Embolica que fa fort

23 05 2008

Acusen l’AMPA del CEIP de Sils de desinformar intencionadament a pares i mares a la reclamació de dijous a l’Ajuntament.

Fonts del Bloc han confirmat que membres de la junta de l’AMPA del CEIP de Sils, han assegurat a pares i mares que avui no hi havia cap trobada a l’Ajuntament, que havia estat desconvocada. Una vintena de persones, però, s’han trobat davant la porta de l’Ajuntament per reclamar el transport escolar.

Les mateixes fonts responsabilitzen a Teresa Gonzalez, Joan Cot i l’alcalde Nogué. d’haver instigat la desinformació, i es preparen noves mobilitzacions a Vallcanera i Sils contra la política municipal a Vallcanera.

Font: Des de Sils camí d’Itaca

Sils, Vallcanera, la llar d’infants, IdS i l’AMPA pateixen divisions internes fomentades pel Nogué.

Divideix i venceràs, és la màxima que veïns i veïnes de Sils i Vallcanera, consideren que està promovent directament l’alcalde Nogué. “Només sap generar crispació”, afirmen respecte les accions de l’alcalde.

L’AMPA, està dividida entorn la qüestió, de reclamar a l’alcalde un compromís de cobriment per les famílies per part de l’ajuntament de 30.000 € pel transport escolar i reclamar un nou CEIP a Vallcanera. Fins i tot el seguidistes d’en Nogué, encapçalats per la Teresa Gonzalez Alarcon defensen que es faci a Sils en lloc que a Vallcanera que és on vol el veïnat de Vallcanera i eliminaria la qüestió del transport escolar. Aquest emplaçament però, “podria ser contrari als interessos de l’actual alcalde que vol augmentar l’edificabilitat de les seves parcel.les, que van des de Can Cabirol fins el Milenium”, afirmen.
A l’EUCM Vallcanera Parc, l’alcalde hauria jugat a dues bandes, només s’hauria reunit un cop amb l’Arnau Torres, que va reafirmar l’ideari de la Plataforma ProSils i alhora s’ha reunit diverses vegades amb 5 membres de la Junta sense coneixement de la resta, aquest fet està provocant molta indignació ala urbanització.

A la Llar d’infants i després de la reunió vetada a la resta de població i a les pròpies educadores, en Nogué personalment s’ha reunit amb elles conjuntament per separat per pressionar-les, el resultat ha estat que les tres estan de baixa laboral per no aguantar aquestes pressions, i s’estan plantejant una possible denuncia per mobbing laboral a l’Ajuntament, afirmen fonts municipals.

A IdS, per últim, augmenta la divisió per donar entrada a l’Anna Suñé a l’Ajuntament per suavitzar aquesta estratègia frontista que promou l’alcalde per tot el municipi i que consideren que està alllunyant els independents silencs de polítiques constructives i els acosta a les polítiques del PSC.

Diferents opinions apunten, que el nerviosisme de l’alcalde i aquesta ofensiva a diferents sector obeix a la seva por a la Mocio de Censura que es podria accelerar amb la tramitació del seu POUM.

Font: Des de Sils camí d’Itaca


Accions

Information

17 responses

23 05 2008
Dominique Olmos

Perdoneu però m’he deixat unes coses:

obre l’escola nova, és urgent necessitat que ens comencem a moure a Sils, pel nou centre perquè el que tenim ara està saturat. Això passa per davant de moles altres qüestions.

Ara bé, sobre la qüestió dels terrenys: Abans de les eleccions ja sonava on s’havia de fer aquest centre i aquest era on sembla ser que s’ha adjudicat finalment. Fa molts mesos que hi van haver les visites per part dels responsables d’educació i també se’ns va dir, ja fa un any, en reunió amb l’inspector que els plànols es posarien en breu en marxa. A aquestes alçades i vist que la població censal ha fet que el P3 es tripliqui ja s’hauria d’haver engegat tot plegat.

JO no sé de qui són els terrenys, el que si m’importa és que l’escola es faci. La qüestió és que els terrenys hi siguin, perquè sense terrenys educació no mou ni un pèl.
Ajuntament -> Terrenys
Educació -> Escola

Què tenia reserva de terrenys públics l’Ajuntament? S’havia previst sòl públic per equipament públic? Tampoc ho sé. L’únic que sé és que calen terrenys, tant per a la Llar d’infants com per al centre escolar. Si el municipi no tenia sòl públic l’ha hagut d’adquirir, amb el SES (l’institut) han sorgit terrenys i per això tindrem l’equipament.

Que els propietaris els posin a l’abast de Sils, que els posin a un preu raonable perquè el consistori els pugui pagar. Tot el demés són històries i romanços. Ara és clar, si ens volem enriquir a costa dels béns d’ús públic…

Vull comentar què afirmar, confirmar, esgrimir, que l’AMPA està dividida per aquesta qüestió… Bé, què n’opinin uns altres, perquè nosaltres en conjunt, ni mu….

Per últim dir que com a membre d’una Junta que representa el socis d’una associació que es dedica a lla part de responsabilitat que pertoca a les famílies en l’àmbit de l’educació d’un centre escolar, si que puc dir que aquesta Junta funciona com un òrgan col·legiat, que pren decisions per consens, que es reuneix contínuament i que funciona per acords i democràticament, és clar. La Junta s’escull cada any pels vots del seus socis, com en totes les associacions. No segueix consignes de cap partit, ni campanyes puntuals, només treballa per i amb l’escola i segons els projectes que planifica i que exposa als seus socis. Som famílies diverses amb diferents maneres de pensar i de diferent color polític, tots n’hem parlat en el seu moment, quan tocava, per exemple en les eleccions municipals, i tot i això, hem pogut seguir treballant junts, perquè perseguim una mateixa fita.

Em sembla, que queda prou clara la meva posició, opinió personal i individual, no? I que s’entengui que, en cap cas, em vull comportar aquí com la portaveu oficial de l’AMPA. Som un grup divers amb múltiples veus.

Que quedi clar.

Apa, siau!

23 05 2008
Mare

Hu sigui, que la convocatòria del dijous al davant de l’ajuntament es cosa de quatre exaltades de vallcanera, manipulades per un conegut home d’aquella urbanització.

Hu sigui, que l’AMPA de Sils, molt competent pel que jo sé, ara per ara no vol carregar el mort del transport escolar a l’ajuntament ni al Nogué, sino al departament d’Educació i al consell comarcal.

Mentrestant el consell comarcal de la Selva ha inaugurat una nova oficina comarcal d’Habitatge i Joventut, que ja m’agradaria saber la seva utilitat i les despeses de funcionaris qui sap si ociosos que generarà, d’aquests que dediquen una horeta ilegal al café de mig matí i es passen mitja jornada conectats ves a saber a quines pàgines d’internet.

Molta burocràcia per un costat, barracons i retallada de serveis per l’altre.

Apa!

23 05 2008
Dominique Olmos

En cap cas he dit que ningú sigui un exaltat ni que estigui manipulat. Cadascú és lliure de fer el que cregui que ha de fer, un hom sap si fa el què vol o el que li diuen què ha de fer.

Em sembla del tot just que tothom pugui dir la seva i si hi ha un grup de persones que creu que la seva protesta ha de ser aquesta, doncs endavant! No sóc jo qui vaig jutjant pels blocs al demés. Només faltaria…

De la reunió de dijous, no en tenia ni idea, estava en un altre afer aquest dia. I, per cert, la Ma. Teresa Alarcón, persona a qui algú porta de boca en boca, tampoc. No sap de què va aquest comentari. Avui s’ha reunit amb el president de la Junta i han estat parlant sobre el tema. No té ni idea de per què se la qüestiona i molt temem tots que sigui per temes personals alienes a la gestió de la Junta.

Per tant, jo no donaré més ales al rumor. Si ella no sap de què va nosaltres tampoc.

Sobre l’afer amb els mossos, també s’ha parlat amb més testimonis dels fets i va ser tal i com se us ha relatat en el blog de l’AMPA.

Si us plau donem per acabat el marro, perquè ens sembla de pur tafaneig i intent d’agressió verbal i personal, així és que no entrarem a matar perquè no volem fer-ho. Un cop l’associació ha aclarit el tema donem per finiquitada la qüestió, almenys internament.

Siau

24 05 2008
LNC

És força estrany que la Teresa Gonzalez aquesta no sabés res i resulta que al 10 minuts de publicar l’escrit al Bloc vagi a l’AMPA dient que no mira blocs… 🙂 🙂 🙂

És estrany que l’AMPA no sabés res de cap manifestació i mares organitzades hagin afirmat que des de l’AMPA els van dir que cap Mani a l’Ajuntament.

És estrany que l’AMPA, a més, enlloc de lluitar pel transport gratuït a les famílies es centri només en que ho pagui la Generalitat i no l’Ajuntament. Com si l’ajuntament fos d’uns i la generalitat d’altres….

És estrany que representatnts de l’AMPA de “Vallcanera” vulguin el CEIP a Sils i no a Vallcanera amb una població resident de més de 1.300 persones….

No cola 😉

24 05 2008
Mare

Tu, les teves neures i les teves campanyes si que no colen !!!
😉

24 05 2008
LNC

Jo no faig cap campanya, només opino. Queda clar al meu Bloc. La veritat pot resultar incòmoda, a qui no comparteix idees, dèries i sensacions 😉

Petons!

24 05 2008
Dominique Olmos

Mira, francament, l’escola que la facin on vulguin però que la facin d’una vegada.

Sobre la resta, no penso entrar en discussió amb tu, perquè no estàs obert al diàleg

25 05 2008
LNC

Parlem-ne

😉

26 05 2008
Mare 3

LNC = Troll

Fas mes mal que bé amb tanta desinformació i politiqueig.

Si realment el que vols aconseguir és el que dius (serveis, recursos, una millor gobernabilitat…) t’asseguro que en la manera en que ho fas, aconsegueixes tot el contrari.

FAS ENFADADAR A TOTHOM (“BONS I DOLENTS”) I A MES A MES DIVIDEIXES A LA GENT EN COSES QUE S’HAURIEN DE PLANTEJAR DE FORMA UNITÀRIA (i a sobre en poses les culpes als altres…)

SI US PLAU, CANVIA DE MANERA DE FER!!!

FAS MES MAL QUE BÉ!!!!

26 05 2008
Mare 4

LnC, campiona. Segueix així amb veritats que emprenyen qui mana.
Bon senyal. Petonets, guapa.

27 05 2008
Xiulant

Com es pot animar a una persona que l’únic que fa és buscar merder en comptes de fer algu per el poble??’
Cada vegada aquest bloc és pitjor.
Molta gent no és d’un partit polític ni d’un altre, simplement mirent per el poble, per el millor per el nostre poble.
Potser sou vosaltres que no sabeu mirar més enllà de la derrota de Ciu !!!!
Ara ja em podeu atacar si voleu!!!
Visca Sils i la gent que es mou per aconseguir el millor per aquest poble!!!
AMPA sou genials, continueu així i no us deixeu influenciar per persones que no busquen res de bo!!!!!!
Sort que encara hi ha gent que treballa!!!!

30 05 2008
Silenka

Heu vist la noticia BOMBA al bloc de la silenca?

Es compren un ordinador personal a càrrec de l’Ajuntament per l’Alcaldia de Sils.

6.7.- Identificació de l’expedient : Adquisició ordinador personal per l’Alcaldia.
Fets :
– En data 13 d’agost de 2007 la regidoria de governació, via pública, obres i serveis i medi ambient ha emès proposta per l’adquisició d’un ordinador personal per l’Alcaldia, i proposa l’adjudicació a AT Informàtica SCCL per un pressupost total de //741,27// euros.

Nena, ordinador personal no vol dir que l’alcalde se l’hagi amportat a casa seva, a pagar l’ajuntament.

Ordinador personal vol dir un simple PC, en anglès Personal Computer o PC.
Que es que a la universitat no t’hu han ensenyat?

Això es pitjor que confondre la ONU i el POUM, tu que ets tan intel·lllllllllectualllllllllllllllllllllll …

🙂
🙂
🙂

I es que no sabem que fer per a desprestigiar al Nogué

🙂
🙂
🙂

30 05 2008
Silenka

Disculpeu però es que encara estic rient ara …
🙂 🙂 🙂
🙂 🙂 🙂
🙂 🙂 🙂

30 05 2008
LNC

On diu que se l’hagi portat a casa seva ? ai ai ai ai

No en té prou amb el sou sense dedicació excluisva, que no es compra un portàtil de la seva butxaca i ens càrrega aquesta despesa a l’Ajuntament.

Quina barra !!!!

Gràcies per llegir-me i molt feliç de fer-te riure. 🙂

Continuo pensant que si en Nogué vol ordenata que se’l pagui ell. que a l’ajuntament en sobren. 😉 d’aquí que consideri que és notícia, que no cal ser massa intel.lectual per saber interpretar un text sense sigles. 🙂

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Apa, petons!

30 05 2008
LNC

Xibarri torna! ets l’única amb cert rigor, quan no et toquen Can Celdoni !!

🙂 🙂 🙂 🙂

30 05 2008
Silenka

Quina barra !!!! Disimula, disimula 😉 Amb arguments com aquests tenim Nogué per estona. Apa, que disfrutis, bon vent, siau!

30 05 2008
LNC

Discrepo molt de la durada de l’estona i la teva valoració 😉

Gràcies per llegir-me, petons !

Torna Xibi !!! 🙂 🙂 🙂

Deixa un comentari