11 juny, nou Ajuntament

9 06 2011

Dissabte 11 de juny 2011, a les 12 de migdia, al Saló de Plens: acte de constitució del nou Ajuntament de Sils. L’ordre del dia ha estat publicat en un lloc no gaire visible del web municipal, com si fos un tema clandestí (opinió del grup ICV-EUiA). Llegiu l’ordre del dia clicant el megàfon:


Accions

Informació

9 responses

9 06 2011
15M SILS ENS CONVIDA A FER FRESSA
12 06 2011
MARTÍ NOGUÉ, ALCALDE

Nogué (PSC -PM) torna a ser alcalde de Sils per majoria absoluta

Josep Maria Sebastian

Cap problema a Sils i res que s’apartés del guió establert. Martí Nogué va aconseguir el dia 22 de maig passat la majoria absoluta que no va obtenir el 2007. Set a sis van quedar a les urnes. Nogué, sis regidors tot sol, mentre que els altres regidors s’han repartit entre AMS-AM, dos; ICV-EUiA, un; CiU, un; el PP, un; i els independents d’UPS-FIC, un altre.

Poca cosa a fer doncs. Un govern amb majoria absoluta i l’oposició disgregada en cinc formacions.

Segons ha explicat l’alcalde, no s’ha fet cap pacte ni cap mena de tracte amb cap dels grups de l’oposició. I és que de fet tampoc li cal. Ahir va ser l’únic candidat a l’alcaldia i la resta de grups van optar per l’abstenció.

Els propers quatre anys no haurà, doncs, de pactar amb ningú per governar la població de la Selva. La majoria absoluta li permet un govern estable.

L’ALCALDE

No hem fet cap tracte amb cap partit per formar un govern de concentració; governarem sols

Font: http://www.elpunt.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/423376.html

14 06 2011
ICV-EUiA

PLE CONSTITUCIO 11 JUNY 2011. INTERVENCIO ICV-EUiA

En primer lloc agrair a les regidores i regidors que han acabat el seu mandat la seva feina, les seves aportacions i la seva dedicació en aquests quatre anys.

En segon lloc, aquest dies hem vist a la plaça del Sol de Madrid, a la plaça Catalunya de Barcelona i a tantes altres places les acampades de les persones indignades. Entre d’altres coses demanen la modificació de la llei electoral, a l’estat i a Catalunya, per que els vots valguin tots igual, tal i com diu la constitució espanyola, per que en la realitat no és així, no es respecta la proporcionalitat. També s’hauria de canviar la llei electoral municipal. Amb nomès el 22% del vots del cens IdS-PSC te majoria absoluta. Amb 852 vots te 7 regidors i regidores, mentre que tots el altres grups junts, que sumen 990 vots, nomes tenen 6 regidors i regidores.

Desitgem que la majoria absoluta de IdS-PSC signifiqui un canvi en la relacions amb els altres grups municipals, amb més diàleg, més debat, més cerca d’acords. I de cara al poble demanem mes informació i mes transparència en la gestió municipal.

Anunciem que en el primer ple ordinari presentarem una moció per demanar una reducció substancial de les indemnitzacions dels regidors i regidores. Aquest estalvi, junt amb altres com la reducció de despeses de propaganda municipal demanarem que siguin invertits en plans d’ocupació locals per persones a l’atur. Es podrien afegir mes diners reduint les subvencions i les despeses de festes, que no cal pagar-les totes amb la xequera, i potser cal tornar a repensar-les com expressions de la participació popular.

Desitgem èxits i sort a l’alcalde i al seu grup en el mandat que avui comença.

Albert Miralles Güell

LA VEU DE SILS http://laveudesils.blogspot.com/

15 06 2011
UPS

INTERVENCIÓ D’ UPS EN EL PLE DE CONSTITUCIÓ ( 11 / JUNY / 2011 )

Bon dia a tots ,
En primer lloc, agrair-vos la vostra presència i dir-vos que tots els Silencs, sou la veritable essència del que avui tots nosaltres representem.
Vui felicitar, a tots, i cadascun dels regidors i regidores que avui començem un camí junts en benefici de Sils.
Felicitacions al nostre Alcalde :
La més sincera enhorabona Martí per la teva elecció “

Agraïm la confiança que ens han donat els nostres votants i per la qual ens anima a treballar com a força alternativa de govern.
Prometem treballar desde les nostres responsabilitats i fer-nos dignes i mereixedors de la vostra confiança.
El fet de ser alternativa de govern, no implica dessemvolupar la nostra tasca en interessos minoritaris : Tots els regidors aquí presents, representem a TOTS els SILENCS, i és, al seu interés general al que ens devem.
L’oposició té la responsabilitat d’exercir la seva tasca també en interés del municipi.
La figura de ser OPOSICIÓ POLÍTICA, pot prestar-se a ser presentada com a un fet negatiu, que només s’oposa i diu que No.
Rés més lluny de la realitat.
A l’oposició ens correspon “ Vigilar l’acció del govern “, i que la mateixa, no comprometi el benestar dels ciutadans. Que no hagin discriminacions, i que sobre tot sigui transparent.
Les legítimes regles del Joc democràtic, han configurat com a punt de partida el govern que avui es constitueix.
I será, responsabilitat del grup UPS ( Units per Sils ), fiscalitzar i controlar l’acció de govern amb tot el respecte i máxima educació, de manera ferma peró constructiva.
El poble ha escollit per majoria el seu programa i les seves propostes, com sigui comptem amb uns programes similars en propostes comuns.
L’equip de govern pot estar ben segur, de la predisposició del nostre grup a facilitar el concens en aquest punts intermitjos i estenem la má a la consideració d’altres propostes beneficioses, i vetllarem perqué es duguin a terme.
Necesitem un canvi real, i nosaltres tots els polítics hem de donar exemple de diáleg i d’entesa, per el benefici del Municipi.
Tenim molt clar, que les confrontacions polítiques mai poden elevar-se als atacs personals, i que cal què és dessemvolupin en un marc de normal tranquilitat i respecte.
És vosté, Alcalde, i el seu equip de govern qui té a les mans dignificar la funció pública, evitar qué els ciutadans la vegin com a font de divisió i crispació social i evitant l’ofensa de l’área política Municipal.

Desitgem tota la sort al govern que avui comença, perqué la seva sort, será la nostra, la de tot el poble de Sils.
Moltes Gràcies

UNITS per Sils, hem realitzat el nostre vot en blanc ( abstenció) a la proposta de Martí Nogué ( IDS-PSC )
Tot i deixant clar, que no és un xec en blanc.
Nosaltres no podem recolzar el seu nomenament, ja que ens debem a la confiança que ens han depositat els nostres electors i no votem en contra per respecte al joc democràtic i a les 852 persones que han decidit recolzar la candidatura del grup IDS-PSC.

http://unitspersils.blogspot.com/2011/06/intervencio-d-ups-en-el-ple-de.html?spref=fb

15 06 2011
Anònim

Sra.: Marga Montes, no hable usted en nombre del grupo de UPS, cuando es usted sola la que ha tomado esta decisión, procure usted de hablar en su nombre y no en nombre de todo el grupo se lo agradeceríamos muchos, y recordarle que 950 vecinos y vecinas de Sils decidieron no votar al actual alcalde y que fueron mayoría entre ellos los 144 votos que recibió el grupo de UPS a los que usted representa, cuando decida de publicar algo que sea por consenso de su grupo y no solamente de usted, muchas gracias y un respeto a los 950 votantes de Sils que no quisieron que con sus votos el Sr. Martí Nogué fuera alcalde.

24 06 2011
INDIGNADO

Tal como esta la actual situacion economica es de esperar que nuestros representantes en el Ayuntamiento den ejemplo de austeridad, principalmente en sus sueldos, dietas, asistencias etc etc

28 06 2011
Santa Eulalia

La Sra. Cristina Simó ya no es Concejala porque motivo sigue como tal en la WEB de ICV-EUiA de Sils, esto es engañar a las personas

28 06 2011
Santa Eulalia

Sobretodo el ejemplo que lo de él Alcalde ya que ha hora tendra tres sueldos.

11 07 2011
CARTIPÀS

Edicte sobre l’aprovació del cartipàs municipal 2011

Mitjançant decret de data 16 de juny de 2011, s’ha designat com a integrants de la Junta de Govern Local:

– President:

L’Alcalde president: Martí Nogué Selva

– Vocals:

Joan Cot Porcell
Juan Andrés Arredondo Rodríguez
Maria José López Ruiz
Maria Mercè Pascual Fontanils

Primer tinent d’alcalde: Sr. Joan Cot Porcell
Segon tinent d’alcalde: Sr. Juan Andrés Arredondo Rodríguez
Tercer tinent d’alcalde: Sra. Maria José López Ruiz
Quart tinent d’alcalde: Maria Mercè Pascual Fontanils

~

Gestió d’àrees i serveis:

1r. Tinent d’Alcalde Joan Cot Porcell Governació, gestió de la via pública, obres i serveis.
2n. Tinent d’Alcalde Juan Andrés Arredondo Rodríguez Hisenda i esports.
3ra. Tinenta d’Alcalde Maria José López Ruiz Ensenyament i comunicació.
4rta. Tinenta d’Alcalde Maria Mercè Pascual Fontanils Joventut, serveis socials i salut.
Regidor Carles Taberner Morell Promoció econòmica i cultura.
Regidora Maria Dolores Jurado Garcia Medi ambient, festes i lleure.

Font: https://ssl4.ddgi.cat/bopV​1/pdf/2011/131/20111310901​1.pdf

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: