Millennium

17 02 2011

Millenium & Cosmic Club

018

019

La discoteca situada al terme municipal de Sils:

1. MILLENNIUM & COSMIC CLUB (Sils, Girona) forma part de la història de la festa d’aquest país. Per les seves cabines han passat els millors Dj’s del món. La seva filosofia ha marcat tendència. En una època de canvis constants al panorama nocturn, MILLENNIUM continua sent fidel als principis que l’han dut al èxit ….

Font: L’equip de la Moguda

Anuncis

Accions

Informació

13 responses

11 12 2008
Bloc

1. MILLENNIUM & COSMIC CLUB (Sils, Girona) forma part de la història de la festa d’aquest país. Per les seves cabines han passat els millors Dj’s del món. La seva filosofia ha marcat tendència. En una època de canvis constants al panorama nocturn, MILLENNIUM continua sent fidel als principis que l’han dut al èxit …. I continua al capdavant. El dissabte 28 de juliol MILLENNIUM & COSMIC tancava una excel·lent temporada 2006-2007. Tots els records d’un any sencer de festa es condensaven en unes hores màgiques. El públic va respondre en massa omplint MILLENNIUM des del primer minut i en cada una de les seves sales. Hi havia moltes ganes de festa. Es respirava en l’ambient. A la Sala Macro, ABEL ALMENA i MIKI MARTORELL posaven tothom en marxa amb una cuidada selecció de House, Electro i Dance. Els assistents estaven completament bolcats amb els seus Dj’s. La connexió era total. Al Cosmic Club, l’experiència i la tècnica del mestre XAVI BEAT transportava als seus incondicionals a paratges plens de so avantguardista. La Carpa estava pilotada pels incombustibles MIKI PUJOL i SERGI LJ, dos “cracks” en l’art de divertir a la gent. Finalment, TXELL KANADELL, especialista en la matèria Pop-Rock, posava en òrbita als fidels a la Sala 4. Festa de la bona i per tothom. Com ha de ser. Nits com aquesta són les que fan afició. Per això MILLENNIUM continua la seva gloriosa carrera en el món de la nit. I ben aviat tornarà. Concretament el 15 de setembre. Fins llavors, bones i merescudes vacances.

Font: L’equip de la Moguda
http://www.moguda.com/

………………………………………………………………………………….

Notícies:

Surt de l’UCI el jove que hauria estat agredit per un porter de Millennium
http://silsdelaselva.bloc.cat/post/6213/93090

Absolució acusat Millenium
https://silsdelaselva.wordpress.com/2007/12/20/absolucio-acusat-millenium/

Pressumpta violació a Millenium
https://silsdelaselva.wordpress.com/2007/11/29/pressumpta-violacio-a-millenium/

………………………………………………………………………………..

Multa per propaganda enganxada a Mataró
Anuncis oficials. 11/12/08
Obres, Serveis i Manteniment. Notificació per domicili desconegut a DISCOTECA MILLENNIUM – FESTES, SA

ANUNCI

(…)

1. En data 16 de maig de 2008 es va incoar procediment sancionador contra DISCOTECA MIL.LENIUM, de la que és titular FESTES SA per la presumpta comissió d’una falta contra la normativa de neteja viària.

2. L’Inspector de Manteniment i Serveis, en data 10 d’abril de 2008, detectà propaganda enganxada de forma incorrecta en façanes i mobiliari urbà de la ciutat, al sector del centre.

(…)

Segon.- Sancionar a FESTES SA amb NIF A17088204 i domicili a Sils (Girona) Mallorquines Nord, amb la quantitat de 490,00 EUROS (QUATRE-CENTS NORANTA EUROS), a com a responsable d’una infracció lleu contra l’Ordenança general de residus i neteja viària

(…)

Mataró, 9 de desembre de 2008

El Conseller Delegat d’Obres Serveis i Manteniment

Francesc Melero i Collado

Font: http://www.mataro.org/document.php?id=11437&mid=286&nid=8423&PHPSESSID=bbdb0d7565b0d0a5754e301da34692eb

26 12 2009
.Bloc

Dissabte 26 de desembre del 2009
El Punt

Millennium recull aliments a canvi d’entrades

La discoteca Millennium ha organitzat per a la nit de divendres una festa solidària, en la qual tots aquells que aportin aliments fàcils de conservar tindran entrada lliure al club. El que es reculli en aquest Nadal solidari es lliurarà a Càritas i altres entitats.

http://www.elpunt.cat/noticia/article/5-cultura/19-cultura/118505-millennium-recull-aliments-a-canvi-dentrades.html

2 03 2010
.Apallissats?

Dimarts 2 de març del 2010
El Punt

Dos joves denuncien que van ser apallissats pels vigilants de la discoteca Millennium de Sils
L’empresa assegura que els nois van treure una navalla i van llançar pedres
02/03/10 02:00 – Sils – òscar pinilla

Foto: Un dels joves mostra els cops rebuts a l’esquena pels vigilants.

Dos joves han presentat denúncia als Mossos d’Esquadra perquè asseguren que els vigilants de la discoteca Millennium de Sils els van apallissar. Els joves no van poder entrar perquè un dels amics es va deixar el carnet d’identitat. Quan es disposaven a marxar de la discoteca, els joves van ser perseguits pels vigilants, que els van amenaçar i colpejar. Els responsables de la sala asseguren que els joves, que anaven beguts, van amenaçar els vigilants amb una navalla i els van llançar pedres.

Els fets van tenir lloc a dos quarts de dues de la matinada de diumenge. Segons consta en la denúncia presentada als Mossos d’Esquadra, cinc amics es van presentar a l’entrada de la discoteca Millennium de Sils per passar una nit de festa. Però un dels nois es va deixar el carnet d’identitat a casa seva: tot i això, però, van intentar accedir al local. Però un dels vigilants de la discoteca els va demanar la documentació i no els va deixar entrar. Els joves ho van tornar a intentar per un altre accés, però un altre cop se’ls va negar l’entrada.

«El matem aquí mateix»

En veure frustrada la seva nit de festa, els cinc amics van anar cap al cotxe per marxar del lloc. Tres d’ells ja eren prop del vehicle quan es van adonar que dos dels seus amics, que s’havien quedat més enrere, estaven retinguts per dos dels vigilants. En aquell moment, tres vigilants més es van apropar als tres amics que eren prop de vehicle i els van començar a colpejar amb porres sense cap motiu aparent.

Un dels joves va aconseguir escapar-se i amagar-se al jardí d’una casa particular mentre quatre porters el seguien. Segons consta en la denúncia, el jove, quan estava amagat, va poder sentir que un dels vigilants l’amenaçava dient-li que, si el trobaven, «el matarien allà mateix». Al cap d’una estona, el jove, en comprovar que els vigilants ja no el buscaven, va sortir del seu amagatall i va caminar pel mig dels camps en direcció al cotxe. Però, de sobte, van sortir tres vigilants dels matolls on estaven amagats, el van atrapar i van començar a colpejar-lo de nou. Els vigilants van portar el jove fins a l’entrada de la discoteca, on va ser obligat a agenollar-se mentre era insultat, amenaçat i colpejat.

Segons una altra denúncia, un altre dels joves també va ser colpejat pels vigilants fins a tirar-lo al terra i immobilitzar-lo posant-li un genoll a l’esquena. Mentre rebia la pallissa, un dels vigilants cridava: «Què fas, fill de puta, marica, per què corres?», segons el text de la denúncia. De resultes de les lesions, els dos joves van haver de ser traslladats en ambulància al CAP de Sils i posteriorment van presentar la denúncia als Mossos d’Esquadra.

La sala té una altra versió

Els responsables de la sala asseguren que els joves van arribar a la discoteca amb una actitud violenta, anaven beguts i increpaven els clients que hi havia fent cua. Els vigilants, en veure aquest comportament, van prohibir l’entrada als joves. Va ser llavors quan els nois van agafar pedres i les van llançar contra la façana de l’edifici, algunes de les quals van impactar en algun client.

Els vigilants de seguretat van córrer al darrere dels joves fins que van retenir-ne dos. Segons els responsables de la discoteca, un dels joves, per defensar-se, va treure una navalla i l’altre va tirar pedres que van impactar contra un vigilant. Mentre durava l’enfrontament, els responsables de la sala van trucar als Mossos. Als agents se’ls va mostrar la navalla i les ferides que va rebre un dels vigilants. L’empresa té previst presentar avui una denúncia pels fets.

Font: http://www.elpunt.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/142604.html

5 03 2010
.Bloc

5 03 2010
.Bloc

28 03 2010
.Reobren el cas

Diumenge 28 de març del 2010
El Punt

Reobren el cas del noi que va acabar a l’UCI per un incident a Millennium el 2006
La causa s’havia arxivat perquè els testimonis no van identificar el vigilant sospitós d’haver-lo colpejat
28/03/10 03:00 – Santa Coloma de Farners – òscar pinilla

Foto: Una imatge del jove que va ser presumptament agredit per un vigilant de Millennium

L’Audiència de Girona ha fet reobrir el cas de Joan Carles Salvador, el jove de Vidreres que l’estiu del 2006 va ingressar a l’UCI de l’hospital Josep Trueta en estat de coma per un incident a la discoteca Millennium de Sils. En la denúncia s’assegurava que el vigilant de la discoteca Juan José Muñoz Martínez havia colpejat el noi i l’havia fet caure per les escales. De resultes de la caiguda, al noi li van quedar seqüeles neuronals greus. En canvi, el vigilant diu que el jove va caure perquè anava begut. El cas estava arxivat des del juliol del 2008 perquè els testimonis no van reconèixer el sospitós i per les contradiccions sobre com havien anat els fets.

Gairebé dos anys després d’estar tancat, la secció quarta de l’Audiència Provincial de Girona ha estimat el recurs d’apel·lació interposat per la defensa de Joan Carles Salvador per revocar l’arxivament del cas. Segons consta en la interlocutòria de l’Audiència, en la causa s’investiga si el juliol del 2006 el jove de Vidreres, de 30 anys, va rebre lesions neurològiques com a conseqüència d’un trastorn cranioencefàlic greu, després d’haver-se colpejat amb una vorada i caure per unes escales, empès o colpejat presumptament per un encarregat de seguretat de la discoteca Millennium de Sils, Juan José Muñoz Martínez. El ministeri fiscal va sol·licitar l’arxivament que l’instructor va acordar el juliol del 2008 basant-se en el fet que en les rodes de reconeixement les persones que havien presenciat l’enfrontament no van poder reconèixer l’imputat, i perquè hi ha hagut diverses contradiccions sobre com van succeir els fets.

L’agressor està identificat

Malgrat això, l’acusació assegura en el recurs presentat a l’Audiència que testimonis del cercle d’amistats del jove han assenyalat Muñoz com a responsable d’haver colpejat el jove per les escales, i diversos testimonis també asseguren que va ser aquest mateix vigilant qui va impedir l’entrada a Joan Carles Salvador a la discoteca. Per tant, segons es recull del text de l’apel·lació, no calia una roda de reconeixement per esbrinar la identitat del presumpte agressor, i, de retruc, la prova en què es basa el fiscal per arxivar el cas és «intranscendent».

Pel que fa a l’altra part, la de l’acusat, els fets van ocórrer de la manera següent: Joan Carles Salvador anava molt begut i Juan José Muñoz Martínez va impedir l’entrada del jove a la discoteca barrant-li el pas amb els braços, amb tanta mala fortuna que el veí de Vidreres va ensopegar i va caure fortuïtament per les escales.

La versió de la discoteca

La direcció de Millennium va difondre el juliol de 2006 un comunicat amb la seva versió sobre l’incident que va acabar amb el jove de Vidreres ingressat a l’UCI del Trueta. Segons els responsables de l’establiment, «Joan Carles Salvador va ser expulsat a causa del comportament alterat i violent que va tenir dins el recinte». Seguint la mateixa versió de l’empresa, el personal de seguretat va «demanar» al client que marxés de la sala i, com que el noi s’hi va oposar, «es van veure obligats a acompanyar-lo a la sortida». D’acord amb les mateixes fonts, un cop fora Salvador va insistir a tornar a entrar a la discoteca i «es va dirigir agressivament al cap de seguretat», que hauria intentat evitar que el jove l’ataqués «tot parant-lo». Aleshores, el client hauria caigut pels esglaons d’accés a la discoteca a causa de «l’estat en què es trobava».
Dos joves denuncien un altre vigilant

Un dels aldarulls més recents que han tingut lloc a Millennium va ser el 28 de febrer, quan dos joves van denunciar que havien estat apallissats pels vigilants de la discoteca. Els fets van tenir lloc a dos quarts de dues de la matinada. Segons consta en la denúncia, cinc amics van anar a la discoteca, però un dels nois es va deixar el carnet d’identitat a casa seva; tot i això, però, van intentar accedir al local, i un dels vigilants de la discoteca els va demanar la documentació i no els va deixar entrar. En veure frustrada la seva nit de festa, els cinc amics van anar cap al cotxe per marxar del lloc. Va ser llavors quan, sempre segons la versió dels joves, diversos vigilants de la discoteca van començar a insultar i colpejar els nois amb porres. En canvi, segons la versió dels responsables de la sala, els joves van arribar a la discoteca amb una actitud violenta, anaven beguts i increpaven els clients. Els vigilants, en veure aquest comportament, van prohibir l’entrada als joves. Va ser llavors quan els nois van agafar pedres i les van llançar als vigilants. Un d’ells, segons la denúncia, va treure una navalla.
Darrera actualització ( Diumenge, 28 de març del 2010 03:00 )

Font: http://www.elpunt.cat/noticia/article/24-puntdivers/4-divers/152388.html

13 11 2010
5 12 2010
INNA A SILS

El techno d´Inna passa dels MTV Music Awards al Millenium de Sils

SILS | DDG
L’artista romanesa Inna actuarà en directe al Midnight International Festival, que se celebra avui a Millenium. Inna és avui una de les artistes més cotitzades dins del món del house i del dance, i ha aconseguit ser disc d’or a Europa amb el seu àlbum de debut, Hot, i temes com Amazing, Sun is Up i Déjà Vu. Inna va estar nominada als MTV Music Awards, al costat d’artistes com Rihanna, Lady Gaga o Shakira. I avui, farà parada a terres gironines per oferir el seu directe per tots aquells seguidors que cada cap de setmana es mouen al ritme de la seva música.

http://www.diaridegirona.cat/cultura/2010/12/05/techno-dinna-passa-dels-mtv-music-awards-al-millenium-sils/450490.html

http://ca.wikipedia.org/wiki/Inna

5 12 2010
INNA · HOT

24 12 2010
NADAL SOLIDARI

sils
Millenium farà una recollida de menjar solidària
24/12/10 02:00

La discoteca Millenium & Cosmic Club farà demà dissabte una jornada solidària de recollida d’aliments. L’objectiu és que els clients portin productes alimentaris de primera necessitat, i gaudiran així de l’entrada gratuïta.

Font: http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/349225-millenium-fara-una-recollida-de-menjar-solidaria.html

Més:
http://www.cosmicclubmillennium.com/millenniumwp/2010/nadal-solidari-victor-ark.html

14 01 2011
BACK TO MILLENNIUM_2011

17 02 2011
LOCA PEOPLE I SILS

17 / 02 / 2011

La imatge de Barcelona al youtube
Una cançó sobre el turisme de borratxera supera les 750.000 visites

El dj català Sak Noel està triomfant amb el tema Loca People (La gent està molt boja), que a més d’escoltar-en els clubs de música house espanyols ha assolit en tres mesos més de 776.000 reproduccions en Youtube, segons informa La Vanguardia. .

El clip, en paraules de l’autor, pretén ser “una paròdia” de l’anomenat “turisme de borratxera” i es desenvolupa en el centre de Barcelona ia l’interior de la discoteca Millennium (Sils).

La protagonista del videoclip és una jove turista que en arribar passeja per la Rambla es troba amb un amic, que li ofereix visitar la Casa Batlló, la Sagrada Família o el Giant Dildo, en referència a la torre Agbar. Ella rebutja les tres propostes amb un contundent “What the fuck” i assenyala que prefereix prendre’s una cervesa en una terrassa a peu de carrer.

Després d’una quantes canyes, el noi orina en una paret i ella truca per telèfon a un amic per dir-li, sobre la ciutat: “Johnny, la gent està molt boja!”. Ja dins de la discoteca assenyala que vol prendre’s cubates, ballar com les gogós i que prefereix enrotllar amb una noia que amb el “Spanish machote” i el “Don Juan” que li presenta l’amic.

Font: http://cultura.e-noticies.cat/la-imatge-de-barcelona-al-youtube-50149.html

Éxit a Youtube

El videoclip del DJ gironí Sak Noel triomfa a la xarxa
En el clip de Loca People del DJ Sak Noel apareixen imatges de Barcelona i de la discoteca Millennium de Sils

DDG | El clip de la cançó Loca People, del DJ gironí Sak Noel, ha aconseguit més de 776.000 reproduccions a Youtube en només tres mesos i s’ha convertit en tot un èxit a la xarxa. A més, el tema es punxa a nombroses sales de música house del territori espanyol com també en alguna sessió internacional.

El videoclip ha estat creat, dirigit i produït pel mateix Sak Noel (Girona, 1983) que també és productor i empresari. A la peça audiovisual es pot veure com una jove turista (interpretada per Desirée Brihuega) arriba a la ciutat de Barcelona i es troba amb un amic (interpretat pel mateix Sak Noel). Aquest li ofereix visitar els principals espais turístics de la ciutat com la Sagrada Família, la Casa Batlló o la torre Agbar. La jove nega totes les opcions amb un “What the fuck” i prefereix prendre una cervesa en una terrassa de les rambles.

La peça continua a l’interior de la discoteca Millennium de Sils on la història segueix el mateix fil argumental relacionat amb el turisme de borratxera i la festa. El pròxim 26 de febrer, i a la mateixa discoteca gironina, es farà la presentació oficial del videoclip.

Sak Noel ha volgut remarcar que la peça és tan sols una ironia del turisme de borratxera i que no tindrà més conseqüències: “És una cançó per ballar i passar-ho bé, senzillament”. Gràcies a l’èxit de la cançó, al DJ gironí li han sorgit moltes més actuacions a diferents sales nacionals i internacionals. El seu segell discogràfic Moguda Records també organitza festes sota el nom de Fiestas Moguda, tenen un portal a la xarxa (Moguda.com) i a l’abril organitzen un festival anomenat Moguda Dance Festival.

Font: http://www.diaridegirona.cat/cultura/2011/02/17/videoclip-del-dj-gironi-sak-noel-triomfa-xarxa/466171.html

2 04 2011
2 ABRIL: VICTOR MAGAN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: