Fotografia i política

25 06 2010

Pros i contres de la revista municipal d’informació i cultura


Fotografies (la segona, modificada) del Quadern de Sils  68, juny 2010. Autor: C. Colomer. A les fotografies de la revista, a més del presència repetitiva de l’alcalde, hi destaca el protagonisme del regidor de Cultura (foto amb l’Anna Prat, foto amb la Francina Carles, etc.) Recordem que la direcció tècnica de la revista va a càrrec de l’arxiver municipal Lluís Costa, però que el consell de redacció (Narcís Figueras, Paco Gonzalo, José Luís Izquierdo i Montserrat Mas) està presidit pel regidor de Cultura (edicte d’11 de febrer de 2010). Pximament comentarem el número 68, de juny 2010, amb els terrenys de l’Institut, les terres requalificades de l’alcalde i el POUM com a tema polític destacat.

quadern65pagina07

Fotografia (modificada) del Quadern de Sils 65. Malgrat que la foto il·lustra un article dedicat a dues àvies centenàries de Sils (la Pilar Tortajada Tomas i la Carme Tarrés Adroguer), el protagonisme sembla que se l’emporta el 3r. Tinent d’Alcalde Carles Taberner Morell, regidor de Cultura, educació i promoció local. La fotografia és de C. Colomer; molt possiblement l’autor és en Carles Colomer, fotògraf local admirador de Robert Capa que, en una entrevista realizada l’any 2007 reconeixia que a Sils li sobra “construcció”.

D’acord amb les actes de les juntes de govern publicades per l’Ajuntament de Sils fins fa pocs mesos, l’empresa Foto Angelina -amb més de 30 anys d’existència- cobrava diverses factures municipals en virtut de “fotografies diferents actes ajuntament”, “fotos actes populars”, “fotografies actes diversos”, “exposicions i actes municipals” o “còpies fotografies festes”.

Anuncis

Accions

Informació

One response

22 09 2009
Anònim

Evident !!!!!!!!!!!!

Qui paga, mana !!!!!!!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: