És legal el que passa al carrer del Nyap?

8 10 2009

En una recent entrevista a Girona TV, l’alcalde de Sils culpa als camioners de Consum de les brutals maniobres que es fan al carrer del Nyap:

En una recent entrevista a Televisió de Girona, l’alcalde de Sils culpa als camioners de les brutals maniobres que es fan al carrer del Nyap. Veïns i veïnes, en canvi, insisteixen en que la culpa no és dels camioners: les llicències que van autoritzar la construcció de la nau industrial arrambada contra el carrer i, més concretament, el moll de càrrega i descàrrega, ja presuposaven aquesta ocupació de la via pública per part d’una empresa privada.

El nyap urbanístic, diuen, ha generat ara un brutal nyap de mobilitat. Fa uns dies, els veïns van lliurar a l’alcalde i als grups de l’oposició un escrit reclamant el tancament del moll de descàrrega i la reforma dels accessos al supermercat Consum.

  • És legal el que passa al carrer del Nyap?
  • Carrer Bastiments o pati del darrera del Nyap?
  • Més vídeos, fotos, informació i comentaris a : Nyap de Sils, 2009

~

round-icon-small Informacions anteriors:

escombrariesnyap2

escombrariesnyap1

escombrariesnyap4

escombrariesnyap5

round-icon-small De bon matí, mentre encara hi ha veïns i veïnes -nens i adults- que dormen, aparcats en la línia groga durant una bona estona, amb el motor en marxa durant tota l’operació, els operaris d’un servei de recollida d’escombraries regiren els contenidors d’escombraries del Nyap per mirar si troben alguna cosa comestible i aprofitable; productes alimentaris pel terra, al carrer i a la vorera, brutícia, etc. Hi ha dies que, per poder destriar més fàcilment, llencen les escombraries al terra, en ple carrer Bastiments, fan la tria, i després ho tornen a recollir. A una fotografia s’observa un operari treballant dins del mateix contenidor. Les fotos no han estat trucades, són del tot autèntiques. Si passeu pel carrer veure les taques de brutícia a la via pública. No estem ni contra els treballadors i treballadors del supermercat ni contra els camioners, només volem que es compleixi la llei i que el supermercat utilitzi el gran espai que hi ha a la seva parcel·la per a fer el seu negoci: no un carrer que forma part d’una zona residencial molt consolidada anomenada Can Cabirol.

Fotos i text superiors enviats per veïns de Sils al bloc, 31 agost 2009.

round-icon-small Anteriors:

IMG_9827

IMG_9830

326*327

324*325

Vídeos procedents de:
http://www.youtube.com/user/NyapdeSils

Anuncis

Accions

Informació

5 responses

8 10 2009
LNC

Sempre hi ha algun alcalde que fa il.legalitats urbanístqiues, també.

Aquí l’únic segument que s’ha fet és dels veïns i veïnes càmera en mà. La polícia cap excepte contra una veïna.

Quins tics té en Nogué quan li pregunten pel Nyap ! 🙄

8 10 2009
Veïns

ALCALDE,

DIUS UNA GRAN VERITAT: has trucat al Consum perque procurin desimular aquestes maniobres que la teva junta de govern va alentar donant les llicències del Nyap. Saps que si hi ha un accident important al carrer Bastiments o a la cruïlla del carrer Països Catalans on estigui involucrat un d’aquests camions que fan el que poden per sortir d’aquest carrer impossible, saps que tu te la pots carregar, legalment parlant et poden demanar responsabilitats, saps que aquest carrer és un munt de senyals de trànsit incompatibles entre elles, impossibles de complir.

I DIUS UNA GRAN MENTIDA: la policia vigila als camioners i les seves infraccions, ¿com pots mentir amb tan descaro davant de la televisió?, ¿quan vigilen?, ¿ a la una de la matinada per fotre una multa a algun veí amb el cotxe aparcat en sentit contrari a la circulació? … però si no hi ha sentit contrari!, si això es campi qui pugui !!!

SALUTACIONS CORDIALS

8 10 2009
blocaire

Dominique, on ets? De debò que la comunitat blocaire et trobem a faltar. Esperem que et trobis bé.
Un petó

9 10 2009
Anònim

ALCALDE,

Les maniobres il·legals continuen,

12.30 matí d’avui divendres 9 octubre 2009, un camió blanc d’una empresa de Santa Coloma surt el moll de descàrrega, maniobra els 50 metres marxa endarrera en el carrer del Nyap i entra de cul i sense visibilitat al carrer Països Catalans.

4 12 2009
Veïns/veïnes

ALCALDE,

Continuem veiem aquestes maniobres marxa endarrera, 50 metres, per part dels camions de Consum. Les mateixes maniobres denunciades per escrit a l’Ajuntament fa uns mesos. Ahir dijous 3 cap a les 9 del matí, avui divendres 4 cap a les 10 del matí, com a exemples. No hem vist mai actuar la guardia municipal davant d’aquestes maniobres il·legals que volen convertir el carrer Bastiments en el pati del darrera del negoci del supermercat, en lloc d’utilitzar el gran pati interior que té la empresa. Hem fet denúncies a la guardia municipal que no sabem si s’han tramitat o si s’han “arxivat”. Tot plegat és una vergonya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: