Com va anar el Ple?

11 04 2008

Deixeu aquí els vostres comentaris

Ple municipal extraordinari del dijous 10 d’abril

Imatge virtual de la futura escola bressol (Ajuntament de Sils)

icona.gif La segona llar d’infants silenca, projectada al mandat anterior, adjudicada per unaminitat del Ple.

Els alumnes de Sils estrenaran la nova escola bressol de Les Mallorquines l´any que ve
Un total de 23 empreses opten a fer les obres del nou centre per 1.045.000 euros

E.B, Sils.
La nova llar d’infants del municipi de Sils serà una realitat l’any 2009 i se situarà a l’àrea de Les Mallorquines. Aquesta serà la segona escola bressol del municipi, ja que ara n’hi ha una, La Quitxalla, situada al carrer Prudenci Bertran, que compta amb 44 places i que amb els anys s’ha quedat petita a causa de l’increment demogràfic que registra el poble.

La futura llar d´infants comptarà amb 75 places i un cop l’empresa presenti el Pla de Seguretat a l’Ajuntament es procedirà a la seva construcció, i segons l’alcalde, Martí Nogué (IdS), estarà llesta l’any vinent.

L’any passat, el concurs, desert

Es dóna la circumstància que aquesta mateixa llar d’infants va sortir a concurs l’any passat per 1.013.987,37 d´euros, però la seva adjudicació va quedar deserta ja que no s’hi va presentar cap empresa.
Ara, el pressupost és d’uns 1.045.000 euros i s’han presentades 23 propostes, va ressaltar Nogué. La decisió d’adjudicar les obres de la nova llar d´infants es va prendre ahir, en el ple extraordinari.

Font: Diari de Girona

icona.gif Ple ràpid, ocasió desaprofitada, però es noten les ganes de canvi.

L’excés de responsabilitat d’en Xico torna a salvar a un Nogué KO al punt de la modificació pressupostària 2/2008 que queda en suspens i els grups tornen a reclamar disposar de la informació amb més temps. Reclamen més polítiques socials (transport escolar, llibres de text, gent gran, CRAE, etc) en intervencions brillants de l’Albert Miralles i l’Antoni Tello i amb la inseguretat de l’alcalde. El proper ple ordinari es presenta apassionant. Xico fes el salt! 😉 Enviat per LNC a 10.4.08

Font: Des de Sils camí d’Itaca, dijous, abril 10, 2008

icona.gif Llegiu també: Què passa a la llar d’infants Quitxalla?


Accions

Information

35 responses

11 04 2008
anònim

En Tello va tenir actuacions brillants ? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

11 04 2008
LNC

És molt poc elegant per part d’en Nogué no reconèixer en públic l’aportació de la resta de grups CiU, ICV i AMS, que són els que realment tenen el mèrit (7+4) de tirar endavant aquesta adjudicació.

P.s: què passa amb la data d’aquest ple?¿? , peimer la convo oficial que si 8, ara el bloc que si 11, que era dia 10 ! 😉 🙂

11 04 2008
anònim

¿Pleno del dia 10 convocado para el dia 8 y falsa noticia del dia 11? Mañana serán denunciados ante la autoridad judicial competente, al estilo de Vallcanera.

11 04 2008
LNC

O amb la demagògia de l’antic Sils, que vol ignorar que té més judicis l’Ajuntament de Sils que Vallcanera i el seu veïnat. I això que patim al Cot i en Gonzalez d’IdS, embolicant troques. 😉

11 04 2008
carlos

Algo no cuadra en CIU. Ho se deben algún que otro favor con los IDS- PSC. Ho lo de las Cuineras. Ho el no haber echo las Auditorias tienen algo que ver en que CIU les de tantos apoyos.

Por lo que se be, hay algo que están ocultando estos siete Concejales de CIU y de IDS-PSC. Tanto Poder tiene lo de las CUINERAS DE SILS, subvenciones, desde luego que no les faltan.

En realidad con que dinero se financia lo de las CUINERAS DE SILS.

Donde va ha parar todos los ingresos que se generan con los libros de las CUINERAS DE SILS.

Estos son los verdaderos motivos por el cual CIU. Esta apoyando tanto a los IDS-PSC, de Sils.

En temas tan importantes como los Presupuestos. Ho como en el de ayer donde el Alcalde solo les preguntaba a los de CIU si estarían de acuerdo en que lo del tractor se quedara sobre la mesa, pero lo del Centro Cívico no se podría quedar sobre la mesa, fue tanta la existencia entre CIU y IDS-PSC que tanto el Antonio Tello como el Albert Miralles, tuvieron que saltar y decirles tanto al Alcalde como, al Anoro que se votara o que el Alcalde, dejara, toda la Propuesta sobre la mesa para que fueran todos los grupos quien decidieran.

Señor Anoro de CIU se le esta viendo mucho el plumero.

Según parece hay un sobrante de 400.000€ del presupuesto del año pasado todo este sobrante se lo iban ha gastar entre el Centro Cívico, y en la compra de tractores, furgonetas y más maquinaria.

Pero de este dinero no iba nada destinado, para las subvenciones de los buses escolares, ni para los libros de textos, ni para las ayudas a personas incapacitadas, ni para el CRAE ni para de nada.

Estos son los que van de SOCIALISTAS por la vida y lo único que hacen es ir en contra
De todo lo que sean ayudas para los vecinos de SILS.

PERO LOS SUELDOS DEL EQUIPO DE GOBIERNO QUE NO LOS TOQUE NADIE.

11 04 2008
xibarri

Jajajaja! Aixó perquè veieu les ganes que te CiU de fer una moció de censura en contra de IDS…voleu dir que el que lo que de veritat volen es fer pacta de govern?,,,,, ja quedaria ben futuda ja la “silenca”…..no ho veieu tothom que pixa fora test?

11 04 2008
LNC

Fes-me cas Xibarri, hi haurà moció si AMS i ICV volen, perquè ja ningú vol al poble d’IdS i amb els calés que ens està costant en Nogué… ufff

Fixa’t, estimada, que parleu igual que en Nogué i la Virgi abans de l’assemblea- derrota derrota de Vallcanera 😉

Tu que tens bons contactes que hi ha de cert en d’un pacte Rovira-Nogué contra en Xico ?

11 04 2008
Marx

Jo ja fa temps que hu dic, passa que no m’esculteu: CIU-IDS, el pacte natural dels representants de la petita burguesia silenca: botigueres, comerciants, propietaris de parcel·les, illa de salut, farmàcia, ferreteries, constructors locals, amos de bars, forces vives … Aquests de AMS, res de res, són un grupet sense futur, acabaran cadascú pel seu compte … ICV, els meus seguidors que alguns anomeneu comunistes, poques possibilitats reals de pactes. Cristina, com tenim la lectura del Capital?. Miralles, tranquil, que ja se que te l’has llegit, fa molt temps. Apa, salut companys i camarades.

11 04 2008
LNC

Tenia entès que El Capital és una obra inacabada teva i de l’Engels, que només pretén bucar una fòrrmula alternativa al mecanisme del preu com assignador de recursos, veig al Miralles amb més seny que tot això. 😉 Com a profeta, Marx, sempre has deixat molt que desitjar, no t’ho prenguis malament. 😉

A més parlem de Sils, de les seves urbanitzacions, de pluralitat, de bon govern, de Catalanisme: Moció o revolució ! 🙂

Amb petons, això sí 😉

12 04 2008
Bloc

Comentaris amb insults o que intentin identificar col·laboradors, col·laboradores i comentaristes del bloc, seran esborrats, sense explicacions. Gràcies per la vostra col·laboració 🙂

12 04 2008
jon

jo, l’hem encertat de ple en l’identitat d’aquesta silenca de Vallcanera que no es de Vallcanera , sino de Sils i que es del grup politic d’ICV. Veuras com aquest comentari desapareix en pocs moments. I no hi ha cap insult com dien que hi havia en els que han tret

12 04 2008
LNC

Apa!!! fes-li cridar a un o una d’ICV: que visca el monetarisme de friedman i foro la intervenció estatal en l’economia!!! Seria com intentar fer cridar a les d’IdS Visca Vallcanera i Visca en Xico.

Visca el monetarisme de friedman ! Fora la megaintervenció actual ! Visca Vallcanera ! Visca en Xico Lliure d’en Rovira ! 😉 i Visca el canvi (real) a Sils amb en Xico, l’Albert i en Tello.

No et negaré, però, que aquesta que voleu fer veure que sóc té bon gust amb els homes, tant física com intel.lectualment. No li tindreu pas enveja oi ? 🙂 🙂
Que n’es de guapet en Miralles!

12 04 2008
Tito Toti

Son ellas mismas las que lo han dicho, además tampoco veo que se borren mensajes cuando estas dos nos insultan a los de Vallcanera

Si quereis saber sobre quien va dejando anónimos en los blogs y porqué se la tienen jurada a la silenca, hay información muy buena en lo del Crae y la ONU

http://losilenc.blogspot.com/2008/02/ids-confonen-labreviatura-de-normes.html

ja ja ja ja ja

12 04 2008
carlos

Eso era el cot pasandose por la Peluquera Exebarri donde esta la ONU o es el POUM. Huy perdon que era la Peluquera.

Las zonas más bonitas de Sils son Vallcanera y las Comas zona residencial muy pronto la REPUBLICA DE VALLCANERA.

Pronto la segregación bastante habeis chupado ya de los vecinos de vallcara y las comas.

SALUDOS PARA TODOS MENOS PARA LO DE LA ONU O EL POUM.

12 04 2008
carlos

carlos (18:41:56) :

Eso era el cot pasandose por la Peluquera Exebarri donde esta la ONU o es el POUM. Huy perdon que era la Peluquera.

Las zonas más bonitas de Sils son Vallcanera y las Comas zona residencial muy pronto la REPUBLICA DE VALLCANERA.

Pronto la segregación bastante habeis chupado ya de los vecinos de vallcanera y las comas.

SALUDOS PARA TODOS MENOS PARA LO DE LA ONU O EL POUM.

12 04 2008
jon

Es pot saber el que cobren la parella d’ICV i tot queda a casa? I a sobre critican als altres . Que se us ha descobert el rollo i per aixo esteu picats amb els altres.

12 04 2008
jon

Tenen als de Vallcanera que nomes treballan per els de ICV i els que cobren son ells dos i tot cap a casa. Quan se´ n donin comte ja riurem

12 04 2008
anònim

No fem demagògia barata.
Els regidors d’ICV ho van deixar clar al seu bloc, el passat 17 de febrer:

COMPROMÍS DEL REGIDOR I REGIDORA ICV-EUiA-EPM DE SILS VERS LES INDEMNITZACIONS PER ASSISTÈNCIA A LES REUNIONS DE L’AJUNTAMENT.

Volem fer públic el nostre compromís personal amb el grup d’ICV-EUiA-EPM de Sils.

Fa molts anys que tant l’un com l’altre varem optar per fer política activa, aquella política que pot canviar i millorar la vida de les persones, perquè nosaltres continuem creient que un altre món és possible, només cal voluntat per fer-ho.

És per aquesta raó que nosaltres no volem cap remuneració a canvi, però tampoc hem renunciat a les remuneracions com a regidor i regidora, perquè pensem que són necessàries per dotar-nos de recursos per què el nostre grup pugui continuar fent activitat política.

Quan varem acceptar els càrrecs tan un com l’altre ens varem comprometre amb el grup d’ICV-EUiA-EPM de Sils que les nostres remuneracions es destinarien només per cobrir les despeses que ens generi fer política.

Amb aquest motiu varem obrir una conte a nom del Grup ICV-EUiA-EPM de Sils, que és on s’ingressen tant les nostres remuneracions personals com les del nostre grup. I totes les entrades i sortides són justificades, estant a l’abast de qualsevol membre del nostre equip.

Albert Miralles Güell i Cristina Simó Alcaraz
Regidor i regidora d’ICV-EUiA-EPM a l’Ajuntament de Sils.

12 04 2008
anònim

Els d’AMS, diu ràdio macuto independent de sils, que els seus dos regidors conviden alguna vegada a la gent del seu grup a dinar o sopar, per parlar de política local i fer pinya. La resta de les indemnitzacions cobrades (curiós eufemisme), a la butxaca, com cal.

La resta de grups, ells sabran què fan amb les indemnitzacions 😉

12 04 2008
LNC

Tàctica del calamar de la colla d’IdS. Fa vergonya aliena.

Que una lliberal, hagi de defensar ICV de les falses merdetes que vol imputar-li la colla d’IdS només és possible a Sils… Si axiò és cap canvi…. Vergonyós.

Xico fes el salt, ja en tenim prou d’aquesta gent !!!

12 04 2008
Tito Toti

Lo hacen para tapar lo del pozo del Cot, les ha salido mal la jugada con el Carol, solo se conectan en horario de fuera de peluqueria. si quereis saber por qué los de IdS se la tienen jurada a la silenca, la respuesta aquí:

http://losilenc.blogspot.com/2008/02/ids-confonen-labreviatura-de-normes.html

12 04 2008
jon

LNC a veure si dius d’una el que cobreu la parelleta. Al poble ens agradaria saber-ho. Si no , ens ho dirà el batlle. Per cert, tant critacar , i vas votar a favor de les indemnitzacions del regidors. No serà perque també hi havia les teves indemnitzacions?

12 04 2008
jon

del que en tenim prou , es d’aquesta gent dels LNC LNC LNC que es pensen que ens han vingut a salvar

12 04 2008
Tito Toti

Nogué, dimite. queremos un alcade menos aprovechadete.

12 04 2008
Silònia

Con Franco, vull dir amb el Rovira, viviamos mejor?

LNC es la Cristina i per xo diu que el miralles es tan macu?

Els de Vallcanera an habierto un nou bloc a Internééééé, un bloc republicà españñññññolista sociata proletari?

LNC defensa la casa gran del catalanisme a Sils? jua, jua, jua, jua, de tan riure he mullat el teclat de l’urdinador jua, jua, jua, jua …

El tot terreny de l’alcalde està estacionat moltes hores al davant de l’ajuntament i això vol dir que curra molt per Sils i es mereix aquestes indemnitzacions que cobra?

Quimet, torna!

13 04 2008
jon

LNC SI ES CERT QUE LES REMUNERACIONS LES INGRESES AL COMPTE DE ICV, FA ESSER ” b o ” que ja veuras quan hisenda pasi comptes amb tu. tots riurem. espero que siguis honest i ho expliquis aqui al bloc

13 04 2008
LNC

Vols discutir de dret fiscal i tributari ? accepto, si abans ens dius quina quantitat destinen els regidors d’IdS al seu grup municipal del que cobren de l’ajuntament. Sigues honesta i explica-ho aquí al bloc. Com senta que no calgui que en Nogué ens expliqui que cobren els regidors perquè està a internet amb retard? com és una conversa intelectual amb el Cot? quina olor fan el núvols ? sun sun, sun sun… 🙂

Que no cola, no t’entestis, que a mi a ICV em diuen fatxeta per Lliberal 😉 No els hi tinc en compte perquè ho diuen amb carinyo, no amb l’ànim fosc d’IdS…

13 04 2008
jon

Aixi ja acceptes que sou la parelleta de ICV els que escriviu amb pseudonim LNC LNC LNCristina

13 04 2008
jon

Per cert, tu mateix et creus intelectual ?

Es ben cert que si no t’alaves tu mateix o els teus servidors de Vallcanera , no tu diu ningu mes.

L’enveja corrumpeix i n’estas molt plè

13 04 2008
LNC

Que no cola… “joan, calla, joan” 🙂 🙂

13 04 2008
carlos

Jon el Alcalde esta denunciado por firmar convenios ilegales, corruptos vosotros
pide dia y hora para la resonacia magnetica lo mismo tu neuronas pillan algo de la Silenca más vale ser servidor de personas onradas que de personas que intentan engañar a los vecinos de Vallcanera, estos que han estado tantos años pagando para que vosotros sigais chupando. “PETONS” Y PIDE DIA Y HORA.

han tenido que venir los de Barcelona para acer politica de verdad vosotros ni para eso aveis valido, “CHAU CHARITO Y QUE TE VALLA BONITO LUCAS”

Y NO LO VOREIS, QUE PARA ESO ESTA LA LIBERTAT DE EXPRESIÓN.

13 04 2008
LNC

Si fos en Nogué diria:

“Jon, calla, Jon” que l’estàs cagant 🙂 🙂 🙂

Aquest d’Ids ara diuen les mateixes coses d’En Miralles i en Tello, que en Rovira deia abans d’ells. 🙂 🙂

Miralles, tio bo (cristina és conya ;_) ) , demana l’enganxina en taula apartada als plens, ja veuras que l’alcalde no sap res de l’ajuntament, cobra (molt) només per signar. I del Jonquè dir… Quina olor fan els núvols? sunsun sun sun 🙂 🙂 🙂

13 04 2008
LNC

P.D: Xico, proper alcalde, he enviat un e-mail al bloc de CiU demanant informació sobre unes veus que he sentit (ja saps que hi ha convergents a Vallcanera 😉 que estan pel canvi. Mira que te’l facin arribar, guapo!

Petons!

13 04 2008
Tito Toti

Carlos, están negros, pobres, el escrito a urbanismo acompañado con la firma de 300 personas de Vallcanera también les está picando MUCHOOO.

13 04 2008
LNC

Com és possible que estigui al bloc i al dinar de vallcanera alhora? Sóc la hòstia!

Quina olor fan els núvols ? sunsun sunsun 🙂 🙂 🙂

Deixa un comentari