Festa Major 2010

21 09 2010

Festa Major de Sils 2010

Cliqueu la imatge per a consultar el programa oficial.

~

Anuncis

Accions

Informació

54 responses

3 09 2010
CONCURS FOTOGRAFIA

Festa Major de Sils
Concurs de fotografia:

http://temporania.files.wordpress.com/2010/09/cartell-10e-concurs-de-fotografia-fm-sils-20102.pdf

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Un any més Temporània, Associació d’Educació Ambiental de la Selva, organitza el Concurs de Fotografia de la Festa Major de Sils. Per això t’animem a portar les teves fotos i a participar en aquesta 10a edició, la sisena que organitza Temporània.

Pots portar les teves fotos al Centre d’Informació de l’Estany de Sils en horari de cap de setmana de 10 a 14h. Adjunt trobaràs el díptic i el cartell del concurs per si en vols fer difusió a altres persones interessades i veure’n les bases per participar.

Enguany, en motiu del 10è aniversari del concurs, es farà una exposició paral·lela amb les fotos guanyadores d’altres edicions.

Per a més informació pots anar al bloc de Temporània http://temporania.wordpress.com o contactar amb nosaltres a través de l’adreça de correu electrònic temporania@hotmail.com.

Esperem la teva participació!

Temporània associació d’educació ambiental de la Selva.
N.I.F. G17814641
C/ Bassa i Armengol, 11 · 17410 Sils
Tel. 669.349.548 · A/e. temporania@hotmail.com
http://temporania.wordpress.com/

17 09 2010
PREGÓ DE L'ESPLAI

Festa major de Sils 2010

Aniversari inaugural
17/09/10 02:00 – Sils – A.VENTURA

El cantautor de Vilafranca del Penedès actuarà a Sils en la Nit Jove 10 del dissabte 25 de setembre.

En el seu quinzè aniversari, l’esplai parroquial Sant Llop de Sils serà l’encarregat de llegir el pregó inaugural de la festa major del municipi, que començarà divendres de la setmana vinent amb un programa farcit d’actes per a tots els gustos i edats, entre els quals destaca la tradicional botifarrada a la plaça dels Esports, que cada any aplega milers de comensals. La cita popular i gastronòmica serà el dissabte 25 de setembre a partir de 2/4 de 9 del vespre.

Després de la lectura del pregó, que es titularà Quinze anys i seguim somiant, hi haurà una cercavila, en què participaran les autoritats, els capgrossos, grallers i bastoners de l’esbart dansaire El Cabirol i els gegants de Caldes de Malavella, Maçanet de la Selva i Riudarenes, acompanyats pel grup de percussió local Xivarri. A la plaça de l’Estació, la imatgeria festiva realitzarà el ball de lluïment i al final de la cercavila, davant de l’envelat, tindrà lloc el ball de cloenda de tots els participants.

La jornada s’acabarà a l’envelat amb un ball de festa major a càrrec del conjunt Montecarlo i l’actuació, a la mitja part, del cantautor Miquel del Roig.

Del 24 de setembre al 2 d’octubre. Tots els actes, excepte la botifarrada, que costa 4 €, són gratuïts. L’envelat, amb el bar i les atraccions, estarà instal·lat a l’aparcament de l’estació. Aquest any a l’envelat no s’hi instal·laran llotges, només hi haurà cadires de lliure ús. Tel. 972 168 000.
http://webspobles.ddgi.cat/sites/sils

Font: http://avui.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/298358.html

Llegiu també: Esplai Sant Llop, de la parròquia però laic i divertit

Més …

SILS (Selva)
Festa major
Música i animació infantil
17/09/10 02:00 – A. V

La música tornarà a tenir aquest any un pes important en la programació festiva de Sils. A banda de les diverses audicions de sardanes, a càrrec de cobles com la Bisbal Jove o la Flama de Farners, hi actuaran el cantautor de Vilafranca del Penedès Cesk Freixes, el grup de Santa Coloma de Farners de ska i reggae Banda Bandarra i els calafellencs Buhos, amb el seu espectacle Fundación no hay manera. Seran els convidats de la Nit Jove 10, que es farà el dissabte 25 a l’envelat.

La festa de Sils inclou també activitats per als més menuts, com ara les matinals del divendres 24 amb Santi Ortiz o la del dilluns 27 amb una instal·lació d’inflables a La Laguna.

Font: http://avui.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/304637.html

17 09 2010
MÚSICA SELECTA

Festa Major de Sils 2010
19 09 2010
Anònim

quina pasada el preu de la butifarra!!!!!!!!!!!!! no era simbolic?

21 09 2010
anonim

A veure i no és simbolic 4 euros per un entrepa de botifarra, beure i rom cremat??
Si no t’agrada prova tu de fer tot el que comporta la botifarrada al preu de 4 euros per persona i veuras com no surten els comptes!!!!

La gent sempre es queixa de tot pero ningu fa res!!!

22 09 2010
CANVI UBICACIÓ DEL PREGÓ

Degut a la previsió meteorològica per aquest cap de setmana. S’ha decidit canviar la ubicació del pregó de la festa major, finalment es farà a la Sala la Laguna a l’hora prevista, 3/4 de 9 del vespre.

us hi esperem!!!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Nota de l’administració del bloc: agraïm la notícia però degut a l’anonimat no la podem confirmar. La Festa Major de Sils està organitzada per l’Associació per a l’Organització de Festes i Activitats Culturals.

22 09 2010
CARRETONS I PANXOTADA

El Makis Amb Set
Dissabte 25 a les 16h 5na. Baixada de Carretons i 1a. Panxotada. Organitzat pels Makis. Hi haurà servei de bar.

http://makissils.blogspot.com/2010/09/1a-panxotada.html

23 09 2010
Esplai Sant Llop

La informació del canvi de lloc del pregó es certa. Degut a la previsió de pluges s’ha decidit que el pregó de la festa Major d’aquest any, que el realitzem l’Esplai, es farà a la Laguna a 3/4 de 9 del vespre.

També està publicat al nostre blog.

Us hi esperem a tots i a totes!!

Esplai Sant Llop

24 09 2010
25 09 2010
DEL FACEBOOK

sense anims de menysprear a ningu, pero kin canvi, a sils akets pedazos de grup, cesk freixes siusplau la seva canço de la rambla del poble sec potser ha estat la més escoltada aket estiu en català, i despres buhos uns altres de molt bons, llavors banda bandarra k son pero arribaran encara a ser molt mes grans. En canvi a santa coloma cap grup sota la meva opinio comparable a akets

[YOUTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=U3-odKCyjio]

———————

Home, Deskarats, The Kluba i Eina.. SON MOLT BONS, no hi ha comparacio amb sils el divendres, ara dissabte, si, es molt mes preferible sils. xD

———————

Ja tenim horaris! L’ordre del concert serà:

– CESK FREIXAS
– BÚHOS
– BANDA BANDARRA

———————

Si voleu visitar l’exposició de fotos del 10è Concurs de Fotos de Sils, teniu temps fins el 10 d’octubre en horari de divendres a diumenge de 10 a 14h al Centre d’Informació de l’Estany de Sils

Font: Facebook

27 09 2010
CASETA I POLÈMICA

lunes 27 de septiembre de 2010
Lamentable actuación del Concejal de Cultura Socialista de Sils, este abrazafarolas, con amenazas incluidas de no dejarnos participar en la próxima Fiesta Mayor de Sils, nos quería obligar a subir los precios de los productos, de nuestra Caseta en la Fiesta Mayor, cosa que no consiguió ni conseguirán, el año que viene, los ciudadanos de Sils, decidirán qué Grupo Político Gobernara Sils, pero seguramente que no seran los de IDS- PSC de Sils.
Recordarle a estos cuatro abrazafarolas del Equipo del Gobierno Socialista de Sils, que se les tendría que caer la cara de vergüenza, de actuar de la forma en la que están actuando.

Sr. Martí Nogue Alcalde Socialista de Sils, nosotros le damos las gracias a usted y a su incompetente Equipo de Gobierno, por no haberse pasado por nuestra caseta ya que nos ha evitado tener que decirle que eran personas no gratas en nuestra caseta de la Fiesta Mayor.

El Sr. Tabernero, es el del Centro, los Vecin@s de Vallcanera ya lo conocéis, es aquel Concejal Socialista, que dijo en el Pleno, en el cual se aprobó el Transporte Escolar, que los Vecin@s de Vallcanera nos podríamos dar por satisfechos ya que teníamos derecho a médico y un ambulatorio en el Pueblo.
A pesar de todos los pesares e impedimentos, hasta última hora, la Asociación de Vecin@s de Vallcanera Park y Les Comes, monta el Chiringuito, prestado por la Agrupación de EUiA de Blanes, en la Fiesta Mayor de Sils.

Estos cuatro “señores”, por decir algo, que se presentaron como, IDS-PM.

Que ahora resulta, que ya no se esconden detrás de unas siglas, para hacerse con el Voto Socialista de Sils, pusieron más empeño en hacer la Fiesta Mayor de Vallcanera, que la propia Fiesta Mayor del Pueblo de Sils.

No hubo acuerdo entre las tres Asociaciones, con la lista de precios, gracias a la Asociación responsable de Organizar la Fiesta Mayor, esta que cobra por Organizarlas, y a la cual pertenece el Concejal de Cultura Sr. Tabernet y un tal Sureda.

El pasado Sábado día 18 de Septiembre de 2010 se nos convocó al Ayuntamiento, tanto a la Asociación de Propietarios de Les Comes, como a la Asociación de Vecin@s de Vallcanera Park y Les Comes, por lo que se ve a alguien se le olvido de convocar a la Asociación Cultural de las Sevillanas.

Se sortearon, lugar donde tenían que ir ubicadas las Casetas, y es donde se tendría que haber hablado sobre la lista de precios.

No pudimos clarificar la lista de precios porque faltaba una Asociación, y por lo que nos dijo el Viernes pasado, el Presidente de la asociación de propietarios de Las Comes, los de las Sevillanas no fueron avisados para esta reunión, muy extraño pero lo mismo ¿ellos ya lo tenían muy clarificado, con el Concejal de Cultura Tabernero.

Unos días antes de montar nosotros el chiringuito él Sr. Tabernero nos pasa una lista de precios, tanto a la asociación de propietarios de Las Comes como a nosotros dicha lista de precios pertenecía a la asociación cultural de la Sevillanas, que extraño, que se nos quería dar a entender con esto, que pusiéramos más o menos los mismos precios o que los subiéramos, nosotros no estábamos de acuerdo con esa lista precios porque considerábamos que los precios, estaban un poco alto.

La comisión de fiesta de nuestra asociación se puso a trabajar y a buscar proveedores que nos suministraran comestibles y bebidas dentro de un precio razonable y nosotros confeccionar nuestra propia lista de precios a la cual le dimos el nombre, lista de precios anti crisis, voy a poner unos cuantos de ejemplos, bocadillos calientes, 2,50€ otros 3,50€, menú anticrisis habian tres menús, cualquiera de los tres, está a 5 €, Bebidas incluidas, otros? todas las latas de refrescos 1 € otros? en fin unos precios que cualquier ciudadano de Sils podia venir a la Fiesta Mayor y con 3€, comerse un bocadillo y tomarse un refresco.

Estos precios Populares por lo que se ve no le han gustado al Equipo de Gobierno Socialista de Sils y a través, del Concejal de Cultura y miembro de la Asociación que Organiza la Fiesta Mayor, se puso en contacto con quien no tenía que haberse puesto en contacto, diciéndole, que era lo que estaba pasando con la lista de precios, de paso este personaje salido de un cómic, amenazo diciéndonos que él año que viene no nos dejarían montar el chiringuito, en la Fiesta Mayor y que no les pidiéramos nada más de aquí en adelante porque no se nos concederá.

Primeramente decirle a este personaje salido de un Comic, que si le pedimos algo no lo tendrán que conceder porque así lo dice la “LEY” y si no denuncia al canto, el año que viene ya veremos quien está Gobernado el Ayuntamiento de Sils, seguramente, que estos cuatro personajes salido de un comic “NO”

Ellos se piensan que van a ganar las próximas elecciones municipales solamente por tener a tres asociaciones del pueblo a su favor, pero lo que no saben estos cuatro personajes salido de un comic, es que estas tres asociaciones, seguirán igualmente bailando al ritmo del Equipo de Gobierno de Sils que este en ese momento Gobernando y que seguramente no serán ellos.

Lo más lamentable es que un Concejal de Cultura del Partido Socialista de Catalunya del Pueblo de Sils, un Partido que según ellos son Progresistas, nos llame para decirnos que teníamos que subir los precios, o las otros, dos Casetas lo darían todo gratis, hubiera estado muy bien para todos los Ciudadan@s de Sils, que por nuestra actitud, de no subir los precios, y de mantenerlos tal como están les hubiera supuesto comer gratis toda la Fiesta Mayor.

Por último decirle una cosa a este Equipo de Gobierno de Sils, del Partido Socialista de Catalunya, a partir de hoy esta Asociación de la cual yo soy su Presidente les guste a ustedes o no les guste, actuaremos como tendríamos que haber actuado hace tiempo, no haremos ningún registro de entrada más en el Ayuntamiento de Sils.

Todos los registros de entrada que tengamos que hacer los haremos por otros cauces, y a partir de la semana que viene todo lo que tengamos que denunciar, lo denunciaremos por la vía administrativa o por la vía judicial, Sanidad, Industria, Medio Ambiente, Inspección de Trabajo, o en cualquier otro Ministerio.

Esta Asociación hará Publica todas las denuncias que va a interponer al Equipo de Gobierno de Socialista de Sils, para que todo el Pueblo de Sils, se entere de una vez por toda, del presunto tráfico de influencia, que están haciendo a favor de unos cuantos y en contra del resto, si tengo que estar durante meses hiendo a Barcelona o, a Girona, para demostrar lo que digo lo hare.

Publicado por Asociación de vecinos y vecinas de Vallcanera Park

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/09/lamentable-actuacion-del-concejal-de.html [Lectura: 27 setembre 2010]

27 09 2010
Mireia

He llegit qui diu que és de burros, amb perdó, fer coincidir la festa Major de Sils amb la de Santa Coloma (i la Mercè), i més si plou. Poca gent a la butifarrada (malgrat que la botifarra i el cremat estaven prou bons) … … I quants entrapans sucats amb oli i tomaquet i quantes botifarres van sobrar o es van haver de llençar?

27 09 2010
Luis

Como les pueden hacer pagar 4€ a los vecinos y vecinas de Sils por una butifarra
en la Fiesta Mayor lamentable, por este motivo y por muchos más los vecinos y vecinas de Sils se van a Santa Coloma de Farnes a celebrar la Fiesta, estos de IDS-PSC se la han Cargado, mucho dinero para tan poca Fiesta.

27 09 2010
yo

si tu luis eres uno de estos que por quatro euros te has ido a sta coloma, mucho mejor para los de sils, uno menos

28 09 2010
Anònim

Indignant, em sembla indignant!!!!
Mai mai mai hi ha hagut tan mal rotllo durant la Festa Major com aquest any. I tot això per l’actuació d’una colla que diu ser de l’Associació de Vallcanera però que només busquen la confrontació contra el Poble.
Utilitzar una Festa per posar pancartes que no venen a tema, crear mal ambient entre barraques, enfrontar-se a veïns que expresen la seva opinió, …
Els Silencs no volem “personatges” d’aquesta mena. Fora d’aquí i quedeu-vos a casa vostra. Per participar d’aquesta manera a la Festa Major millor que no ho feu.
Gràcies!!

28 09 2010
Luis

Yo: En total hemos sido unos 1000 de Sils lo que nos hemos ido a la Fiesta de Santa Coloma, porque són las Butifarras que han sobrado.

28 09 2010
Jordi

El que va ser un èxit va ser el sopar d’entitats de la comarca, a la sala La Llacuna: esplai sant llop, bastoners i esbart dansaire el cabirol, gegants de riudarenes, de caldes, de maçanet … Bon menjar i bon ambient.

28 09 2010
un de vallcanera

El Sr.Miralles i la seva comparsa només busquen la enfrontació entre veïns (divide y vencerás) pel seu interes personal, em sembla de molt mal gust barrejar la festa major que es de tots amb politica.
De fet va ser l´unica barraca on van tenir que intervenir els mossos i la policia municipal.

28 09 2010
leona

Es indignante, lo k este grupo k se hacen llamar politicos, y pretendan gobernar el ayuntamientob de sils, los proximos cuatro años, diga tantas y tantas mentiras y sean tan manipuladores, y cambien siempre las versiones en su favor, arrastrando con ello a los k ni siquiera saben de k va todo esto. Yo como silenc, me siento indignado con tanta mentira, estos k solo saben meterse con el gobierno k tenemos ahora en sils, kienes son, uno echado de su partido anterior y es don nadie. el otro uno k se cree dios, y hace lo k le da la gana sin respetar a nadie.
yo solo kiero k se respete al k no entra en vuestro juego. porque hay una cosa k esta clara no serveis para gobernar.

28 09 2010
EVA.

Nunca en seis años consecutivos se ha obligado a nadie a subir o bajar precios,simplemente todas las casetas han ido unidas y todas x igual han tenido los mismos precios.

Este año no hubo acuerdo gracias a que una caseta no quiso poner los mismos precios,que no han impuesto la Asociacion Cultural De Sevillanas, sino que han sido los mismos precios que han habido un año tras otro y precios que en tres años no se han tocado, o quieren decir Ustedes que todas las casetas anteriores tambien han abusado de los ciudadanos del pueblo?,porque son unas cuantas Asociaciones las que han estado .
Y por ultimo decir que siempre han habido unas reglas a las cuales las personas de las sevillanas como les llama Usted en tono despreciativo tambien tuvieron que cumplir para poder estar, montar y participar en la feria.

28 09 2010
Diego

Solamente decir una cosa la Asociación de Vallcanera Park, no tiene nada en contra de la Asociación de las Sevillanas ya que no tenemos motivos para ello, si hay a alguien que le interese enfrentar a esta dos Asociaciones van pero que muy mal en caminados nosotros no vamos a jugar a dicho juego segundo la Asociación de Vallcanera Park, en ningún momento ha dejado ningún escrito ni comentario en esta página, lo de los precios quien lo tendría que haber solucionado y sin amenazar a nadie era el Sr. Tabernet y nadie más, y que alguien nos explique qué es lo que nosotros como Asociación les hemos hecho a la Asociación de las Sevillanas, que yo sepa nada de nada y si hay algo hablando se entienden las personas, y de mentiras nada y por último decirle a este iluminado que en las Fiestas de Vallcanera han tenido que intervenir muchas veces la Policía Local y los Mozos de escuadra precisamente por peleas provocadas por vecinos de Sils, y sobre este que tú dices que lo echaron de su partido antes de difamar asegúrate bien de lo que dices especulador mentiroso.

28 09 2010
Francesc

Aquest any ha augmentat el nombre de persones aturades, ha augmentat el nombre de pobres i per tant els preus s’havien d’abaratir si es volia que la festa fos popular i no elitista.

El problema és que l’equip de govern havien aparaulat la festa inicialment a una única associació, la de les Sevillanes i el fet de que d’altres també volguessin participar va portar mal rotllos abans de la festa. A les meves orelles ja em van arribar comentaris que corrien pel poble de que ICV volia montar per anar en contra de les sevillanes, cosa que no és cert. Va ser l’associació de Vallcanera qui va decidir muntar i fixar preus populars pel moment de crisi en el que s’està visquent. L’agrupació del PSUC-viu només ha col·laborat amb tot el recolzament que ha estat a les seves possibilitats, però no organitzatiu ni decisori.

Vivim en un poble on la cultura caciquista dels governants encara és latent i pel que sembla a Sils parlar de política o definir-se politicament està mal vist. Veig que no han canviat gaire les coses des del franquisme!.

A Vidreres sembla que els anys passen i evolucionen perquè a la festa major ERC va muntar xiringuito i ningú es va escandalitzar… I a Sils, gràcies a que augmenta la població amb els catalans de fora encara hi han esperances de canvi.

29 09 2010
SONI.

Lo que es una autentica verguenza es que se tenga q utilizar una fira para hacer propaganda politica ,en vez de para disfrutar,cada cosa tiene su momento y Dios nos libre de quien pueda governar los proximos cuatro años,esperemos que no sean ellos desde luego,solo servirian para enfrentar y separar a la buena gente.

29 09 2010
Dolors

Encara no entenc l’aldarull que s’ha montat amb les casetes de la Festa.
Es possible que veiès que alguns es saludaven com a l’època d’en Franco?, eiiiiiii,no, potser estic equivocada o debia ser la cervesa…?

29 09 2010
Jove "de tota la vida" de Sils

S’està polititzant la Festa Major i això no toca. Ja que la Festa Major serveix per unir el poble i celebrar-ho tots junts. A qui no li agradi el que hi ha a Sils,perquè té altres gustos, dons que marxi a Santa Coloma. I si fer una barraka a Sils porta tants problemes, quedeu-vos a Vallcanera que per això teniu la vostre propia Festa.

Jo sóc el primer que des de fa molts anys que em queixo que hi han coses que no es fan bé, i per tant, cada any intento posar el meu granet de sorra per millorar.

Tornant a l’inici, fa uns anys, a Sils hi havien discrepàncies entre partits polítics com a tot arreu. Però des de que el Capità Enciam (miralles) i els seus espàrrecs verds han començat a posar el cap a la política silenca, la cosa ha anat a pitjor. Començant per menjar el cap a tota la bona i tranquila gent de Vallcanera, creant un conflicte Sils-Vallcanera com si d’un Barça-Madrid es tractès.

P.D.: Aquest serà el primer i últim comentari que faig en aquest bloc, i per això proposo que us deixeu estar de insultar-vos anonimament com cobarts i quedem tots per montar una batalla campal per defensar les creences polítiques de cada un. Què hi digueu?

29 09 2010
Mireia

Benvolgut home (o dona, ves a saber), “jove” (o vell, ves a saber), de “tota la vida” (que vol dir que tens aquest pe-di-grí tan se-lec-te i es-pe-ci-al de pura raça silenca):

Aquí el que podria ser el primer covard ets tu, que també vas d’anònim i insultant i proposant la violència per a resoldre el tema. Què hi diu el senyor “de tota la vida”?

29 09 2010
Anònim

Insultos, acusaciones y peleas estériles que acabaran afectando la credibilidad del Sr.Miralles al que ciertas alianzas friquis le harán mucho daño en las próximas elecciones municipales. Y es una pena porque parece una persona decente, luchadora y valiente, que no está atado por intereses y relaciones, que no tiene las ataduras que tienen otros. Miralles: reacciona que aun estás a tiempo.

29 09 2010
PAJARELL

PAJARELL

Al Anónimo Jove “de tota la vida” de Sils

En primer lloc, que les persones que vosté anomena “Capità Enciam (miralles) “, son gent que defensen a un grup polític, que mai ha estat ficat en cap cas de corrupció, podeu vosaltres dir el mateix?

Jo entenc que per a persones com ara vosté, li resulti difícil entendre que hi ha persones que fan coses i treballen per els altres i sense demanar res a canvi.

Dintre del cercle en que vosté es mou, per descontat, no hi trobarà cap persona d´aquesta mena.

Cerqui altres grups de persones i ho veurá. Entre la gent que vosté te al voltant, no trobarà només que oportunistes y poques vergonyes.

Persones com vosté hi ha un fotimer i no tenen cap valor humá, ni personal.

Per sort encara queden (poquetes) persones com en Agustín Valdés, de Vallcanera, que fan que persones com jo, encara pensin que no está tot perdut, la societat pot tirar endavant.

Jo, com “Capità Enciam (miralles) “””, li diré que vosté, ni en humanitat, ni inteligentcia, ni honradesa, ni en cultura, ni en res m´ha arriba a la alçada de les espardenyes, fins i tot diría que soc més guapo que vosté.

La resta de “”Capità Enciam (miralles) “, son molt mes bons y decents que jo. Es pot vosté imaginar lo lluny que están de les persones com vosté que no tenen cap valor humá ni étic.

29 09 2010
ALTER EGO dijo...

Esto que explica el Sr. Valdés referente a los precios de los “chiringuitos” en la Fiesta Mayor, es alucinante.

Lo normal en las Fiestas Mayores y Ferias locales, es que un tiempo antes de la celebración, se reunan las entidades implicadas y pacten unos precios populares y que todos los respeten, siempre que estos precios sean “populares” y no la explotación de las personas que asisten a estos festejos, como parece ser la actuación normal en este pueblo.

Lo digo, por ejemplo en la Butifarrada que organiza el Ayuntamiento, y que cobran la butifarra a 4 euros.

El precio de la butifarra oscila entre O,50 euros y 1 euro la butifarra de una gran calidad, hecha en el pueblo. El coste del panecillo no creo que sea muy elevado, el personal. (como siempre, buena gente desinteresada) es gratis.

¿Como tienen vergüenza para cobrar 4 euros por una butifarra?.

Pues guiándose por la falta de vergüenza y ética del Ayuntamiento, los demás, ponen precios abusivos y se molestan porque a otras personas, la honradez y la dignidad no les permite abusar de sus conciudadanos y pongan unos precios normales dentro de lo que son estos eventos.

¿Ese Sr. Taberner, amenaza a las personas honradas que no quieren abusar de sus ciudadanos?. ¿Esto que es, el patio de Monipodio? (Lean Rinconete y Cortadillo).

En este pueblo hace falta una regeneración. Una regeneración en la que el fraude, la corrupción, el abuso, el uso indebido de la autoridad, la utilización de los cargos públicos en beneficio propio, desaparezca para siempre.

Esto se puede conseguir, ciudadanos, vigilad la actuación de cada grupo político y tened claro quien es quien.

Salut

29 09 2010
Jordi

Mireia, no has entes res del que vol dir el “jove”, oi?
Crec que amb lo de “tota la vida”, es refereix a que s’ho coneix bé aquest tema.
Aquí “covards” ho som tots perquè ningú s’identifica del tot, x axo diu que no comentarà més.
Jo sóc de Riudarenes i em sembla que aquest noi i jo tenim la mateixa opinió, xo no té valor per dir-ho: fa uns anys als pobles eren traquils i tothom es coneixia, però des de que a començat a arribar gent de fora (majoritariament de Barcelona), tot són polèmiques i merders.

I referent a la batalla campal, vols dir que no és simple ironia?

29 09 2010
Miquel

Jo crec que el preu de la botifarra és just, pq inclou un got de vi i un gotet de cremat ben cremat que estava per a xurrupar-se els dits i pq l’ajuntament està en fallida total des de fa temps però ara se n’adonen, i no és qüestió de regalar-les com es feia temps era temps.

Si voleu fer mal al grup de l’alcalde no aneu per aquí, amb aquestes minudències de pa sucat amb oli, aneu al Martí i li pregunteu sobre la revalorització de les seves terres gràcies a la darrer canvi del POUM i coses per l’estil i deixeu en pau les botifarres de carn de porc.

I ningú ha respost a la pregunta de què se n’ha fet de tantes botifarres que devien sobrar, un cop cuites. Que encara hauran perdut diners per fer càlculs erronis, ara que estan fent un pla de xoc per estalviar (?).

29 09 2010
NO ESTIC D'ACORD

Creen un grup Facebook amb aquest lema:
No estic d’acord que la FM de Sils i de SCF sigui el mateix cap de setmana!

El grup ja té 150 adhesions:

http://www.facebook.com/pages/No-estic-dacord-que-la-FM-de-Sils-i-de-SCF-sigui-el-mateix-cap-de-setmana/130414456977876?ref=mf

29 09 2010
cor silenc, festa colomenca

Creen un grup Facebook amb aquest lema:
No estic d’acord que la FM de Sils i de SCF sigui el mateix cap de setmana!

Com a silenc de tota la vida amb sap molt de greu, pro no he trepitjat la festa mejor de sils ja que les de santa coloma de farners li dona 50mil voltes i per no esta alla morintme de fastic, sincerament aixo sauria d’arreglar canviant els dies de festa major sino voleu kadarvos amb 4 gats com ja sta passant. Es una llastima k un poble tan ben parit no tingui una festa major digne d’ell.

menys sardanes i mes coses pel joven alcalde !!!!!!!

30 09 2010
Jove "de tota la vida" de Sils

Em veig forçat a tornar a escriure degut a que la gent no enten res de res, o simplement interpreta el que vol segons els seus interessos (com és habitual en el vostre cercle polític de creences fantasíeques).

En primer lloc PAJARELL, en cap moment m’he identificat amb cap grup polític, simplement perquè no crec en cap.
Segon, PAJARELL: com pots parlar de corrupció dels grups polítics, si els vostres (comunistes) sou els creadors del major genocidi de l’història de la humanitat?
Tercer, com tu dius: “li diré que vosté, ni en humanitat, ni inteligentcia, ni honradesa, ni en cultura, ni en res m´ha arriba a la alçada de les espardenyes, fins i tot diría que soc més guapo que vosté. ” Aquí acabes de demostrar que d’honradesa i humiltat, res de res. Inteligent … em costa creure, ja que la cultura que dius que tens no la demostres per enlloc. I per suposat que sobre la bellesa teva … no aze falta que diga nada maz!

Feta la crítica de tota la vostre INCOLTURA, em despedeixu d’aquest blog, ja que la vostra falta d’atenció i de coerència, no acabariem mai de discotir.

P.D.: Capità enciam, ja tens una edat i un “càrreg” per està fent el paperina d’aquesta manera per internet …

I RECORDEU: S’ha d’escoltar a tothom (creences polítiques), però mai els hi feu cas.

30 09 2010
zzz

feia dies que no llegia res, pero per lo que veig la festa major comença a tenir ambientillo, el tema festa major es patetic de tota la vida en aquest poble-
Santa Paloma em fa fastic, el personajillo que diu que hi va sempre……que s hi quedi.
aquest poble havia tingut algunes festes memorables que la majoria dels que visiteu aquest espai ni vivieu en el poble i alguns encara teniu que sortir del ou i l explicacio de perque es va perdre es molt sencilla, en aquest poble sempre arriven espabilats amb noves idees i sempre sempre l espifien.
solucio inteligent la de canviar de dates i possar la de vallcanera el 26 per solidaritat i nosaltres ens quedem el 15 de agost……….aixi tots serem mes poble.
Per cert vaig veure per la festa una senyora amb samarreta del pa amb suc, aixo es com lo de les samarretas de la bultaco i la montesa?
felicitar a les sevillanes i a les associacions de Vallcanera per possar el bar i els comunistes assistents a veure si el el proper any ens porten alguna ballarina del tropicana(en castro es solidari)

1 10 2010
cor silenc, festa colomenca

personajillo “zzz” e valorat la situació i veient TOT krek k me equivocat tens mes rao k el papa de roma krek k a sils ya molt de ambient i es nota k su kurren bastan portan grups molt bons, moltes barrakes, moltes atraccions , 1 butifarra per 4euros, jajajajajajajajajajajajaja no vos dir k vas fer masses cubates i birres i despres veies tot ple de gent dos butifarres per 4 euros i una fira i un embalat enorma jajajajajajaja

kedata tu a sils k ya menvaig jo a santa coloma i encantat de la vida!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VISCA LA FESTA MAJOR DE SILS ES LA MILLOR DEL MON I AMB DIFERENCIA ES KLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 10 2010
zzz

corason de melon, segueix a sta paloma que dons el tipus per l habitat, t hi pots K ……..edar.

2 10 2010
Pedro

(…)

Para las perosonas decentes, sólo quiero hacer una crónica de un acto que ha tenido efecto hace unas horas en Mallorquinas.

En la visita del Sr. Cayo Lara a este pueblo de Sils.

No voy a reseñar el contenido político de su intervención,eso es algo que sólo afecta a la política en general.

Sólo me voy a dedicar a hacer ver a los ciudadanos de Sils, la diferencia que hay entre honradez y falta de vergüenza.

El menú que se nos ha servido, hecho por ciudadanos honrados y sin ninguna retribución, era el siguiente:

Entremés de embutidos, ensalada muy sabrosa con queso, y fruta.

Arroz (muy bueno), vino, coca cola , Fanta, Agua, postre (una naranja) y una copa de cava.

Por todo este servicio se pagó la irrisoria cantidad de !!! 3 euros !!!.

Podeis compararlo con los 4 euros que vuestro Ayuntamiento ha cobrado por una butifarra y (…)
Yo, soy imparcial, pero cada vez me decanto más por un bando, que no es precisamente el de los que gobiernan.

Un saludo a todas las personas decentes.

3 10 2010
zzz

Sr Pedro adjudicado, el proximo año que venga el sr cayo Lara para la butifarrada, por fin he descubierto para que sirve traer al lider del partido, esperemos que no se les ocurra traernos a Zapatero sino la butifarra sube a 40 euros.
Viva el comunismo gastronomico.

3 10 2010
capita salami

vaya merda de festes si ho se no surto ni de casa =(

p.d: cada any fant mes el pudo les firetes de sils

3 10 2010
No us deixeu enganyar!

Pedro, si et penses k amb nomes 3 euros es paga tot això, es que algo falla. O algú hi ha posat diners de la seva butxaca (partit) o es que el menjar us l’han venut com a podrit. No t’enganyis. De l’únic tema que us queixeu els comunistes en tota la festa major, els diners.

I si us agrada tant aquest rollo del Callo, us agafeu tots de la mà i us aneu a Cuba o algun pais d’aquests. Que allà segur que tot es tan i més econòmic que aquí.

I fixa’t amb una cosa, tots els que prediquen el comunisme (líders), a cap d’aquests els hi falten els diners, o no senyor Miralles? I segons la seva manera de pensar, aviam si moltes de les famílies que s’estan quedant sense vivenda, que vagin a aquesta gent k predica tant, aviam si els hi deixen viure a la seva segona residència fins que trobin feina …

I com diu la famosa frase del programa APM? “que no nos engañen, que nos estan engañando, que nos digan la verdad!!” :

3 10 2010
Pedro

Sr. ZZZ: El Sr. Cayo Lara no tiene nada que ver con la comida que se hizo. Esto se hizo por las personas de Sils, personas que no tienen ningún interés en obtener beneficio alguno. No se puede decir lo mismo de las personas que usted tanto admira. En lo del Sr. Zapatero, estoy de acuerdo con usted. Pero a este Sr. lo tendrán que traer ustedes, pues son los representantes de este Sr. en Sils y los “amos” del Ayuntamiento. Si esto ocurriera, tengan seguro que la comida sería gratis, pues ya se encargarían de que de una forma u otra lo pagáramos entre todos los del pueblo. Es su sistema.

Salud y República

3 10 2010
zzz

Sr Pedro no soy socialista ni nada parecido y tiene mas afinidad ideologica ud con el sr zapatero que no un servidor.
Pero como dice un comentario anterior el precio del menu esta subvencionado por alguien y con los cuatro asistentes al acto el gasto creo que no fue muy grande, la proxima vez pongan alguna atraccion infantil y seguro que aumentaran los asistentes.

3 10 2010
DONA INDIGNADA

ZZZ ets un MASCLISTA INDECENT!!!
TU ETS DELS QUE VA A PRSOTITUIR DONES A CUBA???

3 10 2010
zzz

estimadissima dona indignada??????
sincerament no em dedico a aixo, pero tampoc entenc el seu comentari, si us plau, expliquis mes be , perque la feina de macarra como que no i la de client como que menys.
No pagaria mai per anar amb una dona ho trobo patetic i tambe li tinc que dir que m encanten les dones, us prefereixo mil vegades mes que els homes.

3 10 2010
esther

Sr. Zzz: Si usted aún acto de 100 personas y 20 niños/as le pone el nombre de cuatro asistente, pida hora en la óptica más cercana porque usted tiene la vista muy mal y si usted no tuviera ningún inconveniente, la próxima vez lo llamamos a usted para que monte un circo en Sils, porque a usted seguramente, que le crecen los enanos, del pasado.

3 10 2010
esther

No us deixeu enganyar!

Para podridos a los que tú apoyas más vale ser comunista que no Fascistas, más vale estar al costado del Miralles, que no de un Alcalde que lo único que busca es que le recalifiquen sus terrenos, en Mallorquinas, a estos a los que tú apoyas se les tendría que caer la cara de vergüenza de actuar como están actuando, y de utilizar el nombre del PSC para llevarse el voto Socialista cuando en realidad sois todos unos Fascistas.

3 10 2010
zzz

Srta Esther yo quizas tengo que visitar una optica pero ud comprarse una calculadora.
15 niños jugando a futbol+50 espectadores de futbol, me parece que ud tambien le entran estos en las cuentas?
la proxima vez aviseme seguro que viene mas gente a ver mi circo(a los enanos una persona tolerante no tendria que incluirlos como un espectaculo cirquense) que a comer paella, por lo menos podian invitar al excelentisimo alcalde y demas amigos suyos del consistorio………….todo suma.

4 10 2010
No us deixeu enganyar!

Esther, si vaig en contra el comunisme xk haig de ser del PSC com tu dius? Ki t’ha dit k jo vagi a favor de l’actual govern d Sils … esteu tan a la defensiva k ja no saveu k dieu. I feixistes de que? d’on ho treus tu això? millor que no t’ho torni a sentir dir una cosa axins sobre mi … (A part k els feixistes i nazis reconeixen els seu assesinats, en canvi els comunistes no reconeixu que sou els qui heu matat més gent x la vostra causa des de les epokes del Tzar …)

Jo nomes dic, que els k sou verds, us enganyen els vostres “liders” com si siguessiu xinos. X axo jo no crec en cap partit politic. Ho entens, o tan d menjar enciam i d’inflarte el cap amb idees inútils, has perdut neurones?

4 10 2010
Pep

Vaja nivell que teniu tots plegats…
Feu pena, quina tristor, amb aquests comentaris que són fruit de molta i molta ignorancia politica, encara herencia del franquisme.
Abans de parlar caldria més lectura… i més formació…

4 10 2010
MENÚ ANTICRISI, 5 €
4 10 2010
zzz

sra Dolors voste ens podria explicar com eren els saludos franquistes ? i voste sap si en les atraccions possaven la lady gaga o el cara al sol?

19 10 2010
Enric

Quin és el veritable motiu pel qual ha dimitit el Sr Sureda, aquest que s’encarregava de muntar les Festa de Sils cobrant a tingut alguna cosa a veure el JOAN COT.

20 10 2010
Anònim

Serà perquè la temporada de festes s’acaba després de la Festa Major i com que l’any que ve hi ha eleccions, el que entri que s’espavili??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: