Parelles lingüístiques

21 08 2010

Voluntariat per la llengua a Sils


VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA AL CENTRE CÍVIC DE SILS

El Consorci per a la Normalització lingüística promou trobades entre persones voluntàries i altres que necessitin apendre o millorar el seu català oral.

Només cal una hora a la setmana. Interessats adreceu-vos al telèfon 972-853913, per correu electrònic a laguna@sils.cat o personalment al Centre Cívic de Sils de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20 h.

Font: web municipal

Què és Voluntariat per la llengua?

Voluntariat per la llengua és un programa de foment de l’ús social del català que neix al CPNL l’any 2002, al Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Cornellà. L’any 2003, a partir de l’èxit i la força d’aquesta experiència, amb l’impuls de la Generalitat de Catalunya, el programa es va fent extensiu als altres CNL.

Quin objectiu té?

L’objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la. A més es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.

Qui pot ser voluntari?

Totes les persones majors d’edat que parlin català habitualment i que puguin comprometre’s a dedicar 10 hores, una hora per setmana, a conversar en català amb la persona assignada.

Qui pot ser aprenent?

Totes les persones majors d’edat que parlen mínimament en català, tot i que sigui amb dificultats, i que volen guanyar fluïdesa per poder usar aquesta llengua en les seves activitats quotidianes, laborals o de relació social.

Font: CPNL

http://www.youtube.com/watch?v=5OLfvIWmnJk

Llegiu també:


Accions

Informació

6 responses

21 08 2010
ENCOMANA EL CATALÀ~

Davant el recurs al TC
Els immigrants faran un acte en defensa de la llei d’Acollida
Els estrangers reivindicaran el català com a llengua d’integració en un acte públic conjunt,

Font: Diari de Girona

POLÈMICA PER LA NORMATIVA CATALANA
La Defensora del Poble defensa que recorre la llei d’acollida per “coherència” amb la sentència sobre l’Estatut,

Font: El Periódico

26 08 2010
zzz

aixo es una horterada, que algun xupatintes ha creat, gastar calers publics per res, lo ideal seria destinar aquests diners a comprar bitllets per tornar la majoria d aquest personal al seu lloc d origen

27 08 2010
Blai

Home, zzz: un home tan progressista com tu amb aquet discurs de xenòfob de poble de mala mort. Has d’anar a Barna i agafar el metro i t’has d’obrir la ment a les noves realitats socials, que ja saps que tot canvia. Busca’t una parella lingüística aquí mateix, a Sils, senegalès del barri de l’esglesia o xinès de Mallorquines i feu-la petar en català.

29 08 2010
zzz

sr blai el que va venir de barna no fa falta dir qui era i si voste vol una parella tambe te l opcio d una rumanesa de la NII i pot fer petar el catala i l idioma d en sarkozy

31 08 2010
Silenca

Tan graciós, xistós, enginyós, ocorrent i … xenòfob, el senyor Zzz de Sils, tant que podria arribar a ser el jefe local de Convivencia Cívica Catalana,

31 08 2010
zzz

srta silenca voste pregunti als seus veins i veura com n hi ha una inmensa majoria que pensen lo mateix que jo

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: