Piscines

16 06 2010

Piscines de Sils i rodalies

Temporada 2010. Per a més informació cliqueu aquí: horaris, preus i les obres a la planta superior del pavelló.

347

6 agost 08, onada de calor:

Anuncis

Accions

Informació

8 responses

13 06 2009
Isabel

Piscina: El bono familiar per a tota la temporada està molt bé, però no totes les famílies podem anar cada dia durant tota la temporada que és l’única forma de poder amortitzar aquest bono. No totes les famílies disposem de 128 € de cop. Estaria bé, que es pugui compra un bono, 10 o 20 entrades a la piscina, com el cas de Riudares.

Només és un proposta per als senyors que organitzem aquest tema.

5 06 2010
.Estiu 2010

PISCINES D’ESTIU 2010
Les piscines municipals estaran obertes al públic des del dia 5 de juny fins al 31 d’agost de 2010

 • Descarregar nota informativa
 • HORARIS I PREUS

  L’horari d’obertura serà des de les 10:30 fins a les 20:00h.
  Els preus de les entrades i dels abonaments els podeu veure fent clic al títol de la noticia.

  ABONAMENTS:

  Classe

  Temporada

  Mensual

  Individual

  59,00

  36,00

  Familiar

  128,00

  81,50

  Jubilats

  37,00

  22,00

  Menors de 14 anys

  45,30

  26,50

  ENTRADES:

  Classe

  Dies feiners

  Dissabtes i festius

  Fins 14 anys i jubilats

  2,30

  2,90

  Majors de 14 anys

  2,90

  4,40

  Menors de 3 anys

  Gratuït

  Gratuït

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

  Ajuntament de Sils
  NOTA INFORMATIVA
  Assumpte: Temporada Piscina 2010

  Benvolguts veïns,

  Recentment s’han iniciat les obres a la planta superior del pavelló, consistents en la construcció d’un gimnàs d’ aproximadament 350 mts.2, per gaudi de tots els silencs i silenques.

  Aquestes obres han d’estar acabades, obligatòriament, abans del 31 de desembre ja que estan finançades amb fons de l’Estat que, en cas d’incomplir els terminis, podríem perdre la subvenció. La construcció d’aquest gimnàs impossibilita l’ús dels vestidors i, per motius de seguretat, hem cregut més adequat la instal·lació d’uns mòduls, dins el recinte de la piscina, podent utilitzar els lavabos que es troben al pavelló.

  S’ha valorat la possibilitat d’instal·lar mòduls amb dutxes però, motius tècnics i econòmics, han fet que hàgim descartat aquesta possibilitat ja que les connexions d’aigua i clavegueram malmetrien una part del recinte de les piscines i del propi pati de les escoles. Hem cregut que caldria estalviar la despesa d’aquestes obres ja que, per part de l’Ajuntament, estem fent esforços excepcionals per rebaixar el dèficit públic mantenint alhora els serveis que presta aquest Ajuntament. (Creiem més adequat que aquests diners serveixin per mantenir els ajuts a les entitats, a persones necessitades i plans d’ocupació, que no per unes obres que al final dels dos mesos no serviran per res).

  També ens hem plantejat la possibilitat de tancar les instal·lacions aquesta temporada; però es tracta d’una situació excepcional i provisional que durarà, aproximadament, dos mesos i mig i que en el recinte de les piscines ja es disposa de dutxes que, obligatòriament, s’han d’utilitzar abans de banyar-se i que també es poden utilitzar una vegada s’ha acabat el bany.

  Aquestes instal·lacions esportives estaran obertes des del dia 5 de juny fins el 31 d’agost i podeu recollir els vostres abonaments a les oficines municipals. Els preus són els mateixos que els de l’any passat.

  Estic segur que comprendreu aquesta situació i us demanem disculpes per les molèsties que us puguem ocasionar, pels canvis soferts en la dinàmica habitual.

  Agraïm la vostra col·laboració.

  Atentament,

  Martí Nogué Selva
  Alcalde – President
  Sils, 2 de juny de 2010

  Fonts:
  http://webspobles.ddgi.cat

  http://webspobles.ddgi.cat

  1 09 2010
  PISCINES COBERTES

  Maçanet vol construir la piscina coberta on hi ha l´actual i sense mancomunar
  L’Ajuntament preveu tenir els resultats de l’estudi de viabilitat en un parell de mesos i poder posar a concurs la concessió a finals d’any

  L’actual piscina, a tocar el pavelló, necessita millores en les instal·lacions i per això s’hi vol fer la coberta.
  Carles colomer

  MAÇANET DE LA SELVA | E.BATLLE
  Maçanet ha reprès el projecte de fer una piscina coberta al municipi i de fet ha encarregat un estudi de viabilitat que li acabi de confirmar que serà rendible que s’hi faci aquesta obra. La ubicació d’aquest futur equipament està clar per part del consistori, se situaria on hi ha les actuals piscines descobertes.
  I un altre aspecte debatut fa un parell d’anys, la mancomunació de la piscina, ha quedat clar que és un tema que no es farà, segons relata el regidor d’Esports, José Martínez (PSC), tot i que assegura que el municipi de Vidreres al seu dia els va dir que els donava el seu suport per construir l’equipament, però no pas econòmic. Segons Martínez, encara que no es mancomani, “qui se’n beneficiarà seran igualment els pobles veïns, com Sils i Vidreres a més de Maçanet”.

  La manca d’un equipament esportiu com aquest a Maçanet de la Selva, assegura l’edil, se’ls va notificar des de la Generalitat fa un any després que l’Ajuntament reclamés ésser inclòs en el Pla d’Infraestructures Esportives de Catalunya, que els ha de permetre, poder obtenir una subvenció de prop d’un milió d’euros per quan es vulgui fer la piscina.

  El nou equipament podria tenir un pressupost superior als 3 milions d’euros, però el consistori hi voldria aportar el mínim o res, relata Martínez, i és per això que preveuen fer un plec de clàusules perquè s’hi presentin empreses que optin no solament a construir l’equipament, sinó també a fer l’explotació d’aquesta piscina coberta durant uns 20 anys.

  La convocatòria d’aquest concurs, però, no es farà fins tenir els resultats de l’estudi de viabilitat que ha encarregat l’Ajuntament de Maçanet de la Selva i del que es preveu tenir-ne els resultats en un parell de mesos i serà llavors quan tota la maquinària administrativa es posarà en funcionament, un fet, que es podria materialitzar a finals d’any.

  Martínez, però, assegura que la situació econòmica és el que marcarà aquest estudi de viabilitat i “si ens diu que podem fer la piscina i que és viable essent època dolenta, vol dir que realment ho ha de ser, perquè potser mai més repetirem una crisi com aquesta”. A més, el regidor recorda que s’ha donat el cas que hi ha hagut casos d’ajuntaments que aquestes piscines cobertes no els són gens rentables, el contrari, els suposa molt dèficit i que, per això, van encarregar aquest estudi que decidirà el futur d’aquesta piscina.

  http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/09/01/macanet-vol-construir-piscina-coberta-hi-ha-lactual-mancomunar/429254.html

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

  2008:

  L’Ajuntament de Maçanet presentarà al·legacions contra la Generalitat perquè en l’estudi que acaba de publicar sobre les instal·lacions esportives necessàries arreu de Catalunya nega que Maçanet necessiti ni una nova piscina coberta, ni un nou pavelló municipal, ni millorar el camp de futbol, necessitats que el consistori havia confirmat a través del seu Mapa d’Instal·lacions i Equipaments Esportius del Municipi (MIEM). Amb la nova proposta de la Generalitat l’Ajuntament de Maçanet no té dret a optar a cap subvenció del Consell Català d’Esports per finançar aquests equipaments. El consistori de Maçanet va aprovar ahir formular al·legacions perquè aquest estudi de l’administració catalana no considera que Maçanet tingui cap dèficit d’equipaments esportius i, per tant, cap dret a accedir als ajuts. Tots els partits van lamentar la decisió del Govern i van reclamar la piscina coberta, que AM defensa que ha de ser mancomunada amb Sils i Vidreres, pagant a parts iguals.

  DdG, 3 juny 2008

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

  2007:

  Santa Coloma de Farners. Adjudiquen la piscina coberta per 4,4 milions d´euros. Una empresa la gestionarà durant 40 anys

  Jofre Sáez, Santa Coloma.
  El projecte de la piscina coberta de Santa Coloma ja està del tot encaminat. Dilluns, l’Ajuntament va aprovar en un ple extraordinari l’adjudicació de la construcció i gestió de la piscina municipal coberta i centre de fitness a l’empresa Sport Assistance 2000.

  L’adjudicació s’ha fet mitjançant concurs, al qual s’hi havien presentat dues empreses. La inversió inicial per fer l’obra és de 7,4 milions d’euros. Finalment però, l’empresa adjudicatària fa una aportació voluntària de 4,4 milions d’euros.

  Per la seva banda, l’Ajuntament colomenc rebrà del Consell Català de l’Esport una subvenció de 997.000 euros. A més, la Diputació de Girona també aportarà 500.000 euros més. D’aquesta manera, el consistori només haurà de finançar prop d’un milió i mig per acabar el projecte. Els terminis marcats per executar l’obra són de 16 mesos, i tal com va explicar el regidor d’Urbanisme, Josep Cullell, s’espera que entre gener i febrer es pugui començar a construir.

  El nou equipament esportiu s’integrarà amb el pavelló polisportiu dels Saioners, situat a tocar del parc de Sant Salvador.

  Tanmateix, el consistori ha acordat la concessió de la gestió de l’equipament a l’empresa, Sport Assistance, per als propers 40 anys. Segons va explicar Cullell, aquesta desenvoluparà diversos programes d’oci i de salut per als seus socis.

  De fet, l’empresa espera assolir entre 2.000 i 2.200 usuaris per tal que la gestió els sigui rentable. En aquest sentit l’Ajuntament va explicar que esperen que els veïns de Sils i Riudarenes, entre d’altres s’hi acabin apuntant. La piscina formarà part d’un complex de 4.000 metres quadrats i tindrà vuit car rils de 25 metres. I, al costat també s’hi farà una més petita per altres activitats.

  Diari de Girona, 12-12-07

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

  Maçanet,
  https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/10/15/macanet-2/

  Piscina coberta a Anglès,
  https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/11/12/piscina-a-angles/

  1 09 2010
  zzz

  es mes bo per la salut anar a banyar a la sequia que no a maçanet i per supossat es millor anar al rec merder que no a santa paloma

  1 09 2010
  Esther

  zzz. bueno y colorín colorado este cuento se a cabado.

  13 10 2010
  JA HEM OBERT

  10/13/10
  El 81% dels usuaris de La Piscina de la Selva són de Santa Coloma de Farners
  La Piscina de la capital de la Selva va obrir les portes el passat 5 d’octubre amb 1.041 abonats

  Aquest centre d’esport i salut, gestionat per l’empresa Sport Assistance 2000, té projecció comarcal i des de la seva obertura també té abonats d’altres poblacions selvatanes com Riudarenes, Sils, Anglès, Arbúcies o Vilobí d’Onyar.
  Amb un ampli horari d’obertura al públic, en aquest equipament es poden practicar diversos esports relacionats amb l’aigua i sessions dirigides a les sales o la piscina.
  A més, s’ha arribat a un acord amb el Club de Natació de Santa Coloma de Farners, perquè aquesta entitat pugui utilitzar les installacions per als entrenaments dels nedadors i nedadores que estan en competició.

  http://www.laselvacomunica.cat/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=839&cntnt01returnid=15

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨´

  LA PISCINA DE LA SELVA
  Santa Coloma de Farners

  EL PROPER DILLUNS 6 DE SETEMBRE OBRIM EL PUNT D’INFORMACIÓ A LA NOVA INSTAL·LACIÓ.

  VINE, INFORMA’T I APUNTA’T A LA PISCINA DE LA SELVA

  (Abonaments i cursos de natació)

  HORARI: De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 16:00 a 20:00 hores (subjecte a modificacions) 

   

  LaPiscina de La Selva és el nou Centre d’esport i salut situat a la zona esportiva municipal de Santa Coloma de Farners, integrat en un entorn natural privilegiat amb més de 4.000 m2 de superfície. S’hi pot realitzar tot tipus d’activitat física esportiva amb un equipament novedós i en un ambient confortable.

  Volem que LaPiscina de La Selva sigui per a tothom un punt de trobada per fer salut, posar-se en forma i passar-s’ho bé amb els amics i la família. 

  Aquesta nova instal·lació municipal és una realitat fruit de l’esforç conjunt entre l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l’empresa Sport Assistance 2000 SL, que han construit aquest equipament a partir del projecte dels arquitectes Joan Pallejà i Ángeles León amb la constructora La Vall.

  L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha realitzat una aportació de 3.600.000 € per a l’obra que inclou una subvenció de la Generalitat de Catalunya de 1.000.000 €. Per altra banda, Sport Assistance ha aportat 3.350.00 €. S’ha obtingut també una subvenció de 192.000 € de l’Institut Català de l’Energia per a les calderes de biomassa.

  Font: http://www.lapiscinadelaselva.cat

  ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
  1 sala de fitness (310 m2)
  2 sales d’activitats dirigides (130 i 133 m2)
  1 sala de ciclisme indoor (83 m2)
  1 piscina de 25 x 16,5
  1 piscina d’aprenentatge
  Zona termal i d’aigües (115 m2)
  (terma, bany de vapor, dutxes bitèrmiques, pila d’aigua freda i spa)
  Centre de salut
  Bar-restaurant
  2 vestidors d’abonats i 4 vestidors de col·lectius

  Plànol de les instal·lacions,

  27 05 2011
  OBERTURA, 4 JUNY

  OBERTURA PISCINES MUNICIPALS ESTIU 2011

  Les piscines municipals estaran obertes des del dia 4 de juny al 4 de setembre d’enguany.

  Els abonaments s’hauran d’adquirir a les oficines municipals i caldrà aportar la següent documentació:

  * DNI
  * Llibre de família ( en el cas dels abonaments familiars)

  Podeu trobar els horaris i les tarifes aquí:

  http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Noticies/Obertura%20Piscines%20estiu%202011.pdf

  Font: web municipal

  11 07 2011
  MENORS DE 14

  .

  IMPORTANT! és torna a fer complir la normativa de l’any 2000 en el referent al accés a la piscina Municipal de Sils. Fins ara els nens i nenas menors de 14, els ha estat autoritzant l’entrada al recinte sense la companyia d’un adult. Ara que portem mitja temporada es torna a aplicar la normativa. si no tenen adult per asistir per treball? Sel’s tornará l’import del bonus?

  Font: facebook d’UPS, 11/07/11

  NORMATIVA:

  – Reglament de les instal.lacions esportives municipals. Aprovat inicialment pel Ple del 09-12-2010:

  http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils/Shared%20Documents/Ordenances%20Municipals/01%20reglament.pdf

  Deixa un comentari

  Fill in your details below or click an icon to log in:

  WordPress.com Logo

  Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

  Google+ photo

  Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

  Twitter picture

  Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

  Facebook photo

  Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

  w

  S'està connectant a %s




  %d bloggers like this: