PP

21 01 2011

Anuncis

Accions

Informació

2 responses

30 01 2011
LLISTES FANTASMES 2003

1. El PP fa llistes gairebé senceres amb candidats que ni viuen al poble ni hi tenen relació. A Sils, l’alcaldable del PP es diu Sergio Sánchez-Camacho i és nebot de la presidenta del PP a les comarques gironines, Alícia Sánchez-Camacho. No viu a Sils, està empadronat a Blanes i és el primer cop que es presenta a unes eleccions. Tal com ell diu, fa un favor al partit, al qual milita des del 2000. La seva tia, a més, tanca la llista a Blanes. Són les que es coneixen com a llistes fantasma i, segons alguns polítics, la prioritat no és el municipi en qüestió sinó arribar a la quota mínima de representació en un partit judicial i guanyar vots i escons en els ens supramunicipals com els consells comarcals i la Diputació.

Contrapunt (coses de Begur), data de consulta: agost 2006

2. El PP fa llista per primera vegada a Caldes i a Sils

El PP també té lligada la candidatura a Sils, la primera en aquest municipi. Josep Arroyo es perfila com el candidat per encapçalar la llista, encara que no ha estat ratificat per la junta local. Arroyo, comptable de 53 anys, va assegurar que encara s’està confeccionant la llista i el programa electoral.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/

04.04.2003 | ANNA PUIG 

 

3. El candidat del PP a Sils es fa enrere perquè no troba ningú per anar a la llista

Diu que realment la seva afinitat ideològica és amb els independents

ANNA PUIG . Sils
El candidat que el PP havia confirmat a Sils, Josep Arroyo, ha renunciat perquè no troba ningú que vulgui anar a la llista. Segons va explicar, la seva afinitat ideològica és amb els independents però es va deixar seduir per l’oferta del PP per ser cap de llista.

Arroyo va confirmar abans d’ahir a aquest diari que es presentava a les eleccions com a alcaldable del PP però que encara no estava totalment confeccionada la llista ni el programa electoral. La decisió va ser ratificada pel president comarcal del PP, Josep Casellas. Un dia després es feia enrere. Els motius que adduïa eren el desinterès de la gent del poble per entrar a la llista popular. «No he trobat ningú al poble que vulgui formar part de la candidatura. Ningú en vol saber res del PP!», va manifestar Arroyo. Tal com va explicar, inicialment la seva intenció era formar part de la llista independent d’IdS. «S’havia de fer una coalició amb una altra agrupació independent però al final no es va arribar a un acord. Per mi era interessant entrar-hi», va continuar l’exalcaldable, el qual va deixar molt clar que des d’un principi «no volia anar amb el PP». L’anunci de la seva candidatura va arribar arran d’una oferta que li va fer fa poc la direcció comarcal del PP. «Em van proposar encapçalar la candidatura i fins i tot van facilitar-me alguns telèfons de contacte de gent que podria estar interessada per entrar a la llista. Però tot ha anat massa ràpid!», continuava Arroyo. Inicialment, tal com explica, es va deixar seduir per l’oferta però ara es fa enrere. «No puc presentar-me si estic jo sol!», va manifestar. Ahir al vespre, el president comarcal rebia amb sorpresa la notícia de la retirada del seu candidat. «No se m’ha notificat aquest canvi», explicava Josep Casellas. D’aquesta manera, el PP sembla que no podrà fer llista per primera vegada a Sils. De moment, estan confirmades les candidatures de Joaquim Rovira (CiU), que es presenta per setena vegada, Neus Gené (IdS) i Esther Ruiz (PSC). A més, la regional d’ERC a Girona assegura que també presentarà llista en aquest municipi encara que no s’ha confirmat qui serà l’alcaldable.

http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/
05.04.2003 | ANNA PUIG

18 06 2012
Joan maria

com es que els socialistes de sils tenen tans privilegis? estan per damunt de la llei?? per que son socialistes poden tenir cada dia els gosos bordant (i la nit) molestan al veinat i no sels i pot dir res, como es posible que la gente aunque se queje no pase nada, y ellos sigan teniendo los perros dia y noche ladrando,impidiendo el descanso y el reposo en tu propia casa, hay que hacerse socialista para poder descansar y vivir en paz???? Amen de otras cosas….. Gracies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: