Cayo Lara a Sils

4 10 2010

Cayo Lara visita Sils

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

4 10 2010
4 10 2010
zzz

la paella fa bona pinta

5 10 2010
Anònim

Sort de la paella, perquè la resta…

5 10 2010
esther

Último anonimo: Si la “M DA” fuera musica tú y tus amigos los de IDS-PSC seriais Betoven, como el resto de vuestros seguidores.

6 10 2010
Anònim

Bé, pel que he anat llegint, confirmo la seva radicalitat!

Nomes dir com un company ha dit, des de que tota aquesta gent (sigui o no de ICV) ha arribat al poble, se’ns ha acabat la tranquilitat. Trobo bé que es demani i s’apreti al consorci en segons quines qüestions. Ara bé, cal tirar a terra tot el que fan? Cal presentar mocions fins i tot per anar al lavabo?

6 10 2010
Isabel

Aquí no es tracta de si el senyor Miralles es estalinista, eurocomunista, de la falç i del martell o del psuc resucitat, sinó de trobar algun regidor del poble que tingui ganes i valor de contrarestar als poders fàctics locals, als polítics que han controlat el poble des del 1980 i als funcionaris d’alta graduació que segons diuen són els que manen a l’ajuntament de Sils per damunt de l’alcalde ( i més si es tracta de l’alcalde actual que té molta debilitat per deixar fer als tècnics que ell no en sap gaire).

Contrarestar a tots aquets que han fet i desfet en aquest poble durant molt de temps, començant pels temes urbanístics que són on es mouen els grans interessos.

Els quatre dels anomenats “independents” (amb carnet del PSOE) van trair les expectatives de canvi i van optar per un continuisme que feia i fa vergonya.

Els dos d’AMS van sovint als plens per a abstenir-se, per no mullarse i sense preparar-se alguns temes. La senyora doctora d’AMS diuen que ja s’ha retirat de la política del poble, però sense donar-se de baixa de regidora.

El senyor Miralles ha comès alguns errors, però s’ha currat molts temes com per exemple el POUM que encara està per resoldre. Ha fet d’oposició i ha posat
nervioses a les forces vives locals i al secretari municipal cada vegada que va a lliurar papers, a remenar-ne o a demanar-ne.

13 10 2010
Tela

Es comenta que Joan Carretero vindrà acompanyat del Centre Català de Negocis per demostrar la viabilitat econòmica de la independència de Catalunya així com la declaració unilateral des del Parlament de Catalunya. Data: Divendres 29 d’Octubre.

14 10 2010
zzz

aquest li toca pollastre a l ast?
espero que el dia que vingui l aznar menjem gambes

16 10 2010
Anònim

ja t’agradaria a tu menjar gambes amb els teus amics del PP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: