AMS

23 10 2009

Acord Municipal per Sils68263-30

ams

round-icon-small La dimissió del regidor Tello, setembre 2009:

AMS culpa CiU del fracàs de la moció de censura contra l´equip de govern a Sils
Antoni Tello (AMS) dimiteix com a regidor i afirma sentir-se “decebut i cansat” però no descarta tornar-se a presentar en els propers comicis


SILS | E.BATLLE

El cap d’AMS, grup a l’oposició a l’Ajuntament de Sils, Antoni Tello, ha decidit dimitir com a regidor i culpa el grup de CiU del fracàs de la moció de censura que havien orquestrat AMS, CiU i ICV -que sumen 7 edils- contra l’equip de govern en minoria d’IdS -que mana amb 4 regidors-.

En concret, segons ell, el que hauria provocat la negativa de la formació convergent, quan ja hi havia el pacte fet, “no són els regidors convergents a l’Ajuntament sinó gent de l’exterior, la part crítica important de CiU a Sils“. També afegeix que les bases d’aquest grup estaven un “99 per cent a favor de la moció de censura i els va sorprendre que quatre o cinc del grup ho fessin tirar endarrere“, es lamenta.

Tot i això, el líder d’AMS a Sils remarca que a última hora, el grup d’ICV -amb dos regidors- es va plantejar fins i tot no entrar al nou govern “si ells eren el problema com es deia al poble, l’Albert Miralles (ICV) va ser honest i va dir que es retirava però que donaria els vots per tirar endavant la moció“. Un fet, però, que finalment no va prosperar i més després dels canvis en les files dels regidors de CiU, amb l‘entrada del nou regidor de CiU, Marc Capdevila, substitut del fins llavors edil Josep Ribas, que va dimitir. Aquest fet va provocar canvis en el si del grup i també en les opinions respecte de la moció de censura, que s’estava gestant fa mesos a Sils, assegura Tello.

La moció de censura de Sils es va començar a discutir “seriosament” després que l’alcalde, Martí Nogué (IdS), fes fora l’edil d’ICV, Albert Miralles (ICV), d’un ple que es va celebrar el mes de juny.

El fracàs de la moció de censura és un dels fets que han dut a la dimissió de l’edil, però Tello reconeix que “mesos abans perquè estava cansat“, ja li ho havia comentat a la número 2 del grup, Maria Josep López, però aquesta, abans de convertir-se en la cap del grup “necessitava un temps per temes laborals”.

“Ajudaré el grup igualment”

Amb la renúncia de Tello, el número tres de la formació, Vicenç Lozano, d’ofici aparellador, es convertirà en el nou edil, en substitució per la baixa de Tello. Lozano i López no tenen experiència en el món de la política municipal més enllà de l’adquirida durant aquesta mig mandat, en el cas de la regidora silenca. Però Tello assegura que se’n sortiran bé i que ell hi serà “donant suport al grup i per tot el que calgui”.

Un dels altres detonants que l’han dut a dimitir, reconeix Antoni Tello, és que se sent “decebut amb la forma de fer de l’equip de govern” i afirma que la nova forma d’oposició, “un govern a l’ombra, tampoc m’agrada perquè no em sembla bé fer crispació i crear malestar al poble i és una cosa que desgasta i ja no tinc ganes de seure allà i veure com va el circ”.

Tello regenta un bar al municipi i assegura que dia a dia la gent li pregunta com van temes de l’Ajuntament i que “no els podia dir res, perquè no m’informen“; un fet que ha estat criticat pels grups de l’oposició durant aquest mandat al govern de Martí Nogué.

L’edil d’AMS va presentar la seva dimissió dissabte passat i assegura que si la moció de censura hagués prosperat “segurament hauria seguit”. Vicenç Lozano es convertirà en nou edil quan la Junta Electoral Central aporti les seves credencials.

Font: Diari de Girona, 24 setembre 2009

01bar-placa-estacio.jpg

antonitello


Accions

Informació

33 responses

3 03 2009
.8 de març

CARTA D’UNA DONA A LA NOSTRA HUMANITAT
Publicat per amssils | 3 Mar, 2009

CARTA D’UNA DONA A LA NOSTRA HUMANITAT

M’agradaria que un dia, el 8 de Març estigués dedicat a tota la humanitat; i que quedés només en els nostres arxius d’història , que durant un temps va servir per recordar les desigualtats entre homes i dones .

En un dia com avui , crec que ser positius i avançar és molt important . Per això , tot i que sóc conscient de la situació actual de la dona al món, aquest escrit vull que sigui una petita llavor del canvi que en alguns racons de la Terra, molts de nosaltres puguem anar cultivant.

Podria escriure sobre les virtuts o trets de caràcter que històricament se’ns atribueixen a les dones. També podria parlar sobre les capacitats que tenim per assumir responsabilitats o determinades tasques tant laborals com a la família. Però realment algú es qüestiona o té dubtes sobre les capacitats de les dones respecte els homes ? De veritat , veritat us fan gràcia els acudits masclistes o misògins ?

Pot ser queda algun reducte d’espècie antiga que pugui tenir dubtes per respondre a aquestes qüestions. Sí, ho crec sincerament. Crec que estem en una fase evolutiva de la nostra espècie i que molts de nosaltres hem evolucionat de l’homo sapiens sapiens a … no sé el “ ciber homini “ ? o pot ser al “ Global homini” ? Tant és; allò important és que queda clar que ja no vivim en l’era on l’home era el caçador i la dona la recol·lectora i la que es feia càrrec de la família. Per això sóc optimista i penso que aquesta desigualtat d’avui, està condemnada a extingir-se. Aquella era, senyores i senyors, ha passat a la història.

Ara els convido a reflexionar a tots i a totes sobre el paper d’un sexe i l’altre avui dia, a la nostra era. Realment la nostra societat globalment s’ha anat adaptant a múltiples canvis i està claríssim que, com a humanitat, hem comés errors importants. Cal aprendre d’aquests errors i treballar plegats. Atrinxerar-se en postures feministes o masclistes, no porta enlloc. Tampoc és bo caure en victimismes i quedar-se ancorades en la cultura de la queixa.

Vull ser positiva i pensar que la majoria dels homes sabran conviure amb harmonia amb les seves dones, germanes , filles i mares. Sé que algun dia , no caldrà remarcar les diferències. Sé que algun dia, serem una espècie paritària. Sé que les dones i els homes d’avui , així ho volem i ho desitgem.

Que això sigui aviat una realitat, només depèn de tots i de totes vosaltres.

Mª Josep López i Dolcet
8 de Març 2009

Font: http://amsils.bloc.cat/post/15389/250579

4 03 2009
NPI

tampoc és bo caure en victimismes i quedar-se ancorades en la cultura de la queixa, Vull ser positiva …

Apart d’aixo algú sap quina és la ideologia de AMS?

Per cert, que teniu un blog ben lleig, es que no teniu cap expert en blogs al grup?

21 09 2009
.Dimissió ?

Informacions diverses informen de la dimissió, no confirmada, del regidor Antoni Tello Fernandez (AMS). El bloc oficial d’AMS no fa referència al tema.

Copiem aquestes informacions de l’any 2007, procedents del nostre Antic Bloc:

Antoni Tello liderarà una candidatura independent: Acord Municipal per Sils.
Enviat a Eleccions 2007 el 18 Feb 2007

1. La candidatura d’Acord Municipal per Sils

Antoni Tello, empresari de l’hostaleria, serà el cap de llista d’aquesta formació independent vinculada a ERC. Els dos següents llocs seran per a la metgessa Maria Josep Lòpez i l’arquitecte tècnic Vicenç Manzano. El grup vol incidir en les polítiques dirigides als joves i a la gent gran.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2330813
27.03.2007

2. Un exregidor de CiU a Sils liderarà una candidatura independent

ANNA PUIG. Sils

Un exmilitant de CiU i regidor durant dotze anys a Sils, Antoni Tello, liderarà una candidatura independent que es presentarà a les pròximes eleccions municipals. La formació encara no té nom oficial, però segurament es dirà Acord Municipal per Sils.

Tal com ha explicat Tello, la llista està formada per persones que durant molt de temps han participat en la vida social del poble, «que tenen ganes de col·laborar però a qui no s’ha tingut mai en compte». A parer del candidat, cal posar fi a tants anys de govern municipal de CiU i a les majories absolutes. «No anem contra ningú, però creiem que es poden fer coses noves a Sils i que hi ha una altra manera de governar. A part, no estem d’acord amb el creixement urbanístic que s’està promovent», afirma.

Tello té 50 anys i és propietari d’un bar. Va ser vuit anys tinent d’alcalde, i quatre, regidor de l’equip de govern liderat per Joaquim Rovira. En les eleccions del 2003 ja no va formar part de la candidatura convergent i va deixar la militància en considerar que la direcció general del partit havia canviat la línia que fins aleshores s’havia portat.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2234585
17/01/2007

3. Candidatura d’Acord Municipal per Sils

Antoni Tello, empresari de l’hostaleria, serà el cap de llista d’aquesta formació independent vinculada a ERC. Els dos següents llocs seran per a la metgessa Maria Josep Lòpez i l’arquitecte tècnic Vicenç Manzano. El grup vol incidir en les polítiques dirigides als joves i a la gent gran.

http://www.esquerra.cat/locals/index.php?id_article=13662

Font: https://silsdelaselva.wordpress.com/2008/01/01/ams-marca-blanca/

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Més informacions d’arxiu:

Acord Municipal per Sils

AMS contra el ban del Nyap
AMS, moció contra el Nyap
Antoni Tello liderarà una candidatura independent (AMS)
Tres articles AMS
AMS i transport escolar
Declaracions: IdS en contra, AMS …
AMS analitza la situació
Transport escolar, AMS
AMS, marca blanca
Ids-PM marca blanca del PSC, AMS marca blanca de l’ERC

21 09 2009
Anònim

aquet blog d’Ams deixa molt que desitjar. De segur que el amo del blog Alforges de Sils (Comentaris d’un cicloturiste amateur des de la comarca de la Selva) seria un bon candidat a donar una mica de gràcia al blog d’Ams 😉

21 09 2009
.Bloc

.Recull de comentaris anteriors sobre el tema de la dimissió (no confirmada):

18 09 2009
Esther (13:03:29) :

LAS VERDADES SOBRE EL FRACASO DE LA MOCION DE CENSURA

Parece ser que la moción de censura en nuestro Ayuntamiento, sobre la cual tanto se habló, no se ha hecho.

Esto siempre lo ha tenido claro el equipo de Gobierno de los Independientes de Sils, y no se ha preocupado en absoluto, pues sabían que CIU, no los iban a perjudicar tan gravemente.

La razón del fracaso de la negociación es bien clara: a la agrupación local de CIU, no les interesa.

Esta formación local defiende los intereses de los caciques, especuladores de terrenos y además grupos económicos que siempre han dominado al pueblo y quiere seguir haciéndolo. Los Independientes de Sils defiende los mismos intereses y a las mismas personas.

Como son conscientes de que las mayorías absolutas en el Consistorio de Sils, de ahora en adelante, es muy difícil que se vuelvan a producir, estas dos fuerzas están condenadas a entenderse, para que en el futuro sigan mandando y lucrándose los mismos de siempre.

La operación que por parte de la ejecutiva comarcal de CIU han hecho, comunicando a la prensa lo que era un secreto entre los negociadores de los grupos implicados, no ha sido nada más que un aviso a los Independientes de Sils, para decirles que los tienen en sus manos y no la intención de hacer realmente una moción de censura.

Aquí el que ha caído inocentemente es el Sr. Anoro. Yo creo que este honrado señor, no tiene intereses económicos que defender, por lo cual no está ligado a los de siempre. El ha actuado como su conciencia le dictaba e intentó hacer lo correcto.

No contó con la reacción de la caverna de su partido, y éstos le han hecho retroceder, al tiempo que ha perdido la única oportunidad que ha tenido de ser Alcalde. En las próximas elecciones no encabezará la lista de CIU, pondrán a otra persona más afín a los reaccionarios y que tengan intereses económicos que defender.

Esto es en síntesis la famosa moción de censura. En este pueblo aún se tardarán unos años para que la ciudadanía normal: trabajadores y clases medias, que somos la mayoría, podamos decir que se gobierna para nosotros, mientras tanto, de una u otra forma, seguirán mandando los de siempre.

Esta es mí opinión.

Firma: Esther

18 09 2009
Pescaire (13:17:21) :

Esther, diuen que vas ben encaminada, que es nota que estàs ben informada.

Diuen que en Tello no tornarà a presentar-se i el Xicu tampoc.
I que en Xicu no plega sinó que el fan plegar.

Diuen que en Xicu a fer viatges amunt i avall amb les cuineres i a menjar salsafins i en (jo no ho sé) alcaldable.

Diuen que en Xicu s’hu creia això del tripartit perquè anava dient per Palafolls que seria alcalde a la tardor.

Diuen que en Xicu es va aixecar de la cadira quan l’alcalde va expulsar a en Miralles utilitzant la policia.

20 09 2009
jo (12:36:27) :

NOTICIA !!!!!!

TRENCAMENT A AMS AMS ESTAN TOTS EMPRENYATS ENTRE ELLS´

PUNT DE PARTIDA PER QUE LA Mª JOSEP MANI AL GRUP.

ALTRES AFILIATS ( ALGUNS PORTEN BARBA QUE SON MOLT RADICALS , ALTRES ULLERES ETC ETC ) NO HO VOLEN , PERO FINALMENT HI HAURA RUPTURA.

SI VOL ESSER ALGUNA COSA DINS EL MON POLITIC, QUE NO S’ELS ESCOLTI I TIRI ENDEVAN ELLA AMB ELS SEUS PENSAMENTS. NO L’INTERESSAN ELS RADICALS , JA TE PARROQUIA PROPIA.

ENDEVANT

LA RUPTURA JA HI ES, ABANS DE LA FESTA ES MATERIALITZA

20 09 2009
jo (12:40:59) :

ME’N HE OBLIDAD : Mª JOSEP, SE QUE HO LLEGEIXES O SI NO JA T’EXPLICARÀ ALGÚ

APARTAT D’EN MIRALLES, T’ESTA FENT JOC BRUT PER SOTA I FEN EL “LLIT ”

QUE NO SIGUI MASSA TARD

20 09 2009
Dani (13:11:40) :

Jo: lo tullo es lamentable mira que hecharle la culpa al Miralles por la roptura tiene guasa informate bien de porque biene la roptura, antes de decir falacias haber si el Miralles tiene la culpa de lo que pasa en este pueblo.
vuestra consigna es cargarse al Mralles por el simple hecho de que os pega cuatro patadas a todos haciendo Pólitica vesitos y que te balla bonito……. LISTooooooooooooooo.

20 09 2009
Pau (18:22:34) :

Si radical es afagar el problema per l’arrel, visca el radicalisme. En Miralles que està una mica aillat i la gent lluitadora d’AMS, que n’hi ha, farien un bon grup per les pròximes eleccions, sense sigles de partits. Un grup sense lligadures amb els polítics del passat ni amb aquests falsos independents que ens van enganyar amb falses promeses de canvi l’any 2007.

La societat silenca ha canviat, ara el que ha de canviar es l’ajuntament.

20 09 2009
Esther (19:30:23) :

PAU: Ole Ole y Ole estoi totalmente de acuerdo con tigo, para cambiar el Ayuntamiento lo tenemos que hacer nosotros los que ya hemos cambiado.

21 09 2009
Esther (13:03:31) :

Exclusiva al Bloc de Vallcanera:

El Sr. Antonio Tello Fernandez estuvo como Concejal de “CIU” durante 12 años
8 años como Primer Teniente de Alcalde y los 4 restantes como Concejal.

En las ultimas Elecciones Municipales, se presento en la Candidatura de “AMS” como numero uno.

Según nos han informado, su Dimisión ha sido por problemas personales.

Font: https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/09/06/tripartit-a-sils/

21 09 2009
Dimisión del Sr. Antonio Tello

Alguien nos podria contar que es lo que apasado verdaderamente dentro de AMS y el motivo por el cual a Dimitido el Sr. Antonio Tello.

Gracias.

24 09 2009
.Dimissió Tello

Dijous 24 de setembre de 2009
Diari de Girona

AMS culpa CiU del fracàs de la moció de censura contra l´equip de govern a Sils
Antoni Tello (AMS) dimiteix com a regidor i afirma sentir-se “decebut i cansat” però no descarta tornar-se a presentar en els propers comicis

Foto:
Antoni Tello ha exercit com a regidor 12 anys al govern i 2 a l’oposició.

carles colomer

SILS | E.BATLLE

El cap d’AMS, grup a l’oposició a l’Ajuntament de Sils, Antoni Tello, ha decidit dimitir com a regidor i culpa el grup de CiU del fracàs de la moció de censura que havien orquestrat AMS, CiU i ICV -que sumen 7 edils- contra l’equip de govern en minoria d’IdS -que mana amb 4 regidors-.

En concret, segons ell, el que hauria provocat la negativa de la formació convergent, quan ja hi havia el pacte fet, “no són els regidors convergents a l’Ajuntament sinó gent de l’exterior, la part crítica important de CiU a Sils”. També afegeix que les bases d’aquest grup estaven un “99 per cent a favor de la moció de censura i els va sorprendre que quatre o cinc del grup ho fessin tirar endarrere”, es lamenta.

Tot i això, el líder d’AMS a Sils remarca que a última hora, el grup d’ICV -amb dos regidors- es va plantejar fins i tot no entrar al nou govern “si ells eren el problema com es deia al poble, l’Albert Miralles (ICV) va ser honest i va dir que es retirava però que donaria els vots per tirar endavant la moció”. Un fet, però, que finalment no va prosperar i més després dels canvis en les files dels regidors de CiU, amb l’entrada del nou regidor de CiU, Marc Capdevila, substitut del fins llavors edil Josep Ribas, que va dimitir. Aquest fet va provocar canvis en el si del grup i també en les opinions respecte de la moció de censura, que s’estava gestant fa mesos a Sils, assegura Tello.

La moció de censura de Sils es va començar a discutir “seriosament” després que l’alcalde, Martí Nogué (IdS), fes fora l’edil d’ICV, Albert Miralles (ICV), d’un ple que es va celebrar el mes de juny.

El fracàs de la moció de censura és un dels fets que han dut a la dimissió de l’edil, però Tello reconeix que “mesos abans perquè estava cansat”, ja li ho havia comentat a la número 2 del grup, Maria Josep López, però aquesta, abans de convertir-se en la cap del grup “necessitava un temps per temes laborals”.

“Ajudaré el grup igualment”

Amb la renúncia de Tello, el número tres de la formació, Vicenç Lozano, d’ofici aparellador, es convertirà en el nou edil, en substitució per la baixa de Tello. Lozano i López no tenen experiència en el món de la política municipal més enllà de l’adquirida durant aquesta mig mandat, en el cas de la regidora silenca. Però Tello assegura que se’n sortiran bé i que ell hi serà “donant suport al grup i per tot el que calgui”.

Un dels altres detonants que l’han dut a dimitir, reconeix Antoni Tello, és que se sent “decebut amb la forma de fer de l’equip de govern” i afirma que la nova forma d’oposició, “un govern a l’ombra, tampoc m’agrada perquè no em sembla bé fer crispació i crear malestar al poble i és una cosa que desgasta i ja no tinc ganes de seure allà i veure com va el circ”.

Tello regenta un bar al municipi i assegura que dia a dia la gent li pregunta com van temes de l’Ajuntament i que “no els podia dir res, perquè no m’informen”; un fet que ha estat criticat pels grups de l’oposició durant aquest mandat al govern de Martí Nogué.

L’edil d’AMS va presentar la seva dimissió dissabte passat i assegura que si la moció de censura hagués prosperat “segurament hauria seguit”.

Vicenç Lozano es convertirà en nou edil quan la Junta Electoral Central aporti les seves credencials.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2009/09/24/comarques-culpa-fracas-mocio-censura-contra-lequip-govern-sils/359126.html

24 09 2009
Pau

O sigui que,

– hi ha un ala dretana de CiU que no vol moció de censura
– en Marc Capdevila està pròxim a aquesta ala dretana
– ara que estar a l’oposició és poc gratificant m’en vaig, però podria tornar a intentar-ho d’aquí a dos anys, al 2011 (!)
– bona simptonia Tello-Miralles
– l’ala dretana de CiU i el grup IdS comparteixen la por o la fòbia respecte al “comunista Miralles”

24 09 2009
LNC

també queda clar que les difamacions sobre en Miralles tan falses com constants durant les negociacions: Donava suport a la moció sense entrar al govern. I, sí, perquè sembla és el problema pels pro-nyaps.

24 09 2009
ANONIM

Home fredament penso que s’hi ha de ser a les bones i a les dolentes. Això d’amargar-se i marxar per tornar no em sembla gens ètic. Diu molt poc del Sr. Tello.
Precisament el que hauria de fer aquest senyor seria retirar-se definitivament després de 12+2 anys dedicada a la vida política de Sils. Ha treballat pel poble i és d’agraïr però el seu moment ja s’ha acabat. Que deixi pas a noves generacions i noves cares.

24 09 2009
Toco - Toco

Anònim: no facis cas de tot el que digui la premsa, en Tello no tornarà a la Política!
Si et fixes nomes parla d’això al titular, però en el text no diu res de tornar, el que passa es que com a titular es més impactant!

24 09 2009
Esther

Anonimo y Toco- Toco, esto mismo se téndrian que aplicar el Joan Cot y el Martí Nogué que dejen paso a generaciones nuevas que esten más preparadas que estos dos porque dan pena, que un Ayuntamiento como el nuestro este representado por estas dos cabezas visibles tiene guasa por lo menos el Sr. Antonio Tello esta más preparado que los cuatro de Independientes de sils .

24 09 2009
zzz

els dos de la foto si els tunejessim una miqueta els podriem fer passar per el duo dinamico ……………a l’envelat quedarien de primera

24 09 2009
Diávolo

Fred! Fred! Em sembla que els motius que dóna el sr. Tello no són els autèntics motius de la seva dimissió. Que ho expliqui AMS, ja que sempre ha demanat claredat en la informació, que la doni ara. Sr. zzz potser són molts els que s’haurien de tunejar però no sé si quedarien de primera.

24 09 2009
LNC

Calent, calent! els motius que dóna el senyor Tenyosón els que ell creu. Sinó no parlaria en premsa. Callaria i tiraria pel dret com l’encara alcalde amb el Nyap.

Algun dia el sectors carques d’IDS i CiU deixaran de mentir per justificar que són menys dolents que les alternatives? Perquè jo crec que ja no col.la aquest vell discurs de tactar la gent com idiotes.

24 09 2009
Pescaire

El Diávolo deu saber del tema. Diuen que hi ha hagut friccions importants en el grup AMS, per incompliment del que s’acordà portar al ple, algú que hauria deixat el grup i …

24 09 2009
LNC

Perquè a diferència dels quatre regidors d’IDS passa del sou de l’ajuntament ??¿?

25 09 2009
Marga

ZZZ los dos por el duo dinamico pero tu podrias ser muy bien Camilo Sesto.

26 09 2009
zzz

srta Marga camilo octavo

23 10 2009
.Rebuig de pacte?

El bloc des de Sils camí d’Itaca, informa:

divendres, octubre 23, 2009
La segona fira de la Carbassa de Sils s’avança:

AMS rebutja entrar a l’equip del Govern després d’una petició de la colla d’IDS-PSC-PSOE, realitzada personalment per l’alcalde del Nyap, amb l’argument obsessiu de “frenar al Miralles”

Més informació, properament al Bloc d’AMS. Perquè Sils som tots i totes

Enviat per LNC a 23.10.09

1 comentaris:

Anònim ha dit…

srta el “efecte miralles” es virtual i em sembla molt que la majoria de la gent de sils tenen altres inclinacions, pero de totes maneres ja es veura mes endevant.
Com que ultimament vaig poc al casino , s accepten apostes.
i els del ajuntament val mes que es preocupin de la feina del poble , que no del sr miralles

Font: http://losilenc.blogspot.com/2009/10/la-segona-fira-de-la-carbassa-savanca.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Ara per ara, no hi cap novetat al Bloc d’AMS
A.M.S., perquè Sils som tots/es

http://amssils.blogspot.com

23 10 2009
.Rebuig de pacte ? (II)

Del bloc de Vallcanera:

viernes 23 de octubre de 2009
LA SEGUNDA FERIA DE LA CALABAZA DE SILS SE ADELANTA

PRESUNTAMENTE “AMS” RECHAZA ENTRAR EN EL EQUIPO DE GOBIERNO TRAS UNA PETICIÓN DE LA COLLA DE PSC-PSOE-INDEPENDIENTES DE SILS, REALIZADA PERSONALMENTE POR EL ALCALDE DE LA CHAPUZA, A LA SEÑORA LOPEZ DE “AMS”.

LA POSIBLE EXCUSA POR PARTE DEL ALCALDE DE LA CHAPUZA DE NO HABER HECHO ANTES LA PETICIÓN PARA FORMAR EQUIPO DE GOBIERNO, ERA LA PRESENCIA DEL SEÑOR ANTONIO TELLO EN EL GRUPO MUNICIPAL DE “AMS”.

UNA VEZ EL SEÑOR ANTONIO TELLO PRESENTA SU DIMISIÓN Y CON EL ARGUMENTO OBSESIVO DE “FRENAR AL ALBERTO MIRALLES” SEA COMO SEA.

POSIBLEMENTE EL ALCALDE DE LA CHAPUZA LE OFRECE A LA SEÑORA LOPEZ, EL CARGO QUE ELLA QUIERA MENOS EL DE ALCALDE.

LA RESPUESTA DEL GRUPO MUNICIPAL DE “AMS”, AL ALCALDE CHAPUZA ES LA SIGUIENTE, ¿QUE POR RESPETO AL SEÑOR ANTONIO TELLO NO ACEPTARAN DICHO OFRECIMIENTO?

SEÑORA LOPEZ ES QUE SI SU GRUPO MUNICIPAL DE “AMS” ACEPTARA EN CUALQUIER MOMENTO ESTE OFRECIMIENTO SERIA CAVAR, SU PROPIA TUMBA POLÍTICAMENTE Y EL ACTO MÁS VERGONZOSO EN LA HISTORIA DE SILS.

http://blogdevallcanera.blogspot.com/2009/10/la-segunda-feria-de-calabaza-de-sils.html

23 10 2009
Pipo

Per què dieu que un tal Lozano substituirà a en Tello?
Lozano? Jo tinc entès que el substitut serà en Vicenç Manzano Reche, arquitecte tècnic. Aquesta doctora, diuen que molt bona com a metgessa, sembla m’ha semblat molt moderada, massa politicament correcta. Compti que no sigui com el Duran i Lleida de Polònia que es mor de ganes de tenir un càrrec polític.

23 10 2009
zzz

Srs del bloc de Vallcanera, el acto mas vergonzoso de la historia de Sils es insuperable, no sean uds catastrofistas

23 10 2009
Npi

Vinga, vinga, zzz, quin és EL ACTE

23 10 2009
Npi

més vergonyant de la història de Sils, que segur que en prepares una de grossa 😉

23 10 2009
avh

Sr. zzz, pues digalo hi yo rectificlo lo del acto más vergonzoso, para mi seria el acto más vergonzoso porque hace unos días se estaba preparando una moción de censura, y el que entra es el Sr. Manzano.

Sr. zzz, lo mejor esta por llegar, tiempo al tiempo en el Casino y donde no es el Casino uno se entera de todo.

un saludo para usted y para todos los seguidores de esta pagina.

23 10 2009
LNC

Podríem fer una llista Sr. ZZZ

Nyap, pisos davant de l’ajuntament, els papers de l’enganxina i el voreres… què em deixo?

23 10 2009
Npi

No, no, jo crec que en triple z deu estar pensant en alguna vella història de quan era jove

23 10 2009
Anti-xoriço

Noies i nois dels blogs silencs, que tal una campanya blocaira per exigir al presumpte xoriço Millet que retorni el títol de “Conciutadà que ens honora” i donar-li oficialment al nostre benvolgut zzz, silenc honorable on els hagi ???

23 10 2009
zzz

srta Npi l acte mes vergonyos d aquest poble es la venta de les seva anima…..

23 10 2009
zzz

Srta Lnc , uns quants mes…………..

23 10 2009
zzz

Sr anti-xoriço els titols sempre els necessiten les persones que no son ningu, per lo tant declino l invitacio tot donant li les gracies

13 06 2010
Quo vadis, AMS?

Quo vadis, AMS?

¿Què passa i què passarà amb AMS, que diuen que la seva número 1 no es presentarà a les pròximes municipals?. Malgasten el petit espai al Quadern de Sils amb quatre vaguetats en un raconet de la plana 10, els vostres blogs abandonats, ¿no teniu diners per a pagar-vos un Parlem-ne i enviar-lo a domicili per tot Sils i Vallcanera com fan aquests de CiU de Sils?. ¿Heu capitalitzat la consulta sobre la sobirania que es va fer al poble?: diuen que no, que la mateixa doctora va ser una de les grans absents del procés de consulta.

Quo vadis, AMS?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: