Els Pastorets de Sils

31 12 2010

El vídeo:

round-icon-small 26 desembre 2010, a la Sala La Llacuna. Èxit de públic i d’interpretació:

round-icon-small 2010, recuperen els Pastorets de Sils:

round-icon-small 1988:

round-icon-small 1986:

round-icon-small 1973:

Anuncis

Accions

Informació

9 responses

18 09 2010
DE LA PASTORETA CAMETES

Textos extrets d’un bloc que vol recuperar una tradició popular nadalenca:

Els Pastorets de Can Sils: http://elspastoretsdesils.blogspot.com/

dimarts 17 d’agost de 2010
PASTORETS DE CAN SILS??

Sí, sí! És cert! Podia haver titulat aquest bloc d’una altra manera però, com tot el que he fet i faig a la vida té un sentit… bé, almenys, el meu sentit.

Els Pastorets de Sils, Nadal 1988

Val a dir que molts i moltes de vosaltres ja esteu al cas que, enguany, s’han mogut peces per recuperar a Sils una tradició popular nadalenca que es va esvair ja fa una tira d’anys. No entraré en lamentacions d’aquest buit que he viscut o que molts silencs i silenques han tingut, sinó que m’alegra saber que les ganes tornen a treure el nas!!! Amb això queda clara la part de “Els Pastorets…”,oi?

Ara anem per “Can Sils”. Mireu, quan era joveneta totes les famílies eren de “Can…”. Podria fer una llarga llista dels “cans” que hi havia a Sils i que encara es mantenen. Això sí! Gràcies a molts pares i mares però, sobretot, gràcies a moltes àvies i avis silencs!

Amb tot això… què vull dir??

Doncs, que aquests “Pastorets” volen formar part dels tants esdeveniments que es porten a terme a Sils. Amb la única intenció d’unir un xic més a la gent del poble… A mostrar la nostra cara afable als nouvinguts, a donar cabuda a tots aquells i aquelles que es volen esforçar per sentir-se partícips de la nostra vil·la.

En definitiva, per crear “Els Pasorets de Can Sils”, amb els braços ben oberts!!!

De… La Pastoreta Cametes

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
L’EXCUSA PERFECTA….

La idea d’aquest bloc és la d’oferir proximitat, contacte, participació, col·laboració,…

Per això, jo “Pastoreta Cametes” utilitzaré aquest bloc com a plataforma informativa i de reclam!

Informativa perquè podré anar-vos explicant com van els assajos i altres cosetes i, com ja us podeu imaginar, m’encantarà rebre els vostres punts de vista. Serà fabulós interactuar amb vosaltres!

I de reclam perquè, la intenció més valuosa és que tothom s’hi pugui sentir partícip. Com ho podem aconseguir?? Doncs col·laborant d’una o altra manera… ja sigui com a figurants, confecció de vestuari i complements, el·laboració de decorats, aportació de material, il·luminació, etc.

Per aquest motiu, crec que és clau aquest espai per compartir junts.

Els que ja hi som pel mig hi som amb moltes ganes, amb empenta, aprenent a combatre amb la timidesa i els nervis, a crear personatges entrenyables,… i tot, ho fem amb una il·lusió immensa!! I estem segurs que rebrem el suport, ajuda i recolzament de tots i totes vosaltres!!

Així que… per avançat,

MOLTES GRÀCIES!!

De… La Pastoreta Cametes

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Una pinzellada de….

La Pastoreta Cametes

Goiteu, a mi tot això se’m fa com un xic estrany! Ara resulta que em diuen que m’haig de presentar! Ai, caraisus… I com ho faig? Què coi dic? La meva vida? Ara pla! Serà que n’és d’interessant la meva vida!! A més, haver d’explicar de mi en aquí… que no ho sabeu que a mi m’agrada més mirar als ulls de la gent?? D’acord, d’acord… no m’hi posaré pas més de cul! Que no sigui dit! Au…. Déu vos guard! Sóc de Sils de tot la vida i em diuen Pastoreta Cametes i no pas per les meves, ja, velletes cametes. Sinó perquè, el meu refugi quan era una marreca era… allà, a les cametes! El millor lloc per treure els mals de cap! Unes cortines llargues i gruixudes a banda i banda de l’escenari, que em camuflaven de tot i de tothom mentre gaudia dels millors assajos d’aquells temps, al nostre teatre! Se’m va quedar aquest nom per culpa del “boig del poble”, que sempre dels sempres apareixia i em delatava: “Pastoreta a cameteees!! Cameteees!!”. I així em vaig quedar! La Pastoreta Cametes! Ui, ui… que l’espai s’acaba!
Ara que em començava a animar!! Vingalans, ja l’anirem xerrant! Salut joves!

De… La Pastoreta Cametes

Font: http://elspastoretsdesils.blogspot.com/

27 12 2010
RABADÀ RAPERO

27 12 2010
Silenc orgullós

Moltes felicitats pels Pastorets !!!

Em van agradar moltíssim i sobretot per la il·lusió que el meu poble torni a arrencar arrels d’anys passats, d’il·lusions, d’unió i de ganes de passar-ho be.
A TOTS i cadascun de tots vosaltres que m’heu ajudat a tornar a creure que amb il·lusió es guanyen moltes coses sobretot autoestima.
A TOTS i cadascú de tots vosaltres, (il·luminació, vesturari, perruquer, direcció, col·laboradors i sobretot als actors pels nervis passats), moltes gràcies.
També a les famíles que van quedar sols a la taula d’aquests dies assenyalats perquè els vostres fills, marits, germanes, germans…es dediquessim a fer passar una bona estona a tot el poble i tothom qui va voler compartir uns bons moments.
No defalliu que encara que molts no us ho diran obertament , estem orgullosos de vosaltres.

27 12 2010
Pedro

Silenc: Que tengas unas Felices Fiestas, y estoy totalmente de acuerdo contigo

27 12 2010
josezq55@hotmail.com

Agrair-vos a tots les felicitats rebudes, com a director dels Pastorets de Sils i en nom de tots ells, gracies, i si us en fet passar una bona estona millor. Només aquesta era la nostre intenció i per descontat fer poble. Bones Festes a tots
J.Izquierdo

28 12 2010
zzz

felicitar a la gent que ho va fer, em va agradar molt

29 12 2010
Anònim

ml be ma ba agrada mol els astorest

30 12 2010
Anònim

vaig pasa mol bona estona “pastorets”

3 01 2011
HÒSTIA, MOLT BÉ...

Hòstia molt bé tius….. diferents, frescos, innovadors….. un 10 companys!!!!!

Del facebook d’Els Pastorets de Sant Fruitós de Bages

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: