Pressumpta violació a Millenium

29 11 2007

Jutgen un noi acusat de violar una menor en els lavabos d´una discoteca de Sils

MARC ROVIRA, GIRONA. L´Audiència de Girona va jutjar ahir un jove que s´enfronta a penes de fins a set anys de presó per un delicte d´agressió sexual ja que, suposadament, va violar una menor d´edat als lavabos de la discoteca Millenium de Sils. La noia, que tenia 16 anys el dia dels fets, va assegurar ahir davant el tribunal que el seu agressor la va estirar fins als serveis i que no va fer-se enrere malgrat que ella li pregava que la deixés.
L´acusat, per la seva banda, va negar haver comès cap delicte i va explicar que la relació sexual havia estat consentida de mutu acord. De fet, segons ell, aquell dia tot va anar sobre rodes fins que la noia va sagnar i es va espantar perquè era completament inexperta en matèria de sexe.
Va ser la mnatinada del dia de Sant Esteve del 2005 quan acusat i denunciant van coincidir a la sala de ball de la discoteca de Sils. No es coneixien de res però van acabar embolicats dalt d´un dels pòdiums del local. Ell apuntava ahir que recordava perfectament com la menor li havia posat la mà a l´entrecuix i com això l´havia mogut a ell a proposar-li anar-se´n plegats cap al lavabo. Seguint amb la versió de l´acusat la noia hi hauria accedit i, dins els serveis individuals, haurien provat la penetració recolzant-se ella contra la paret. No van aconseguir consumar l´acte perquè la noia es va posar a sagnar i això els va frenar a tots dos. «Abans de sortir del lavabo i tornar a la pista em va fer un petó» apuntava ahir l´inculpat.

La denunciant per la seva banda va prestar una declaració molt diferent en el sentit que ja hauria entrat als lavabos forçada pel seu agressor. «Em va estirar fins a dins» deia. Llavors, l´acusat l´hauria immobilitzat amb una mà mentre amb l´altre li tapava la boca perquè no cridés i l´anava despullant de cintura cap avall.
L´estretor del lloc i la força del noi li haurien impossibilitat la fugida però quan per fi va poder sortir va anar corrents a trobar la seva cosina per explicar-li el que havia patit. «Estava molt nerviosa, plorant i amb la camisa tacada de sang», recordava ahir la cosina que afegia que «me´n vaig a anar a demanar-li explicacions al noi de seguida».
Aquest posicionament en favor de la cosina va ser fugaç perquè ahir li tocava declarar com a testimoni i va deixar per terra la versió de la seva parenta. Així, a preguntes del lletrat defensor Manel Mir, va dir que la denunciant era «una fantasiosa i una mentidera» i que no pot ser que la violessin al lavabo perquè «allò és molt petit per fer-ho. Ja és dificil fer-ho voluntàriament».

A més, va dir recordar perfectament com la denunciant estava flirtejant amb el suposat agressor abans d´entrar al lavabo i com la va anar a trobar per dir-li que marxaven plegats. A preguntes del lletrat acusador Carles Monguilod va admetre tenir mala relació amb la cosina.

http://www.diaridegirona.cat
, 8-11-2007


Accions

Information

Deixa un comentari