Nyap: nova denúncia

31 10 2009

La denúncia gràfica clicant aquí:

nyapa3cat24

153194

Veïns de Can Cabirol ho veuen així (@ ) :

Avui hem enregistrat un altre exemple del carrer Bastiments convertit en el pati del darrera del supermercat Consum Basic. Ho denunciarem per escrit a la policia local, per si volen actuar. No es tracta d’un fet aïllat.

Hem penjat la fotografia a l’espai de denúncia del 3cat.24. El camió ha estat aparcat uns 20 minuts damunt de la vorera pública, en plena zona de línia groga continua, esperant que algú de dins li obri la porta corredissa del moll de descàrrega. No és un fet aïllat. Bona part de les desgràcies d’aquest carrer del Nyap són la conseqüència de com es va construir aquest moll, gràcies a les llicències municipals signades per tècnics i polítics. Era previsible.

Fotografia:

http://www.3cat24.cat/elmeu3cat24/foto/153194/Nyap-de-Sils

Hem acompanyat la foto amb aquest text:

Un camió de serveis del supermercat Consum Basic de Sils (supermercat situat en una nau industrial coneguda popularment com a Nyap urbanístic de Sils) aparcat durant una bona estona damunt de la vorera i damunt d’una marca groga longitudinal contínua (article 171 del reglament general de circulació). La policia local es testimoni d’aquesta infracció. Es només un petit exemple de l’intent de convertir aquest carrer en el pati del darrera del supermercat. Els veïns reclamen que tots les operacions de càrrega, descàrrega i manipulació d’escombraries, es facin a l’interior del gran pati que té el supermercat, i que es clausuri el moll de càrrega i descàrrega que hi ha al carrer Bastiments. L’alcalde ha promès, per escrit, perseguir totes infraccions que facin els vehicles de l’empresa. Els veïns, però, acusen l’Ajuntament d’haver donar unes llicències que han portat a la situació actual.

round-icon-small Més informació:

Anuncis

Accions

Informació

One response

23 11 2009
Laura

EN AQUEST POBLE PEL QUE ES BE SOLAMENT SABEN PINTAR ESGLÉSIES

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: