevila, ¿pare de l’actual regidor Capdevila?

Quants anys va estar la RAM instal·lada a Sils?

Anem lligant caps !!!

I una altra pregunta: com va arribar en Rovira a la política?, com va entrar a Convergència, era un demòcrata de tota la vida o un catalanista convençut abans del 1975 o … ?

26 08 2009
LNC

A mi la història del Tello me la van explicar: li van demanar que no anés a la llista que el volien manant a la brigada com a funcionari de l’ajuntament, després li van dir que els joves (capdevila, etc) no el volien, i no van complir el compromís que havien adquirit (ell mai va demanar res, va ser en Rovira qui li va oferir amb engany). Amb tot ell es va presentar al concurs i per dècimes no la va guanyar, allà va descobrir que l’enganxina no és de fiar, només l’aguanta. Després AMS va obtenir dues regidories i CiU 3.

Algú apuntava el tema del Ribas, era per problemes amb Hisenda, però en realitat el van utilitzar al tema del Nyap perquè podia ser un bon candidat per CiU, diuen.

Dels de Mas Roca diuen que un germà és bona gent, efectivament, però el bomber, no. Al contrari.

Dubtes: a) Quant temps porta al jutjtats el justipreu de les terres de l’estany? b) Per què ningú explica els judicis de l’ajuntament?? c)L’alcalde de la fàbrica de llet era abans o després de la democràcia ? d)Per què creu que al poble de Sils hi ha tanta tolerància amb el xanxullos i actituds fatxes dels i les que manen??

Gràcies Sr. ZZZ

26 08 2009
LNC

M’afegeixo a les preguntes de l’npi…. 🙂 🙂

26 08 2009
rigoberto

Npi com diuen els joves…….lo vas pillando?

26 08 2009
LNC

Els i les joves dien “captes o no captes?” Tu també en saps d’històries Rigoberto? Ets del centre o dels masos? a quin envelat anaves? 😉

26 08 2009
Npi

Anem lligant caps, però en queden molts de “sueltos”, necessitem més detalls 😉

26 08 2009
paco

Esto se parece al libro gordo de petete que cada día me gusta más la historia de los Caziques de Sils.

27 08 2009
.Sectors de CiU no volen el tripartit

Dijous 27 d’agost del 2009
El Punt

Sectors de CiU no volen un govern amb ICV, i AMS veu «molt difícil» la moció de censura
27/08/09

La moció de censura anunciada fa unes setmanes pels tres partits de l’oposició, CiU, Acord Municipal per Sils (AMS) i ICV, contra l’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS-PM), està encallada, i han aparegut els primers símptomes de desacord entre aquests tres partits i fins i tot entre la militància mateixa. Segons diverses fonts, un sector important de CiU de Sils, tot i que obtindria l’alcaldia amb Xicu Anoro, no veu de bon ull formar un govern amb ICV, sobretot perquè no veuen bé compartir l’executiu municipal amb el portaveu del grup municipal ecosocialista, Albert Miralles. Tot i que els tres regidors convergents estarien a favor del pacte, influents militants de CiU de Sils estarien fent campanya per evitar aquest tripartit. La situació està força encallada, i ahir mateix el portaveu d’AMS, Antoni Tello, va voler deixar clar que «si això no es desencalla és per culpa de CiU i ICV». Tello també va assenyalar que aquesta mateixa setmana el seu grup es reunirà per veure quins passos han de fer d’ara endavant. El portaveu d’AMS va remarcar que la seva formació vol enviar un missatge clar al poble que la culpa que el pacte estigui encallat, afirma, no és seva. Sobre el futur de la moció de censura va afirmar: «Sóc pessimista, ho veig difícil.»

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/74587-sectors-de-ciu-no-volen-un-govern-amb-icv-i-ams-veu-lmolt-dificilr-la-mocio-de-censura.html

27 08 2009
rigoberto

casas de pagès+mallorquines es una part del poble, lo que queda es sils(considerats per nosaltres barris baixos), es el lloc on vam construir l ´estació de tren perquè als barris alts podessim dormir millor

27 08 2009
zzz

Srta li he deixat un comentari anonim al seu blog

27 08 2009
zzz

Srtan npi: pere…………nom del primer papa de roma
capdevila…………fabricant de pernil dolç
madi…………..us sona aquest nom d un dels jefes de ciu a can fanga

27 08 2009
LNC

Gràcies Sr. ZZZ, el meu e-mail, catanciosils@gmail.com si vol explicar alguna història certa escrigui’m, es respecta la font i es publicarà sota la meva responsabiliat. No serà el primer cop. A mi -que vinc de Can Fanga- no em fan cap mena de por tota aquesta colla de postfranquistes poblerins que porten governant Sils fa anys (uns en nom de CiU l’altres del PSC) ni l’enganxina [ …] que els assessora. N l’arquitecte que no sap escriure i té ua vorera indefinida […]

Amb tot si vol ser menys prudent a aquest bloc es pot tranquil.lament, miri:

1.- El lamentable ex-alcalde Rovira feia publicitat immobiliària a l’Ajuntament de Finques Planes. 2.- Als terrenys del polígon en Rovira també era propietari i es va reparcel.lar. 3.- El tècnics de Sils són uns negligents que es posen al servei dels foscos interessos dels regidors propietaris de torn. 4.- En Nogué vol augmentar l’edificabiliat de les seves parcel.les al nou POUM. 5.- […]. 6.- La por a la moció són les auditories que es vol fer a l’Ajuntament i que posaria en molts problemes a tota la colla aquesta (tècnics i ppolítics) 7.- En Cot bomber és curt

Veu.. cap problema. I deixo clar que aquests comentaris no són responsabilitat del /la admitrador-a/s-es d’aquest bloc.

Dubte molt important: En David Madí té vincles amb Sils?¿?,

27 08 2009
zzz

Srta.LNc voste dispara amb polvora del rei………………piano….piano.
El sr.david madi es net d en floid i d en josep madi(antic soci de la ram i un dels principals propietaris dels estanys), algun dubte mes?
el tema de la vorera li deixare per un altre dia.
Tema quimet…………non coment.
tema cot……….non coment,
tema barman d esquadra……….no el conec.
tema nogue………….es l unic que no ha edificat cap de les seves parceles……es d agrair per la seva part.

27 08 2009
LNC

Però si les està requalificant per quan millori la situació econòmica i té un acord amb en Rovira, a canvi no destapar merdes !!!!!

27 08 2009
Esther

uy? que por tenen certes persones que l’Albert Miralles se Segundo Tinent d’Alcalde, i que s’assabenti de moltes coses UY? Secretari quant poder tens i això que ati et posa l’estat, l’estat sera qui et tregui de la Poltrona.

27 08 2009
zzz

si vostes es fixen els 4 caps politics del pueblo son els mateixos de fa molts anys lo que passa que amb el temps van sortint ramificacions fruit de desavinences……….la propera suposo que sera el PP i la plataforma ferroviaria de catalunya

27 08 2009
zzz

Srta LNC discrepo totalment, aquests dos no es possarian mai d acord, i les merdes no es tenen que destapar…………per aqui normalment…….solen anar a parar a la sequia i cap els estanys…………in secula seculorum

27 08 2009
LNC

Els ha posat d’acord l’enganxina… Sr. ZZZ, miri el Nyap, en Rovira mou la Rotondai dóna la primera llicència i en Nogué fa fraus de lleis per legalitzar el Nyap: el mateix fi. En Nogué va a l’homentge aquest on la majoria eren de fora (i no de Can Fanga) i ara vol frenar la moció… Aquests dos en aquestes coses estan junts: cul i merda.

27 08 2009
zzz

una pregunta qui es l enganxina?

27 08 2009
LNC

El secre

27 08 2009
rigoberto

el camarada miralles ha comès un greu error , que consisteix en lo seguent:
l´han fet mullar i desprès s´han tirat enrrera i això en la politica local es paga.
aquest home estava massa ben posicionat per les properes eleccions i amb aquesta jugada l´han possat en evidència.
camarada miralles les males companyies tenen un preu.

27 08 2009
Anònim

en tot cas, rigoberto, aquest error el pagarien els tres partits que van intentar la moció, amb precipitació i filtracions. En Nogué i la seva colla es faran un tip de riure

27 08 2009
Esther

Un Pueblo que sigue encallado en el pasado gracias a los cuatro Caciques de siempre que so lo quieren vivir ellos y que lo demás trabajen para ellos, ponerles el nombre que queráis. CDC, CIU, PP, Falange Española, PSC, lo que queráis, porque es lo que son.

Son personajes que la mayoría vienen de familias Franquistas, que siempre han vivido, en Guerras entre ellos.

Se presentan a las Elecciones Municipales, bajo cualquier Siglas, buscando solamente sus intereses particulares, que no son otros que lo que ya todos conocéis, les importa un comino el bienestar Social, de los vinos y vecinas, de Sils, utilizan a quien sea para conseguir sus objetivos que no es otro que seguir comiendo de la SOPA BOBA, y hacerse Millonarios Acosta de otros.

Sr. Narcís Junquera Presidente de “CDC”, de la Selva Interior, lo suyo es vergonzoso, no tiene calificativo, usted lanzo a los cuatro viento y a todos los diarios de Girona lo de la Moción de Censura, cuando era un secreto, porque motivo lo hizo dígale usted al Diari de Girona y al Punt de Girona y a todos los vecinos y vecinas de Sils, la verdadera razón por el cual tiro la piedra y a hora esconde la mano.

Todo era un montaje, y una trama preparada entre todos ustedes los de arriba mencionados, solamente para cargarse, al grupo de ICV los Verdes de Sils y a sus dos Concejales.

Porque por primera vez en la Historia de Sils hay dos personas en nuestro Ayuntamiento venidos de Can Fanga que pueden ser los verdaderos protagonistas en los próximos años en la Historia de Sils.

Menos mal que los Caciques de siempre esta vez no podrán luchar en contra de la voluntad del Pueblo.

Voluntad, que no es otra que de una vez por toda se acabe con el Caciquismo de estos Terratenientes de Sils, el Pueblo, que en las Fiesta Mayores montaban dos Carpas.

Porque el Pueblo es soberano y tarde o temprano los pondrá a todos ellos en su sitio y no va a tardar mucho, tiempo al tiempo.

Y meda igual que me tildéis de lo que queráis solamente os digo una cosa las próximas Elecciones las vamos a ganar les guste o no les guste a todos estos Caciques del Pueblo con la ayuda precisamente de los Vecinos y vecinas del Pueblo, para que de una vez por toda se sepa la verdadera, História de todos estos vividores de turno.

A hora están vendiendo que si no hay Moción, la culpa es del Diablo pues bienvenido sean todos los diablos y todas las diablas que puedan, por fin acabar con tantos años de Franquismo y Caciquismo.

Señor Rovira dígale quien pago las 200, fotocopias que iba en contra de los de IDS los PaPistas, diga se lo.

Una simpatizante de ICV de Sils que estará al lado de ellos para lo que haga falta.

27 08 2009
Marga

El unico error ho paguessin els veïns i veïnes de Sils com sempre ho han pagat i mentre que segueixin els bombers de torn todavia ho pagués més.

27 08 2009
zzz

srta. tu saps jugar a “el mussol”?…………el teu amic es un crack d aixo.

27 08 2009
zzz

Srta.Esther ud no tiene ni idea sobre caciquismo local, conoce personalmente a alguno?

27 08 2009
zzz

srta lnc recordi que un dia expliqui com es dirigia el poble desde una taula de poker……………que tiempos aquellos

27 08 2009
LNC

Ara que s’ha fet públic que la comarcal de CDC i el grup municipal de CiU volen la moció, encara es desencallarà perquè de tot aquest anunci qui més han perdut són en Nogué i en Rovira. Crec que l’actuació d’en Miralles donant informació pública demostra que és la persona honesta que Sils necessita.

27 08 2009
rigoberto

espejito ,espejito dime quien es mas bonito?
El tema trifàsic ja aburreix una miqueta, i si vols que guanyi en Miralles, amb les amistats frikis que s´asocia ho té dificil.
i en tot aquest anunci qui més a perdut es la credibilitat de certs politics que tenen que fer les coses con nocturnidad y alevosia.

27 08 2009
Anònim

Llegit al blog de la silenca que, als pobles del costat, abans es referien a Sils com Silsilia (per Sicilia, terra on va néixer la mafia o cosa nostra). Té gràcia.

27 08 2009
NPI

zzz,

recorda que ens deus la veritable història del polígon de can cuca , ni que siguin quatre pistes
i alguna coseta de la vorera indefinida
finalment resulta que l’actual regidor Capdevila, ¿és el net de l’alcalde franquista de la postguerra?

28 08 2009
zzz

srta.npi , el regidor es questio crec que es besnet, pero del avi i del besavi s en podrien explicar unes quantes………pero ho deixerem estar…..coses d aquell temps.
tema vorera el sr. en questio s ha limitat a una trampa legal que molt poca gent sap i si algun dia voleu el podeu anar a visitar a la seva oficina, estara encantat d explicarvos com es fa………….resumint la vorera del mister es legal.
El poligon…….a veure ………es com un conte de fades:
Hi havia un senyor que no tenia diners, pero coneixia senyors que si que en tenien i mitjantçant aixo compraven solars i els edificaven o els revenien i despres un cop instalada l industria de turno tenia el detall de subministrarlis ma d obra recomanada.
com veieu tot es fa per el be social i l ordre mundial.
srta. npi alguna pregunta mes?

28 08 2009
zzz

Anonim voste pregunti per els pobles del voltant de que tenim fama els de sils, potser li resoldra algun dubte.

28 08 2009
LNC

Vostè, Sr. ZZZ, en sap moltes!!! 🙂 És un crack!

28 08 2009
avh

Sr. ZZZ, por todo lo que usted nos esta contanto tiene que ser una persona mayor y de Mayorquinas estoi totalmente anoladado es un crac usted si que es el Libro Gordo de Petete.

hasta a hora es la unica persona que esta contado la verdad sobre estos personajes megustaria, que usted, con sus anonimos les explicara a todos los vecinos y vecinas de Sils, la verdadera historia de todos estos que se meten a Póliticos por intereses particulares, es un placer leer sus anonimos.

28 08 2009
zzz

Avh como ud comprendera conozco a todos estos sres. y solo he contado una parte de muestra, el resto solo puede contarse en otros sitios, porque muchas veces la gente tiene una idea de hechos que han sucedido y la realidad suele ser mucho mas compleja.
el blanco acaba siendo negro y el negro acaba siendo gris y por desgracia si añadimos el daltonismo(no los hnos.dalton, de estos ya tenemos unos cuantos), muchas veces las tonalidades son dificiles de ver

28 08 2009
avh

ZZZ. Me gustaria conocerte y hacerte muchas, muchas preguntas y si no puede ser pues con los anonimos ya esta bien. un saludo.

29 08 2009
.La setmana vinent

Dissabte 29 d’agost de 2009
Diari de Girona

AMS diu que la moció de censura al batlle de Sils estarà decidida la setmana vinent
A CiU li interessa l’alcaldia, a ICV les àrees de Medi Ambient, Participació Ciutadana i Comunicació, i a AMS Sanitat

SILS | MARTÍ SANTIAGO

Cada vegada més la incertesa que pesa sobre el govern en minoria de Sils (IdS) sembla dissipar-se a tenor dels ànims de l’oposició (ICV, CiU, AMS), que s’està reunint amb la militància i la setmana vinent decidirà si tira endavant la moció de censura a l’alcalde de la vila, Martí Nogué (IdS), o tot queda en no res “i tan amics”.
Abans d’ahir, la direcció d’AMS va reunir-se amb la seva militància per decidir si es plantava en la negociació amb la resta de partits de l’oposició o continuava endavant. La majoria va estar d’acord a aconseguir presentar la moció de censura per forçar un canvi de govern a la vila.

El portaveu de la formació independent, Antoni Tello, és conscient que a la resta de partits “hi ha moltes pressions”, tant per part d’alguns dirigents com per part de la militància, que veu amb reticències un pacte tripartit. Tello resumeix la voluntat de canviar el govern silenc per “la manca de diàleg i la poca gestió política d’IdS”. Apunta el regidor que “quatre persones no poden governar bé un Ajuntament”. Actualment, el ple municipal està format per 12 regidors, 4 dels quals -els d’IdS- són els que gestionen totes les àrees en minoria després de la impossibilitat d’establir acords.

D’altra banda, Tello creu que si la moció de censura no està pactada la setmana que ve, “ja no tirarà endavant” i, per aquest motiu, creu que serà la setmana decisiva. Això no significa que s’hagi de presentar abans de divendres que ve, però sí que ja s’hauran acordat tots els punts i el temps podrà ser més o menys elàstic en funció de l’estratègia que adoptin els partits.

Les tres formacions coincideixen a afirmar que el cartipàs no és el que provoca més tensions a l’hora de negociar i prova d’això és el consens que hi ha en gran part de les àrees. Per exemple, tant ICV com AMS no s’oposen a que sigui CiU qui ocupi l’alcaldia. Per ICV, les àrees de Medi Ambient, Participació Ciutadana i Comunicació són les més importants. AMS s’ha mostrat conforme i CiU no es pronuncia al respecte. El portaveu dels ecosocialistes, Albert Miralles, defensa la voluntat de la seva agrupació d’ocupar aquestes carteres “perquè s’hauria de demostrar que s’ha produït un canvi en aquestes àrees després d’haver-nos queixat tant per la manca de participació i informació”.

Els independents d’AMS, malgrat no voler ser massa explícits, no han ocultat el seu interès en la cartera de Sanitat.

La lògica de caixa o faixa

La formació ecosocialista és la que menys es preocupa pel temps que pugui tardar a presentar-se la moció. “No estem en la lògica de caixa o faixa, el temps no és important i no ve d’un mes o dos”, apunta Miralles. ICV vol “apurar les negociacions al màxim”, perquè considera que les diferències que pugui haver-hi amb els possibles socis de govern “no són molt grans”.

Si definitivament es consumés el pacte, seria la primera vegada que a Sils manés un govern tripartit. Precisament per aquest motiu les negociacions encara no han finalitzat, doncs no es tracta d’un acord entre dues formacions (ICV i AMS) amb el suport d’una tercera (CiU), sinó que és un “matrimoni a tres“, explica Miralles.

Cal recordar que la idea de la moció de censura va sorgir en el sí d’ICV i AMS, però va obrir les portes a CiU, que s’hi va sumar.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2009/08/29/comarques-mocio-censura-batlle-sils-estara-decidida-setmana-vinent/353426.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Dissabte 29 d’agost del 2009
El Punt

AMS dóna de marge la setmana vinent per tirar endavant la moció de censura

Acord Municipal per Sils (AMS) va decidir en una reunió celebrada dijous a la nit que dóna de marge fins a finals de la setmana vinent a CiU i ICV, amb qui ha de consensuar una moció de censura contra l’alcalde, Martí Nogué (IdS-PM), perquè aquests s’entenguin. «Ho deixarem córrer», va assenyalar ahir Antoni Tello, el portaveu d’aquest grup independent, si a finals de la setmana vinent no hi ha cap acord. Està previst que, després del període de vacances, la setmana vinent hi torni a haver reunions entre els tres grups. Segons diverses fonts de tots els partits, un dels principals problemes per tirar endavant la moció és que dins de CiU hi ha sectors que no veuen bé un pacte amb ICV, i sobretot amb el portaveu d’aquest grup, Albert Miralles.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/75260-ams-dona-de-marge-la-setmana-vinent-per-tirar-endavant-la-mocio-de-censura.html?piwik_campaign=rss&piwik_kwd=mesPol%C3%ADtica&utm_source=rss&utm_medium=mesPol%C3%ADtica&utm_campaign=rss

29 08 2009
LNC

Aquesta campanyeta d’en Rovira d’atacar a l’Albert, calcada a la d’en Cot i en Nogué, per cert; ens hauria fer pensar. Oi?

29 08 2009
zzz

Avh algun dia sera, todo es cuestion de tiempo.
Srta.LNC amb sembla que el sr.Rovira te coses mes importants que fer que pensar en el sr.Miralles………….no crec que sigui el seu tipus.

29 08 2009
zzz

Trifasic, trinaranjus, pero l ideal seria TRIBANDA, perque a veure aquests tres senyors en el argot tauri serien considerats com sobreros(ho podeu cercar en qualsevol enciclopedia taurina), i amb sobreros mai hi ha una bona tarda de toros, ja que la majoria d aquests sobreros porten alguns mesos esperant a plaça, sense poder sortir a pasturar per el camp.
Lo ideal en politica municipal seria fer llistes obertes on el ciutada podes aprofitar els dos o tres candidats valids que te cada llista, perque com diriem pasant del argot tauri al futbolistic……………..hi ha cada paquet……… i aixi podriem fer un ajuntament equilibrat en totes les regidories perque normalment lo que li falta a un li sobre a l altre.
La ideologia es lo de menys , perque excepte el Sr,Miralles que es fan seu, la resta els hi preguntes qui es Marx i et diran que coneixen en Groucho i si preguntem per la rosa de luxembourg igual et diuen que es el nom d un club de llumetes i el Engels que es una beguda isotonica, o sigui que la gent analitzi al personal i es deixen de ideologies.

29 08 2009
avh

zzz estoi de acuerdo un día sera, tus comentarios daran para mucho todo el mundo me pregunta si se quien es el ZZZ. Y les digo pero que ba muy bien que cuente parte de la historia, un saludo zzz.

29 08 2009
Esther

el qe no diu el Senyor Antonio Tello és que a part de Sanitat tambien volen Governació i Servei que es digui tot no solament el que els interessa a ells.

29 08 2009
Anònim

ZZZ,

No cal saber qui ens en Marx o la Rosa Luxemburg per tenir ideologia … ser conservador/a de mena, ser pessetero/a, tenir por de canviar coses o de destapar veritats incòmodes, no tenir tarannà democràtic, anar a missa, defensar que els polítics locals han de confiar cegament en l’opinió de l’arquitecte o del secretari municipals, viure a Sils i ser del Madrid … això també és tenir ideologia

29 08 2009
LNC

Jo crec que vol dir que hi ha gent que diu tenir ideologia i que no coneix ja no la que critica, a més, la pròpia. Crec que el Sr. ZZZ té raó. Més d’un/a no sabrà qui es Valentí Almirall.

Sr.ZZZ, cregui’m, està molt pendent en Rovira que no es mogui en Nogué, ell sabrà pq… 😉

29 08 2009
Npi

zzz ,tinc alguna pregunta per tu , totes de bon rotllo!, n’hi ha algunes de personals que no hauria d’haver posat, però m’arrisco:

– ets del barça?
– t’agrada passejar pels estanys?
– vas a comprar al Nyap o fas boicot?
– penges la senyera o l’estelada,o cap de les dues, l’onze de setembre?
– creus que el PP traurà un regidor a les pròximes municipals, aquí a Sils?
– has fet de regidor alguna vegada?
– per què creus que la Margarida Roca s’ha posat de presidenta de l’ampa del nou ceip?

et felicito per les teves opinions, sinceres, provocatives, novedoses, que fan pensar

30 08 2009
zzz

Srta.LNc aquest senyor estaria mes preocupat de que no es mogui el seu amic el adhesiu i en vorera d´or, lo demes se li en fot.
a veure el questionari de la srta npi:
soc del barça
no soc dels que van a passejar, malgrat que conec molt mes be els estanys que la majoria dels que van a veure ocells a la cabanya del tio quimet.
no vaig mai als supers, no es questio del nyap. es questio de que no m agrada trobar els teletubbies amb un carret ple de genero del que podrien prescindir.
No penjo ni la del barça, pero algu de la meva familia si que li agrada penjar senyeres.
si el pp es presenta segurament treura un regidor i mes veient el show de la oposicio.
No he fet mai de regidor.
No conec a aquesta senyora, no puc opinar.
el proper dia possam ho mes facil , please.

30 08 2009
LNC

Molt bona! 🙂 🙂

Jo crec que en Nogué ja ha donat aquestes garanties sobre l’enganxina i el voreres .. el pitjor és que sembla que els de l’opo no tracten la qüestió tècnica entre les prioritats.

30 08 2009
.Ciu, dividida

diumenge, agost 30, 2009
CiU colla al Rovira per la Moció de censura en la setmana clau

Militants de CiU demanen a l’exalcalde que “deixi fer” al grup municipal i li recorden que “ha començat una nova etapa, sense ell”

Fonts del Bloc dignes de la nostra confiança, asseguren que la darrera setmana ha estat moguda al si la secció local de Sils de la federació nacionalista amb motiu de la moció de censura.

Mentre que al grup municipal les relacions amb els regidors i regidores d’ICV i AMS són bones, un sector minoritari s’ha entestat en adoptar el discurs socialista d’IDS de criticar –sense donar cap argument- al regidor d’ICV Albert Miralles.

Les mateixes fonts afirmen que aquesta setmana, serà el mateix Marc Capdevila qui defensarà la necessitat de la moció per tal de donar “una segona oportunitat a CiU amb en Xico d’alcalde i un govern de diàleg que esmeni les errades de la passada legislatura on CiU va perdre més de la meitat de representats”.

La majoria de CiU dóna suport a la moció de censura i no comparteix les crítiques que estan sortint a la premsa a ICV “hem pactat força qüestions amb ICV com ara el Consell de Redacció del Quadern, el Consell Escolar Municipal i altres millores pel poble”. l’accés a l’alcaldia de l’Anoro, es presenta com una oportunitat per tal de vèncer a IDS i tornar a ser la força més votada en una nova etapa sense la participació de l’exalcalde.

La Direcció Comarcal de la federació nacionalista, també recomana fer la moció, després del bons resultats obtinguts a Riudarenes.

Font: http://losilenc.blogspot.com/2009/08/ciu-colla-al-rovira-per-la-mocio-de.html

30 08 2009
.6 comentaris

6 comentaris procedents del bloc local Des de Sils camí d’Itaca:

Anònim ha dit…

Srta. a veure si em diu qui era el regidor d urbanisme quan va passar el show dels pisos de davant l ajuntament, que per un error tecnic, es van encolomar una planta mes a cada edifici.
29/8/09

Anònim ha dit…

Srta li segueixo repetint el seu amic va amb molt males companyies.no veu que aixo es com russia.
tenim en putin(retirat)que es el que fa i desfa i despres tenim en medvedev que es el que dona la cara, pues aqui es lo mateix i arrel del fracas dels TRIUNFITOS en les darreres eleccions, la vella guardia torna a surtir de l armari.
29/8/09

Anònim ha dit…

en quan al senyors ams crec que si fossin una mica llestos , no entrarian en aquest joc……..i aixo que aquests nomes volen sanitat no s ho creu ni els nens de p4
29/8/09

Anònim ha dit…

Miri si el tribanda (perque son una banda) tira endavant l unica diferencia amb els anys 90 es que el sr rovira no hi sera i el sr,miralles estara en el seu lloc, o sigui podrem reviure els maravellosos anys olimpics de sils
29/8/09

Anònim ha dit…

Srta una nova exclusiva en el argot local s els coneix com:
coveniencia i unio
29/8/09

LNC ha dit…

Jo crec que això del Puting ja ho tenim amb en Nogué, miri que ha passat amb el Nyap. El triunfito Capdevila ara deu voler fer net amb el tema dls blocs i estar molts anys a la política.
Si no des de la mateixa CiU no estarien aturant la moció 😉
30/8/09

Font: http://losilenc.blogspot.com/2009/08/ams-diu-que-la-mocio-de-censura-al.html

31 08 2009
Npi

zzz, un home tan informat com tu no em puc creure que no coneguis a la Margarida, regidora de CiU de l’antic regim rovirista i també del nou d’ara, senyora que va votar a favor del Nyap abans de plegar en Rovira, senyora que li va estirar les orelles a en Miralles dient que volia un protagonisme excessiu als plens (com si mig justifiqués l’expulsió d’en Miralles per part d’en Nogué) i que ara s’ha mig autoanomenat presidenta de l’ampa del nou ceip

31 08 2009
zzz

Srta NPI em refereixo a que no la conec personalment i per informacions que tinc no te cap mena de poder(de moment), podriem dir que es la quota femenina de la llista……..es diu florero?, pues aixo mateix.
En quan al tema del nyap del qual no n he parlat cap dia i ara que veig que esta una mica passat de moda li donarem un nou caire.
Vostes creuen que la rotonda que es tenia que fer a l urbanitzacio mallorquines va anar a parar per casualitat alla?
Com expliquen que es permetes la creacio d una gasolinera dintre del casc urba?
qui era el primer propietari dels terrenys del nayp(li podriem dir el suma y sigue)
resumint les coses en aquest poble ………………..sempre pasan per casualitat

31 08 2009
Anònim

el primer propietari dels terrenys del nyap? no sé qui era.
l’últim sí que és conegut, és el senyor de Vilobí d’Onyar que va demanar les llicències per a fer el Nyap al senyor alcalde anterior i aquest li va donar Carta Blanca que es un cava bonissim per fer el que tu vulguis en una parcela. I després en Martí es va trobar amb tot el merder, que encara fa pudor.

Tenia influents amistats aquest senyor pq li donessin Carta Blanca ?

31 08 2009
zzz

Mes que amistats com ho diriem………………..comptes pendents.

31 08 2009
zzz

Sr. genove tindrem PP a sils?

31 08 2009
Dani

Este señor de Vilobí d’ Onyar nos es de CIU y muy a migacho, del Ex -Alcalde

Rovira como se a forado usted en tantos años lo mismo que el Secretario Municipal.

31 08 2009
Dani

Queremos un tripartido yaaaaaaaaaa las encuestas asin lo quieren.

31 08 2009
LNC

Estirada d’orelles femenina al meu respectat Sr. ZZZ: Ser “florero” d’un partit no és cosa de dones, com masclistament es vol fer creure: IDS en va ple de figures que no compten i són homes.

31 08 2009
Anònim

amb 28 anys alcalde, els coleguis de CiU a la generalitat, amb majoria absoluta a l’ajuntament, amb mentalitat de promotor de parceles, amb periodes de prosperitat general on hi havia diners per a gastar … només faltaria que durant el mandat d’aquest senyor no s’haguessin fet coses (poliesportiu, cap, nou ajuntament …) però mira que ens va deixar d’herència: un poble modificat per un urbanisme salvatge de darrera hora i uns serveis massificats i una dinàmica municipal ( funcionaris de carrera amb molt poder) no sé si gaire sana i democràtica

I els estanys diuen que se’ls volia carregar i que si es van protegir va ser A PESAR SEU i de les forces vives de Sils

Ja ho va dir el zzz:

Hi havia un senyor que no tenia diners, pero coneixia senyors que si que en tenien i mitjantçant aixo compraven solars i els edificaven o els revenien i despres un cop instalada l industria de turno tenia el detall de subministrarlis ma d obra recomanada.com veieu tot es fa per el be social i l ordre mundial.

Promoció de terrenys, intermediació, propina per aquí, em deus un favor, clientelisme per allà, etc.

I la bona gent el votava pq tingués majoria absoluta.

31 08 2009
Marta

A Sils estem tips de caciquisme i prepotencia. I aquest canvi que prometien els IDS??. CONTINUITAT!!!!. Són els mateixos canviant de barret. Mireu senyors i senyores en les uniques persones que podem confiar són en aquelles que es mouen per idealisme i que no tenen interessos al poble. La resta són tots una farsa!!. El poble no volia majoria absoluta, no la va donar perquè ja estaven tips de tants anys de maltractes i caciquisme. El poble volia una entesa entre partits. I IDS no va fer cas. Durant els anys d’oposició IDS va aprendre molt bé com s’habia de governar…i va aprendre, i tant que va aprendre… Ens ha defraudat!! Ara es torna a donar una nova oportunitat. Seran capaços??. Sabran donar resposta al que realment el poble vol???.

31 08 2009
pedri

Marta estoi contigo pero no se le puede dar una segunda oportunidad a personas que precisamente no las han dado un saludo para todos a quellos que no quieren que continue el Caciquismo.

31 08 2009
NPI

ZZZ:

i de l’alcalde (i jefe local del Movimiento) Jaume Pastells que m’en dius?

alcalde de Sils del 64 al 79,
has llegit les seves Memòries sense nostalgia?,
val la pena que me’l compri, aquest llibre?.
un franquista light, un falangista o un apolític posat en política?

en aquella època de dictadura, qui el proposava com a alcalde?
potser el governador civil de Girona preguntant als seus contactes al poble?

l’alcalde, el cabo de la guàrdia civil, el rector i els quatre rics del poble … ¿eren aquests els que manaven o això ja era història passada?

Gràcies de nou per la teva sinceritat.

1 09 2009
zzz

Srta.Marta a Sils ja quasi no queden cacics, en primer lloc perque tots els grans propietaris del poble, la majoria ni viuen aqui i els importa tres pitos lo que passa aqui, la majoria miren la politica local i es foten un tip de riure.
Despres srtA Marta els principals mangoneos dels ultims anys han sigut gent del quiero y no puedo(nuevos ricos) , gent sense terres ajudats per immobiliaries de dubtosa procedencia. Perque noi ho dubti voste, la gent que te mes propietats en aquest poble no n hi ha ni un al ajuntament(excepcio sr Nogue)
I el sr Nogue si hagues volgut fotre el pelotazo ho hagues fet quan es volia urbanitzar la zona discotequera local(per ecologistas locals…….el jonquet), nomes tenia que haver anat a la llista que manava………….mireu si es facil

1 09 2009
zzz

Srta NPI el Sr.Jaume Pastells era un bon home , li podria dir mes coses pero es un home que respecto molt a ell i a la seva familia.
No he llegit les seves memories, pero es l home que mes sap de la vida silenca del segle passat juntament amb el Sr.Joan Vinyoles , ja ho llegire.
Compri el llibre, aquest home te una memoria prodigiosa i coneixia a tothom(cosa ideal per poder opinar i jutjar)
Aquest home no era el falangista local , ni res de res(un dia en`parlarem dels homes de la falange local(srta.LNC i dones del movimiento, perque voste no m estiri les orelles)
Qui proposava, ja ja ja, miri al any 39 qui va entrar d alcalde, amb aixo ho dic tot.
L alcalde igual que l ajuntament no era com ara, hi havia l alcalde , el secretari, un agutzil i una secretaria…………ja veu que amb tant de personal es podien fer moltes coses
M he deixat el jutge de pau(en gay) , mereix un capitol apart
En aquella epoca erem pocs habitants i no feia falta manar res………..perque no es feia res(em refereixo a que ningu volia manar)

1 09 2009
.Miralles, 1.800 € ???

¿És veritat que el regidor Albert Miralles vol cobrar 1.800 euros mensuals, com a regidor d’un equip de govern, si prospera la moció de censura presentada pel tripartit?. ¿O és una bruta invenció que circula pel poble i que vol desprestigiar als dos regidors d’ICV?. En aquest darrer cas, ¿qui escampa pel poble aquesta versió?.

El rumor és prou important per buscar respostes clares a les anteriors preguntes.

Aquests comentaris copiats de la web d’ICV van en aquesta línia.

Anònim ha dit…

Aquest ” senyor ” va de xaiet , pero quan el tractes de tu a tu una estona te’n adones que darrera la pell de xeiet hi ha el dimoni ( talment com es van disfressar la parelleta l’any passat per carnaval ) i ja heu vist, el primer que demanen es viure del cuento 1800 eros per continuar no fent ers de res , nomes paraules, S’ha de fer , cal que es faci , s’ha de buscar , etc .. pero ells no fan res
8/13/2009

Anònim ha dit…

digueu-li que us parli dels 2000 i picu d’euros que demana per vigilar a l’ajuntament per ell i el que demana per la seva parella ( 2000 mes ) . d’aixo no en vol perlar eh ? que expliqui la veritat d’una vegada i sabreu de quin personatge esteu parlant
8/07/2009

Font: http://laveudesils.blogspot.com/2009/08/situacio-de-les-converses-entre-els.html

1 09 2009
LNC

Jo no m’ho crec.. qui sí s’ha embutxacat més de 4.000 € en un mes és el Sr. Nogué i només està a l’auntament els divendres i a més cobra de bomber. Cortines de fum i fòbies dels independents… que no saben que fer quan veuen que tenen molta part del poble en contra, entre altres, per dedicar-se a escampar mentides com aquesta mentre aproven nyaps i fan de promotors immoboliaris. Així de clar.

1 09 2009
Esther

Els quals estan escampant tota aquestes escombraries no són altres que l’anterior Alcalde i l’Alcalde actual. Rovira digui-li al Martí Nogué qui pago les 400 fotocòpies en contra dels de IDS de Sils. ALS quals denominava els PAPISTA, fotocòpies que li van donar majoria absoluta llavors vostè no li cap a fàstic a aquests veïns que van signar aquestes còpies. El que veritablement passa és que al Rovira no vol que el Chicu Anoro sigui Alcalde.

1 09 2009
Anònim

Per a desmentir aquests perillosos rumors (són perillosos perquè van calant entre gent mal informada), ICV hauria de fer pública la proposta que ha fet als altres dos membres del possible tripartit, sobre el tema d’indemnitzacions d’alcalde i regidors.

1 09 2009
2 09 2009
montcalm

Però que no ho veieu que la gent de Sils no us volem. Ja podeu anar fent apologia d’ideals comunistes que aquí no volem aquests ideals. Encara no us n’heu enterat?
Hem estat molt traqnuils durant molts anys i volem continuar així!!
FORA MIRALLES i FORA TRIPARTIT!!

2 09 2009
.54 % a favor

Resultats provisionals de l’enquesta:

Estàs d’acord amb la moció de censura proposada per CiU, AMS i ICV?

54 % : Sí, per a evitar el mal govern actual i amb en Xicu Anoro (CiU) com a nou alcalde.
23 % : No, l’alcalde Martí Nogué (IdS) ja ho fa prou bé.
18 % : No, l’alcalde Martí Nogué (IdS) fa un mal govern però és millor esperar els resultats de les pròximes eleccions municipals.
0 % : No en sé gaire de política local i prefereixo abstenir-me.
5 % : Cap de les possibles respostes anteriors m’agrada.

Encara som a temps de votar:

Font: https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/08/29/tripartit-a-sils/

2 09 2009
Esther

Montcalm: Y este es el que habla de la Fiesta Mayor habei esta muy tranquilos durante años viviendo a costa de los demas FORA IDS INDEPENDENTITAS FACISTAS FORA L’´MARTÍ NOGUÉ FORA L’ JOAN COT FORA EL TABERNER Y FORA TODOS AQUELLO QUE COMO TU VIVEN DEL CUENTO DE MONTAR FIESTAS MAYORES.

2 09 2009
Anònim

Els rumors o calumnies que es difonen insistentment per Sils per a desprestigiar en Miralles i, de pas, al tripartit, és que en Miralles no té feina i vol viure de regidor. Al blog d´ICV hi han aquestes dades:

Albert Miralles Güell. Empleat de Bayer. Sindicalista de CC.OO.
Cristina Simó Alcaraz. Diplomada en Magisteri. Mestra de la Generalitat.

2 09 2009
montcalm

Calumnies i rumors que no van desencaminats. El Sr. Miralles sindicalista de CC.OO amb ganes de viure del cuento i a costa de la gent de Sils. I la Srta. Cristina Simó que pel qe sembla no massa bona professional pel que ha passat a l’escola de Riudarenes on han abandonat el seu lloc de treball tot l’equip de professors i professores per una pèssima gestió de la directora que curiosament és la srta. Cristina Simó. I aquesta senyora ha de ser la regidora d’ensenyament a Sils? Poder no és tan bona professional…. ella que fa bandera de ser Mestra de la Generalitat!! Millor que no posi els peus a l’Ajuntament de Sils.
En conclusió VIVIDORS NO!!!

2 09 2009
rigoberto

Montcalm en fin , tu ets aquell que parla de escriure tonteries,etc, els que escrivim per aqui per passar l ´estona no tenim culpa de que tinguis algun tipus de trastorn bipolar

2 09 2009
PI

Dejaros de tonterias si un concejal cobro o no, los que no cobraban eran los alcaldes y concejales que nombraba a dedo franco, si vais a la sala de plenos del ayuntamiento y mirais las fotos de los alcaldes franquista seguro que todos ellos han sido los caciques del pueblo por tanto si no quereis que tan solo puedan gobernar los caciques y el pueblo entre en el ayuntamiento es legitimo que los concejales cobren

2 09 2009
Pau

El que sí he escoltat jo, de bona font, és que ICV proposava al tripartit que els regidors fessin mitja jornada a la feina (demanant reducció de jornada) i l’altra mitja jornada a l’Ajuntament (treballant de veritat a l’Ajuntament).

I no com ara que l’alcalde deu cobrar 2.700 d’alcalde i ¿quan cobra un sotsinspector del cos de bombers de la Generalitat? Sembla excessiu i més pensant la pessima preparació dels temes que mostra en Nogué quan parla als plens i el seu recurs a “ja t’ho miraré”, “ara no m’enrecordo”, “calla que m’ho apunto” o “els nostres tècnics són els que saben i no tenim dret a dubtar d’ells” i jo a firmar i a cobrar a final de mes.

Els regidors d’ICV diuen que donen la indemnització íntegra al grup municipal i que no s’embutxaquen res. Els 2 regidors d’AMS conviden a sopars periódics a la gent del seu grup i parlen de política. El que no se sap és com els regidors i les regidores de CiU i els d’IdS es gasten les indemnitzacions.

2 09 2009
montcalm

Aquí tots escrivim per passar l’estona i tothom és lliure d’escriure el que pensa. Aquí el que passa és que quant algú no va al son de la majoria és el que està boig!! Doncs no estic d’acord!!
I ja és hora que algú comenci a dir les coses pel seu nom!! Ja n’hi ha prou de dir begenades i tonteries amb l’objectiu únicament de beneficiar a un grup polític que no té res a elogiar!!
Dani, precisament aquest és el problema. Gent com tu que us penseu que teniu la veritat absoluta. Estem a Girona i no pas a Barcelona i aquesta no és la nostra forma d’actuar. Així que res de Facha ni tonteries per l’estil.
I rigoberto res de trastorns bipolars. Veritats i res més que veritats!

2 09 2009
PI

pen seu que cada vegada nia mes jent de CAN FANGA

2 09 2009
Anònim

¿ I quan deu cobrar a final de mes la sra. MargariTa Roca Julià (de CiU però amb TTTTTTTTTTT), directora-gerent de FOEG (Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona), si li afegim uns 200 euros per les poques reunions municipals a les que deu assistir.

En zzz, que sap molt de la vida, la classificava de florero de CiU davant de la sana indignació de la senyoreta LNC, que és molt feminista.

La MargariTa, com que li sobra temps ara s’ha fet presidenta de l’Ampa del 9 ceip.

Si voleu preguntar-li quan cobra podeu anar al seu feisbuc

http://ca-es.facebook.com/people/Margarita-Roca-Julia/1549718072

2 09 2009
LNC

montcalm diu “Calumnies i rumors que no van desencaminats..” És evident que no sap que diu: els rumors poden ser certs o no, cretament.. les calúmnies no poden ser certes o en el seu llenguatge “no anar desencaminades..” perquè no és conegut una calúmnia és una mentida.

Jo veig que la gent d’IDS-PSC-PSOE cada cop semblen més dobernans quan calumnien a ICV mentides, mentides i mentides per tapar les vergonyes d’en Nogué, en Cot i en Cordobés.

Si la margarida té un càrrec i una feina privada serà pels seus mèrits no? En el seu cas no pot venir una majoria electa i fer-la fora i el que cobra de la seva feina no li paga Sils oi ni és cas sou públic com el dos d’en Nogué!!!? regidora, ampa-presi i directora-gerent no fa pinta de ser gaire “florero…” fa més pinta en Cot, el mascle !!! 😉

2 09 2009
montcalm

I quina mania amb el tema dels sous!! i el que cobra i deixa de cobrar tothom! La política real va més enllà que posar-se amb aquests temes. Això s’en diu política destructiva. Centreu-vos amb les actuacions i argumentacions de pes i deixeu-vos de mendangues si us plau!
I si algú creu que ho pot fer millor, que es presenti a unes eleccions i els demés valorarem la seva transperència. Almenys les seves inquietuts de millora del poble, estaran molt més ben canalitzades que no pas a través d’un simple blogggg!

2 09 2009
LNC

El sous que es cobren de l’ajuntamen són perfectament criticables, montcalm, sembla que et molesti la llibertat d’opinar… sinó es té la teva mateixa opinió 😉

2 09 2009
zzz

Sr Montcalm aqui l unic que sempre critica es voste.
Si us plau menys pernil dolç i mes jabugo.

2 09 2009
Anònim

Amb permís del Pau, vaig a tornà ha copià el seu text, que el/la Montcalm no s’ho ha llegit bé. Apa, calm………….at, i llegeix, llegeix:

El que sí he escoltat jo, de bona font, és que ICV proposava al tripartit que els regidors fessin mitja jornada a la feina (demanant reducció de jornada) i l’altra mitja jornada a l’Ajuntament (treballant de veritat a l’Ajuntament).

I no com ara que l’alcalde deu cobrar 2.700 d’alcalde i ¿quan cobra un sotsinspector del cos de bombers de la Generalitat? Sembla excessiu i més pensant la pessima preparació dels temes que mostra en Nogué quan parla als plens i el seu recurs a “ja t’ho miraré”, “ara no m’enrecordo”, “calla que m’ho apunto” o “els nostres tècnics són els que saben i no tenim dret a dubtar d’ells” i jo a firmar i a cobrar a final de mes.

Els regidors d’ICV diuen que donen la indemnització íntegra al grup municipal i que no s’embutxaquen res. Els 2 regidors d’AMS conviden a sopars periódics a la gent del seu grup i parlen de política. El que no se sap és com els regidors i les regidores de CiU i els d’IdS es gasten les indemnitzacions.

2 09 2009
montcalm

No dic que no sigui criticable el tema dels sous. Faltaria més. El que dic és que sembla que sembla que tot ho simplifiquem a això.
I sóc el primer a acceptar opinions de totes bandes. Senzillament em limito a donar un altre punt de vista. I això no agrada!!

2 09 2009
Esther

montcalm: Els teus punts de vistes ja ho coneixem tot, la teva mateix en els teus comentaris et contradius el teu ets el qual els aquesta tirant tota la porqueria possible als Regidors de ICV sap el que et passa tant a tu com als del teu grup que no teniu ni idea de fer política que l’única cosa que us preocupa és estar en el poder per a haver si d’aquesta forma em recalifican els meus terrenys o els de l’altre. Però tingues el molt clar t’agradi o no t’agradi els de Ca Fanga molt aviat tindran 4 a 5 Regidors temps al temps deixondit que dónes una de freda i una de calenta, demana dia i hora perquè t’ho mirin.

2 09 2009
zzz

A veure , santa inocencia, jo en conec que el sou els hi era igual, servia per pagar cafes.
El veritable negoci es el sobresou………………..lo demes……….les engrunes.
aixo es com els politics profesionals , el seu sou es ridicul, lo que realment te valor es la informacio privilegiada que disposen…………..a algu li sona d algo aixo per aqui aprop???

2 09 2009
Clara

montcalm m’encantes. Dius el que penses i no et deixes intimidar per aquesta colla de personatges que es creuen les seves propies mentides i les van dient a tort i a dret. En el fons tots els polítics son iguals però dins del que hi ha el que està al govern és millor que el que hi havia, si més no amb el tracta amb la gent, son més educats!!!

2 09 2009
LNC

educats ???? Passa’t pel carrer Bastiment o per local de Vallcanera, Clara…

Mira que dir educat al Cot i a un alcalde que expulsar regidors… quina ironia la teva 😉

Sr.ZZZ, sí a mi em sona, Nyaps, blocs de pisos i altres “pelotazos”

2 09 2009
Npi

zzz,

Informació privilegiada utilitzada per aquí a prop ???
Vinga home, vinga, més detalls. Dona’ns pistes. De quin fet concret va la cosa?
Que aixó de voler coneixer la Veritat de la nostra política local es una cosa molt sana.

3 09 2009
.Robin Hood local

Interessants comentaris del senyor ZZZ al bloc Des de Sils, camí d’Itaca:

LNC ha dit…

Als i les de Can Fanga ens agraden les coses d’en Tardà, Sr. zzz, potser Sils està massa tancat no?
2/9/09

Anònim ha dit…

Els gustos dels “domingueros” sempre han sigut una mica snobs i els nostres mes rustics…….questio de filosofies.
Miri li podria dir que voste te la sort de viure en el millor poble en kms al voltant
per la qualitat humana que hi ha
avui no tinc temps un altre dia li explico
byes

http://losilenc.blogspot.com/2009/09/jordi-tarda-elperiodicocat-sobre.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Anònim ha dit…

Srta ja que no li demanare el copyright per el voreres, li donare un altre nom per el que es conegut un dels seus idols.
un dels triunfitos,,,,,,,pernil dolç,,,,,aixi s el coneix entre la gent del poble
2/9/09

LNC ha dit…

És vostè una font d’inspiració, Sr. ZZZ, a més d’un exemple de generositat 🙂
2/9/09

Anònim ha dit…

Srta LNC diguessim que em dedico a fer robin hood local, evidentment on line.
2/9/09

Anònim ha dit…

Veig que al seu amic el Sr, Miralles li estan tirant amb artilleria, pero voste es jove, no es confongui …….els trets venen dels seus pretessos “socis”
Pensi que n hi ha alguns que fa dies que estan de pre campanya i el seu amic no se exactament perque els hi fa por
2/9/09

LNC ha dit…

perquè és el millor candidat. Conegui’l val la pena. Es pot parlar de política, el seu únic defecte és que d’esquerres, però és honest.
2/9/09

http://losilenc.blogspot.com/2009/09/amb-politis-i-politiques-amb-presencia.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Anònim ha dit…

Srta. jo aposto a que beatificaran el sr.pernil dolç i convidaran a la tribanda a l iunaguraio de la nova gespa del camp de futbol…….lo demes…….rien d rien…..que s hi aposta?
2/9/09

Anònim ha dit…

Srta tambe li comunico que un dels seus idols te pluriempleo per poder pagar la casa nova………la vida esta muy mal
2/9/09

LNC ha dit…

Això li agardarà: modifiquen el sector on van fer una junta de compensació que presideix… l’alcalde!!!
(més pisos a l’entrada del poble… q estrany oi? ) 🙂
2/9/09

Anònim ha dit…

Srta no s amoini, jo ja estare incinerat i voste sera velleta i encara estaran venent pisos de Quimetlandia+burgertown………el tema del pelotazo te els dies comptats……a europa aixo ja no es posible i properament arrivara per aqui
2/9/09

http://losilenc.blogspot.com/2009/09/3-de-setembre-ple-de-nova-jugada.html

3 09 2009
LNC

Quin crack oi ? El Sr. ZZZ !!! 🙂 🙂

3 09 2009
zzz

Srta esther a mi els regidors que tinguin els de can fanga, com diria el meu avi. se m en fot.
Srta. esther si voste vol viure aqui tingui una cosa ben clara començi per integrarse perque amb aquests comentaris “invasors” l unica que fa es un reagrupament de files que sera en benefici de cert partit que podra vendre l eslogan de……….de fora vingueren i de casa ens tragueren.
A mes a mi no em molestaria que governes un “xava” , perque igual aporta noves idees, per ho pensi una cosa……..a aquest no s en hi perdonaria una i amb el temps tindria que anar a viure a un altre poble.
si vol ho anoti i d aqui 15 anys ho llegeixi

3 09 2009
zzz

Srta NPI tot el POUM(el primer) es informacio privilegiada, pensi que el primer POUm era fet per un sastre…………..no per un arquitecte

3 09 2009
zzz

Srta Clara totalment d acord amb voste.
Srta LNC voste havia tracta amb algun dels prepotents triunfitos abans de caure de la cresta de la ola?
Srta.LNC voste havia tractat amb l adhesiu,el voreras,pernil dolç, etc?
Srta LNC aquests si que es mereixien una colecta per comprar llençols

3 09 2009
LNC

Al pernil dolç, el van patir a Vallcanera, Ara patim el Cot.. La resta són la gent (família i latres) que expliquen i després veus que es confirma.

Són ells els que sempre vénen a vendre històries a Vallcanera i al final sempre arribes a la conslusió de la col.lecta. Hi ha exageracció interessades algunes vegades, sí. Per exemple amb el tema dels pisos de Sils deien que si uns i latres s’havien embutxacat, etc Però sempre, sempre queda els governants i tècnics demostraven un interès especial en alguns temes.

5 09 2009
.No han madurat

NOTA CONJUNTA MOCIO CENSURA

SILS

COMUNICAT DE PRENSA CiU, AMS – AM, ICV-EUiA-EPM

Reunits els tres grups municipals a l’oposició de Sils, CiU, AMS-AM i ICV-EUiA-EPM, per tal de prendre una decisió sobre la proposta de moció de censura que venia plantejant-se des de començament d’estiu, hem decidit donar una explicació conjunta del resultat de la reunió.

En primer lloc, donar a conèixer que la decisió ha estat no presentar de moment l’esmentada moció. Malgrat l’intent per part dels tres grups, encara no han madurat les condicions per fer-ho possible.

El que avui no és possible encara, no renunciem a que ho sigui demà. Els tres grups mantindrem viva aquesta alternativa.

Continuarem fent front a una situació de desgovern i d’inestabilitat a causa de la representació en minoria de l’actual equip de govern d’IdS, de la seva prepotència i de la seva falta de comunicació i transparència.

Fruit de les converses mantingudes, hem tret diferents aspectes positius que volem posar de manifest els tres grups a través d’aquest comunicat:

– 1. El procés i els contactes ens han permès conèixer- nos millor i, per tant, malgrat les diferències de criteri, acostar posicions davant de temes que podem considerar cabdals per al conjunt del poble.

– 2. Iniciar un procés de col•laboració ferma, per tal de recordar a l’equip de govern que, en conjunt, les tres forces representen una majoria de la població, fet que es manifestarà davant de possibles actuacions arbitràries de l’equip de govern.

– 3. Encetar un procés de reunions periòdiques conjuntes per a valorar l’acció de govern i actuar conjuntament quan s’escaigui.

– 4. Des de cada regidoria i en funció del possible cartipàs previst en cas d’haver arribat a un acord, fer-ne un seguiment exhaustiu per tal d’exigir una informació acurada i els resultats de l’activitat d’aquesta, com un govern a l’ombra.

– 5. Elaborar conjuntament aquesta nota de premsa.

CiU – AMS-AM – ICV-EUiA-EPM

4 de Setembre de 2009.

http://laveudesils.blogspot.com/2009/09/nota-conjunta-mocio-censura.html

5 09 2009
Anònim

Govern a l’ombra? Això no s’ho creuen ni ells. Aquí l’únic govern és la junta de govern IdS, carn i ungla amb el secretari municipal i amb els tècnics urbanístics de la casa del poble.

Govern a l’ombra? 😀 😀 😀 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (les rialles són d’en Nogué i d’en Cot, aquest matí de dissabte)

5 09 2009
k tal

¿De que tienen miedo?
Si no son capaces de pactar con nadie. ninguno de los tres…..como sera en un futuro donde las mayorias absolutas ya no tienen lugar en nuestra sociedad ??? y el saber pactar para gobernar sera lo que habra que aprender !!!!!!
¿¿No tenemos ejemplos en muchos pueblos ????

No son capaces de saber dar para poder recibir cad uno de los tres partidos ???

Estamos perdiendo todos en el pueblo el poder de la democracia. Si ha estas alturas todavia no hemos entendido lo que quiere nuestro pueblo…estamos perdiendo el tiempo y no me extraña que cada vez haya mas abstenciones en las votaciones.
Querer mandar a toda costa sin tener en cuenta a los demas nos va a llevar a un pueblo fantasma y de gobernantes solo “interesados” en ellos mismos !!!!
Si no son valientes para sacarnos de este gobierno…
¿en quien tenemos que confiar ????

5 09 2009
LNC

Estaria bé saber perquè creiem que no s’ha fet la moció. Jo tinc la meva teoria. A veure què opina, per exemple, el Sr. zzz

5 09 2009
Jo

¿Incompatibilitats entre CiU i en Miralles?

¿Converses entre alguns funcionaris municipals i les forces vives de CiU per evitar que en Miralles es passegi per l’Ajuntament com a regidor de l’equip de govern i faci preguntes incòmodes i demani massa papers i determinades informacions?

¿Determinades exigències d’ICV com ara que l’Ajuntament acati la sentència del jutjat en el cas del Nyap de Bastiments -ni que li sigui “desfavorable”-, sense presentar recursos?

¿?

6 09 2009
DANI

El Señor Albert les dio tanto a CIU como a AMS la oportunidad de que ellos dos Gobernaran, en solitarios el apoyaria la moción y se queaba fuera del Equipo de Gobierno ni con esa propuesta quisierón los de CIU.

6 09 2009
LNC

El Sr. ZZZ diu:

A veure, si tenim 1 euro i som 3, quants cafes podrem pendre en un bar?
resposta…………….1
solucio(la unica). es la seguent:
anar al super a comprar un euro de cafe i fer lo casa i tots 3 podem pendre cafe.
aixo extrapolat a carrecs interesants es la resposta

Srta si la resposta no li agrada n hi cercare una de nova……..pero el resultat sempre sol ser el mateix

_____

Jo, intetaré explicar dos axiomes on basaré la meva hipòtesi (espero que, si cal, en Mark m’ ajudi a explicar més planerament els conceptes que faig servir:

1.- Un govern minoritari de 4 d’11 no és un òptim de Pareto.
(veure: http://ca.wikipedia.org/wiki/%C3%92ptim_de_Pareto)

2.- Sense òptim de Pareto, qualsevol reunió amb CiU+AMS+ICV tendeix a un equilibri de Nash. A mesura que augmenten les reunions (iteració) més tendiran al resultat d’equilibri de Nash: Presentar la moció
(veure: http://ca.wikipedia.org/wiki/Dilema_del_presoner)

6 09 2009
Esther

El Señor Albert Miralles de ICV les dio tanto a CIU como a AMS la oportunidad de que ellos dos Gobernaran en solitario, el apoyaria la moción y ICV se que daria fuera del Equipo de Gobierno ni con esa propuesta quisierón los de CIU.

SILS | E.BATLLE
L’oposició de l’Ajuntament de Sils, formada pels grups CiU, AMS i ICV, està ultimant un pacte entre les tres forces que pugui permetre presentar una moció de censura contra l’alcalde, Martí Nogué, i el seu govern del grup Independents per Sils (IdS), que està al capdavant del consistori en minoria amb quatre dels set regidors, segons va confirmar ahir el president de CDC a la Selva Interior, Narcís Junquera.

Preguntarle al Presidente de CDC en la Selva Interior, Narcís Junquera este que se fue de la Lengua tras la primera runión, cual es el verdaddero, motivo por el que no quieren que el Chicu Anoro se el Alcalde de Sils.

Tanto el Rovira ex Alcalde y el Secretario Municipal sean salido con las suyas, Sr. Narcís Junquera, un Ex-Alcalde enriquecido a podido más que usted.

Se quieren cargar al Anoro para que los Danones suban al poder.

6 09 2009
Veí

Jo donaré un exemple, gens teòric ni recargolat, de perquè el tripartit em sembla una utopia.

Imaginem que hi ha moció de censura. Els 5 senyors d’IdS a la oposició. Un dilluns a la tarda, al segon pis de l’Ajuntament, es celebra una junta de govern amb regidors d’ICV, AMS i CiU. Amb la presència omnipresent del secretari municipal.

Entre altres punts de l’ordre del dia, resulta que a l’advocat extern que cobra de l’Ajuntament de Sils per portar el cas del Nyap de Can Cabirol se li han acabat els calers i vol una nova remesa, una nova provisió de fons o bé presenta una nova minuta d’honoraris.

És de domini públic que aquest advocat era o és secretari municipal d’una capital comarcal i un afamat lletrat de les comarques gironines i vol cobrar el que li correspon, faltaria més. Curiosament, El Google diu també que ell o un homònim seu ( amb nom i cognoms idèntics) és agent immobiliari.

Ja sabem que, a la vida, no tot és el Nyap dels collons, però aquest ha estat un dels temes més calents de la història contemporània de Sils, malgrat que ara ja ha passat de moda, diuen.

Però bé, la reunió de la junta de govern s’escalfa més i més. Na Margarida Roca, una de les signants de la primera llicència del Nyap ( 21/05/2007, sis dies abans de perdre les eleccions), directora-gerent de FOEG (Federació d’Organitzacions Empresarials de Girona), amb carnet no sé si de Convergència o de Unió.., té molt clar que s’ha de continuar pagant uns quants milers d’euros a l’advocat, el que faci falta.

En Marc Capdevila, vinculat a una reconeguda empresa local d’embotits i pernil dolç, amb mentalitat empresarial, regidor d’urbanisme quan es va signar la primera llicència del Nyap (21/05/2007), ho té també molt però que molt clar. En Xicu, treballador de fàbrica, potser té més dubtes existencials en aquest tema. En Tello té dubtes menors. La Maria Josep diu que tot és defecte de forma i que cal ser moderats i constructius a la vida.

El problema és que el regidor Miralles s’ha compromès molt amb el tema del Nyap, ha defensat als veïns, ha plantejat recursos i denúncies a Urbanisme, s’ha buscat l’enemistat de l’alcalde que fins i tot el va expulsar d’un ple, etc, etc, etc. A en Miralles això dels milers d’euros per a pagar al lletrat li planteja greus problemes de consciència, sent una certa repugnància ètica i no pot donar el seu vot favorable. La reunió s’escalfa, puja de to i el secretari diu que ell no es posa en temes polítics.

Jo no sé com acabaria la cosa. És només un modest exemple imaginari.

Webs d’informació,

http://www.derecho.com/l/bop-girona/anunci-composicio-tribunal-qualificador-i-data-proves-convocatoria-duna-placa/

https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/01/21/el-nyap-als-tribunals/

http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ajuntament/ActesPlens/Acta_081215.pdf

http://www.porticolegal.com/masinfo.php?codProf=203&codigo=416

http://www.foeg.cat/foeg.php?lng=ca&id=2&id_seccion=2

6 09 2009
LNC

Crec veí que la meva hipòtesi encaixarà perfectament amb el teu exemple i en la de l’Esther.

Continuo amb l’axioma 3:

3.- Sense òptim de pareto ni equilibri de Nash una situació és inestable.

I ara tenim el fet irrefutable:

El govern no es mou i el desequilibri es manté estable.

Tenim un problema que no compleix tres axiomes fonamentals de les ciències socials. És una situació impossible matemàticament: falta una variable, que aporti l’equilibri que s’està donant.

6 09 2009
Esther

La mayoria de los vecinos y vecinas de Sils les tenemos que dar las gracias al Partido Pólitico de CIU en Sils, por mantener a estos cuatro Ineptos en el Equipo de Gobierno, CIU sera el más perjudicado por mantener a estos Independientes de Sils.

6 09 2009
LNC

Continuo: Amb quatre grups de 4, 3, 2 i 2 les situacions d’equilibri possible són:

IDS+CiU+ICV+AMS= 11
IDS+ICV+AMS= 8
IDS+CiU= 7
CiU+AMS+ICV= 7
IDS+AMS= 6
IDS+ICV=6

Qualsevol altra combinació possible tindria una alternativa més òptima, que tenderia a un d’aquest equilibris enunciants.

Així cal desestimar, per desequilbrades, les següents combinacions:

CIU+AMS= 5
CiU+ICV= 5
AMS+ICV= 4
IDS= 4
CiU=3

6 09 2009
Esther

ICV+AMS= 4 Que Presenten la Moción y que CIU la apoye y se quede fuera del Gobierno Municipal como lo iba hacer el Miralles. CIU+AMS=5 ICV apoyaba y se quedaba fuera del Gobierno.

6 09 2009
LNC

Aquesta és la hipotèsi del Cinquè grup:

Bé, amb el model de quatre grups tenim una IDS que hauria de tendir a pactar amb qualsevol altre, i CiU que tenderia a pactar,també, bé amb AMS+ICV, bé amb IDS.

Si CiU i IDS no pacten, en un model de quatre grups, el grup municpal de CiU tendirà a presentar la moció i accedir a l’alcaldia. Aquests són els equilibris que Nash i Pareto preveuen.

Imaginem, però, que el grups formals (IDS, CiU, ICV i AMS) no es corresponen
als grups totals reals i que existeix un cinquè grup, amb una forta incidència a CiU i IDS, aquest grup el podem anomenar amb les totalments incials arbitràries de Rovira, Enganxina i Voreres; el REV. Aquest grup no té la capacitat de sumar, però sí d’alterar, la tendència dins del conjunt total d’11 regidories. Si el REV no actua les tendencies es mantenen, però si actua el seu pes és igual a 2 entre 11

I ara tenin nous equilibris:

IDS+REV= 6; que al ple s’expressa IDS+CiU= 7

En cas d’acord de moció, nayps, auditories, etc:

AMS+CiU+ICV-REV= 5 Vs. IDS+REV=6

6 09 2009
El Follonero

Este es el verdadero motivo por el cual “CIU” de Sils no apoya la Moción de Censura.

El POUM

Un dels aspectes que va forçar l’oposició a iniciar les converses per presentar una possible moció de confiança va ser la redacció del POUM. Fins i tot, les crítiques del portaveu d’ICV, Albert Miralles, van comportar la seva expulsió d’un ple municipal per part de l’alcalde. I és que precisament la formació que lidera Miralles és una de les més crítiques amb el nou Pla General.
L’agrupació ecosocialista ha presentat diverses al·legacions al Pla d’Ordenació Urbanística com, per exemple, l’alternativa a la variant de la carretera C-63 que travessa el poble. Segons recull el POUM la nova carretera es faria damunt els terrenys protegits del PEIN de Sils, just sobre els estanys. Per aquest motiu, ICV ha proposat que la circulació de la C-63 es traslladi a la carretera GI-555 ja que l’any vinent serà una via ràpida, i a la N-II que s’està desdoblant. Això comportaria que la via d’entrada i sortida al poble s’ubiqués a la futura rotonda de l’hotel Rolls, situat a la N-II, al trencant que duu a Menorquines.

¿Una altra de les al·legacions presentades va ser la sol·licitud de traslladar les indústries existents al nucli urbà a terrenys per a usos industrials ubicats en una altra zona?.

6 09 2009
eell

quin ridicullllllllllllll han fet els tres grups
en Xico sap que no el volen a les properes, en Marc que no s’entera de res, la Marga el que digui en Xico.
en Tello i la Mª Josep el que digui en Miralles i la Cristina posan-se be els cabells i miran el seu Albert ( que guapo que es creu ella ) pero tots sense fer res i qui trevalla son els de sempre,
Ja els hi va dir en Nogue en l’ultim ple, qu el`ho que els hi COU mes es que s’en surtem molt be ells sols i aixo´EMPRENYA

6 09 2009
El Follonero

eell: no defiendas nunca a personajes que han ido en contra de los vecinos y vecinas de Sils.

Para GUAPOS el Tabernero y el Terronero o el Copito de Nieve o el otro este que tampoco habla en los Plenos al igual que el COT:

Lo que le empreña a todos los Independientes de Sils es que en la Oposición hay personas que saben hacer Pólitica y saben hacer de Oposición otros como los Independientes tiene al Secretario para Gobernar, por que cuando hay algun Concejal o Concejala de la Oposición que le preguntan algo al Copito de Nieves y el no lo sabe se lo pregunta al Secretario quien es el verdadero Alcalde el Gallego Secretario General de los Independientes de Sils.

7 09 2009
Esther

Sr.Anoro,usted ha tenido la oportunidad de ser la primera autoridad de este Ayuntamiento de Sils en lo que queda de legislatura hasta el 2011,pero puede ser que su partido (CIU)no se lo haya permitido.¿acaso le tienen miedo a AMS y a ICV?.
por usted yo creo que se lo merecia por los años que lleva tanto en el gobierno anterior como ahora en la oposición: lo peor es que a ¿CIU? le queda poca vida política en este maravilloso Pueblo,y no le digo nada a los que gobiernan actualmente, bueno mas bien desgobiernan yo diría que son los mismos que su PARTIDO aunque bajo mi opinión usted sea de otra ala más demócratica,tranquilo que su fotografia no quedará reflejada en el Valle de los caidos(sala de plenos)

7 09 2009
A veure

A en Xico, no li ha permès el seu partit ???
I si és ell que no vol seguir perquè potser no té persones al seu voltant que el recolzin quan realment és necessari ???
Si quan si ha de ser no “s’hi és”….no podem anar bé !!!

En Miralles si més no em recorda a en Fraga (Manuel Fraga)…que deia: “aunque sea mal que hablen de mi”.
Com a mínim surt a tot arreu i es parla d’ell …no fem res més tots plegats que fer-li campanya política….li estem fent tota le feina !!! a veure si no li caldrà estar-se hores dins l’Ajuntament perquè tindrà tota la feina feta !!! jajajajaja !!!

8 09 2009
.Puzle mal fet

Dimarts 08 de setembre de 2009
Diari de Girona

L´alcalde de Sils diu que ja preveia que la moció de censura no es faria
Martí Nogué (IdS) diu que els tres grups (AMS-CiU-ICV) “no podien arribar a fer una barreja ben feta”

SILS | E.B.
Els tres grups a l’oposició a l’Ajuntament de Sils (AMS, CiU i ICV) van anunciar divendres que no presentarien la moció de censura contra l’alcalde Martí Nogué (IdS), que governa en minoria, en no haver arribat a un acord prou madur però, alhora, no descarten fer-ho més endavant. Davant d’aquesta decisió, l’alcalde assegurava ahir que, com ell va afirmar en un inici en saber la intenció dels grups a través dels mitjans de comunicació, “era un puzle mal fet“. Per Nogué aquest tripartit que es volia instaurar a Sils “no podia arribar a fer una barreja ben feta” perquè hi ha “molts interessos entre ells”.

L’alcalde a més, explicava que que ha passat un estiu tranquil tot i l’amenaça de moció de censura i que a l’Ajuntament “ha funcionat tot com sempre ha fet” i recorda que les crítiques que havien fet els tres grups per presentar la moció, com són la manca d’informació per part de l’equip de govern d’IdS en diversos temes com ara el nou POUM “no estan justificades perquè sempre hem fet el que ens han demanat i els ho expliquem tot”. Finalment, Nogué va criticar que els tres grups vulguin “posar-nos pals a les rodes sense donar les raons per les quals no estan a favor del nostre funcionament”. Els tres grups de l’oposició van començar les negociacions per fer una possible moció de censura al juliol i la setmana passada van informar que per ara, no la faran.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2009/09/08/comarques-lalcalde-sils-preveia-mocio-censura-faria/355473.html

8 09 2009
pepe

vaya tela

8 09 2009
Esther

El alcalde de Sils, estaba muy seguro y sabia de sobras que la Moción de Censura no iba a llegar a buen puerto, porque al estar en el poder Presuntamente, tiene información Privilegiada sobre algún personaje de la Oposición y Posiblemente la podría utilizar en su contra.

8 09 2009
Esther

Donde estais metidos todos los internautas de Sils que pasa que ya nadie da su opinion, sobre todo lo que esta pasando con este Equipo de Gobierno de cuatro Independentistas de Sils.

9 09 2009
.Fotre'ns fora

Dimecres 9 de setembre del 2009
El Punt

De moment no hi ha moció de censura a Sils
Sils – j.c

La moció que l’oposició de Sils preparava contra l’alcalde, Martí Nogué (IdS-PM), no ha fructificat després de setmanes de converses. En un comunicat van assenyalar que «encara no han madurat les condicions per fer-la possible», però que no renuncien a poder-la tirar endavant en el futur. En l’escrit remarquen que continuaran reunint-se i que faran «un govern a l’ombra», on cada regidor s’ocuparà de l’àrea que li pertocaria si hagués tirat endavant la moció. «Iniciarem un procés de col·laboració ferma, per tal de recordar a l’equip de govern que, en conjunt, les tres forces representen una majoria de la població, fet que es manifestarà davant de possibles actuacions arbitràries de l’equip de govern», assenyalen. L’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS-PM), va assenyalar ahir que «tenia l’esperança que la moció no es fes», ja que «per les coses que s’havien dit entre ells i les diferents maneres de pensar es feia difícil pensar que podien arribar a una entesa». «Si feien la moció, era només per fotre’ns fora», va afirmar l’alcalde.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/78961.html

18 09 2009
Esther

LAS VERDADES SOBRE EL FRACASO DE LA MOCION DE CENSURA

Parece ser que la moción de censura en nuestro Ayuntamiento, sobre la cual tanto se habló, no se ha hecho.

Esto siempre lo ha tenido claro el equipo de Gobierno de los Independientes de Sils, y no se ha preocupado en absoluto, pues sabían que CIU, no los iban a perjudicar tan gravemente.

La razón del fracaso de la negociación es bien clara: a la agrupación local de CIU, no les interesa.

Esta formación local defiende los intereses de los caciques, especuladores de terrenos y además grupos económicos que siempre han dominado al pueblo y quiere seguir haciéndolo. Los Independientes de Sils defiende los mismos intereses y a las mismas personas.

Como son conscientes de que las mayorías absolutas en el Consistorio de Sils, de ahora en adelante, es muy difícil que se vuelvan a producir, estas dos fuerzas están condenadas a entenderse, para que en el futuro sigan mandando y lucrándose los mismos de siempre.

La operación que por parte de la ejecutiva comarcal de CIU han hecho, comunicando a la prensa lo que era un secreto entre los negociadores de los grupos implicados, no ha sido nada más que un aviso a los Independientes de Sils, para decirles que los tienen en sus manos y no la intención de hacer realmente una moción de censura.

Aquí el que ha caído inocentemente es el Sr. Anoro. Yo creo que este honrado señor, no tiene intereses económicos que defender, por lo cual no está ligado a los de siempre. El ha actuado como su conciencia le dictaba e intentó hacer lo correcto.

No contó con la reacción de la caverna de su partido, y éstos le han hecho retroceder, al tiempo que ha perdido la única oportunidad que ha tenido de ser Alcalde. En las próximas elecciones no encabezará la lista de CIU, pondrán a otra persona más afín a los reaccionarios y que tengan intereses económicos que defender.

Esto es en síntesis la famosa moción de censura. En este pueblo aún se tardarán unos años para que la ciudadanía normal: trabajadores y clases medias, que somos la mayoría, podamos decir que se gobierna para nosotros, mientras tanto, de una u otra forma, seguirán mandando los de siempre.

Esta es mí opinión.

Firma: Esther

18 09 2009
Pescaire

Esther, diuen que vas ben encaminada, que es nota que estàs ben informada.

Diuen que en Tello no tornarà a presentar-se i el Xicu tampoc.
I que en Xicu no plega sinó que el fan plegar.

Diuen que en Xicu a fer viatges amunt i avall amb les cuineres i a menjar salsafins i en (jo no ho sé) alcaldable.

Diuen que en Xicu s’hu creia això del tripartit perquè anava dient per Palafolls que seria alcalde a la tardor.

Diuen que en Xicu es va aixecar de la cadira quan l’alcalde va expulsar a en Miralles utilitzant la policia.

18 09 2009
zzz

Lo mes trist en aquesta vida es no adonarse que et fas gran.
i en aquest poble hi ha certs politics a tots els grups(no s en escapa cap) que tindrien que dedicarse (per el be del poble) a fer altres tipus d activitats ludiques, aixo si, donant lis les gracies per lo que han fet per el poble(mes be o mes malament).
Amb aixo no vull dir que la gent gran no es pugui dedicar a la politica, pero n hi ha uns quants que ja hi porten masses anys i aixo passa factura

18 09 2009
zzz

srta Esther ud se creia que iba a governar el sr.Anoro?
aun no se ha dado ud cuenta de quien gobierna en este pueblo?
le dare una pista……..tienen despacho en el ayuntamiento y no son politicos…….y no me diga los jardineros……….eso no vale

18 09 2009
Npi

Sr zzz, tinc dos preguntes per vostè:

Sempre m’he preguntat si és simple casualitat que els dos que manen i un que s’ha jubilat visquin tan juntets, tan aprop, al costat de la rotonda de la vorera indefinida. Es que van comprar les parcel·les al mateix temps?, es per què dios los cria i ellos se ajuntan?, són inseparables?, els hi va tocar la loteria a tots tres l’any que va tocar la loteria a Sils?.

I la segona:

En canvi, un antic arquitecte municipal té l’habitatge una mica més lluny, a la rotonda de la vella masia de can cabirol, però també m’he preguntat si la zona verda, el parc que hi ha al costat de la seva casa (bastant inútil i desaprofitat) és pura casualitat o es va fer expressament pq ningú li prengués el sol?

18 09 2009
ANONIM

Npi fas horna al teu nom No en tens Ni Pu.. Idea!!

18 09 2009
Esther

Lo que espero es que los ciudadanos y ciudadanas de este Pueblo pongan a cada uno en su sito cuando toque y que de una vez por toda se preocupen verdaderamente por los ciudadanos y ciudadanas de nuestro Pueblo y no por unos cuantos de este Pueblo.

ZZZ: mientras este señor que tiene despacho siga como Secretario en nuestro Ayuntamiento, lo tenemos claro, y de mientras CIU. Y los Independientes de Sils siguen tapándose los trapos sucios unos a otros.

Lo próximo que viene es el POUM, no le dará Vergüenza al Martí Nogué Alcalde de Sils estar especulando con sus Terrenos de Mallorquinas y siendo encima el Concejal de Urbanismo.

¿Pero aquí no pasa nada el pueblo esta dormido se despertara solo o lo tendrán que despertar?

En otros pueblos de Barcelona los ciudadanos no tolerarían que el Alcalde de su Pueblo, fuera el Concejal de Urbanismo y estuviera especulando con sus terrenos para que se le aprobara, en el nuevo POUM su edificabilidad.

Si os dais cuenta los Independientes de Sils lo que han hecho en lo que llevamos de Legislatura es acabar los proyectos que CIU, que ya tenían planificados.

Ellos no tienen ni puñetera idea, ni de Gobernar ni de planificar, ni de hacer programas Electorales, porque se los copian de otros, ni de hacer Política, ni de hacer convenios Municipales ni de hacer, nada de nada, (…) cobrar y para estropear todo lo que ya funcionaba más bien o más mal.

Siento vergüenza ajena por estar representados y tener al frente de nuestro Ayuntamiento a personas, que no están preparadas, para Gobernar y para hacer Política ya que los Independientes de Sils, no están preparados para este menester.

Este Pueblo se merece que lo Gobiernen personas competentes, las cuales luchen por el bienestar de todos los vecinos y vecinas de nuestro Pueblo, y no por el bienestar de unos pocos de este Pueblo.

18 09 2009
Esther

Npi: Estoi totalmente de acuerdo contigo el arquitecto al que tu te refieres sigue trabajando para los Independientes y para el Ayuntamiento.

todo saldra poco a poco

Y sobre todo con personas como zzz, la LNC y algunos y algunas más.

18 09 2009
Npi

sí, sí, npi, per aixonsis pregunto 😉

19 09 2009
zzz

Srta Npi els terrenys que voste menciona coneguts popularment com “la milla de oro” d un costat crec que havien sigut per fer vivendes de proteccio oficial antigament, pero per lo que veig han sigut vivendes oficials, els hi va caure la proteccio i de l altre banda on curiosament……..de moment……..nomes hi ha una casa son propietat d una familia que per lo que es veu necessitava “proteccio oficial”, perque tenen uns terrenys molt grans ideals per ampliar la zona de escoles.
En quan a la segona pregunta no crec que aquest senyor fos arquitecte municipal, aquest senyor era del ajuntament(regidor) pero com que es un home honrat va decidir dedicarse a d altres coses mes interesants

20 09 2009
jo

NOTICIA !!!!!!

TRENCAMENT A AMS AMS ESTAN TOTS EMPRENYATS ENTRE ELLS´

PUNT DE PARTIDA PER QUE LA Mª JOSEP MANI AL GRUP.

ALTRES AFILIATS ( ALGUNS PORTEN BARBA QUE SON MOLT RADICALS , ALTRES ULLERES ETC ETC ) NO HO VOLEN , PERO FINALMENT HI HAURA RUPTURA.

SI VOL ESSER ALGUNA COSA DINS EL MON POLITIC, QUE NO S’ELS ESCOLTI I TIRI ENDEVAN ELLA AMB ELS SEUS PENSAMENTS. NO L’INTERESSAN ELS RADICALS , JA TE PARROQUIA PROPIA.

ENDEVANT

LA RUPTURA JA HI ES, ABANS DE LA FESTA ES MATERIALITZA

20 09 2009
jo

ME’N HE OBLIDAD : Mª JOSEP, SE QUE HO LLEGEIXES O SI NO JA T’EXPLICARÀ ALGÚ

APARTAT D’EN MIRALLES, T’ESTA FENT JOC BRUT PER SOTA I FEN EL “LLIT ”

QUE NO SIGUI MASSA TARD

20 09 2009
Dani

Jo: lo tullo es lamentable mira que hecharle la culpa al Miralles por la roptura tiene guasa informate bien de porque biene la roptura, antes de decir falacias haber si el Miralles tiene la culpa de lo que pasa en este pueblo.
vuestra consigna es cargarse al Mralles por el simple hecho de que os pega cuatro patadas a todos haciendo Pólitica vesitos y que te balla bonito……. LISTooooooooooooooo.

20 09 2009
Pau

Si radical es afagar el problema per l’arrel, visca el radicalisme. En Miralles que està una mica aillat i la gent lluitadora d’AMS, que n’hi ha, farien un bon grup per les pròximes eleccions, sense sigles de partits. Un grup sense lligadures amb els polítics del passat ni amb aquests falsos independents que ens van enganyar amb falses promeses de canvi l’any 2007.

La societat silenca ha canviat, ara el que ha de canviar es l’ajuntament.

20 09 2009
Esther

PAU: Ole Ole y Ole estoi totalmente de acuerdo con tigo, para cambiar el Ayuntamiento lo tenemos que hacer nosotros los que ya hemos cambiado.

21 09 2009
Esther

Exclusiva al Bloc de Vallcanera:

El Sr. Antonio Tello Fernandez estuvo como Concejal de “CIU” durante 12 años
8 años como Primer Teniente de Alcalde y los 4 restantes como Concejal.

En las ultimas Elecciones Municipales, se presento en la Candidatura de “AMS” como numero uno.

Según nos han informado, su Dimisión ha sido por problemas personales.

21 09 2009
Esther

Joan Cot para ser Regidor primer aprèn a parlar, dimiteix seria el millor que podries fer, deixa pas a persones que estan més preparades que la teva.

21 09 2009
Esther

La perdida del Sr. Antonio Tello, como Concejal de AMS, dentro de nuestro Ayuntamiento se notara.

Este señor en los dos años que llevaba como Concejal de AMS, ha demostrado su capacidad y el saber estar dentro de un Ayuntamiento, no como otros que le han faltado al respeto y amenazado, a un Concejal de la Oposición y encima a quedado como un señor, cosa que el no es.

Este personaje de Independientes de Sils, es el que tendría que “DIMITIR”, por no saber comportarse, ni saber estar como Concejal del equipo de Gobierno en los Plenos Municipales.

Su Grupo Municipal de Independientes de Sils y el PSC, de Girona, le tendrían que haber obligado a “DIMITIR”, ningún Votante Socialista, de Sils, volverá a Votar a semejante personaje.

Valla con las siglas que valla.

22 09 2009
zzz

sense comentaris

22 09 2009
Anònim

no, sisplau, zzz, comenta, comenta !

22 09 2009
Anònim

Sr Anonim de vegades no fa falta comentar hi ha coses que son evidents, ja vaig dir fa dies que tothom te el seu moment i que lo mes trist en aquesta vida es no adonarse de quan t ha passat, el sr.tello per lo menys ho ha vist.
Amb aixo vull dir que en la resta de grups municipals tambe hi ha gent que tindria que dedicarse a d altres coses perque ja no donen mes de si.
cambiant de tema vergonyos que encara pululi per la organitzacio de la festa major un trepa anomenat “la mona”

22 09 2009
Jo

zzz, els canvis i dimissions s’haurien de fer al final dels 4 anys, o sigui al 2011, no creus?, per això els hem escollit els ciutadans. ¿Conflictes greus dins de l’heterogeni grup AMS o els famosos motius personals de tots els polítics que presenten la dimissió?

22 09 2009
Marga

Alguien me podria decir quien es “la mona” este personaje es el que cobra por montar la Fiesta me podeis decir cuanto cobra este trepa es de los Independientes.

Que pena que no cuenten con los vecinos y vecinas de Sils para montar la fiesta mayor.

Con CIU funcionaba mejor la fiesta, habian más personas del pueblo

Que llamen al Isidro Malaver de Vallcanera hace unas fiestas que alucinas.

23 09 2009
Jo

Marga: recorda, “es diu el pecat i no el pecador”

24 09 2009
zzz

Sr jo estic d acord ja que et presentes encara que no t agradi;;;;;;;t aguantes

24 09 2009
zzz

Srta Marga este senyor ya andaba suelto en epoca de ciu; pero si le sirve de algo vaya ud a la fiesta y busque al unico que no se divierte

24 09 2009
Marga

zzz: Muy bueno pero yo no boy a fiesta en la que esten estos personajes de los Independientes de Sils.

A burren solo tienes que ver la que a Organizado la Asociación del Joan Cot, en Vallcanera de penaaaa.

Han ido muy pocos vecinos, han querido implantar una fiesta de la epoca de los 80.

Yo no se cuanto hay presupuestado para la fiesta mayor y lo que se a perdido para financiar la de la asociación del >Joan Cot.

Una Vergüenza.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: