Festa Major Riudarenes

18 09 2009

round-icon-small 2009. Cliqueu la imatge:

festamajorriudarenes2009

round-icon-small Anteriors:

Llegiu també:

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

22 09 2008
XeviCat

Aquesta festa major ha sigut una de les mes participatives en quant a public, una de les assistencies més grans va ser el dia del pregó amb en Roger Pera i el diumenge amb l’espectacle de revista, amb plens absoluts.

Per molt que els hi pesi a la gent de l’AIR que tant han criticat totes les activitats i que pronosticaben un desastre de festa major, s’han ben equivocat, es nota que el poble passa d’ells i gaudeix de la festa major sense posar la politica pel mitg.

Bona Festa Major

22 09 2008
Andreu

Un dels membres de l’AIR, en ( …) va agafar una trompa monumental al concert del dissabte i no es va moure de la barra (en part per que tenia feina a fotres cerveses) dient fills de puta a tots els que estaben darrera, membres de la organització, nois i noies que ajudaben, hereus i pubilles, alcalde, etc…., ademés de fer fotos amb el mobil desde la barra a tots la gent de dins la barra, va tirar la cervesa i en demanaba una altre, fins i tot es mofaba dels vigilants de seguretat que veien el que feia durant tota la estona ja anaben controlant per que s’entreveia que la cosa acabaria malament, fins que van tenir que intervenir i tirar-lo fora, cosa que es va saltar a la torera i desafiant a tothom va tornar a entrar.

Senyors de Riudarenes aquest senyor varen votar per que els representi? sort que es va fer la moció, es vergonyos pel poble una persona (sigui qui sigui) amb aquesta actitud.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: