Vallcanera denuncia

24 08 2010

Agost 2010:

Notícia publicada al Diari de Girona (24 agost 2010): S‘acumulen quilos de brossa a tocar els contenidors d’un parc de Vallcanera. Els veïns denuncien la deixadesa de l’Ajuntament i l’alcalde diu que s’hi fa la recollida com a tot el poble


Fotos procedents del bloc de l’ACCSC Vallcanera

E. BATLLE

Membres de l’Associació de veïns i veïnes de la urbanització Vallcanera Park de Sils denuncien que s’acumulen bosses de brossa a tocar els contenidors que hi ha instal·lats a peu del parc dels Esquirols d’aquesta urbanització, la via prinicipal per anar des de Vallcanera Park fins a la urbanització de les Comes, també de la població de Sils.

Aquesta és una situació, explica un dels membres de l’entitat, que dura ja “des de fa més de deu dies i encara no s’hi ha posat cap solució”. I és que les bosses s’amunteguen a tocar sobretot del contenidor de la fracció vegetal i asseguren que l’Ajuntament “no ha vingut a netejar-ho de fa dies, ja fa més d’una setmana i no han vingut a recollir-ho”.

Aquesta no és la primera ocasió que els veïns d’aquesta urbanització de Sils es queixen de la manca de neteja en la seva àrea residencial si bé l’any passat, el setembre, ja van denunciar que els quilos d’escombraries i trastos vells s’amuntegaven al costat de la zona esportiva de la urbanització de Vallcanera Park de Sils i llavors, igual que ara, l’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS), assegura que no és un fet de manca de neteja per part del consistori, sinó que hi ha “incivisme i gent que tira coses al contenidor de la recollida vegetal que no hauria de fer” i afegeix que a la urbanització de Vallcanera Park es passa a recollir les escombraries “en les mateixes condicions que a la resta del municipi”.

Denunciar-se entre veïns

Tot i això, el batlle afegeix que aquesta àrea residencial de Sils és un cas especial perquè “la gent col·loca de tot en aquest contenidors i fins i tot s’ha multat gent per això”, i recorda que ja es va fer una crida l’any passat des del consistori, incitant els propis veïns a denunciar quan veiessin que la gent tira les coses fora del contenidor o bé, on no toca.

Des de l’associació de veïns en canvi és veu el tema de diferent manera perquè “tot això ho van netejar fa uns dies quan va haver-hi una festa de l’altra associació de veïns, i ara en canvi no han vingut des de fa molts dies” i per això reclamen que s’hi actuiï.

L’alcalde davant d’aquestes acusacions assegura que “no pot ser que hàgim de passar a recollir cada dia la brossa, això només passa en aquesta urbanització”, i afegeix que per aturar les males pràctiques d’alguns veïns d’aquesta àrea residencial s’ha optat per posar agents de policia municipal a la zona per vigilar, però “no podem posar-hi cada dia algú, cal que entre tots s’ajudin, com vam demanar ara fa un temps”, assegura Nogué.

Aquesta és una de les urbanitzacions amb més habitants de la comarca de la Selva i les queixes sobre la recollida de residus s’ha convertit en un tema recorrent per part dels veïns, que volen solucions.

Però tot i aquestes queixes, l’Ajuntament de Sils per ara no preveu fer canvis en la recollida de residus al municipi, ja que la fracció vegetal es recull com a la resta del municipi i, a més, es fa el porta a porta a les cases així com la recollida de trastos un cop al mes.

Font: DdG

Juliol 2010: A la rotonda d’entrada

Mentre el bloc de Vallcanera publica fotos de denúncia de la rotonda d’entrada a Vallcanera, a la publicació Parlem-ne del mes de juny, CiU de Sils es pregunta: Si l’equip de govern pensa reclamar al contractista la reparació dels desperfectes i deficients execucions de les obres situades a l’entrada de la urbanització de Vallcanera?






Abril 2010:

Fotos publicades al bloc de Vallcanera.

Setembre 2009:

round-icon-small Interpreten que les denúncies han fet efecte: bloc de Vallcanera:

round-icon-small Acusen als blocs oficials d’IdS i de l’ACES de manipular o tergiversar els titulars de l’article de la periodista Eva Batlle publicat al Diari de Girona, procurant donar tota la culpa als veïns de Vallcanera.

escombrariesvallcanera

round-icon-small Dimecres 30 de setembre de 2009, Diari de Girona

Quilos de brossa s´amunteguen al costat de la zona esportiva de Vallcanera a Sils
Els veïns asseguren que fa mesos que no es recullen els trastos vells i l’Ajuntament culpa l’incivisme d’alguns habitants

Imatge d’ahir al matí en aquesta zona de Vallcanera Park, amb els munts de brossa i trastos acumulats

SILS | E.BATLLE

Els quilos d’escombraries i trastos vells s’amunteguen al costat de la zona esportiva de la urbanització de Vallcanera Park de Sils. Matalassos, quilos de runa d’obres, taules de jardí destrossades, plàstics; un munt d’objectes inservibles, barrejats amb restes de diaris i brossa comuna, entre altres conviuen en aquesta zona al costat dls contenidors de reciclatge de paper, vidre, rebuig, que es troben mig buits però envoltats d’escombraries.
Aquesta deixadesa també es fa palesa en algun altre punt de la urbanització silenca però la major part de brutícia es concentra en aquesta àrea propera a l’entrada de la urbanització i que es troba a tocar gairebé d’un parc infantil que tot i estar encerclat per una tanca de fusta, hi conviu a diari la mainada jugant a pocs metres d’aquest abocador “incontrolat”.

Davant d’aquesta acumulació de deixalles, un grup de veïns denuncia aquesta deixadesa i com explica un d’ells, Miguel Gálvez en culpen directament l’Ajuntament de Sils perquè “fa dos o tres mesos que no recullen els trastos, tot i haver-ho denunciat per escrit, via e-mail, amb instàncies, ens sentim ignnorats”. Pel veí, la situació a la urbanització és “tercermundista i ni un camió de 10 tones podria recollir les escombraries”, afegeix.

“També som ciutadans”

Amb indignació, Gálvez recorda que en aquesta zona hi ha a tocar “la zona esportiva i els nens vénen a jugar en aquest parc, envoltats de bassura”. Finalment, el resident assegura que faran el que calgui per tal que l’Ajuntament se’ls escolti i recorda que “tot i ser una urbanització, nosaltres som com el nucli de Sils i contribuents igual i no es fa res per nosaltres”.

Cal recordar que aquesta no és la primera ocasió en què que aquests veïns de la urbanització de Vallcanera Park denuncien que hi ha problemes de netedat així com mancances en serveis a la urbanització. Gálvez espera que l’Ajuntament de Sils “netegi el més ràpid possible aquesta zona i faci manteniment a la nostra urbanització”.

L’alcalde de Sils, Martí Nogué (IdS) per la seva banda, davant les crítiques veïnals que culpabilitzen el seu equip de govern de l’acumulació de brossa, assegurava ahir que si bé és cert que s’amunteguen moltes escombraries en aquesta zona de la zona residencial “els operaris passen un cop al mes , com al nucli de Sils a recollir els trastos” i per tant, assegura que no és cert que no s’hi ha anat aquests darrers mesos.

De fet, segons Nogué aquest “abocador” “és un greu problema i és un fet, que passa cada setmana” i remarca que “estem segurs que hi ha algú que transporta bassures i trastos cada dia en aquesta zona”. Per posar-hi fre, l’Alcalde va remarcar que efectius de la Policia local patrullen cada dia en aquesta zona per vigilar “si s’enganxa a la persona o persones incíviques ho fan”. I un cop s’intercepti qui ho realitza, afegeix, “se’ls multarà de manera forta, perquè no ho torni a repetir mai més”.

Denunciar-se entre veïns

Per posar fi a aquesta problema en aquesta urbanització, remarca el batlle, “entre demà -avui pel lector- i demà passat es farà una neteja extraordinària en aquesta zona de l’àrea esportiva” i es lamena, que “la gent no sigui cívica”.

De fet, per mentalitzar els veïns de la urbanització, explica Nogué es va passar una circular casa per casa “fa 15 dies per tal que els veïns facin la recollida com cal i posin la brossa als contenidors on va cada una i perquè els veïns avisin dels que ho fan malament”.

Font: DdG

round-icon-small Fotos publicades a un bloc de Vallcanera:













Cliqueu les fotografies per a ampliar-les.
Publicades el 20 i el 29 de setembre de 2009 al bloc de Vallcanera.

~


Accions

Information

55 responses

20 09 2009
pedro

Estoy de acuerdo con lo que dice esta asociacíon sobre la poca o nula limpieza de esta urbanización;
cuando voy con mis hijos al parque y veo como está todo de trastos y porqueria y el peligro que conlleva con maderas con clavos y otros trastos prejudicables para todas las personas tendremos que tomar otras medidas y denunciarlo en la Consejería de Sanidad,púes esto es lo mas parecido a una Ciudad sin Ley.
La única esperanza que nos queda es que éste Gobierno Municipal algún dia se cámbie

20 09 2009
Jo

Els culpables de que tot estigui com està , sou els que ho enbrutiu
No es pot netejar la zona i al cap de 5 minuts , uns bretols ho tirin per terra tot altra vegada
Primer heu d’arregar aixó,

20 09 2009
pedro

me quedo pasmáo de lo inteligente que eres no me imaginaba que a los cinco
minutos de recoger toda la porquería estaría todo igual, a ver si te informas bien de que en este barrio de Sils la limpieza brilla por su ausencia no tenemos la suerte de vivir en un barrio como el tuyo

30 09 2009
Veí

Si edifiquen un nyap de 9 metres d’alt a tocar de vorera i els camions del supermercat maniobren il·legalment 50 metres endarrera en ple carrer per culpa del disseny del nyap (no per culpa dels camioners): és culpa dels veïns que estaven massa tranquils i molt mal acostumats.

Si quilos i quilos d’escombraries i material de reciclatge s’amunteguen vergonyosament per terra a tocar d’una zona esportiva de Vallcanera: és culpa dels veïns incívics de Vallcanera.

Aquesta és la filosofia del nostre alcalde Nogué d’IdS.

30 09 2009
Anònim

IdS a la defensiva, MANIPULANT les notícies del diari d’avui:

— En lloc del títol del Diari de Girona:

Quilos de brossa s´amunteguen al costat de la zona esportiva de Vallcanera a Sils
Els veïns asseguren que fa mesos que no es recullen els trastos vells i l’Ajuntament culpa l’incivisme d’alguns habitants

— El blog oficial d’IdS, el partit de l’alcalde, dona aquest títol inventat a la notícia:

L’INCIVISME PORTA VALLCANERA A UNA SITUACIÓ CAÓTICA

30 09 2009
LNC

ÉS normal IDS només sap insultar des de horts il.legals. L’alcalde siu que es posin denúncies perquè sap que ningú denunciarà en Cot o en Cristobal Gonzalez abans de rebre bronques de l’enganxina.

30 09 2009
Jordi

Anònim, passa’t pel blog de la Parada ( blog de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Sils), amb la signatura de Anna Suñé i Francesc Quintana, i veuràs una DOBLE MANIPULACIÓ, encara més escandalosa:

1. Manipular l’article de l’Eva Batlle, periodista del Diari de Girona, canviant el titular.

2. Manipular a la gent de l’ACES, que no tenen res a veure amb els merders polítics d’IdS.

Aquí teniu el titular manipulat:

dimecres, 30 / setembre / 2009
L’INCIVISME PORTA VALLCANERA A UNA SITUACIÓ CAÓTICA

http://laparada-aces.blogspot.com/2009/09/lincivisme-porta-vallcanera-una.html

30 09 2009
LNC

Què passa Anna que per buscar clients si que et serveix Vallcanera ? I després per defensar al Nogué i al Cot manipules al bloc de l’ACES ? No m’ho esperava.

30 09 2009
ACES i IdS

Tots els comerciants associats a l’ACES, han de saber com s’utilitza el “seu” blog LA PARADA, per manipular informació, per acusar d’incívics als veïns de Vallcanera, per fer propaganda IdS, per netejar el nom de l’alcalde, etc.

* BAR PLAÇA ESTACIÓ
* BIBA ” LA NOSTRA BOTIGA”
* CARLUS PERRUQUER
* CARNISSERIA CAN VERDUM
* CARNISSERIA GINESTA
* CARNISSERIA OLIVA
* CELLER CAN ROBERTO
* ESTANC DE SILS
* ESTÈTICA DOLORS
* FERRETERIA I LAMPISTERIA SERRA
* FERRETERIA SILS
* FORN CAN COMPAÑÓ
* FORN MERCÈ
* FOTOGRAFIA I MODA ANGELINA
* FUSTERIA SITJÀ
* ILLA DE SALUT
* MARCS LA SELVA
* MERCERIA I COMPLEMENTS RISSECH
* MERCERIA MARIA COT
* MOBLES I DECORACIÓ BUTIÑÀ
* PASTISSERIA BRUN
* PEPE PERRUQUER
* PERRUQUERIA ANNA
* PERRUQUERIA CALL
* PERRUQUERIA JONATAN COT
* PERRUQUERIA SALIP
* PIZZERIA CAN TITO
* QUEVIURES I FLECA MALLORQUINES
* SUPERMERCAT COALIMENT
* SUPERMERCAT MALLORQUINES
* SUPERMERCAT VALLCANERA

Els noms surten al blog La Parada, al menú de la dreta.

Abans que ho manipulin més, mireu la coincidència total dels blogs d’IdS i de la Parada:

http://laparada-aces.blogspot.com/2009/09/lincivisme-porta-vallcanera-una.html
http://ids-pmpersils.blogspot.com/2009/09/lincivisme-porta-vallcanera-una.html

30 09 2009
Marga

Vallcanera denuncia 30 09 2009.

Acusan a los bloques oficiales de los Independientes de Sils y a la Asociación de Comerciante de manipular o tergiversar los titulares del ?artículo de la periodista. Eva Batlle publicado al Diario de Girona.

Procurando hechar toda la culpa a los vecinos de Vallcanera.

La presidenta de los de la Asociación de los Comerciantes de Sils es una manipuladora.

Y utiliza la pagina wep de esta Asociación para ir encontra de los vecinos y vecinas de Vallcanera Park.

Pero a la hora de buscar clientas para su nueva peluqueria en Sils no le importan que sus futuras clientas sean de Vallcanera.

Vecinas de Vallcanera hacerle boicot a esta Peluqueria de esta señora que trata de “incivismo” a todos los vecinos y vecinas de Vallcanera park.

30 09 2009
Jacint

Si el camió municipal no passa sovint, si és veritat que fa mesos que el camió municipal no passa a recollir per aquest barri de Sils, és el colmo anar culpant als veïns de porcs i incívics. “Vigileu, denuncieu, delateu als vostres veïns”: quina vergonya de recomanacions!.

30 09 2009
zzz

aixo si que es recollida selectiva…………….

30 09 2009
jo

Hi ha una dita popular (que te molta raó ) que no es mes net qui mes neteja ( com volen els de Vallcanera que hi passi el camió cada dia ), sino el que menys embrut

Aquesta dita us l’apliqueu els de Vallcanera i sereu com els de SILS

30 09 2009
LNC

Menteixes, jo. A Vallcanera no passa el camió per les enrabiades del Nogué, mentre l’associacó presentava instàncies, e-mails, etc.

Lliçons de Sils a nosaltres amb la mandra que us fa reciclar?

https://silsdelaselva.wordpress.com/2009/09/29/aqui-no-reciclem/

Ves a enganyar al DdG, que a Vallcanera ja no us queda credibilitat a la colla d’IDS : shock:

30 09 2009
LNC

😯

30 09 2009
veina

Els trastos de Valcanerà fa tres setmanes que hi som (la primera setamna no hi havia tants l’abocador ha anant creixent)La primera setmana de setembre l’àrea estava neta.
A Sils , a tot el municipi hi ha una recollida de trastos mensual hi ha una deixalleria.
Creieu que hi ha conductes no cíviques ? jo crec que si .No és pot posar a tota la gent de Vallcanera al mateix sac.

30 09 2009
vEÏNA

EL SUPERMERCAT COALIMENT DE SILS TANCARÀ EN BREU, A PARTIR DE DEMÀ FARAN OFERTES 2X1. ANEU-HI, SON BONA GENT.

EL NYAP DEFENSAT PER IDS, PER CIU I PER LA PRESIDENCIA DE L’ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS ELS HA ACABAT D’ENSORRAR.

VISCA EL PETIT COMERÇ DE SILS

30 09 2009
Marga

vËINA tienes toda la razón del mundo lo más vergonzante es que esta señora que confunde la ONU con el POUM sea la Presidenta de los Comerciantes de Sils y solamenta haiga defendido al CONSUM y a los pequeños comerciantes ni agua. seguir votandola para que vuelva haser la Presidenta de los comerciantes de sils.

Es una vergüenza que esta señora os represente, fuera y que dimita.

1 10 2009
Pere

Els trastos al carrer s’han de treure just la nit abans que els recullin, es una animalada treure’ls abans, si a Sils fesim igual no es podria passar per cap carrer, es veu que aquesta gent de Vallcanera no tenen massa criteri si embruten ells el seu espai. Si no es vol esperar que que passi el camió , lo més lògic seria anar-ho a portar a la deixalleria.

1 10 2009
Anònim

alcalda, envia el camió i la brigada més sovint a Vallcanera i tot resolt, i no foteu les culpes als veins

1 10 2009
zzz

aixo ho diriem com…………..molta fressa………..i poca endreça

1 10 2009
Marga

Sabéis lo que han hecho estos dos que van limpiando las calles con la maquina y mandado por el Joan Cot, retirarlo de en medio de la calle y arrinconarlo como estaba antes, esta es la forma actuar de Grupo de Independientes que tenemos como equipo de Gobierno Vergonzoso.

El Alcalde Martí Nogué le dijo a la periodista que hoy día uno estaría todo limpiado.

ES EL ALCALDE MÁS MENTIROSO QUE HABIDO EN TODA LA HISTORIA DE SILS

1 10 2009
zzz

Srta Marga ud ha conocido a algun otro alcalde?

1 10 2009
ANONIM

Vergonya fa aquesta imatge!
Mai Sils, ni Vallcanera, ni les Comes, ni King Park havia estat tan abandonada com ara!!

I que ara no vulguin fotre la culpa als tècnics que és la especialitat dels Ids!

Més autocrítica si us pla !!

1 10 2009
Pere

Si mireu be, veureu que els contenidors no es veuen pas plens, que vols dir això? que els han buidat? O potser que fa mandra posar-ho dins? O que a Vallcanera els hi fan mal els braços a segons qui?

1 10 2009
jo

Exacte Pera, i despres donan la culpa que no es neteja .

1 10 2009
Anònim

Exacte Pera, els d’IdS teniu el morru de donar la culpa a la gent de Vallcanera, als que alguns del partit teniu una fòbia especial. Més camió i més brigada.

2 10 2009
zzz

Mirant els contenidors(segons sembla no estan plens) no em refereixo a qui ha tirat la basura a terra i a qui no l ha recollit…….tanta culpa te un com l altre.
Veig que surt un contenidor dels de “ayuda humana” que jo prohibiria automaticament, ja que aquest senyor es un multimilionari frances que envia aquesta roba per fer unes groses bales al nord de frança i despres la venen al africa……………o sigui que de ayuda nomes a la seva butxaca.
La roba o la doneu a coneguts(sempre n hi han) o la porteu a alguna organitzacio sense anim de lucre, pero penseu que lo que va a aquests contenidors es per enriquir un pajaro i els ajuntaments tindrien que cobrar un impost a aquest element per tenir els contenidors GRATUITAMENT

3 10 2009
Esther

El Alcalde Martí Nogué de los Independientes de Sils es un. MENTIROSO EN CATALAN ES UN MENTIDER.

Las declaraciones que hizo el Alcalde de Sils al diari de Girona el día 29 de Septiembre, sobre la recogida de las basuras en la Zona Deportiva y publicado el día 30 de Septiembre por el Diari de Girona, fue una mentira más, mentiras a las cuales los vecinos y vecinas de Vallcanera Park ya estamos acostumbrados, porque nunca nos ha dicho ni una sola verdad.

A fecha de hoy todo sigue igual y encima esta peor porque han dejado más basuras, esta era la limpieza y vigilancia, especial que el Alcalde Martí Nogué de los Independientes de Sils, prometio y declaro en el Diario de Girona.

TODO ERA UNA MENTIRA Y UNA FALSA, SE NOTA QUE LA PORQUERIA NO ESTA ENFRENTE DE SU CASA

3 10 2009
.ICV

dissabte, 3 / octubre / 2009
ALCALDE – VALLCANERA JA ES UN VEÏNAT DE SILS

ADJUNTEM NOTICIES DEL VEÏNAT DE VALLCANERA RECOLLIDES A BLOGS LOCALS I DIARI DE GIRONA.

Una pregunta sencilla – diu al Diari de Girona l`Alcalde: “entre demà -avui pel lector- i demà passat es farà una neteja extraordinària en aquesta zona de l’àrea esportiva”.

Si demà era el dia 30 i demà passat era 31, com es que avui dia 3 encara no esta tot net i recullit ??

Font:http://laveudesils.blogspot.com/2009/10/alcalde-vallcanera-ja-es-un-veinat-de.html

4 10 2009
Esther

L’Associació de Veïns de Vallcanera Park no vol que la seva Urbanització es combierta en el “abocador Municipal de Sils”

4 10 2009
zzz

Srta esther ayer pase por Vallcanera y aquello parece don tresillo

4 10 2009
vecina de vallcanera

Hola vecinos/as. de Vallcanera,hace unos dias fui a vallcanera sobre las 10 de la mañana y me crucé con el señor alcalde que salía de vallcanera. A los dos o tres dias decia que se iba a limpiar la zona de forma especial etc…
Pasé el dia de la “limpieza” ya que mis padres viven en esa calle, y cual fue mi sorpresa.
Como es posible que tenga la poca verguenza este hombre de decir que lo van a limpiar y lo unico que hicieron fue apartarlo para que puedan pasar los coches.
Llevo toda mi vida por esta urbanización y desde luego es una verguenza lo abandonado que lo tiene todo, el ayuntamiento. Desde luego estoy con vosotros os apoyo y entre todos lucharemos ya que dentro de poco tiempo me marcho a vivir a Vallcanera y me molesta igual que a vosotros. Saludos a todos.

6 10 2009
.Èxit de les denúncies

martes 6 de octubre de 2009
VALLCANERA RECUPERA LA NORMALIDAD? VALLCANERA DEBE TENER LOS MISMOS SERVICIOS MUNICIPALES QUE CUALQUIER OTRO VECINDARIO DE SILS !!
EXITO DE LAS DENUNCIAS PRESENTADAS ANTE EL AYUNTAMIENTO Y EN LOS MEDIOS DE COMUNICACION POR PARTE DE VECINOS Y VECINAS DE VALLCANERA CONJUNTAMENTE CON LA ASOCIACION DE VECINOS DE VALLCANERA PARK.

FINALMENTE, HOY LA SEDE OFRECE ESTE ASPECTO BIEN DISTINTO DE DIAS ANTERIORES.

AHORA ES RESPONSABILIDAD DE TODAS LAS PERSONAS DE VALLCANERA QUE SE MANTENGA ASI.

VALLCANERA DEBE TENER LOS MISMOS SERVICIOS MUNICIPALES QUE CUALQUIER OTRO VECINDARIO DE SILS !!

La Asociación de Vecinos de Vallcanera Park, les da las gracias a todos los vecinos y vecinas de Sils, que nos han estado apoyando durante estos días con sus comentarios.

Y sobre todo al señor Miguel Gálvez por su denuncia y comentarios al Diario de Girona.

Publicado por ACSC Vallcanera, Les Comes i King Parc en 13:06
Etiquetas: LA UNIÓN HACE LA FUERZA Y TODOS JUNTOS PODEMOS.

3 comentarios:

Anónimo dijo…

A veure qui en fara mes via, els de Vallcanera d’enbrutar-ho o els de Ids de netejar-hoo, s’obren les apostes…clar que ja se sap el resultat…
6 de octubre de 2009 16:22
ACSC Vallcanera, Les Comes i King Parc dijo…

Si tu lo dices,

todo esto se podria haber evitado si los de IDS hubieran tomado las medidas que hace tiempo, tenian que haber tomado

y que sus allegados, muchos de ellos, Contratista tiren las runas donde las tienen que tirar.
6 de octubre de 2009 17:38
Anónimo dijo…

Valdés enhorabuena deja que digan, de ti lo que quieran, pero eres la única persona que cuando teas propuesto algo lo as conseguido.

Esto es lo que les jode ha muchos de estos que han estado siempre engañando, a los vecinos y vecinas de Vallcanera Park.

Pero gracias a ti y algunos vecinos más, hace más de un año que no estamos pagando el recibo mensual que se le pagaba a la Entidad.

Y tampoco estamos pagando las Obras a las que nos querían meter, una junta ilegal para llevarse las Comisiones que se iban a llevar.

Pero lo más grande que habéis hecho es que Vallcanera este Recepcionada, y sin coste alguno para los vecinos y vecinas de Vallcanera Park.

Felicitarte tanto a ti como a los vecinos y vecinas que te apoyan, te mando mi correo electrónico para lo que te haga falta ojala tuviéramos más vecinos y vecinas que se preocuparan por nosotros como vosotros lo hacéis muchas gracias. Y FELICIDADES.
6 de octubre de 2009 18:02

Font de l’article i dels comentaris: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2009/10/vallcanera-recupera-la-normalidad.html

11 10 2009
.Abocador incontrolat

Diumenge 11 d’octubre de 2009
Diari de Girona

Fi de l´abocador incontrolat de Vallcanera a Sils

Foto del blogdevallcanera.blogspot.com

Un camió va procedir a la neteja dels quilos de brossa amuntegats de la zona esportiva, a principis de setmana i ara, la brossa i els trastos vells ja han desaparegut d’aquesta àrea de la urbanització Vallcanera Parc de Sils. L’Ajuntament, per tant, ha procedit a eliminar aquest abocador incontrolat que s’havia format al costat de la zona esportiva i que al costat mateix té un parc per a la mainada; que com havien denunciat els veïns era un niu d’insalubritat. Tot i això, els veïns esperen ara que no es repeteixi la situació i que la gent incívica que havia provocat la situació no torni a abocar runes, escombraries i trastos en aquest lloc.

http://www.diaridegirona.cat/comarques/2009/10/11/labocador-incontrolat-vallcanera-sils/362594.html

25 10 2009
Esther

Posible persecución Municipal en contra de una Asociación de Vecinos, por el simple. Echo de denunciar y defender los derechos y los intereses de los vecinos y vecinas de Vallcanera Park.

25 10 2009
DANI

Señores y señoras Internautas de este blog.

Esto no se puede permitir, esta Asociación de Vecinos no puede ser perseguida por el simple echo de defender los intereses de sus vecinos y vecinas.

25 10 2009
jo

De que us queixeu ara ?

Sempre amb el mateix rotllo, que us perseguexen , que no us entenen,,etc etc.. No serà que teniu un altra problema vosltres i no us el veieu ?

25 10 2009
jo

Ahir vaig passar per Vallcanera i em sembla que allo tornara a ser un niu de bruticia i us tornareu a queixar contra l’ajuntament i la culpa sera vostra

25 10 2009
Esther

Jo: Pues si siempre es el mismo royo para que lo le es
tu si que eres siempre el mismo royista anda y date un paseo por los estanys de sils haber si te aclaras.

25 10 2009
Esther

Alfinal quien eres “Jo” o alias el “Toni”

16 02 2010
Anònim

El fiscal del ‘caso Pallerols’ pide cárcel para ex dirigentes de Unió
Gavaldà medió entre Trabajo y el partido para el supuesto desvío de fondos
PERE RÍOS – Barcelona – 16/02/2010
El fiscal solicita penas que suman entre 7 y 11 años de cárcel para seis acusados en el caso Pallerols, de supuesta financiación irregular de Unió a través de los fondos públicos de la Generalitat destinados para la formación de parados. La fiscalía les acusa de los supuestos delitos de malversación, cohecho y falsedad presuntamente cometidos al desviar para el partido los fondos procedentes del Departamento de Trabajo que obtuvieron las academias del empresario andorrano Fidel Pallerols.Por ese motivo, el escrito del fiscal Fernando Rodríguez Rey considera que Unió debe responder como responsable civil subsidiaria y devolver a la Generalitat 595.972 euros si se acredita en el juicio la malversación.
La noticia en otros webs
• webs en español
• en otros idiomas
Entre los acusados figuran cinco militantes de Unió, dos de los cuales ocupaban cargos de dirección entre 1994 y 1999, cuando ocurrieron los hechos. La fiscalía considera que existió “un mutuo acuerdo” entre los cargos del Departamento de Trabajo, cuyo titular era entonces el democristiano Ignasi Farreras, con el fin de desviar para Unió el 10% de las subvenciones públicas. El fiscal solicita que el ex consejero testifique en la vista, así como los ex diputados de Unió Enric Millo y Pere Grau.
La tesis del fiscal es que el dinero desviado se empleó para comprar material de oficina e informática para las sedes de Unió y para pagar a militantes que, sin trabajar, estaban en nómina de esas empresas. Unió aseguró que “nunca” se financió con fondos públicos y rechazó las imputaciones.En esa conjunción de intereses, el fiscal considera que “tuvo un papel decisivo” el que fuera secretario de organización de Unió entre 1992 y 1996, Vicenç Gavaldà, para quien solicita 11 años de cárcel. Fue él quien “actuó procurando vías de financiación para las actividades y gastos de UDC” y quien “urdió y medió en los pactos relativos a los importes de las subvenciones que cada año se destinarían a las empresas de Fidel Pallerols, así como en las cantidades que de las subvenciones se iban a detraer” para financiar al partido.
Otra acusada es Dolors Llorens, miembro del comité de gobierno del partido y consejera nacional desde 1992. Entre 1993 y 1995 fue jefa de servicios del Departamento de Trabajo y desde ese año hasta 1999, subdirectora general de empleo.
También está acusado Santiago Vallvé, militante desde 1987 y que ya acumula una condena de un año y un mes de cárcel por prevaricación y malversación de un millón de euros procedentes del Consorcio de Turismo de Cataluña. Vallvé afronta una petición de pena de siete años de cárcel y el fiscal asegura que “vio la oportunidad de obtener de las subvenciones una vía de sufragar gastos del propio partido y sus responsables”.
El fiscal imputa igualmente a Lluís Gavaldà, hermano de Vicenç, para quien solicita nueve años y 10 meses de cárcel. Es militante de Unió desde 1986 y fue director general de Trabajo de 1993 a 1999.
La otra acusada es María Cruz Guerrero, esposa del empresario Fidel Pallerols y que dejó de militar en Unió en 1998. La mujer fue apoderada de las tres empresas que gestionaban las academias y a través de las que se articuló el fraude.
La fiscalía cuantifica el perjuicio causado a las arcas públicas de la Generalitat en 595.972 euros más intereses y entiende que deben abonarlo Vicenç Gavaldà y Santiago Vallvé. En caso de que se declaren insolventes, se pide que Unió responda por ellos y que, alternativamente, el partido de Duran sea declarado partícipe a título lucrativo y abone 197.284 euros por el dinero del que se benefició. Hasta 38.978 euros corresponden a compras de material de oficina e informática para las sedes de UDC y 158.306 euros son en concepto de nóminas.

16 02 2010
Anònim

El fiscal implica Unión en el ‘caso Pallerols’ y pide penas de prisión
1. •La acusación exige entre 7 y 11 años para varios ex dirigentes de UDC y de Trabajo
2. •El ministerio público alega que el partido se financió con fondos de la Generalitat

El empresario Fidel Pallerols (izquierda) il’exmilitant de Unión Santiago Vallvé, en una transacción de dinero. Foto: ARCHIVO / videocintas
MÁS INFORMACIÓN
• La formación declina hacer comentarios hasta recibir la notificación oficial
J. G. ALBALAT
BARCELONA
El fiscal Fernando Rodríguez Rey ha implicado Unió Democràtica de Catalunya (UDC) en el proceso abierto por caso Pallerols, después de 10 años de investigación del presunto financiación ilegal del partido por parte de Fidel Pallerols, propietario de varias academias. El empresario supuestamente desvió el 10% de las subvenciones percibidas entre los años 1994 y 1999 para organizar cursos de formación ocupacional. La acusación pública reclama penas de entre siete y 11 años de prisión para seis imputados, entre los que hay Pallerols, así como varios ex dirigentes de Unió y ex altos cargos de la Consejería de Trabajo.
¿Cómo implica la fiscalía Unión? Sostiene que el partido es responsable civil subsidiario respecto a la indemnización que en caso de condena debería pagar uno de los imputados: Vincenç Gavaldà, ex secretario de organización de UDC. Si el acusado no desembolsa la parte que le corresponde (la cantidad a devolver a la Generalitat es de 595.972 euros), debería hacerlo la fuerza política.

MATERIAL Y NÓMINAS / Pero además la acusación considera Unión responsable a título lucrativo, ya que, a su entender, se benefició de 197.384 euros desviados por Pallerols para comprar material de oficina e informática para las sedes del partido y para pagar nóminas de personas que supuestamente trabajaban para el empresario y que, en realidad, lo hacían para el partido.
El fiscal acusa a seis personas de los delitos de malversación (alternativamente lo califica de fraude de subvenciones), cohecho y falsedad. Cinco de los acusados eran militantes de Unión cuando se produjo el desvío de dinero. Entre estos se encuentra el citado Gavaldà, que fue secretario de organización del partido. Y entre los ex altos cargos de la Consejería de Trabajo imputados figura su hermano, Lluís Gavaldà, ex director general de Empleo, y Dolors Llorens, exsubdirector, ya que eran los encargados de tramitar las subvenciones para los cursos de formación ocupacional. A estos hay que añadir la exmilitante Santiago Vallvé, el mismo Pallerols SEnDel ministerio público también pide para él 18 años por fraude fiscal-y su mujer, Mari Cruz Guerrero.
La fiscalía expone que Pallerols y su esposa desarrollaban una cierta actividad política. El primer colaboraba de forma ocasional con Unión y la segunda era militante. Las subvenciones que percibían sus empresas se tramitaban a la Consejería de Trabajo y la Dirección General de Empleo, «con unos cargos máximos de dirección ocupados en aquellas fechas por militantes y responsables del mismo partido político».

CONFLUENCIA DE INTERESES / Esta situación, incide el escrito de acusación, «dio lugar a una confluencia de intereses». El empresario quería incrementar su actividad y los importes de las subvenciones, y los acusados Vicenç Gavaldà Vallvé «vieron la oportunidad de obtener» de estas ayudas una «vía para sufragar gastos del mismo partido». El resultado fue el desvío del 10% del importe anual de los fondos públicos otorgados en Pallerols para «fines ajenos a las actividades formativas». Según la acusación, Vicenç Gavaldà «urdió y mediar» en los pactos relativos a las ayudas que recibía el empresario.

20 03 2010
.Aigües fecals

“El Colector de las aguas fecales de la zona verde de la cuesta de los sesenta hace más de 5 meses que esta atorado o reventado por algún lugar y está inundando tanto la zona verde, como la Riera de las Aguas del Pirineo, y nadie hace nada al respecto.”

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

24 03 2010
.Aigües Fecals II

martes 23 de marzo de 2010
Las Aguas Fecales del Colector de Vallcanera Park, después de cinco meses llegan a Sils.
Hoy día 23 de Marzo, todo sigue igual y él Colector de aguas fecales sigue inundando tanto la zonas verdes como la riera del Acá, la inundación de esta aguas fecales ya están llegando, a la riera, del vecindario de la Barceloneta.

Y nadie hace nada al respecto y la contaminación de las Aguas Fecales, sigue su curso este año los mosquitos tigres duplicaran su población gracias y posiblemente al Letargo Invernal que padece el Concejal de Medio Ambiente.

Señor “Joan Cot” Recordarle que la reparación de dicho Colector de Aguas Fecales, la tiene que hacer el Ayuntamiento de Sils.

Fotos:

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/03/las-aguas-fecales-del-colector-de.html

28 03 2010
.Aigües Fecals (III)

Les aigües fecals tornen al seu lloc,

sábado 27 de marzo de 2010
El día 20, de marzo la Asociación lo denunciamos por primera vez, el día 25 de marzo hicimos un registro de entrada en el Ayuntamiento y el día 26 lo reparan y el Colector vuelve a funcionar.

[L’escrit de demanda]

Antes

Después


Veis como él Equipo de Gobierno de IDS-PM-(PSC) del Ayuntamiento de Sils entra en nuestra pagina Web, y todo lo que nosotros denunciamos ellos van detrás y lo reparan,

Por lo menos esta pagina vale para algo, noooo.
Publicado por Asociación de vecinos de Vallcanera Park

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/03/el-dia-20-de-marzo-la-asociacion-lo.html

5 04 2010
.Més queixes

lunes 5 de abril de 2010

Estos socavones si estuvieran en la Calle Mayor de Sils ya los hubieran reparados la diferencia esta en que están en Vallcanera Park.

Los dos parques infantiles que tenemos en Vallcanera Park, están totalmente abandonados y sin limpiar, la fuente de agua potable del parque infantil de la zona verde del bar de la Esperanza, lleva más de dos años sin funcionar.

Pagamos los mismos impuestos que nuestros vecinos y vecinas de Sils pero por lo que se ve no tenemos los mismos derechos.

Publicado por Asociación de vecinos de Vallcanera Park en 10:33

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/04/estos-socavones-si-estuvieran-en-la.html

6 04 2010
.Queixes al DdG

Dimarts 06 d’abril de 2010

Veïns de Vallcanera denuncien la manca de manteniment a la urbantizació de Sils
Es queixen de tenir els carrers amb el seu asfalt fet malbé i que no es cuiden els jardins públics de l’àrea residencial

Foto: Un punt de la urbanització on hi ha problemes a l’asfalt del carrer.

SILS| E.BATLLE
Un grup de veïns de la urbanització Vallcanera Park de Sils asseguren que hi ha manca de manteniment en aquesta àrea residencial selvatana per part de l’Ajuntament. Fruit d’això asseguren que hi ha molts carrers amb problemes d’asfaltatge i que s’han convertit en forats a la via. A més, critiquen la manca de manteniment en els parcs i jardins públics d’aquest indret, on viuen més d’un miler de persones i que es troba fora del nucli de Sils.

Un dels portaveus dels veïns d’aquesta urbanització, Miguel Gálvez, culpa directament l’Ajuntament de Sils de l’estat de la urbanització i és que al seu parer “si dels forats al carrer passés al nucli de Sils ja estarien reparats, aquí seguim essent com una “ciutat sense llei””. Per a ell, el que demostra que no es treballa en millorar l’estat de l’àrea residencial és que “qui vigila com està a la urbanització som els veïns i si no anem a queixar-nos a l’Ajuntament, poc passen per aquí, i ho haurien de fer més”.

Per tot això, membres de l’associació de veïns i propietaris de Vallcanera Parc demanen que el consistori hi faci un manteniment de forma “regular i més exhaustiva”. Fruit de la manca de la deixadesa que pateix aquesta àrea residencial, ho demostra, explica Gálvez, fets com el que hi ha una font d’aigua en un parc infantil a tocar el bar de la urbanització que porta “més de dos anys sense funcionar”, i que “tampoc ens vénen a arreglar aquests jardins”, afegeix.

Problemes a la riera
D’altres indrets que també pateixen deixadesa, remarca, són les bústies col·lectives que hi ha a la urbanització, que “moltes es troben trencades”. Un altre punt que si bé inicialment s’havia arranjat era la riera de Vallcanera Parc, on es va fer una actuació de neteja fa pocs mesos i ara, fruit “de la nevada i el mal temps ja hi tornen a haver molts arbres i tot s’hi amuntega”, cosa que demostra al seu parer que “cal que vinguin més sovint a la urbanització a mirar què és el que no funciona, per això cal més manteniment des de l’Ajuntament”.

Tot i les crítiques, que en diverses ocasions fan arribar en forma d’instància a les oficines de l’Ajuntament de Sils, Gálvez reconeix que van tenir una averia al clavegueram no fa gaire temps i que el consistori “sí que va venir a arreglar-ho, però perquè se’ls ho va dir”.

El setembre de l’any passat va haver-hi un altre problema a Vallcanera en aparèixer un abocador incontrolat de brossa al costat de la zona esportiva de la urbanització, finalment es va solucionar pocs dies després que els veïns ho denunciessin a aquest diari.

Font: http://www.diaridegirona.cat/comarques/2010/04/06/comarques-veins-vallcanera-denuncien-manca-manteniment-urbantizacio-sils/397700.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Més informació i més fotos llegint el comentari anterior.

7 04 2010
.Més fotos
6 05 2010
.Esvorancs

Publicat al bloc de Vallcanera:

jueves 6 de mayo de 2010

Estos socavones si estuvieran en la Calle Mayor de Sils ya los hubieran reparados la diferencia esta en que están en Vallcanera Park.

Un mes despues todo sigue igual

La fuente de agua potable del parque infantil de la zona verde del bar de la esperanza, lleva más de dos años sin funcionar.

Pagamos los mismos impuestos que nuestros vecinos y vecinas de Sils, pero por lo que se ve no tenemos los mismos derechos.

Publicado por Asociación de vecinos de Vallcanera Park en 10:14

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/04/estos-socavones-si-estuvieran-en-la.html

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

Les fotos:

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/04/estos-socavones-si-estuvieran-en-la.html

7 05 2010
.Aigües fecals

El Sr. “Joan Cot” Concejal de Gobernación y de Medio Ambiente, de IDS-PM-PSC de Sils. Reconoce pública mente en el Pleno de hoy día 06-05-2010, de que él como Concejal de medio Ambiente conocia este hecho desde Enero del 2010.
En el Pleno de hoy día 06-05-2010, el propio Concejal de medio Ambiente, reconoce públicamente, que en enero de este año él ya sabia que el Colector de aguas fecales estaba embozado y expulsaba las aguas Fecales sobre la zona verde.

(…)

http://blogdevallcanera.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

6 03 2011
ABANDONAMENT

“Vídeo del abandono total de Vallcanera Park durante los cuatro años de Gobierno Socialista de Sils (IDS-PSC).”

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2011/03/httpspicasaweb_05.html

Vídeo: https://picasaweb.google.com/117984604616286556894/Peliculas?authkey=Gv1sRgCKmR5d-z-6rKzQE#5580593873659643794

15 03 2011
PARC INFANTIL INUNDAT
13 07 2011
JUBILATS OBLIGATS

El bloc de Vallcanera publica documents sobre el cas d’un matrimoni de jubilats obligats per un decret d’alcaldia a retirar arrels, entre d’altres:

Llegiu aquests dos articles:

* http://blogdevallcanera.blogspot.com/2011/02/si-lo-que-vamos-publicar-este-fin-de.html

* http://blogdevallcanera.blogspot.com/2011/07/este-es-el-sr-el-alcalde-socialista-y.html

~

Del bloc de Vallcanera:

NOTICIAS DE SILS.
martes 12 de julio de 2011
El primero presuntamente, en incumplir este bando municipal es el propio Alcalde que hizo este bando, ya que a fecha de hoy día 13/7/20011, hay muchas zonas verdes municipales, que siguen sucias y sin limpiarse, este bando es del 31 de Mayo de 20011, tiempo han tenido para limpiar las zonas verdes municipales, no será por falta de personal, noooooooo.
Sr. Martí Nogué Alcalde Progresista de Sils, este BANDO que usted hizo se público el pasado día 31 de mayo de 2011 a fecha de hoy día 12/7/2011, muchos terrenos siguen sin cumplir este Reial Decret Legislatiu 2/2008 muchos de estos propietarios son votantes suyos ya nos explicara el porque usted a ellos no les manda un Decreto de Alcaldía, para que limpien las parcelas y corten los árboles que están perjudicando el tendido eléctrico, y calles, usted no tiene la misma tabla de medir a los Vecin@s de Vallcanera Park, a sus simpatizantes ni siquiera los mide a los que no son simpatizantes suyo les hace cumplir todas las normativas, las suyas incluidas, usted tiene que ser el Alcalde de todos los ciudadan@s de Sils, no solamente de unos pocos a los cuales usted presuntamente esta beneficiando en todos los sentidos.

Al igual este año usted también ha hecho un decreto de Alcaldía para que la Asociación de su 1ª Teniente de Alcalde y de su 3ª Teniente de Alcalde, hagan nuevamente la Fiesta Mayor o, a lo mejor este año no ha hecho falta y la dado usted nuevamente y presuntamente a dedo, usted en vez de presentarse para Alcalde se tendría que haber presentado conjuntamente con sus 1ª y 3ª teniente de alcalde para organizar Fiesta Mayores, que es lo suyo ir de Fiesta en Fiesta.

Font: http://blogdevallcanera.blogspot.com/2011/07/este-es-el-sr-el-alcalde-socialista-y.html

14 07 2011
ARRELS, ESVORANCS I ...

Deixa un comentari