El 2n premi, a Sils

22 12 2009

El 2n premi del sorteig extraordinari de la loteria de Nadal, corresponent al número 41.867, ha repartit molts milions entre la població de Sils. Antoni Vilaró, propietari de la fàbrica d’embotits, ha estat un dels més afortunats.

Antoni Vilaró, “el recader”, va comprar dues sèries a Barcelona i les va distribuir entre diversos establiments del poble (carnisseria Brugués, restaurant El Racó d’en Pí, bar Pinxo, botiga de queviures Bardalet, hostal Mallorquines…).

El rector de la parròquia, Martirià Torras, de 77 anys, es va quedar uns dels 10 talonaris dels números comprats per Vilaró amb la intenció de repartir-los gratuïtament. El rector aprofitarà per pagar l’orgue de l’església. El més afortunat ha estat el propi Vilaró. L’Anita Bardalet de Can Pau (la Nita) té quatre participacions. Un altre dels premiats ha estat el forense de Figueres, Narcís Bardalet, un altre silenc parent de Can Pau. A la família de l’alcalde li ha tocat “una pessigada” del premi, mentre que a alguns regidors del poble no els ha tocat ni un duro.

Bé, això passava el desembre de 1990.

round-icon-small Més Històries de Sils:


Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: