Festa Major 09

27 09 2009

dimoni

makisfestamajor09

mossensopes

capgros1

elcabirol2

elcabirol3

elcabirol4

xivarri

elcabirol5

elcabirol6

elcabirol7

elcabirol8

elcabirol9

carrermallorquinesfm2009

IMG_1163

pregofm

FMprogramaactes

FMposter

Anuncis

Accions

Informació

61 responses

31 08 2009
zzz

espero que aquesta no sigui tant aburrida com les ultimes 20

31 08 2009
Esther

ZZZ. Saps quants ?uros es gasten en la festa de Sils a part dels quals els han soltat a l’Associació del primer Tinent d’Alcalde ?Joan Cot? els diners per a la festa de Sils ronda els 60.000,00, ? o més. La de Vallcanera que l’hi preguntin l’Oposició al? Martí Nogué? i al ?Joan Cot?

31 08 2009
zzz

Srta esther, a veure li fare una reflexio;
Jo no vaig mai a missa, pero si algun dia em diguessin que tinc que fer un acte liturgic, com compendra l acte seria un fracas total per mes centims que em donessin.
El problema de les festes de sils(etern) les organitzen gent que no ha fotut una festassa en tota la seva vida i com pot voste imaginar d idees zero.
Podriem parlar de quan les festes les organitzava en dretxo o la Mona, pero aixo no es excusa.
Aqui es te la tendencia a copiar( es españa ) .
A girona possen carpes…………..a Sils carpes……GRAN ERROR
Aqui es un poble que les uniques festes que han funcionat son les seguents
un envalat amb barra de bar dintre
musica pachanguera
gent de totes les edats
Aixo ja existia pero van arrivar els TRIUNFITOS i amb el seu savoir faire i el seu comopaletisme s ho van carregar tot
Les persones sense idees ni imaginacio mai saben com gastar els diners

31 08 2009
montcalm

Com que veig que tu ZZZ tens molta experiència en la organització de Festes crec que el poble t’agraïrà que el treguis d’aquesta situació.

T’esperem tots amb els braços oberts!! Perque criticar és molt fàcil però volem fets i no pas paraules!!

31 08 2009
Esther

Que vingui Díos i ho vegi jo se de un senyor que si tingués més de 60.000,00 faria una festa que duraria més d’un mes ZZZ tens tota la raó solament tens a veure el que a passat aquest any en Vallcanera s’a ficat l’alt Bisbat i l’Església Evangèlica i l’han cagat. La Festa que les facin les comissions de festes però sense cobrar com cobren a Sils, i en Vallcanera exemple aquesta ultima.

31 08 2009
rigoberto

esther tens raò, l´amic Montcalm era dels que cobraven i portaven una pandilla de punkies els dissabtes i la principal de la bisbal els diumenges

31 08 2009
montcalm

Un altre cop la cagues rotundament rigoberto!!!!
Crítica infundada!
I en tot cas, endavant amb les propostes, seràn ben rebudes, segur que si!

31 08 2009
Esther

Pinso que la injecció que el ?Martí Nogué?, Alcalde de Sils, li adau a l’Associació del seu Primer Tinent d’Alcalde perquè fessin la Festa es Vallcanera, a estat d’uns 5.000,00 ?uros, Hisenda li haurà de demanar comptes a l’Associació del Primer Tinent d’Alcalde ?Joan Cot? i al Regidor de Cultura i Festes sr. ?Taberner?.

31 08 2009
Esther

Que no us estranyi que pròximament en un Ple Proposin aprovar una modificació pressupostària, cap a l’Associació que s’encarrega de les festes a Sils per a de aquesta manera tapar aquests possibles 5.000,00?uros. Que se li han donat a l’Associació del Primer Tinent d’Alcalde, ?Joan Cot?.

31 08 2009
zzz

Sr.Montcalm he fet mes festes que voste segurament sense contar els dissabtes i els diumenges.

31 08 2009
montcalm

Doncs si és així ZZZ endavant amb la nostra Festa. Tots t’ho estarem agraïts!!
Precisament falta gent com tu als pobles, amb ganes de millorar el que tenim!

31 08 2009
zzz

Sr.Montcalm jo no falto al poble segurament ja hi era molt mes abans que voste arrives en aquest mon.
Sr.Montcalm el problema no es millorar, aixo no costa gaire veient lo actual, el problema es portar una linea diferent, perque cada poble te unes particularitats i uns trets que el fan diferent i es tracta d optimitzarlos.

31 08 2009
Anònim

tu montcalm vigila que no et passis el dia currant i després en taberner i en nogué pugin a l’escenari a emportar-se’n els mèrits i els aplaudiments

tu zzz, fes-te un bon carretó amb uns neumàtics i unes fustes, amb la família, i veuras quina festa major més catxonda que ets passes

31 08 2009
zzz

Sr. o SRA Anonim d aixo es tracta de passar ho be, pero et puc assegurar que no soc dels que s aburreixen.
Gracies per l idea.

1 09 2009
pedri

Montcalm: Tu eres por casualidad el que monta la fiesta en Sils, pues decirte que para lo que cuestan las fiesta no tiene grandes cosas a lo que si tiene son yres o cuatro Misas el de DRIVERS de Sils en estos dos años se tiene que estar forando, que pasa que le pasa alguna comisión al que lo contrata.

1 09 2009
montcalm

Quina colla de personatges tots plegats!!!
Si aquesta és la vostra aportació endavant….

1 09 2009
zzz

Sr.Montcalm calmiiiiiiiiiisssssss, no s enfadi tothom expressa lliurament lo que vol, voste tambe ho fa.

1 09 2009
PERE

Sr. Montcalm te tot el meu suport, és una de les primeres cosea assenyades que llegeixo en aquest bloc. La resta és criticar per criticar. Fets i no paraules!!!!

1 09 2009
montcalm

Gràcies pel seu suport PERE!!
Reitero FETS i NO PARAULES!!!

1 09 2009
Esther

montcalm: no et puc donar suport quan hi ha persones de la comision de festes que cobren per a muntar la festa, i uns altres són els quals veritablement treballen.

1 09 2009
Anònim

Calmis senuor Montcalm que vostè s’assembla al rei negre de Sils ( blanc embetumat) o algú pel estil, molt ressentit amb qualsevol crítica i amb un pèssim sentit de l’humor. No serà vostè un/una d’aquests/aquestes que et diuen, amb un típic pueblerí complex de superioritat: “jo, que sóc de Sils de tota la vida …” i es creuen que tenen el pedigrí d’un gos de pura raça …

1 09 2009
zzz

Sr.Anonim el senyor Montcalm no fa gaire honor al seu nom, pero deduirem que pot ser el sindrome post-vacacional.
En quan al complexe de superioritat no crec que dir que ets del poble de tota la vida i tingui res a veure.
No ets millor ni pitjor per la teva procedencia ni per el teu status social a la vida lo que t acaba jutjant son els actes.
Jo soc d aqui desde que vaig neixer i de vegades em diuen: voste es del poble? em limito a contestar amb un si………sense arbres geneologics, ni escriptures notarials…………crec que lo important disfrutar de la vida calm……adament.

10 09 2009
.Programa actes

Festa Major de Sils 2009. Un altre programa d’actes:
http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Destacats/PROGRAMACIO%20SILS(2).pdf

14 09 2009
.Barraka Makis

Us adjuntem el programa de la nostra barraka.

El cartell de la barraka del Makis:


makissils@gmail.com
http://makissils.blogspot.com/
Al nostre blog trobareu les activitats realitzades i els divertits articles dels nostres cronistes.
Un Maki mai abandona

18 09 2009
.Nit eclèctica, ds. 26

Divendres 18 de setembre del 2009
El Punt

Festa major
Nit jove eclèctica
18/09/09 02:00 – SILS – M.À.M

Foto: L’Orquestra Di-Versiones

Del «popurri musicocultural català» de Miquel del Roig a les versions de Canciones del verano de l’Orquestra Di-Versiones, passant per l’ska, punk i folk dels italians Talco. La Nit Jove de la festa major de Sils (dissabte 26, a partir de mitjanit) serà d’allò més eclèctica.

El cantautor de l’Ametlla de Mar actuarà, com sempre, sol, acompanyat només de la seva inseparable guitarra. El mestre, com l’anomenen els seus seguidors, deixarà pas a l’ska-punk de Talco, una banda musical italiana que es caracteritza per les seves lletres carregades de contingut polític, seguint la línia dels també italians Banda Bassotti. La barreja d’himnes dels anys seixanta, setanta i vuitanta amb pinzellades de cançons de radiofórmula dels últims anys de Di-Versiones posarà punt final a la Nit Jove.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/80561-nit-jove-eclectica.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

http://www.orquestradiversiones.com/

18 09 2009
.Botifarra a 3 €, ds 26

Divendres 18 de setembre del 2009
El Punt

Botifarrada multitudinària
18/09/09 02:00 – SILS – M.À.M

Si hi ha un acte multitudinari a la festa major de Sils, aquest és la tradicional botifarrada, tot un clàssic que l’any passat va reunir més de tres mil persones.

Enguany la cita gastronòmica serà el dissabte 26, a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça dels Esports, immediatament després del Cerkabirra 2009. El tiquet costa 3 euros. Tot seguit hi haurà ball a la fresca amb el grup Si Fa Sol.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/80572.html

22 09 2009
.Programa

Dijous 24
22:30
A la Carpa Maki, CONCERT ACÚSTIC amb frenètic.
________________________________________

Divendres 25
10:00
A la Carpa-Envelat, INFLABLES amb diversils.
16:30
A la sala Cultural La Laguna, ESPECTACLE INFANTIL amb pep puigdemont i el seu puré de cançons. A la mateixa sala INAUGURACIÓ de l´EXPOSICIÓ DE DIBUIXOS dels alumnes del CEIP Jacint Verdaguer, d´entre els quals s´ha escollit l´il.lustració de la portada de la Festa Major 2009, realitzada per l´alumne Abel Mulas Muñoz, de 6è B.
18:30
Al Centre d´Informació de l´Estany (plaça Estació) OBERTURA DE L´EXPOSICIÓ i LLIURAMENT DE PREMIS del 9è Concurs de fotografia “Festa Major de Sils”.
20:00
A la Sala d´Exposicions Municipal, INAUGURACIÓ DE L´EXPOSICIÓ Costums, tradicions i creences a Sils.
20:30
A la Carpa Maki, 2n CAMPIONAT DE FUTBOLÍ per parelles.
20:45
Davant de l´Ajuntament, EL PREGÓ a càrrec de l´esbart dansaire el Cabirol i els capgrossos de Sils: Pere Porter i el record de Festa Major. LA CERCAVILA Les autoritats, l´imatgeria festiva, tots els silencs, silenques i forasters. Capgrossos, grallers i bastoners de l´Esbart Dansaire El Cabirol, gegants de Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva i Riudarenes i el grup de percussió local xivarri.
20:45
LA BALLADA DE LLUIMENT. A la plaça Estació, els gegants, els capgrossos, els bastoners, els grallers, els tabalers…realitzaran un Ball de lluiment. LA BALLADA DE CLOENDA. Davant de la Carpa-Envelat, ballada de cloenda de tots els participants a la Cercavila. ORGANITZA: Esbart Dansaire el Cabirol (en cas de mal temps, aquests actes es celebraran a la Carpa-Envelat).
22:30
A la Carpa-Envelat, Mossèn Sopes presentarà els/les CANDIDATS/ES A L´ELECCIÓ Pubilla i hereu de Sils 2009. BALL DE FESTA MAJOR amb el Conjunt Montecarlo.
0:00
RECOMPTE DE VOTS i ELECCIÓ Pubilla i hereu de Sils 2009 ORGANITZA:Jovent pel Pupillatge. NIT DE VERSIONS i MARXA amb el Conjunt Montecarlo. A la mateixa Carpa-Envelat NIT de Dj´s LOCALS (3 hores) Dgenerat Josep Bassas, música electrònica Tekky & Replay Joan Vinyoles i Daniel Gorrea.
________________________________________

Dissabte 26
9:00
A la zona esportiva (piscina-pavelló), CAMPIONAT DE PETANCA.
11:30
A l´Església Parroquial, OFICI SOLEMNE en honor aSants Cosme i Damià. CANT DE GOIGS DELS SANTS amb acompanyament musical per de la Cobla flama de farners.
12:00
Al passeig Sants Cosme i Damià, 4 SARDANES VERMUT amb la Cobla flama de farners en cas de mal temps es farà a la Carpa-Envelat.
13:00
A l´Església Parroquial, MISSA a l´altar dels Sants Metges.
14:30
A la sala La Laguna, CAMPIONAT DE BOTIFARRA.
16:00
Al carrer Pirineus (darrera del Restaurant l’Era de sils), 4a BAIXADA DE CARRETONS “festa major de sils” – nou recorregut!
16:30
A la plaça de l’Euro i amb la participació de pobles veïns, EXHIBICIÓ DE BITLLA CATALANA.
19:30
CERKABIRRA 2009 Sortida de la plaça dels Esports, amb l’actuació de los labradores La Cerkabirra acabarà davant de la Carpa-Envelat. ORGANITZA: JAS (Joves Associats de Sils).
20:30
A la plaça dels Esports, TRADICIONAL BOTIFARRADA 3 euros. BALL A LA FRESCA amb el grup si fa sol.
0:00
A la Carpa-Envelat, NIT JOVE 09 amb l’actuació de miquel del roig Popurri músico-cultural català talco Itàlia – Ska, punk i folk di-versiones Les millors versions de “Canciones del Verano”.
________________________________________

Diumenge 27
12:00
Al carrer Malloquines, AUDICIÓ DE SARDANES amb la cobla Cadaqués i tot seguit VERMUT POPULAR amb CÒCTEL.
18:00
A la Carpa-Envelat, CONCERT DE COBLA amb l’actuació de la Cobla Contemporània.
20:00
BALL DE FESTA amb el Grup Nova Gamma.
22:30
A les carpes de les entitats, CONCERT JOVE amb Zedna i Diürn.
________________________________________

Dilluns 28
11:30
A la plaça dels Esports, CONCERT INFANTIL amb Alça Manela i l’espectacle Calçats Manela.
16:30
Al passeig sants Cosme i Damià, TRES SARDANES amb la Cobla Selvatana. A la Carpa-Envelat, CONCERT DE FESTA MAJOR amb la Cobla-Orquestra Selvatana. BALL DE FI DE FESTA a càrrec de l’Internacional Orquestra Selvatana.
________________________________________

Diumenge 4
11:30
A la sala La Laguna MATINAL DE CANT CORAL amb la Coral Silene de Sils i Coral Veus de l’Estany de Banyoles.
19:00
A la sala La Laguna, TEATRE amb la companyia Nando Massaneda- Teatre d’Humor i l’obra De cap a Nap i de Nap a Peus.

http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Agenda/FMprogramaactes.pdf

22 09 2009
Anònim

AQUEST ANY MOLTA BIRRA A LA CERCABIRRA, PERÒ SENSA FOCS ARTIFICIALS

24 09 2009
zzz

Sr Anonim la cercabirra tambe l ha fet cambiar de dia “la mona”

24 09 2009
LNC

Que tingeu bona festa major a nucli de Sils ! no crec que la mona ho faci pitjor que la que va fer el socialista Isidro Malaver a Vallcanera. Que s’indginava quan al ple pregunten el que ha costat. Cutre, cutre.

24 09 2009
Bloc

Pregó de Festa Major:

25 09 2009
Bloc

26 09 2009
zzz

srta el senyor isidro malaver que no el conec segur que hauria fet una festa millor que lo cosa tant patetica que els quatregats que hem anat hem tingut l honor de presenciar

26 09 2009
zzz

ahhhhhhh i srta encara espero que em convidi a un gin tonic

26 09 2009
LNC

No tinc costum ,Sr. ZZZ 🙂

26 09 2009
Marga

Lamentable cobrar 3€ por Butifara una Vergüenza cuando en Vallcanera de toda la vida han cobrado 1€ y 1.50 el año 2008 porque el Isidro este año se las a comido el solito.

26 09 2009
Anònim

Molt bé el pregó, amb els capgrossos El Cabirol i sense polítics a la tarima. Molt animat el cercavila. Diu que els percussionistes del Xivarri han d’assajar més. No se sap si el capgros Xicu té res a veure amb el regidor convergent. Mossèn Sopes vota IdS perquè va fer pujar al regidor Cot tot presentant pubilles i hereu. Votacions. Bons entrepans de pinxos a la barraca dels makis. Gegants i capgrossos passant la via del tren com poden. Poc negoci a les atraccions.

26 09 2009
Marga

Es lamentable que la Fiesta Mayor de Sils se haga como se están haciendo en estos dos últimos años desde que están los Independientes de Sils.

La zona donde están situados los entoldados es totalmente, nefasta para celebrar cualquier fiesta una zona llena de polvo y suciedad.

Yo no se quienes son los que montan la Fiesta Mayor en estos dos últimos años pero es lamentable.

Solamente con lo que vale alquilar los entoldados se podría hacer una Fiesta Mayor de Película con muchas más actuaciones y las butifarras que fueran gratis y si no gratis por lómenos que costarán 1 €, lo que pasa es que alguien quiere hacer el negocio del siglo.

Porque motivo se hicieron tanto el Pabellón Municipal como la Laguna estos dos lugares son los perfectos para celebrar cualquier evento y ahorrarnos un dineral en el alquiler de los entoldados, dinero que se podría disponer para hacer una Fiesta Mayor más acorde a nuestros tiempos.

Alguien de vosotros me podría decir que coste tiene esta Fiesta Mayor. Ho cuanto hay Presupuestado.

26 09 2009
Buf

Marga, fes un projecte de Festa Major ben redactat amb el pressupost i presenta-ho a l’Ajuntament. Al final hi poses la comissió que vols cobrar. A veure si saps tant d’organitzar com de queixar-te.

Botifarrada gratis… au va! Si ja hi van 3000 persones no ens les regalaran pas. Jo si hi vaig pago. Que només feu que demanar i sou els que menys pagueu…

26 09 2009
Pau

– La crítica sense cap ni peus beneficia als que manen (IdS i tècnics)

– Botifarres gratis?: sí, a condició de que les regali Càrnies Vilaró de Sils

– Quant costa la festa major?: difícil de saber perquè des de fa uns mesos els que manen s’amaguen les factures (actes de les juntes de govern), com tantes vegades hem llegit en aquest blog

28 09 2009
zzz

Srta Marga en primer lugar los 3 euritos son un regalo la vida esta muy cara.
Donde se celebra la fiesta esta muy bien o diga ud otro emplazamiento que quizas a nadie se le ha ocurrido, en cuanto al polvo, srta vive ud en un pueblo.
lo que la fiesta es lamentable , tampoco tanto, pero podria ser mejor empezando por un cambio de fecha.
Lo de hacer la fiesta en el pabellon o en la laguna estoy totalmente de acuerdo, porque la mayoria de los actos por el poco publico asistente podrian hacerlos en un barracon del cole y con lo que se ahorrarian del entoldado, no recuerdo el coste, hace años era enorme, podrian dar un servicio de barra libre para el disecado pueblo de sils

28 09 2009
zzz

quan fa anys (alguns encara no havieu arrivat) la butifarrada era sardinada GRATIS , hi havia senyors/es que marxaven carregats amb munts de sardines cap a casa i evidenment els porrons de vi tambe(hi alguns de bastant coneguts) pero per contre permetien trobar durant dies restes de sardines escampats per mig poble i els gats locals(el de 4 potes) es posaven les botes.
aixo va ser molt bonic……………….fins que es va abusar del sistema i el sistema no va poder asumir el cost………….aixo demostra que de gratis res d res, perque sol crear problemes sense necesitat de tenirlos

28 09 2009
ANONIM

Jo també estic completament en contra de la gratuïtat. Les coses que no es paguen no es valoren. I això està ben comprobat!!

Pel que fa a l’emplaçament crec que és el millor que podem tenir tot i la via del tren. Jo també llenço el repte que si hi ha algú que té alguna altre idea que l’aporti i tots li estarem agraïts.
Tothom sempre es queixa de la falta de gent, però jo hi he trobat a faltar moltíssima gent DEL POBLE aquests dies. Abans de muntar les coses pels de fora hi han de participar els del poble!!

28 09 2009
Marga

Estoi totalmente de acuerdo contigo anonimo zzz las butifarras por lo menos las podian haber puesto a 1,50 € por que ellas mismas se pagan solas pan incluido lo que no puede ser es ponerlas a 3 € para que una gran parte se las coman gratis y lo siento pero con el dineral que se gastan hay para hacer un mes segido de fiesta mayor punto y pelota.

cuando algun Concejal o concejala pida las facturas de lo que se ha imbertido en las fiestas de las comes, vallcanera y la de Sils, y las aga publicas ya lo vereis, osbais a quedar anonalados/as.

28 09 2009
Anònim

No soporto al regidor de cultura d’IdS ni a la seva colla ni els penso votar però gràcies a l’esbart el cabirol, als seus capgrosso i bastoners, al xivarri, a les colles de gegants dels pobles veïns i al molt public congregrat, el pregó i la cercavila del divendres va ser un èxit total; el mateix Miralles, assistent a l’acte (i no com altres regidors que viuen a Palafolls), ho va reconeixer.

28 09 2009
Anònim

3 euros està bé, si voleu pol·lèmica busqueu motius més grossos que segur que en trobareu. Molt d’acord en que es publiquin les factures de la festa major, ja que -segons dieun- tenim ajuntaments democràtics i transparents

28 09 2009
ANONIM

Perdona però no només el Sr. Miralles ho va reconèixer. Em sembla que tots els que vam ser a l’acte ho vam reconèixer. No et dediquis a posar mdealles només al Sr. Miralles si us plau!!! Ell és un ciutadà més!

28 09 2009
Un

A més del que heu esmentat, ¿quins altres ciutadans-regidors no dimitits i de l’oposició estaven presents a l’acte?

28 09 2009
jo

ningu mes , no volen que els hi diguin a la cara que la festa es un exit roturn, tots els actes, com mai hi havia hagut tanta gent ( tot hi esser organitzada pels de IDS )

FELICITATS NOIS DE IDS, sou collonuts

28 09 2009
jo

per aquesta anomenada Marga, si l’enveja fos tinya, sra. tu rascaries molt i molt

28 09 2009
Marga

Jooooooooo. Si esta Fiesta es un exito que vengan los de la Iglesia Evangelista de Sils que son todos los de IDS. Para hacernos reir menos mal que todos estos Incompetentes de IDS no han hecho nada de nada

ya que los vecinos que ayudaban a CIU en la fiesta cuando se hicieron cargo los Independientes se fueron todos

Todo lo que vosotros tocais y haceis es un fracaso rotundo preguntaselo al Tarbernero y al joan Cot los dos fuera de series que teneis en vuestro grupo Pólitico.

Todos estos que se hicieron simpatizantes Socialistas para llevarse el voto Socialista y que son más de derecha que los del PP.

Preguntale al tabernero y al Cot aquien votan en las Generales porque el Cot vota CIU y el tabernero vota ERC.
JOOOOOOO.

Quien se tiene que rascar y pedir la vacante del Copito de Nieve es quien tu ya saves.

Y dile de paso que cuando vierta estiercol de cerdo en sus terrenos que cumpla con la normativa de taparlo a las dos hora.

28 09 2009
Jo

Diuent que els capgrossos d´en Pere Porter i del Dimoni dels Estanys van impedir que l´alcalde i el regidor de cultura pugessin a la tarima del pregó de festa major.

28 09 2009
X

doncs jo cunec un bastoner de l’esbart El Cabirol que els hi fotria unes bones bastonades a aquests d’IdS que ens van timar a les eleccions del 2007.Quan porta el bastoner porta el bastó els d’IdS procuren no aproparsi massa.

30 09 2009
zzz

Resultat de la festa major:
Sils antic guanyador per punts………………..new sils…..no es va presentar

30 09 2009
zzz

Sr X si a voste el van timar, ja sap lo que te que fer i lo de fotre bastonades no queda gaire be…….li dona un color gris a la vida

30 09 2009
X

zzz, el Miralles del New Sils sí estava present al pregó i als inflables, no com altres del Sils antic. Donar bastonades ho has de llegir en sentit figurat i virtual. Ho has de llegir així: els de l’equip de govern s’aparten a una distància raonable quan passen prop d’un determinat bastoner de l’esbart el cabirol. Per si de cas. I tu que, et va agradar la pubilla i l’hereu que van triar?

1 10 2009
zzz

Sr X perfecte que el senyor miralles surti de promocio entre un public que no es el seu si vol que el coneguin es lo que te que fer.
Lo del basto mes o menys ja ho compenc, pero no tingui voste alucinacions, no veig a ningu que es vagi apartant del carrer vivim en un poble democratic i amb gent educada.
La veritat es que l acte de la pubilla el suprimiria ho trobo una cosa tercermundista(srta Lnc que pensa voste de que votin a una persona per donar el pego?)

1 10 2009
LNC

Doncs depen del cens. Quí vota? qui no pot votar? És el que s’ha de mirar sempre que hi ha votacions.

Pels pregons, pel principi, sóc partidària que gent de la cultura faci venir persones avançades al discurs oficial en qualsevol poble. Però és una opinió molt personal.

1 10 2009
X

poble democràtic i gent educada? no t’han explicat com va anar l’expulsió del regidor per part de l’alcalde? t’han explicat com van sortit de contents els quatre o cinc que van quedar a la sala, solets? informat zzz, informat

1 10 2009
zzz

Sr X no soc responsable dels actes de les altres persones i si es va expulsar a algu es perque es podia fer no?
Sr X en una altre epoca que no hi havia democracia evidentment aquest problema no l haurien tingut, sencillament aquest senyor ja no s hagues ni apropat a l ajuntament

5 10 2009
.Fotos Makis

Barraka:
http://picasaweb.google.com/makissils/BarrakaFestaMajorDeSils2009#slideshow/

Frenetics:
http://picasaweb.google.com/makissils/FreneticsALaBarrakaMakiDeLaFestaMajor2009#slideshow/

Baixada de carretons 2009:
http://picasaweb.google.com/makissils/4BaixadaDeCarretonsDeFestaMajor2209#slideshow/

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Baixada de carretons 2007, Serrallonga Edicions:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: