Maçanet

15 10 2009

Maçanet de la Selva

Sils a Maçanet: Esbart el Cabirol (8 novembre); Un metge gironí a l’Índia, conferència del doctor Garrido (10 gener), Criatures de T de Teatre (31 gener): Consulteu la programació de La Societat, clicant aquí.

massanetdelaselva

Anuncis

Accions

Informació

4 responses

15 10 2009
.La Societat, programació

La Societat
Programació estable 2009 2010
Octubre, novembre, desembre, gener:

http://www.massanetdelaselva.org/catala/externos/Cultura%20i%20Festes/Programa%20oct09gen10.pdf

15 10 2009
.Bloc

3 05 2010
.Nou Maçanet

9M s’interessa pels Estanys de Sils, limítrofes amb el municipi de Maçanet:

9M, Nou Maçanet és una Entesa de Progrés Municipal (EPM) nascuda l’any 1999
9M té un regidor a l’Ajuntament: Josep Romaguera i Ramió

http://www.noumassanet.org/cat/index.asp
http://noumassanet.blogspot.com¨

Llegiu també:

Perillen els Estanys?,
https://silsdelaselva.wordpress.com/2010/05/02/perillen-els-estanys/

Pla Territorial de les comarques gironines,
https://silsdelaselva.wordpress.com/2010/04/27/pla-territorial/

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Un regidor de Maçanet, condemnat a indemnitzar-ne un altre per insults
07/03/09 02:00 – Maçanet de la Selva – ò. pinilla

El jutjat de primera instància i instrucció número dos de Santa Coloma de Farners ha condemnat el primer tinent d’alcalde i exalcalde de Maçanet de la Selva, Antonio Guinó (CiU), a deu dies de multa i a pagar les costes del procés judicial per una falta d’injúries que va ser denunciada pel regidor Josep Romaguera, de 9 Maçanet, (9M) i Núria de Gil, membre de la llista de 9M.

Segons s’especifica en la sentència del judici de faltes, el 17 de desembre passat, quan es va acabar un ple ordinari, Guinó va dir que Romaguera i de Gil eren «una xusma», que «fumeu marihuana i us ha deixat malament el cap», diverses vegades, i «si fossis un home no sé si et donaria una hòstia o et trencaria les cames», referint-se al regidor de 9M.

«Els plaers es paguen, i va ser una gran satisfacció el que els vaig dir», va assegurar ahir al vespre Guinó respecte a la sentència judicial. Segons la resolució, l’exalcalde de Maçanet pot interposar el corresponent recurs en el mateix jutjat en un termini de cinc dies.

Per la seva banda, Romaguera es va mostrar molt satisfet d’aquesta decisió judicial ja que, segons va explicar, «se li han de parar els peus, a aquest personatge». Segons Romaguera, Guinó té un caràcter «prepotent i dictatorial».

Font: http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/11849-un-regidor-de-macanet-condemnat-a-indemnitzar-ne-un-altre-per-insults.html

21 06 2010
.Camp de futbol

06/20/10
Maçanet inaugura la remodelació del camp de futbol municipal
Unes 500 persones han assistit aquest dissabte a l’acte d’inauguració de la renovació que s’ha fet en aquestes installacions, unes obres que han tingut un cost de 500.00 €

A partir del matí del 19 de juny, els jugadors més joves del UE Maçanet, el C.F. Girona i el C.F. Barcelona han pogut disputar diferents partits amistosos al nou camp de gespa artificial. Les diverses autoritats assistents han volgut premiar els primers partits a les noves installacions guardonant als jugadors amb uns diplomes.
L’acte ha comptat amb la presencia de l’alcalde de Maçanet, Alfons Soms, i el vice-president de la Diputació de Girona i responsable d’esports, Narcís Casassas, que ha destacat la importància pels municipis de tenir un camp de gespa artificial. L’alcalde de Maçanet de la Selva, Alfoms Soms, ha manifestat, adreçant-se als jugadors i usuaris del camp de futbol que “fins ara heu patit les incomoditats d’un camp de terra. Ara esperem que amb les noves installacions podrem donar més qualitat al futbol de Maçanet”.
Han donat les seves felicitacions també, el president de la Unió Esportiva de Maçanet, Roberto Suárez, el primer tinent alcalde, Antoni Guinó i regidors del consistori.
També han volgut donar el seu suport a l’acte d’inauguració l’alcalde de Sils, Martí Nogué, i els regidors d’esports de Sils, Carles Taberner, i de Vidreres, Jaume Camps, respectivament.
Les remodelacions del camp són integrals i afecten a la pràctica totalitat de les installacions, començant per la gespa que ara és artificial i permet un ús de cinc a sis hores diàries. El nou tipus de gespa, anomenat FIFA 2 estrelles, té una resistència molt gran i ha estat dissenyada per aguantar una pràctica de l’esport intensiva de manera que el camp es podrà utilitzar com a camp de futbol tradicional o bé com a dos camps de futbol-7 simultanis.
Paral·lelament a la gespa, s’han fet remodelacions a diferents parts de l’equipament que van des del bar, els lavabos i els vestidors fins a la illuminació, la megafonia i el marcador.
A Maçanet hi ha més de cent practicants de futbol que es beneficiaran de les millores a aquest equipament. Al mateix temps, l’equip de govern ha ofert el seu ús als centres escolars de la població.
La reforma ha costat un total de 500.000€ que financen l’Ajuntament, la Diputació de Girona i del Consell Català de l’Esport a través de diverses subvencions.

Font: http://www.laselvacomunica.cat/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=734&cntnt01returnid=15

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: