Nyap: nova denúncia

10 09 2009

round-icon-small Dimecres 9 de setembre de 2009, Diari de Girona

Veïns de Sils denuncien infraccions de trànsit al vial del polèmic supermercat
Reclamen a l’Ajuntament que en revisi la senyalització i que es reformin els accessos al centre

denunciasetembre1

Foto: Vehicles entrant al recinte comercial on hi ha el senyal de prohibit. Diari de Girona

SILS | E.BATLLE

Els veïns de Can Cabirol de Sils han fet arribar una instància a l’Ajuntament, en concret a l’alcalde Martí Nogué (IdS) i als tres grups de l’oposició (AMS-ICV-CiU) on denuncien que camions i clients del polèmic supermercat Consum estan cometent infraccions de trànsit especialment al carrer Bastiments, que es troba a la part de darrere del centre comercial. Entre aquestes, asseguren que hi ha camions que surten del moll de càrrega i descàrrega situat en aquest vial i que reculen fent marxa enrere, afectat també la cruïlla del carrer Països Catalans, un fet que segons afirmen, seria “il·legal”.

El que també posen de manifest és que els treballadors del supermercat en lloc d’aparcar al pàrquing de l’empresa, estacionen al carrer i per tant, deixen als veïns sense aparcament durant gairebé tot el dia.

Cal recordar que la zona on hi ha el supermercat està tipificada per l’Ajuntament com a zona de circulació d’excepcionalitat i segons els veïns, el plànol de la millora de la mobilitat editat per l’Ajuntament “té moltes ambigüitats”, afirmen en la instància.

Per tot això, reclamen a l’Ajuntament de Sils que revisi aquest planell i la senyalització del vial; que la policia local vigili com aparca la gent en aquell indret així com circulen els camions i que s’habiliti una zona d’aparcament per als veïns que viuen en aquesta zona. D’altra banda, també reclamen que facin tancar el moll de descàrrega del carrer i la sortida de vehicles per aquest carrer, al considerar-ho perillós.

Aquest establiment comercial es va inaugurar fa pocs mesos i abans que no s’obrís ja havia aixecat polèmica a la zona i també en el si del consistori, alguns grups de l’oposició consideraven que no complia amb tota la legalitat urbanística del municipi.

Font: Diari de Girona, 9 setembre 2009

round-icon-small Dilluns 7 de setembre de 2009. Fonts solvents informen que veïns i veïnes de Can Cabirol han presentat, avui al matí, un nou escrit de denúncia a l’Ajuntament de Sils, dirigit a l’alcalde i als tres grups de l’oposició. A l’escrit es denuncia la situació del carrer Bastiments, les maniobres brutals dels camions, l’anormal regulació de la mobilitat i del trànsit per part de l’Ajuntament de Sils, la passivitat de les autoritats, etc. Cliqueu la imatge per a fer-la més gran.

cartellnyapdesils

Anuncis

Accions

Informació

36 responses

7 09 2009
LNC

Els polítics i polítiques no funcionen. Els veïns i les veïnes, sí. Prou Nyap ! Prou vergonya!

7 09 2009
Anònim

La policia del poble, ¿ té ORDRES superiors de no actuar en aquest carrer ?

Als precs i preguntes del darrer ple, diuen que l’alcalde va replicar a en Miralles dient que del tema de les maniobres dels camions “JA N’HAVIEN PARLAT PROU”.

L’alcalde SAP que aquestes maniobres són IL·LEGALS i que hi ha un risc seriós d’accident a la cruïlla amb el carrer Països Catalans. Ho SAP.

Vol PERPETUAR l’alcalde aquesta situació il·legal? Fins quan?

9 09 2009
.Text de la denúncia

Publiquem el comunicat dels veïns, amb el text de la denúncia, enviat al correu electrònic del bloc:

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Volem fer públic que avui al matí hem lliurat a les oficines de l’Ajuntament de Sils quatre escrits denunciant la situació creada al carrer Bastiments, un cop el supermercat ha entrat en funcionament.

Aquests escrits porten el número d’entrada 2902 i data de 7 de setembre de 2009. Són quatre escrits idèntics dirigits a les següents persones:

– a l’il•lustríssim alcalde president de l’Ajuntament de Sils
– al regidor sr. Francesc Anoro
– al regidor sr. Antoni Tello
– al regidor sr. Albert Miralles

L’escrit està signat per veïns del barri de Can Cabirol de Sils.

A l’Il•lustríssim Alcalde President de l’Ajuntament de Sils

EXPOSEM

Que, repetidament, des de que es va inaugurar el supermercat Consum Basic de Sils fins ara, els camions que presten serveis al supermercat fan repetides maniobres que considerem del tot il•legals i que volem denunciar.

Que no considerem que aquestes maniobres siguin culpa o responsabilitat dels camioners, sinó responsabilitat de l’empresa comercial i de l’Ajuntament de Sils.

Que considerem que una de les causes d’aquestes maniobres és la regulació de la mobilitat aprovada per l’Ajuntament de Sils per aquest carrer Bastiments i que es pot consultar en la web municipal: “plànol de millora de la mobilitat viària al nucli urbà”. Aquest plànol assenyala el carrer Bastiments com una estranya excepcionalitat, amb moltes ambigüitats. Dubtem que les normes de mobilitat que es desprenen d’aquest plànol compleixen la legalitat vigent.

Que entre altres maniobres presumptament il•legals, cal destacar la que fan els camions que surten del moll de càrrega i descàrrega i que reculen, fent marxa endarrere, uns 50 metres pel carrer Bastiments. Aquesta maniobra afecta també la cruïlla del carrer Països Catalans. Adjuntem fotografia.

Recordem el contingut de la secció 3.a (Marcha atrás) de l’article 80 del Reglament General de Circulación:

1. Se prohíbe circular hacia atrás, salvo en los casos en que no sea posible marchar hacia adelante ni cambiar de dirección o sentido de marcha, y en las maniobras complementarias de otra que la exija, y siempre con el recorrido mínimo indispensable para efectuarla (artículo 31.1 del texto articulado).

2. El recorrido hacia atrás, como maniobra complementaria de la parada, el estacionamiento o la incorporación a la circulación, no podrá ser superior a 15 metros ni invadir un cruce de vías.

3. Se prohíbe la maniobra de marcha atrás en autovías y autopistas (artículo 31.3 del texto articulado).

4. Las infracciones a las normas de este precepto, cuando constituyan un supuesto de circulación en sentido contrario al estipulado, tendrá la consideración de muy graves, conforme se prevé en el artículo 65.5.f) del texto articulado.

Que els treballadors del supermercat en lloc d’aparcar al pàrquing de l’empresa (diuen que ho tenen prohibit) aparquen al carrer Bastiments, deixant els veïns sense aparcament de les 7 del matí afins a les 10 de la nit. Adjuntem fotografia.

Que els camions de recollida de les escombraries generades pel supermercat, aparquen en zona prohibida, amb el motor en marxa durant una bona estona, mentre els operaris de l’empresa de recollida regiren els contenidors d’escombraries del supermercat per mirar si troben alguna cosa comestible i aprofitable: escombraries i productes alimentaris pel terra, al carrer i a la vorera, brutícia, etc. Hi ha dies que, per poder destriar més fàcilment, llencen les escombraries al terra, en ple carrer Bastiments, fan la tria, i després ho tornen a recollir. Alguna vegada, fins i tot, s’han introduït dins del contenidor per a regirar millor. Adjuntem fotografia.

Que a tots els plànols dels projectes presentats per demanar les corresponents llicències d’obra i d’activitat, el carrer Bastiments només serveix per a sortida de vehicles. Considerem, doncs il•legal el rètol que acompanya una senyal de direcció prohibida on es pot llegir “excepte vehicles autoritzats”. Aquest rètol vol justificar l’entrada de camions i, a la pràctica, l’entrada de tot tipus de vehicles.

Que no hem vist la policia municipal de Sils actuant contra l’incompliment de les normes de trànsit, com ara aquests camions que circulen 50 metres marxa endarrere, entre moltes altres infraccions.

Recordem que el carrer Bastiments està considerat com a carrer de sensibilitat acústica alta pel propi mapa de capacitat acústica de Sils. A més dels camions aparcats il•legalment davant del moll que treballen amb el motor engegat, destaquem també que l’alarma del supermercat es dispara repetidament i sense motiu, caps de setmana, nits, etc.

Recordem que el carrer Bastiments forma part d’una zona residencial molt consolidada anomenada Can Cabirol de Sils.

Insistim en la idea que el supermercat Consum Basic no pot convertir el carrer Bastiments en el pati del darrera del seu negoci i més considerant la gran superfície que té la parcel•la, un gran espai on encabir els vehicles de serveis i els vehicles dels treballadors i clients del supermercat.

Advertim, finalment, de la greu perillositat que suposen les maniobres anteriorment esmentades, pel que fa a la cruïlla del carrer Bastiments amb el carrer Països Catalans.


DEMANEM

Que l’Ajuntament de Sils revisi urgentment el “plànol de millora de la mobilitat viària al nucli urbà”, pel que fa al carrer Bastiments, per tal d’adaptar-lo a la legalitat vigent i per tal d’eliminar totes les possibles ambigüitats. Considerem també que l’actual senyalització ( senyals de direcció prohibida, de doble direcció, etc.) és incorrecta i ambigua.

Que l’Ajuntament de Sils faci complir la legalitat vigent als vehicles de serveis del supermercat Consum Basic de Sils, i també els vehicles dels seus treballadors i clients, quan aquests vehicles utilitzen la via pública i, més concretament, el carrer Bastiments.

Que, considerant la modificació brutal de la mobilitat del carrer Bastiments un cop obert el supermercat, l’Ajuntament de Sils habiliti el costat del carrer corresponent a la zona residencial (baixant el carrer a l’esquerra) com a zona d’aparcament exclusiva dels veïns del carrer. Els vehicles de serveis, dels treballadors i dels clients del supermercat podran utilitzar la gran parcel•la on està ubicada la nau industrial com a lloc idoni d’aparcament i maniobres.

Que l’Ajuntament faci tancar el moll actual situat al costat del magatzem, de tal manera que els camions no hi puguin accedir. La forma i situació d’aquest moll és absolutament incompatible amb la mobilitat que la llei obliga a respectar i que no es va tenir en compte, incomprensiblement, quan es van aprovar les llicències d’obra i d’activitat. L’empresa ha de fer reformes en els accessos al supermercat per tal que els vehicles de serveis facin les maniobres, la càrrega i descàrrega de mercaderies o el trasllat de les escombraries en una zona interior de la gran parcel•la que ocupa aquesta empresa. Recordem que en una altra cantonada del supermercat pròxima al carrer Països Catalans i a la rotonda, el supermercat té una zona que es pot utilitzar com a àrea de càrrega, descàrrega i trasllat d’escombraries.

Que l’Ajuntament faci tancar la sortida de vehicles pel carrer Bastiments, revisant –si cal- les llicències donades. L’empresa hauria de buscar alternatives per l’entrada i sortida de vehicles de tot tipus, fent les reformes necessàries pel que fa als accessos, per tal que totes les entrades i sortides de vehicles (de serveis, de treballadors i de clients) es facin pels carrers Avinguda La Selva i Països Catalans.

I tot això amb l’objectiu de respectar el carrer Bastiments, que forma part d’una zona residencial molt consolidada anomenada Can Cabirol de Sils.

Sils, a 7 de setembre de 2009

10 09 2009
Anònim

Zona de circulació d’excepcionalitat? Què és que en aquest carrer hi ha l’ambaixada americana? Què hi diu el senyor arquitecte municipal, Salvador Jubany i Viader?

10 09 2009
.Ossos i sang

3 comentaris:

vei ha dit…

i q m’en dieu de l’altre NYAP que s’ha deixat fer a Can Vilaró? Treuen les deixalles (ossos) per una porta q que dona directament al carrer Caldes de Malavella. Un Camio entra cada dia dos cops marxa enrera per poder accedir-hi. Despres tota la pudor i la sang que va sortint al carrer (hi ha fins i tot una marca ja fixe a terra). Els ocells esperant a veure si cau alguna cosa (que si q cauen). No trobem normal ni gens higiènic que s’hagi de treure per un carrer les deixalles de l’escorxador. crec que dins tenen espai suficient per fer-ho i no entenem com se’ls van poder donar els permisos per fer-ho. No se si Sanitat aprobaria això.

En fi un altre Nyap d’akest gran grup de govern no?
9/9/09

SILENCA ha dit…

REALMENT AQUESTA GENT VAN DE MAL EN PITJOR. SI AIXÒ DE CAN VILARÓ PASSÉS DAVANT DE CASA MEVA, JA HAURIA TRUCAT A QUI FOS PERQUÈ AL MENYS S’HO VINGUÉS A MIRAR!!! (DIGALI SANITAT, DIGALI INDUSTRIA, DIGALI MOSSOS)
9/9/09

Anònim ha dit…

TAMBÉ TENIM LA FPABRICA CAPDEVILA AL MIGDEL POBLE. EN VES DE TREURENS MERDES CADA COP FAN MES
9/9/09

Font: http://losilenc.blogspot.com/2009/09/quan-es-permet-un-nyap.html?showComment=1252448858345#c4056182002271935063

10 09 2009
zzz

veig que el nyap encara continua, pero l industria situada dintre del poble encara que molesti una miqueta………(no siguem tant ploramiques) ajuda a viure a algunes families i no crec que ara mateix sigui el tema estrella el derivarles cap a un poligon, la situacio economica no es bona.

10 09 2009
zzz

Crec que es tindria que demanar el canvi de nom del carrer bastiments i possar el de mercasils………….

10 09 2009
Anònim

Hola a todos, soy una vecina del pueblo y voy a dar mi opinión sobre todo esto del NYAP. Sinceramente creo que los vecinos de la calle Bastiments no están siendo sinceros, que se dejen ya de tanta hipocresía y que digan la verdad. La verdad es que les molesta muy mucho lo que les han puesto delante.Un supermercado que hace tapa la visibilidad de sus casas y les priva de la tranquilidad que tenian hasta ahora. Pero yo realmente me pregunto si es eso lo más importante y lo más grave que pasa en este pueblo? Por que los vecinos que van con la camara gravando lo que se hace en Consum o los vecinos que tienen a sus perros atados continuamente y rodeado de sus propias heces, si si vecinos de carrer Bastiments!! preocuparos más de la porqueria de asistencia medíca que tenemos en el pueblo, de que los niños del pueblo tienen que ir a barracones para poder aprender, de los pocos policias que hay en el pueblo, que cuando los necesitas no pueden estar por todo. Preocuparos tambien de los coches que pasan a altas velocidades y por supuesto incumpliendo el nivel de ruidos permitidos.Quereis más, la guardería nueva, que pasa con eso, ha cuantos padres nos prometieron una plaza y ahora no la tenemos. Ser sinceros de una vez, a vosotros no os importa nada de nada lo que pasa en el pueblo, solo os importa lo que pasa en frente de vuestras casas. Luchar por los niños por las personas mayores del pueblo de Sils y ya está bien de tanto repartir papelitos entre los vecinos.Se que voy a tener respuestas pero creo que en la vida hay cosas más duras e importantes por las que luchar.

10 09 2009
Anònim

Hola a todos, soy una vecina del pueblo y voy a dar mi opinión sobre todo esto del NYAP. Sinceramente creo que los vecinos de la calle Bastiments no están siendo sinceros, que se dejen ya de tanta hipocresía y que digan la verdad. La verdad es que les molesta muy mucho lo que les han puesto delante.Un supermercado que tapa la visibilidad de sus casas y les priva de la tranquilidad que tenian hasta ahora. Pero yo realmente me pregunto si es eso lo más importante y lo más grave que pasa en este pueblo? Por que los vecinos que van con la camara gravando lo que se hace en Consum (…) !! preocuparos más de la porqueria de asistencia medíca que tenemos en el pueblo, de que los niños del pueblo tienen que ir a barracones para poder aprender, de los pocos policias que hay en el pueblo, que cuando los necesitas no pueden estar por todo. Preocuparos tambien de los coches que pasan a altas velocidades y por supuesto incumpliendo el nivel de ruidos permitidos.Quereis más, la guardería nueva, que pasa con eso, ha cuantos padres nos prometieron una plaza y ahora no la tenemos. Ser sinceros de una vez, a vosotros no os importa nada de nada lo que pasa en el pueblo, solo os importa lo que pasa en frente de vuestras casas. Luchar por los niños por las personas mayores del pueblo de Sils y ya está bien de tanto repartir papelitos entre los vecinos.Se que voy a tener respuestas pero creo que en la vida hay cosas más duras e importantes por las que luchar.

10 09 2009
LNC

Els veïns i veïnes del Nyap es mouen, tenen tot el dret i a tu et molesta, i tu pq et mous? o es que et molesta que la gent es mogui? et mous ocntra els barracons? Ets mous per millorar la qualitat sanitària? Fas alguna cosa o només crititiques a qui exercici els seus drets?¿?¿? Fatxa.

10 09 2009
Mark

Ànims Carrer Bastiments! Heu de tornar a ser el pati del davant!

11 09 2009
SILS

LNC SER MALEDUCADO ES LO TUYO… FATXA…NO SE QUIEN ES MAS FATXA SOLO MIRAS TU INTERES Y TU COMODIDAD.

11 09 2009
Pere

Com bé dius segur que hi ha coses més importants per les que lluitar en aquest poble, però també es poden lluitar per coses que aparentment no són tant importants; la importància la posa cadascú en allò que té veure amb ell mateix, segur que tu lluitaràs per els nens, els barracons i la sanitat infantil perquè et preocupa el benestar dels petits…, però si la teva casa estigués davant/darrere… el super suposo que faries el mateix que estan fent aquests veins… hi tenen tot el dret i no és gens criticable!!!
Els altres, ja decidirem en quina llista d’importància posem aquesta lluita i si ens apuntem a fer-los costat o no, però mai serà criticable la seva lluita. No està renyit lluitar perque les naus “comercials” industrials estiguin en un polígon com altres pobles veïns i lluitar per una millora de la sanitat, l’educació…
Com tu bé deies, i tan que rebràs respostes, i no per insolidària en la causa del carrer bstiments, sino per defensar les teves causes en contra de les d’altres.
I estic convençut que molta gent no recolza aquesta causa, ja que a molts ja els va bé tenir el super a prop…

LNC, cadascú lluita a la seva manera i al nivell que vol i per això no s’ha de demanar comptes a ningú

11 09 2009
LNC

Negar drets és de fatxes. Dir fatxa a un/a fatxa no és demanar comptes ni insultar: és posar nom a qui nega el dret a defensar-se. (m’he cuida’t molt de qualificar si a més la fatxa es veteix de solidària lliutadodora de causes justes on no fa res. 😉 )

11 09 2009
Pere

LNC, no t’enfadis tant que l’energia positiva se’t dispersa!!

11 09 2009
LNC

Pere, no m’enfado gens ni mica, només m’explico 😉 Els i les fatxes ja no esveren són elements marginals, minoritaris i sense cap aportació interessant, més enllà de l’exercici fictici de fer-se passar per solidaris per negar drets en defensant del poder local amic. 😉

11 09 2009
zzz

totalment d acord amb voste sr pere.
Srta Lnc tothom es lo que vol ser…………………no lo que et diuen els altres

11 09 2009
zzz

Sr Anonimo cada uno defiende sus cosas…………es licito…………….la importancia, siempre depende del nivel de afectacion.

11 09 2009
LNC

Té raó, Sr.zzz, Tothom és el que vol ser i no el qui li diguin altres… Però això no implica que dir-li fatxa a una fatxa sigui una errada. I miri, qui nega exercicis de llibertat -com denunciar als jutjats les irregularitats del Nyap (amb frau de llei) i que es facin vídeos de demostren el nyap viari- no té altre nom que fatxa. Podem estar hores, però és molt senzill: Si negues drets legítims, ets fatxa. És la diferència entre l’estat de dret i l’estat totalitari: Que les persones tenen garanties per exercir el seus drets.

11 09 2009
LNC

per cert Sr. zzz, estic contenta de tornar a llegir-lo.

Que sap del moviment de rotonda previ a tot aquest Nyap???

11 09 2009
Anònim

Hola a todos de nuevo, tiene razon Sr.pere cada uno lucha por las cosas que crea convenientes con la importancia que cada uno le de. Por supuesto que si, por ese mismo motivo yo defiendo lo que a mi más me importa,que en este caso no es el Nyap.No es mi caso ni el de muchas de las personas que van a comprar a ese supermercado( mayoria de vecinos del pueblo). Entiendo que solo son afectados directamente los vecinos de la calle Bastiments.Yo solo digo que luchen por lo que les toca pero que no olviden lo demás. Con esto no quiero ofender a nadie.De todas maneras tambien quiero decir que me reí muchisimo al ver las tonterias que la tal lnc se dedica a poner.No ofende quien quiere sino quien puede.

11 09 2009
LNC

Exacte, no ofens. Traqnuil.la, les fatxes són de riure fàcil. És una reacció primària i m’agrada contagiar felicitat. ( i que es defensin drets i no negar-los dient que responen a egoismes).

En quin temes treballes que la reclamació -legítima del Nyap- et molesta o la destorba?? Quines accions estàs fent que el fet que es grabi com el cotxes van contra direcció, les destorba ?¿?

Disculpa si trobes les preguntes massa complicades 😉

11 09 2009
vecino

anonimo, yo no soy un vecino del carrer bastiments, pero tambien me siento ofendido y molesto por como se han hecho las cosas.
se podria haber hecho un super, pero en otras condiciones, lugar… escuchando las opiniones de las personas afectadas… y no con los chanchullos y historias varias que han rodeado la opertura de este nyap.

lo unico que podemos hacer los que pensamos así es quejarnos, dar nuestro apoyo incondicional a los vecinos “directamente” afectados y, por supuesto, no ir a comprar al nyap.

11 09 2009
Buf

Doncs a mi m’han arribat veus que el Consum no va pas tan bé i que té problemes per pagar. No sé si és del tot cert, a mi em va estranyar… Però un negoci que té els veïns directes en contra i un accés tan dolent no ho té fàcil.

11 09 2009
Esther

Espero que el día que se sepa toda la verdad sobre el NYAP y sobre la actuación del Equipo de Gobierno de los Independientes de Sils, y de la Oposición los vecinos y las vecinas de Sils pongan a todos aquellos partido pólitico que an engañado y manipulado a vecinos y vecinas para sus propios veneficio, en su sitio en las proximas Elecciones Municipales antes de dichas elecciones saldra el Juicio y todos los vecinos y vecinas de Sils, podran sacar sus propias conclusiones.

Sr. Martí Nogué por desgracia Alcalde de Sils, tanto el NYAP como la Recepción de Vallcanera y el Contrato Ilegal con Agua del Tordera, que usted a dado por bueno le pasarán Factura en un tiempo no muy lejano…..

12 09 2009
zzz

Srta Lnc tambe estic content de tornar apareixer per aqui de tant en tant, aixi veig que passa de nou en el meu estimat poble.
Moviment de rotonda previ al nyap, crec que per un error en el GPS la rotonda de la urb les mallorquines va anar a parar alla……….casualitats de la vida……

12 09 2009
zzz

Srta Esther nunca sabra ud la verdad sobre el mencionado nyap.
Los vecinos del pueblo , votaran y vera como el panorama electoral no variara mucho del actual.
Tema nyap……es una “operacion” que lleva años gestandose……..quien estaba en el gobierno?
El tema urbanizaciones……..quien llevaba autobuses de bcn con parada en los hostales de la zona……….porron de vino,etc……..un tema que la mayoria de los pueblos se han encontrado y creo que los nuevos vecinos tendriais que comparar con otros pueblos de al lado para valorar.
Tema agua de tordera……..os han levantado la camisa………utilizen los aquiferos de la riera de vallcanera y riera belladona……..en busquets i el forn del vidre hay agua para nadar………..pero creo que una poquita la utilizan los sres del pga golf……..que los pobres andan muy necesitados y se hace una obra de caridad con ellos……….

12 09 2009
zzz

Sr Buf el problema es que si desapareix el consum en el seu lloc s hi possara l aldi, mercadona, caprabo, etc
Aixo nomes tenia una solucio haver pagat una excursio al sr.voreres a Holanda i podria veure com fan els supers en zones rurals…………..pero clar quan tot aixo es gestaba ryannair encara no venia a girona

12 09 2009
LNC

Sr ZZZ és vostè un pessimista pragmàtic, ja sap que li dic amb carinyo i respecte, però és força habitual entre els Sils antic amb un cert grau de resignació… D’on ve aquesta manca d’optimisme i esperança en el poble?

Gràcies.

12 09 2009
esther

ZZZ. si puedes pasate por la pagina de la asociación de vallcanera park y miate donde esta la prologa firmada y dame tu opinión gracias

13 09 2009
jo

canvieu de temes , us feu pesats.

ON ES AQUELLA MOCIÓ QUE HO HAVIA D’ARREGLAR TOT ?

a LA VIA JAJAJAJAJAJAJ

13 09 2009
Esther

Jooooooooo. Das pena pegunta por la ONU quien se rie ultimo se rie mejor

13 09 2009
Veí

13 09 2009
Veína

Aquet tema del Nyap sempre ha anat més enllà dels interessos dels veïns de la zona.
I molta gent ho ha entès així: des de periodistes de Girona fins a alguns polítics de l’oposició de Sils.

No es un tema de supermercat sí, supermercat no.
No es tracta de boicot sí o boicot no.

Jo puc anar a comprar al Consum, per comoditat, però em pot repugnar la impunitat amb que alguns camions maniobren al carrer, amb permís de l’Ajuntament de Sils.

Acceptar certes coses és humiliant, ara que ens diuen que vivim en un Estat de dret.

Es tracta de saber el perquè de certes decisions i de certes omissions dels serveis tècnics (arquitecte municipal, etc) i dels polítics dels equips de govern (el que van tirar la primera pedra i els que van continuar amb el joc dels primers)

Endavant veïns de Can Cabirol!!!

Endavant amb els vídeos, amb les fotos, amb les denúncies escrites.
I que algun dia es faci justícia.

14 09 2009
zzz

Srta Lnc , a veure, crec que el sils antic com voste diu, te una experiencia que el new sils no te.
No confongui el pesimisme amb el coneixement de ritme de la vida en aquestes contrades i amb el temps veura que per mes optimisme o il lusio que voste tingui la realitat sol ser una altre.
En els pobles rurals o petits(el nostre la base encara ho es), l sport nacional es proclamar el rei……………….i tot seguit derrocarlo. El que avui esta a dalt de tot tothom va a per ell i el que arrivi dema……………..lo mateix.
En quan la manca d optimisme i esperança del poble sol venir donada per els resultats……………aixo es com ser del barça en la epoca del sr.Nuñez……….cada any fitxava els millors ……………mai guanyava res……….la gent davant dels resultats perdia l optimisme i l esperança

14 09 2009
zzz

Srta Esther en primer lugar no se como alguien firma sin tener poderes documentos de otras personas…………eso puede traerle grandes problemas.
Puede firmar por ignorancia o por prepotencia……….no conozco al elemento que firmo esto………pero si lo hizo sin poderes, aun no he encontrado la palabra para definirlo.
El tema agua vamos a hacer una serie de preguntas y si alguien me las contesta estare muy contento.
Porque el agua municipal(de toda la vida sin problemas) pasa a manos de la empresa sorea multiplicando sus tarifas y dando el mismo servicio????
Porque se permitio esto???
Porque en todos los pueblos se permitio lo mismo??
quienes son la empresa sorea??
Srta Lnc ja te feina , investigui

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: