Sub júdice

28 10 2010

Diverses fonts dignes de crèdit informen que l’alcalde Nogué estaria bloquejant, per segona vegada, les mocions sobre el Nyap que el grup del regidor Miralles ja havia intentat discutir en el ple municipal del dia 2 de setembre.

L’argument que ara estaria de moda és que l’Ajuntament no pot entrar a revisar una qüestió que està sub júdice. S’ignora l’autoria d’aquesta ocurrència. Recordem que la junta de govern local va modificar i canviar les llicències originals del Nyap quan ja feia més de 2 mesos que el tema estava sub júdice i l’edifici ja estava aixecat.

Recordem la cronologia:

– Gener 2009: un grup de veïns i veïnes de Sils interposen un recurs contenciós administratiu contra els acords de la junta de govern que van donar les llicències a favor de les empreses Foncie i Consum.

– Març 2009: la junta de govern local de 16 març va acordar deixar sense efectes les llicències d’obres concedides per la construcció de la nau industrial i concedir llicència d’obres a Foncie SL per a la legalització de les obres.

– Juliol 2010: el grup local d’ICV-EUiA presenta 3 mocions al registre municipal, que havien de ser discutides en el ple de setembre.

– Setembre 2010: les mocions no van ser incloses en l’ordre del dia del ple. El grup ICV, en el seu bloc, ho veu així: NYAP – ALCALDE, NO EREN TRES ESCRITS, EREN TRES MOCIONS. ICV presenta un altre escrit al registre d’entrada municipal, demanant que les 3 mocions siguin incloses en l’ordre del dia del proper ple (novembre), tal i com correspon quan un grup municipal presenta una moció.

– Novembre 2010: ple municipal.

.

217

Contingut de les 3 mocions. Entre altres demandes, els regidors Albert Miralles i Cristina Simó proposaven al ple municipal que l’alcalde Martí Nogué demanés un informe escrit a l’assessor urbanístic extern, l’advocat Narcís Sicart, sobre la legalitat de la segona planta o altell de la nau industrial coneguda com a Nyap de Sils i sobre les raons que van portar als serveis tècnics locals, dirigits per l’arquitecte Salvador Jubany, a informar favorablement sobre aquesta qüestió, malgrat el descarat incompliment de la normativa vigent (d’acord amb el text de les mocions).

El text de les mocions presentades al registre municipal en data 22 de juliol es pot llegir al bloc d’ICV: 1, 2 i 3.

Anuncis

Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: