Una bandera per Sils, 4

15 07 2008

Com les de Sant Feliu de Guíxols, Caldes de Malavella, Santa Coloma de Farners, Hostalric …

Proposem una bandera per Sils que acompanyi l’escultura de Josep Martí-Sabé, tal com han fet els ajuntaments de Santa Coloma o de Caldes …

Llegiu també:


Accions

Information

28 responses

18 08 2008
Tito Toti

Si lo pidiera el ACES de la peluquera como sus totems desinformativos ya la tendriais Dales caña silenca

18 08 2008
Maria

L’onze de setembre seria un bon dia per a inaugurar el pal i la bandera i el lloc que proposeu tb sembla prou bó ,al costat de l’estatua i a l’entrada del poble, a la vista dels que circulen per l’autopista. Alcalde Nogué tinguis sensibilitat i pren la iniciativa.

Tb seria un bon dia pq els Francisco Anoro ,Antonio Tello, Margarita Roca, Alberto Miralles … donessin exemple de catalanitat i canviessin el seu nom !!!

Passeu un bon dia

18 08 2008
Un altre

Senyera l’onze de setembre: la primera condició per a convencer l’alcalde es que no ho demani la amiga economista del noi que fa les pintades, seria contraproduent.

18 08 2008
LNC

🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Doncs amb el CRAE, la recepció i el transport escolar ha funcionat. 🙂

Que espavili en Nogué, que ja sap que el Ple i les assemblees estan per sobre d’ell … És el que que passa quan es té en compte més qui demana que el que es demana. Són pitjor que el PP.

A més em comprometo a escriure un “gràcies Nogué” amb la seva foto al meu bloc, si planta la senyera abans o el dia de la Diada i sense que es tingui que aconseguir per acord del ple i amb la seva abstenció. 😉

18 08 2008
Un altre

Tenim crae, recepció, lledoner de can cabirol i transport escolar gràcies a la Sala Martín de Vallcanera. De psiquiatra !!!

18 08 2008
LNC

Ep ! jo no dic que gràcies a mi. És gràcies a Sils, però has d’acceptar que són reclamacions satisfetes ,-) Ara la Senyera, molta gent portem molt de temps reclamant-la.

Sí, nosaltres podem !!!!

18 08 2008
Una Altra

M’agraden més opinions de l’LNC que no pas les del despatxa-educadores. Cada cop està més clar que a Vallcanera hauríem d’engegar Sils a fer punyetes.

18 08 2008
Un altre

Un Altra LNC: has tingut una gran idea ,no recepcio sino SEGREGACIO i tot resolt, posala en marxa. Nogué no es cap despatxaeducadores, recorda que hi va haver una mediació i que calia fer neteja i que els problemes de la llar d’infants van neixer al període de majoria absoluta CiU de Sils amb una directora mal posada a dit i no aceptada per l’equip d’educadores. El lledoner es una reclamació satisfeta?, ja ja ja, penós. Ja teniu crae i recepció???.

Si l’Obama guanya les eleccions també sera gracies al suport de la Sala Martín de Vallcanera. De psiquiatra !!!

18 08 2008
LNC

Quines ganes de manipular.

Si, les tenim, cada cop que veuen un advocat i una demanda rabien, és sublim, pagues advocat/da i l’ajuntament canvia d’actitud. Si no hi ha advocat/da, es dir que si no pagues, es riuen de la gent i fan el de sempre: ser pitjors que el PP

Un altre (10:27:33) :
Senyera l’onze de setembre: la primera condició per a convencer l’alcalde es que no ho demani la amiga economista del noi que fa les pintades, seria contraproduent.

La colla d’IDS, obre camins i després… 🙂 🙂 🙂 🙂

Fem-ho a l’estil IDS: Diu el meu amic Jordi, el que li va ensenyar al Nogué l’existència del Dret de repetició ( 🙂 🙂 ) i jo també ho penso, que en Nogué no plantarà la senyera, que és massa lelo, un botifler, montillista de lleguatge sexista, i que, a més, l’enganxina no el deixa. No s’atrevirà, doncs.

Veus? ara en Nogué té dues opcions o donar o treure raons, actuant per personalismes i no per Sils. 😉 Són pitjor que el PP. Jo no estic per la segregació… llavors sí que tindríeu un gran dèficit a Sils.

P.S: Al contrari que la colla (xibarri, ids deixant anòmims sobre poums, etc) sempre signo el que escric amb les meves inicials 🙂

Apa Nogué, planta la senyera i deixa de fer el ridícul amb el teu ordinador d’alcaldia.

18 08 2008
LCR

Hola, he tornat de vacances i no com altres que es pasen el dia sense fotre brot, tocantse els dellonsis i escrivint als blogs i veix que esteu com sempre, amb la colegui LNC que sempre es la ultima en parlar perque aixi pensa que te rao.

Molt bo Un altre, La Sala Martín de Vallcanera, trobu que s’escau com l’anell al dit. Si,aquesta obsessió de pensar que gràcies a ella el mon canvia es una de les seves, si aixi es feliç. Quin ridicul 😉

Pel tema de la senyera, que te’l vols apropiar,no comptis amb l’Alberto i la Cristina que no van per aquí, ells volen explotar la mina de Vallcanera que els dona molts vots i ja saps que per allà hi ha molt españolisme i poca senyera,la Cristina amb mítings en español i n’Alberto amb proclames incendiaries com ara les balances fiscals i fent pagar a l’ajuntament allò que els altres ajuntaments de la comarca no paguen, aixo si que dona vots per allà.

Del tema guarderia, aquí només parlen 4 desinformats. Diuen que en Nogué vol prendre una decisió salomònica, però no se si ha fet fora l’anterior directora, que es per on la gent diu que hauria d’anar.

Gràcies en Xicu malgrat que no vulguis ser alcalde, per un Govern Catalanista i de Progrés a Sils, visca el MDT vui dir el MDV, visca el meu amic Gespes (perdó, Cespedes, però es que no li acaba d’anar be el cognom i té problemes d’identitat nacional) i recordeu que les noves pintades es faran esperar, som molt generosos i generoses.

El xiringuito del caporal no se com esta el tema, vaig a llegir una mica els blogs i a documentarme. Molt macus els barracons SES, anem a més, ens deixareu portar mobils a classe?.

Petons, gràcies per llegirme, jo també Obama for president 🙂

LCR

18 08 2008
LNC

És un orgull que em compareu amb un catedràtic català a la universitat novayorquina de Columbia com en Xavier Sala i Martin, futur premi nobel d’economia, o un amic com en Jordi que ensenya als batlles el Dret de repetició. O d’un regidor i una regidora que han portat la veu de Sils al Ple, a l’Ajuntament, als carrers, a Internet, a tot Sils. Mai tindré prou paraules d’agraïment. Gràcies, gràcies, gràcies. El que em preocuparia i molt és que em relacionessin amb en Joan Cot, per exemple.

Readmissió de les educadores i si hi ha de plegar algú que siguin els que són pitjor que el PP.

A veure si haurem de reclamar que l’MDV actuï per tal d’aconseguir-la 😉 que cada més gent pensa que la lletra amb pintades és com entra a Sils, que dieune que el llibres us fan mandreta a la colla. 😉

LCR, aprofita que has tornat i ves a veure al Jaume i pregunta com porta la investigació que l’han obert 😉 o el escàndols que es munten amb menors i amos a altes hora de la matinada 😉 també pots anar a mirar l’hort d’en Cordobés 😉 i després negar que ets d’IDS que últimament no queda massa bé dir que ets del colla… coses que passen 😉

I amb el somriure, la revolta: Volem la senyera 😉

Visca Catalunya Lliure !

18 08 2008
silenc

feia alguns anys que no anava a la festa major de Valcanera i aquest any ho he tornat a fer, enhorabona!!! m’heu fet sentir com a casa.

Entre d’altres coses, m’he pogut posar al dia sobre alguns temes:
referent al tema guarderia, si que les ha acomiadat en Martí, ha fet fora a 2 educadores, però sembla ser que a la directora no (el padrí déu continuar a dins)
l’empresa que va fer l’estudi va fer diverses propostes per intentar solucionar el problema, però sembla que al nostre alcalde aquesta ha sigut la que més li ha agradat (les indemnitzacions a aquestes educadores, que espero siguin molt altes, també les pagarem entre tots)

Sembla, també, que pot existir un possible tracte de favor del nostre ajuntament cap a la ludoteca privada del poble i que aquesta pot haber jugat un paper important en els problemes de la llar i en el possible futur d’aquest servei al nostre municipi.

18 08 2008
LCR

SILENC NO ANDAS MUY PERDIDO ESTAN MONTANDO TODO ESTE POYO PARA PRIVATIZAR LA GUARDERIA MUNICIPAL.

QUE LE PREGUNTEN AL SECRETARIO DEL AYUNTAMIENTO QUIEN FUE EL QUE METIO A LA DIRECTORA A DEDO.

EL SECRETARIO SERA LA PERDICIÓN DE ESTOS CUATRO CON LO FACIL QUE ES PONERLO EN UN RINCÓN.

Y QUE SE DEDIQUE A SUS FUNCIONES Y NO A OTRAS

18 08 2008
LCR

Volia dir vulgar imitadora “lliberal” del Sala i Martin, no et confonguis. Somies amb el Cot? 😉 Deixa en pau al pp, ja tens prou lexic, una colla de fatxes de m … , tots els mals de sils son culpa seva, culpa d’IdS. Ves amb compte que el jutge t’acusarà d’inductora ideologica de les pintades del Gespes, o es a l’inreves?. Un dels teus problemes es tenir una ideologia tancada, es com parlar de l’existència de Déu amb un numerari de l’Opus Dei. Però mira, cada vegada que et punxo expulses una mica d’informació i una mica de marro.

Gràcies per llegir-me 😉

18 08 2008
DUQUE

LCR que pasa que te gusta el palurdo del COT este que para lo unico que vale es para intentar hechar a pelear vicinos contra vecinos bes a la Asamblea del día 30 y veras quien es el COT.

menudo representante de una Asociación y de un Ayuntamiento COT EL MENTIROSO DE SANTA EULALIA DE VALLCANERA.

18 08 2008
LNC

No sé que m’agrada més del teu llenguatge LCR si lo de vulgar imitadora o la teva creença en la meves confusions. 🙂

Gràcies per llegir-me aquí al “Camí” 🙂 🙂 🙂 🙂

18 08 2008
LNC

Ah i gràcies per preocupar-me pels “meus problemes”… jijiji Jo, no crec que tingui cap, només que t’ho mires amb els ulls de la minoria social de Sils, quatre gats que no accepten que ara Sils és més plural i lliure, que no tornaran els vells temps, que ha començat el final d’etapa i us escandalitzeu que el protagonitzi un grup que s’ha passat vint anys a l’oposició i en un any dilapida totes les esperances i ho fa encara pitjor que el Rovira. No pateixis no és un problema, la realitat s’imposa i tot ho cura. Mira com el PP intenta treure el fatxisme de sobre. Aneu Aprenent, que quedeu pitjor que ells 😉

I amb el somriure la revolta… Volem la senyera!!! 🙂

Petons!

18 08 2008
LCR

Però somies o no amb el Cot? 😉
Es veritat que has salvat al lledoner de Can Cabirol? 😉
El teu amic Gespes, el de les pintades, es la ma vengativa de la majoria silenciosa antiIdS?

Que en Nogué es pitjor que en Rovira es part del teu fanatisme. Ara per ara no es veritat. Tots els grans problemes de Sils son herència dels ultims anys de govern CiU Sils. Ets tu que t’has inventat l’existència de dos sectors, els dolents d’en Rovira i els bons del GRAN Xicu i altres dogmes … que aniràs repetint fins a les pròximes municipals. Ridiculitzes als que fan alguna falta en català quan tu no saps ni escriure el nom de la teva ideologia (una dia la vas c… i ara el teu orgull no et deixa rectificar) 😉

Jo vull tres senyeres, la que hi ha a l’ajuntament, la que defensa aquest blog i la tercera a l’entrada de Vallcanera 🙂

Petons!

18 08 2008
LNC

Somiar amb el Cot? més voldria ell… a les de Vallcanera ens fa molt de fàstic quan ens mira amb les seves babes de iaiet, sobretot quan ha begut vi. Quin fàstic! Quina cara posa !!!

Com sempre vas amb retard. Aquestes estan demanades i a més la de la rotonda de Mallorquines. Ja que em llegeixes fes-ho, bé. però com la colla d’IDS és pitjor que en Rovira i el PP – en Xico i en Ribas són MOLT millors – de moment que plantin la que toca.

El gespes està genial, l’he vist a les festes m’ha passat fotos, etc, molt content el veig, ha obert un bloc i tot… somies amb ell??? 😉 tens alguna cosa personal ?? perquè amb les teves argumentacions …. En canvi d’en cordobés, en jaume caporal i l’enganxina-dret de repetició es diu que no estan massa animats. Ja saps com és això dels rumors 😉

Apa, petons i gràcies per llegir-me que vaig a instal.lar el linux,

I, amb el somriure, la revolta: Volem la senyera a Sils, colla d’IDS, que sou pitjor que el PP

18 08 2008
Anònim

A mi últimament també m´han arribat rumors de la guarderia aquests dies, es diu que quan facin la nova el local se´l quedarà la ludoteca per fer així un altre llar privada. En aquest poble les coses se les reparteixenen els 4 de sempre, espero que no sigui veritat perquè si aquest local està a la venta no s´hauria de fer públic? potser hi ha algú més interessat en muntar un negoci…

18 08 2008
LNC

Anònim és evident que és això el que s’han estat manegant, només cal veure que aquest any després de tants rumors inventats, reunions provocades i sectàries despatxa educadores etc…. hi ha menys nens i nenes apuntats i apuntades a la llar municipal.

El que ha viatjat a Nova Zelanda, pagant l’ajuntament, també està pel mig… Ja n’hi ha prou !!! Són pitjor que el PP !!! Readmissió de les educadores i prou mobbing amb la directora !!!!

19 08 2008
LCR

Heu esborrat comentaris?. Per alusions no m’esborreu aquet missatge on ni insulto ni vaig buscant familiars. La personalitat que em volen atribuir es falsa, però se me’n fot (… )

19 08 2008
LNC

Aquest molt bla, bla, bla, despatxaeducadores i poc reclamar la Senyera.

19 08 2008
LCR

Reivindico el dret a l’anonimat (LCR, dona, Sils). Moderaré el meu discurs aviam si ens podem entendre 😉

IdS guanya les eleccions, molta gent ilusionada esperant el canvi. El Nogué i l’equip de govern decepciona al seu electorat, molts d’ells volien un pacte amb ICV, un pacte diuen q imposible, IdS s’apropa en secret a CiU, AMS en el centre mira a dreta i a esquerra, ICV té legítims interessos a Vallcanera. Amb algun entrebanc, IdS governa en minoria i res de moció de censura.

La politica de Sils entra en fase de crispació creixent, cosa que no te pq se negativa 😉

S’acabat la majoria absoluta i hi ha el fenomen Miralles que trastoca la politica de dècades anteriors.

Despres de les eleccions, apareix el fenomen extraparlamentari, en el qual, amb el teu permís, t’inclouria, LNC. Forces disperses antiIdS, tenen coses en comú però no formen colla, diguemne companys de viatge, sense pretendre insultar 😉

Els agents extraparlamentaris busquen punts debils a IdS. Es destapen affaires de categoria molt desigual:

… …

Continuarà, si m’hu permeteu 😉

Puc continuar ?

Petons i Gràcies per llegirme 😉

LCR

19 08 2008
LNC

Ja tocava LCR, Menys bla bla bla i més raonar. MÉS RESPECTE.

Jo, personalment, em distancio d’IDS pel que fan… tot comença amb un mail demanant molt educadament un canvi a la seva salutació sexista:

http://losilenc.blogspot.com/2008/04/la-salutaci-amb-llenguatge-sexista-del.html

Encara espero resposta, després t’explicaria la gent que xerrava pel messenger o mòbil amb mi per tal d’influir i informar, però això forma part de l’àmbit privat. Alguna gent tot i coneixe’m ha continuat dient només per fer mal si jo era aquella o aquell segons bufava, mentre a la gent de vallcanera se’ns insultava (cova de monstres, bronx de sils i altres perles xibirrianes). Si fins i tot s’esborraven missatges només per ser de gent de Vallcanera !!!! I no és pot dir que l’administració d’aquest bloc sigui especialment sectària, és que l’imaginari social de SILS era AIXÍ ! La meva única aportació ha estat aixecar el dit, fer un bloc i deixar ben clar que a VALLCANERA viu gent normal. Com jo, com tu, com tanta i tanta gent.. la sorpresa inesperada és que davant aquesta nova realitat ha quedat palès el barroerisme de les quatre famílies de sempre a Sils. I això té la capacitat de crispar la política silenca !!!!! A Sils antic és més important saber perquè es perd la votació del transport escolar que haver aconseguit aquest servei !!! És increïble. És tercermundista, directament.

les neures d’IDS, com les teves, amb en Miralles, la cristina, amb mi mateixa, amb en gespes i amb Vallcanera i la seva gent, han fet la resta. HAN ESTAT ELLS. HAN FET FRONTISME. HAN JUGAT A TIBAR LA CORDA, Heu arribat a pregustar-vos si jo somiava amb el babes d’en Cot…. s’ha d’estar malalta 😉 no sé si per experimentar o perquè realment són/sou lelos. Ja us trobareu, n’estic convençuda.

Per la gent que ha patit i pateix les neures d’IDS, crits i estupideses de la colla i l’enganxina reclamo RESPECTE, exigiré RESPECTE, aconseguirem RESPECTE. Que no ens fan por i que sabem que el drets no te’ls donen, es guanyen, està sobradament demostrat i com saps perfectament alguns dels episodis més esperpèntics que fins on arriba la colla han estat esborrats (RIBAS), però demostraven fins a on estan disposades a arribar la colla aquesta que és/sou pitjor que el PP.

Ara es menteix amb les educadores, la ludoteca, el POUM, Can Celdoni, el CRAE, l’MDV (acceptaràs que sóc millor font) , el transport escolar, la Junta de Vallcanera, la SENYERA, etc… la decepció amb el Nogué ha estat brutal, les xuleries del Cot fa que no el saludi ni una ànima a la festa de la recepció i la defensa de l’enganxina, molt aclaridora. Saps que ell personalment va amenaçar una educadora de que la despatxaria ??? Pot ser el quatre gats esteu/estan acostumats. NOSALTRES NO TRAGUEM. NI TRAGAREM. Ja sé que us costa d’entendre… sou el Sils antic. El Sils que va aguantar al Rovira.

Hi ha altra gent plural i diversa que que simplement NO CALLAREM… i amb això quan es té la raó acostuma a haver-n’hi prou 😉

I, amb el somriure, la revolta: VOLEM LA SENYERA. PROU TIBAR LA CORDA NOGUÉ, que sóc la primera en voler tenir raons per deixar de dir IDS és pitjor que el PP. Em sembla, que l’alcalde realment és massa lelo per entendre-ho. Una pena.

19 08 2008
silenca resucitada

ole, ole, ole!

aquest és el Sils que jo volia, sembla que ho començo a trobar

20 08 2008
LNC

Gràcies silenca ressuscitada 😉

Sembla que LCR confon la neutralitat amb ser progovernamental. I el compromís amb la crispació. 😉 Independentment del que voti el “parlament de Sils” assetjat per les forces “extraparlamentàries”…. 😉 A més es proclama portaveu del moviment neutre silenc… Ara no s’és ” adepto o desafecto al régimen” com les quatres famílies del sils antic… ara, o neutra o extraparlamentaria

Ara bé, mentre un AMPA neutra amb la Gonzalez i la virginia afirma que jo tinc foscs interessos urbanistics altres associacions de Vallcanera que intenten ser desprestigiades des de l’ajuntament reclamen i aconsegueixen TRANSPORT ESCOLAR GRATUÏT.

Es veu que si no algú/na no vol pagar el transport escolar no és persona neutra.. és radical extraparlamentariq. A l’escola et demanen mirada crítica i a Sils antic que siguis neutra !!!!

Sembla que aquest és el discurs del Sils antic de les quatre famílies. No suporta el més mínim rigor intel.lectual ni democràtic.

Respecto que altres persones defensin que es despatxin educadores i directores de la llar d’infants municipal. JO NO…. més clar: JO NO, JO NO, JO NO .. JO SÓC PROEDUCADORES I PRO DIRE. A mi no em trobaran, ben al contrari, a més d’oposició exigiré RESPECTE a la gent que defensi la readmissió o reclami responsabilitats polítiques al despatxaeducadores. No seré pas neutra, i no

I amb el somriure, la revolta: VOLEM LA SENYERA !!! EDUCADORES READMISSIÓ !!!

P.S: Proposo fer reflexions sobre la neutralitat del dinar de la vellesa, els viatges a Nova Zelanda, ludoteques, sous, ampes, poums, enganxines i xalets a sòl no urbanitzable 😉

20 08 2008
LNC

Se m’ha passat, vull deixar constància expressa que sé que el tema de l’AMPA del CEIP no va ser cosa del seu president que és de bon tros millor que la candidata proIDS a l’AMPA del SES sense nom, la que volia col.lar obres a Vallcanera per valor 1,5 M€.

Deixa un comentari