Riudarenes

30 01 2010

Què fan els nostres veïns…

275

276

277

nouceipriudarenes

anticceipriudarenes

silsiriudarenes.jpg


Accions

Informació

13 responses

30 01 2009
.Notícies

Darreres notícies del bloc de CiU Riudarenes:

Riudarenes s´acomiada d´en Bernat
Casadesús (CiU) diu que no s´han expulsat els edils ´per la situació del poble´ – fa 23 hores
L´exdirector del CEIP de Riudarenes mor en patir un accident de muntanya – ahir
Riudarenes s´abastirà amb grups electrògens tota la setmana pels efectes del temporal – ahir
El president de CDC a la Selva Interior afirma que dóna suport als regidors i que es podran presentar als propers comicis – fa 2 dies
UNITAT MÒBIL ITV PER TRACTORS I CICLOMOTORS – fa 1 setmana
L’Ajuntament de Riudarenes durà a terme una reunió per presentar-vos un projecte per promoure 16 habitatges protegits a can Campà – fa 1 setmana
Edicte de l’ordenança reguladora del mercat setmanal – fa 1 setmana
OBERTURA DEL SOBRE Nº 3 DE PLIQUES DEL PROJECTE SUD1 – fa 1 setmana
FONS D’INVERSIÓ LOCAL – fa 1 setmana
Riudarenes posa en marxa un pla de neteja de carrers i espais públics per al 2009 – fa 1 setmana
Riudarenes posa en marxa un pla de neteja de carrers – fa 2 setmanes
L’AMMAT es reuneix amb Energia per parlar del soterrament de la línia de 400 kV – fa 2 setmanes
Pressupost de 2,6 milions per a Riudarenes – fa 4 setmanes
El pressupost de Riudarenes preveu 1,8 milions en inversions – fa 4 setmanes
Dimarts 30 de desembre – Ple ordinari i extraordinari – fa 1 mes
Nova Escola – fa 1 mes
Els alcaldes acudiran al Parlament per reclamar que la MAT se soterri – fa 1 mes
Una mica de sentit, ja era hora! – fa 1 mes
Maragall assegura que la crisi econòmica no frenarà la construcció d’escoles a les comarques gironines – fa 1 mes
La proposta de Medi Ambient sobre la MAT suposaria un retard de dos anys – fa 1 mes
Programa d’Activitats Nadal 2008 – fa 1 mes
La Generalitat aposta per soterrar i canviar el traçat del ramal de Riudarenes de la MAT – fa 1 mes
Medi Ambient vol que el ramal de Riudarenes de la línia de 400 kV passi seguint el TAV – fa 1 mes
Escoles noves a la Selva – fa 1 mes

Font: Bloc de CiU Riudarenes

17 03 2009
.Carnaval
15 04 2009
.Mercat dominical

Riudarenes inaugura diumenge el nou mercat setmanal

RIUDARENES| E.B.

A partir d’aquest diumenge, el poble de Riudarenes comptarà amb mercat setmanal. En concret, aquest se celebrarà cada diumenge de vuit del matí a dues del migdia i comptarà amb una quinzena de parades, que s’instal·laran entre el carrer Girona i l’aparcament municipal, situat a l’entrada de Riudarenes venint de Sils.

Fins ara, el mercat de Riudarenes només comptava amb una parada de plantes i segons el consistori, no es podia dir que fos ben bé un mercat.
A més del mercat setmanal, cada tercer diumenge de mes es celebrarà el Mercat del Trasto al municipi selvatà, en el mateix parquing municipal i també en el mateix horari del mercat setmanal del diumenge, de vuit del matí a dues del migdia.

Dimecres 15 d’abril de 2009
http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009041500_3_326347__Comarques-Riudarenes-inaugura-diumenge-mercat-setmanal

~

INAUGURACIÓ NOU MERCAT SETMANAL

Diumenge dia 19 d’abril, s’inaugurarà el nou mercat setmanal de Riudarenes. Les parades es situaran al llarg del Carrer Girona, tots els diumenges de 8:00 a 14:00.

El tercer diumenge de cada mes també es celebrarà el “Mercat del Trasto” al pàrquing municipal amb el mateix horari.
Cliqueu aquí per veure el programa – Mercat Setmanal
http://webspobles.ddgi.cat/sites/Riudarenes/Shared%20Documents/mercat.pdf

http://webspobles.ddgi.cat/sites/Riudarenes/

18 10 2009
.Festa major i en bigotes

dijous, octubre 15, 2009
Riudarenes: Gràcies per la festa major 09

Ara que ja han passat uns dies de la nostra festa major, voldria fer uns agraïments a la gent del poble (petits i grans) i a la gent dels pobles veïns que ens acompanyen per gaudir de la festa. La meva felicitació i el meu agraïment a totes aquelles persones que desinteressadament col·laboren sempre amb la comissió de festes i amb les entitats del poble. Sense elles seria molt difícil portar a terme les activitats programades. Em refereixo a les mares que el dilluns ajuden a organitzar els jocs de la mainada; a les persones que posen i treuen cadires durant tots els dies de la festa; a la gent que prepara la botifarrada; també, i molt especialment, al jovent que el dissabte vàreu servir amb tant d’entusiasme el berenar-sopar (vàreu demostrar que us aneu formant com a futur relleu); i a tota la gent que cada any han fet i fan possible que la festa sigui una realitat. A tots vosaltres, un milió de gràcies. Visca Riudarenes!

JORDI SERRA TORNÉS, EN REPRESENTACIÓ DE L’ASSOCIACIÓ DE FESTES SANT MARTÍ DE RIUDARENES

http://riudarenes-ciu.blogspot.com/2009/10/gracies-riudarenes.html

7 comentaris:

Anònim ha dit…
L unica cosa que he trobat a faltar a la festa Major 09 a Riudarenes es la presencia constant del “bigotes”
15/10/09

Xevicat ha dit…
Una persona que es el cap de l’oposició del poble s’ha de deixar veure pel poble i a mes a mes per la festa major, aixó demostra una manca de respecte cap el poble brutal.

El poble però no l’ha trovat a faltar per que la participació massiva de voluntaris i la bona acollida que ha tingut en quant a l’afluencia de gent a tots els actes ha deixat palès que de totes les festes majors que s’han fet a Riudarenes aquesta ha estat la més participativa de totes, cosa que denota la confiança que la gent esta donant a aquesta Comissió de Festes i de retruc a aquest Govern de CiU encapçalat pel Senyor Narcís Colomé.
16/10/09

Anònim ha dit…
Jo m’enrecordo que a les festes majors que es feien en l’epoca de l’AIR la gent que s’encarregava de les barres, etc.. eren de santa coloma i clar cobran calers per la feina. Aquesta comissió s’arremanga la camisa i ho fan tot ells, no hi ha ningú que cobri un duro per fer-ho. Es més encara segur que han fet més calers ja que el Bar Boira aquest any el portaba la Comissió de Festes un gran encert d’aquesta comissió.
16/10/09

Anònim ha dit…
Jo encara espero que a la web de l’AIR-PSC es parli dels rellotges d’or que es varen regalar ells mateixos amb els calers del poble, dels calers que es varen gastar amb la tarja visa de l’Ajuntament el dia desprès de la Moció de Censura quan ja no estaban al govern i que el Senyor Roura i el Senyor Gironès vàren confirmar en un ple rien davant de tothom i diguen que ho tornarien a fer, setmanes més tard amb la cua entre cames tinc entès que vàren tornar els calers, osigui que varen confirmar que vàren fotre ma a la caixa, aixó si que es ilegal i el poble els hauria de fotre fora a tots plegats.
16/10/09

Anònim ha dit…

veu srta com el nom del bigotes li anava a l hora.
un altre cas d un que es tindria que dedicar a fer la seva feina , no la dels altres.
A Sils que algu en prengui nota, perque tenim experiencies similars als pobles del voltant i els resultats van ser nefastos
16/10/09

Anònim ha dit…
Donç tremoleu que ara esta al Consell Comarcal, a santa coloma ja en diuen pestes, estan acollonits. El bigotis alies en Gironès sembra el terror allá on va. Algu sap si es veritat que per ser President del Consell Comarcal cobra 70.000 euros l’any???? com diria en nuñez de crakovia: Això és gravíssim!! No ens ho podem “permitir”, buaaaaaaaaa!!!!
16/10/09

Anònim ha dit…
srta a aquest senyor el tindrien que pagar mes be, pero que es quedes tancat a casa seva, faria un favor a la comunitat i ens estalviariem de veure el seu barret
16/10/09

Font: http://losilenc.blogspot.com/2009/10/riudarenes-gracies-per-la-festa-major.html?showComment=1255711761585#c3365837994831273299

4 02 2010
.Can Rampell

Dijous 4 de febrer del 2010, El Punt

El govern estudia portar als jutjats l’exalcalde, Jordi Gironès, per irregularitats

Foto: Can Rampell, la casa del sogre de la regidora feta sense permís

El govern de Riudarenes, de CiU, i l’oposició d’AIR-PSC es van intercanviar ahir a la nit acusacions d’irregularitats que afectarien la regidora d’Urbanisme, Mònica Borés (CiU), i l’exalcalde, Jordi Gironès (AIR-PSC). En un ple demanat per l’oposició per exigir a l’alcalde, Narcís Colomé (CiU), que cessés Borés per haver legalitzat una casa del seu sogre feta sense llicència, Gironès va anunciar que denunciarà l’alcalde i la regidora per «prevaricació». L’altre part estudia denunciar Gironès.

AIR-PSC havia demanat el ple extraordinari per tractar l’afer de la legalització de Can Rampell, una casa del sogre de Borés que s’havia fet sense llicència. Gironès va qualificar la regidora d’«indigne» per uns fets que «no es poden tolerar en l’administració pública». Gironès va assenyalar que la casa, a part d’haver-se fet sense permís, «vulnerava el catàleg de masies» i que els interessats havien «enganyat» la comissió d’Urbanisme fent passar una construcció de nova planta per unes obres de rehabilitació. Gironès també va acusar l’alcalde de «no prendre mesures». Aquest li va respondre que la llicència ja s’ha concedit i que administrativament «això està resolt». També va recordar que s’havia fet un expedient sancionador per aquests fets. Colomé va assenyalar que l’actuació de la regidora «en cap cas és criticable». «La confirmo en el seu càrrec», va sentenciar.

La intervenció de Borés, però, va ser més punyent. Borés va assenyalar que les obres a casa dels seus familiars s’havia fet sense permís «amb el coneixement» de l’exalcalde i «a canvi d’una altra cosa». Borés va afirmar que les obres es van fer i es van acabar durant el mandat de Gironès, i que es va consentir que es fessin sense llicència perquè s’estava treballant amb el pla general. Borés també va contraatacar acusant Gironès d’haver comès diverses irregularitat a casa seva que en el seu cas «no són legalitzables». Borés va acusar Gironès de no adequar-se a les exigències d’Urbanisme pel que fa a l’adequació de la casa al paisatge i als materials de la façana. La regidora també va denunciar que Gironès ha ampliat la casa sense el consentiment d’Urbanisme, i d’haver-se donat la llicència ell mateix quan era alcalde. També va assenyalar que a l’exalcalde li manquen, va dir, diverses llicències. Borés, particularment, i l’Ajuntament es plantegen dur Gironès als jutjats.

Font: http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/132848.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Del Facebook:

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Dijous 28 de gener del 2010, El Punt

L’Ajuntament investiga l’exalcalde
28/01/10 02:00 –

L’Ajuntament de Riudarenes investiga la legalitat d’unes obres executades per l’exalcalde i actual president del Consell Comarcal de la Selva, Jordi Gironès (AIR-PSC), a casa seva. L’alcalde, Narcís Colomé (CiU), afirma que s’ha inspeccionat la casa de Gironès arran d’una instància anònima que denunciava diverses irregularitats. Colomé comenta que encara no s’ha decidit res respecte d’això perquè és un tema «una mica complicat», però no descarta que s’hagin pogut cometre irregularitats en aquest cas. Gironès ho nega. Jordi Figueras, marit de la regidora d’Urbanisme i administrador de la societat que va dur a terme les obres de can Rampell, va acusar ahir Gironès de no haver-se «refet mai» de la moció de censura que el va fer fora de l’alcaldia, i d’actuar «motivat per la revenja», no només per aquest motiu, sinó també «perquè ell volia comprar aquesta casa i no va poder». Figueras va denunciar que Gironès «està fent el seu habitatge en sòl no urbanitzable», i va assegurar que l’exalcalde «tenia coneixement» de les obres de can Rampell i les «permetia» perquè en aquell moment s’estava revisant el pla general.

Font: http://www.elpunt.cat/noticia/article/1-territori/6-urbanisme/129892.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Llegiu també, Conflictes urbanístics a la comarca:

https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/11/10/conflictes-urbanistics-a-la-comarca/

16 02 2010
.News

Saludem a un nou bloc digital de Riudarenes:

News Riudarenes
http://newsriudarenes.blogspot.com/

Per cert que aquesta foto és © nostra:

😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Algunes informacions que podem llegir al bloc:

El proper divendres dia 5 de febrer, el col·lectiu Riudarenes decideix farà una reunió informativa al cente polivalent per tal d’informar a tots els veïns sobre el referèndum per la independència de Catalunya. Amb aquest acte es pretèn trobar col·laboradors per a organitzar la jornada que està prevista pel proper dia 25 d’abril, data que coincidirà amb molts altres municipis catalans que també celebraran referèndum.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Riudarenes té mercat cada diumenge el matí amb una varietat de parades que ofereix des de productes alimentaris fins a articles per la llarg. A més, cada tercer diumenge de mes es celebra el mercat d’antiguitats.

De mica en mica, el mercat setmanal es va consolidant en el municipi. El lloc on es fa és idoni per als marxants i per a la gent que hi va a comprar, ja que es molt cèntric i amb zones d’aparcament a tocar mateix.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

El passat dimecres 3 de gener es va celebrar el ple extraordinari per tractar el tema de la casa de Can Rampell. Les acusacions que pretenia fer l’oposició contra la regidora Mònica Borés, es van girar en contra de l’ex-alcade Jordi Gironès ja que va quedar demostrat que les obres es van fer durant el seu mandat i mai les havia denunciat, sinó més aviat era tot el contrari, ja que segons va argumentar la regidora d’urbanisme, el seu sogre tenia el vist i plau del ex-alcalde Gironès per tirar-les endavant.

També hem pogut saber que per la assistència en aquest ple els regidors d’AIR-PSC cobraran 60 euros, mentre que els regidors de CiU i el regidor no adscrit no cobraran res, perquè des de que són al Govern va renunciar a cobrar per assistència als plens.

Font: http://newsriudarenes.blogspot.com/

31 03 2010
.Caminata, 11 abril

Caminata guiada per les basses de Riudarenes, 11 abril:

http://www.selva.cat/selwa/wp-content/uploads/2010/03/Cartell-Riudarenes_mail.pdf

21 11 2010
SENSE RECURSOS

Riudarenes no farà els pisos protegits ni l´ecomuseu per falta de recursos

En aquest terreny de darrere l’església de Riudarenes s’havia d’alçar el bloc de pisos de protecció oficial.
Carles Colomer

L’Ajuntament afirma que, a causa de la crisi, els ingressos han caigut i que només es faran aquells projectes “d’extrema necessitat”

RIUDARENES | E.BATLLE

L’Ajuntament de Riudarenes no construirà el bloc de pisos de protecció oficial de Can Campà i en conseqüència tampoc materialitzarà el projecte d’ecomuseu de les zones humides de la Selva, que s’havia d’ubicar en la planta baixa d’aquest edifici d’habitatges.

Els motius, els clarifica el consistori en un comunicat de l’alcalde Narcís Colomé (CiU), on explica que a causa “del gir inesperat de l’economia espanyola, l’Ajuntament ha vist seriosament afectats els seus ingressos propiciant una situació delicada” i per això, ressalta, no es realitzaran projectes que “no siguin d’extrema necessitat”. I també ressalta que a causa de l’esclat de la bombolla immobiliària, “la baixada dràstica del preu de l’habitatge, ha anul·lat la demanda de l’habitatge de protecció oficial, dificultant la creació del projecte” i per tant, no es farà la promoció de 13 pisos protegits que s’havien d’alçar. Aquesta decisió, però, com explicava ahir l’alcalde, no és irreversible però per ara, “anem per fer una guarderia nova, que això sí que és de primera necessitat”.

Pel que fa a l’ecomuseu, que tenia una subvenció del Fons Europeu Feder de 197.000 euros, un cop estudiades diferents alternatives d’ubicació, el consistori ha decidit que tampoc podia fer un nou local i desenvolupar aquest projecte. Per altra banda, Colomé diu que podrien demanar una pròrroga per a aquest Fons Feder però que “el projecte s’hauria de fer aquest 2010 i, un cop estudiat, ens és impossible” i per tant, aquests diners es perdran. Tot i això, el batlle recorda que el consistori també havia d’aportar-hi uns 200.000 euros i que això és el que no poden fer perquè les arques municipals no s’ho poden permetre.

Així, doncs, ni els pisos ni l’ecomuseu es materialitzaran per ara però “esperem que en un futur es pugui dur a terme” perquè el consistori creu en aquests projectes, remarca el batlle.

Mostra de les zones humides

L’ecomuseu de les zones humides de la Selva havia de ser una realitat el 2011 i volia ser un centre d’interpretació d’aquests indrets tan característics de la plana de la Selva que tenen com a referència dos espais: els estanys de Sils i la Camparra, ubicada a Riudarenes mateix i reconeguda per la presència de tortugues d’estany.

El projecte preveia una sala d’exposicions, un auditori i despatxos; on s’havia d’ubicar part de la Fundació Emys que es dedica a la recerca i conservació del patrimoni natural i alhora era qui havia d’encarregar-se del funcionament de l’equipament. A més, aquest ecomuseu pretenia convertir-se en un centre de referència a la comarca però per ara haurà d’esperar per ser realitat.

Font: http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/11/21/riudarenes-no-fara-pisos-protegits-ni-lecomuseu-falta-recursos/447220.html

21 11 2010
DEUTE: 2.243.000 €

Riudarenes: el 7è lloc entre els municipis més endeutats de Catalunya:
http://www.eleconomista.es/imag/_v3/ECONOMISTA/Documentos/ayuntamientos-deudas.xls

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Ajuntament de Sils:

Deute a 31/12/2008: 2.185.000 euros (4.850 habitants)
Deute a 31/12/2009: 2.825.000 euros

Ajuntament de Riudarenes:

Deute a 31/12/2008: 2.114.000 euros (2.002 habitants)
Deute a 31/12/2009: 2.243.000 euros

Fonts:

Deuda viva de las entidades locales a 31/12/2008, Ministerio de Economia y Hacienda
http://www.meh.es/Documentacion/Publico/AdministracionElectronica/Oficina%20Virtual%20Entidades%20Locales/Informe_Deuda_Local_2008.pdf

Deuda viva de las entidades locales a 31/12/2009, Ministerio de Economia y Hacienda
http://www.meh.es/Documentacion/Publico/AdministracionElectronica/Oficina%20Virtual%20Entidades%20Locales/Informe_Deuda_Local_2009.pdf

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Més informació:

– Un total de 31 municipis de la demarcació de Girona no podrà demanar crèdits, ja que el seu deute resulta superior al 75% fixat pel Ministeri d’Economia i Hisenda. Entre ells, Riudarenes i Sils.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/12/trentena-municipis-gironins-no-podra-demanar-credit-lalt-deute/431749.html

– Riudarenes té un endeutament del 140% i govern i oposició es culpen mútuament CiU diu que es va trobar moltes factures per pagar i l’exbatlle, que va deixar el consistori amb sols el 66,45% de deute

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/13/riudarenes-teacute-endeutament-del-140-govern-oposicioacute-culpen-muacutetuament/399125.html

– Recull de premsa,

http://www.air-psc.org/website/premsa.asp

– Finances municipals de Sils,

https://silsdelaselva.wordpress.com/2010/09/12/finances-municipals/

24 11 2010
zzz

que demanin un pla de rescate al fmi

24 12 2010
JORDI GIRONÈS

Jordi Gironès repetirà com a alcaldable per AIR-PSC a Riudarenes

Ha estat alcalde des de 1995 però el 2008 va ser desbancat per CiU, que va fer una moció de censura

RIUDARENES | E.B.
El cap de l’Agrupació Independent per Riudarenes-Partit dels Socialistes de Catalunya (AIR-PSC), Jordi Gironès, repetirà com a candidat a l’alcadia de Riudarenes en les properes eleccions municipals, que se celebren el mes de maig de l’any vinent.

Gironès ha estat tretze anys a l’alcaldia i fa quinze anys que es va presentar per aquest càrrec per primera vegada, el 1995 i sempre ha estat batlle de la població per una àmplia majoria. Tot i això, el 2008 va deixar de ser l’alcalde després que un trànsfuga i el grup municipal de Convergència i Unió, aleshores liderat per Jordi Ros, van presentar-li una moció de censura, que va prosperar i generar molta crispació al municipi. Al cap de poc temps, Ros va plegar i Narcís Colomé es va convertir en l’alcalde.

El cap d’AIR assegura que repetirà perquè té un grup on hi ha molta gent disposada a treballar pel poble i que es torna a presentar perquè així li ho ha demanat la gent del seu grup municipal.

Gironès és metge de l’ABS Riudarenes-Sils i aquesta serà la cinquena vegada que es presenta per ser batlle d’aquest municipi selvatà. A banda, el cap d’AIR-PSC en l’actualitat és també president del Consell Comarcal de la Selva, un càrrec que ha hagut de compartir amb CiU, que va ostentar-lo durant els primers dos anys de mandat (2007-2008).

Font: http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/12/24/jordi-girones-repetira-alcaldable-air-psc-riudarenes/454293.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Qui és qui:

Jordi Gironès: alcalde durant 13 anys (fins a la moció de censura de maig 2008), de l'”Agrupació Independent de Riudarenes” (PSC-PSOE); president del Consell Comarcal de la Selva.

Narcís Colomer: alcalde actual, CiU.

José Miguel Martínez: regidor trànsfuga del AIR-PSC que va donar suport a la moció de censura presentada per CiU (abans havia estat del PP).

Jordi Ros: alcalde, va dimitir l’any 2008, va formar part de la llista que ERC va presentar a Sils en les eleccions municipals de 1999.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Llegiu també:

https://silsdelaselva.wordpress.com/2008/06/01/jordi-ros-fotos-riudarenes/
https://silsdelaselva.wordpress.com/2008/07/01/jordi-ros-fingir-estar-malalt/
https://silsdelaselva.wordpress.com/2008/08/23/lalcalde-dimiteix/

24 12 2010
PEDRO

Este quiere seguir comiendo de la sopa boba.

5 07 2011
ALCALDE QUE NO COBRA

.

L’alcalde, tinents i oposició de Riudarenes no tindran retribucions aquest mandat

Només 2 regidors tindran un sou i el batlle diu que la mesura permetrà estalviar 40.000 euros anuals

RIUDARENES | E.B.

L’Ajuntament de Riudarenes va aprovar aquest divendres el seu nou cartipàs municipal així com també les retribucions que rebran els membres de la corporació municipal durant aquests quatre anys. El nou Ajuntament, que està a mans del grup d’AIR liderat per Jordi Gironès està format per cinc regidors al govern, per majoria absoluta, i d’ells, només dos rebran un sou per a la seva tasca.

En concret, la regidora Isabel Solé i l’edil Francesc Bota cobraran 500 euros bruts al mes. En canvi, tant l’alcalde Jordi Gironès com la tinenta d’alcalde Noemí Blavi i Rafael Roura, segon tinent d’alcalde no cobraran cap tipus de retribució econòmica durant els quatre anys.

Aquesta mateixa política econòmica és la que s’ha destinat a l’oposició, aquest mandat amb un sol grup, el de CiU; aquesta formació de quatre edils tampoc cobrarà res durant el mandat per fer la seva tasca. Aquest fet suposarà, segons va explicar l’alcalde de Riudarenes Jordi Gironès (AIR) un estalvi anual de 40.000 euros per a les arques d’aquest Ajuntament.

D’altra banda, en el ple extraordinari celebrat divendres, el primer del mandat i de la nova corporació muncipal, es va donar compte del nou organigrama de l’equip de govern d’AIR del qual es destaca que l’alcalde es farà càrrec de les àrees d’Hisenda, Promoció Econòmica, Educació i Medi Ambient. I a banda, es crea una regidora especial per a la urbanització de Can Fornaca, a la qual es dedicarà en exclusiva la regidora Isabel Solé.

Font: Diari de Girona – 03/07/2011

Aclariment de l’AIR

En l’escrit aparegut al Diari de Girona i que es transcriu íntegrament a la part de dalt hi ha unes errades. Els regidors de l’AIR que formen el govern, com sabeu, són 6 enlloc de 5 i els de l’oposició són 5. Els regidors de l’AIR que tindran sou seran 3 enlloc de 2 (la regidora Anna Serra s’ha omès).

Font: http://www.air-psc.org/documents/premsa/Riudarenes(1).pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: